In samenwerking met autodeelplatform SnappCar biedt Justlease je de mogelijkheid om geld te verdienen met je auto.

Met een Private Lease deelauto betaal je elke maand een vast bedrag en weet je precies waar je aan toe bent. Voor veel mensen een fijne oplossing waarmee je grip op je autokosten krijgt en zelfs geld kan overhouden om te sparen en/of een extra vakantie!

Gemiddeld staat een auto 90% van de tijd stil

Wanneer jij je auto niet elke dag gebruikt is het zonde van je geld om hem ongebruikt te laten, toch? Daarom bieden Justlease en SnappCar je de mogelijkheid om je leasebedrag geheel of gedeeltelijk terug te verdienen wanneer jij je auto niet gebruikt.

Dus heb jij je leaseauto niet elke dag zelf nodig? Dan is een Private Leasecontract met een deeloplossing een goed idee. Jij bepaalt zelf hoe vaak jij je auto deelt en hoe veel geld je per maand bespaart.

De voordelen van een Private Leaseauto delen

 • Je rijdt in een auto met een korte looptijd
 • Je betaalt een vast bedrag per maand
 • Je kunt eenvoudig je maandlasten verlagen
 • De auto is te openen met je telefoon
 • Facturatie gaat automatisch

Speciaal voor klanten van Justlease

 • Gemakkelijk verhuren met Keyless
 • Gratis inbouw
 • Maandelijks gratis opzegbaar
 • Nu de eerste 3 maanden gratis

Hoe het autodelen werkt

Justlease biedt bijna alle modellen aan met een deeloplossing. Kies een van deze modellen uit ons aanbod. Door de Keyless technologie (letterlijk sleutelloos) in combinatie met de SnappCar app op je telefoon verhuur jij je deelauto sneller, vaker en is het veel makkelijker. Je hoeft niet meer persoonlijk je sleuteloverdracht te doen en dat scheelt gedoe en tijd.

Het voordeel van carsharing is dat je je maandelijkse leasebedrag enorm kan verlagen! Jij bepaalt zelf hoe vaak jij je auto verhuurt en hoe veel je per maand kan terug verdienen.

Aanbod Nieuw

*Vergeet niet SnappCar Autodelen aan te klikken bij extra opties in jouw persoonlijke MijnJustlease-omgeving.

Aanbod Occasions

*Vergeet niet SnappCar Autodelen aan te klikken bij opties tijdens het samenstellen van jouw offerte.

Autodeler Niels:

De rest van mijn omgeving is altijd nieuwsgierig als ik ze vertel over de private lease deal. Ze zijn dan vooral benieuwd naar de kosten versus de opbrengsten.

In januari heb heb ik voor €17 de hele maand in een spiksplinternieuwe en volledig verzekerde auto gereden inclusief pechdienst en gratis onderhoud. Daarnaast heb ik ook nog eens nieuwe mensen uit de buurt leren kennen.

Ik krijg vaak de vraag of verhuren een hoop werk is. Met een gemiddelde sleuteloverdracht van ongeveer 5 minuten per keer en een uur voor het in- en uitcheckproces in een hele maand, valt dat allemaal wel mee!

Interesse?

Heb je interesse in een Private lease auto die je graag wilt delen, dan kan je via ons aanbod een auto kiezen en via onze samenwerking met SnappCar gebruik maken van onze modellen met de SnappCar Keyless technologie. Je kunt ook contact met ons opnemen via 030-8501500.

 

 

Makkelijk en flexibel

 • Altijd een auto voor de deur als jij hem nodig hebt. Met het gemak, zonder de zorgen

Veilig

 • Iedere verhuur is gedekt via de Allianz schadeverzekering

Verdien je kosten terug

 • Deel je private leaseauto via SnappCar en verdien een deel van je maandberdag terug

Wat kun je per maand verdienen?