In samenwerking met autodeelplatform SnappCar biedt Justlease je de mogelijkheid
om je leasetarief terug te verdienen. Verdien tot wel €350,- per maand met Keyless*!

* verhuur je auto met een keyless deelkastje zonder dat er een overdracht van de sleutel nodig is


Verdien door te delen

Bij de meeste Nederlanders staat de auto gemiddeld 21 uur per dag stil. Zonde! Door je auto te delen, via het autodeelplatform SnappCar, zorg je voor een extra deelauto in de buurt en tegelijkertijd help je mee aan een schoner klimaat en meer groen & ruimte op straat. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens wat bijverdient!

Wij geloven in dit concept en zijn daarom een samenwerking gestart. Justlease en SnappCar bieden je de mogelijkheid om je leasebedrag (gedeeltelijk) terug te verdienen, op het moment dat jij je auto niet gebruikt.

Voordelen van je auto delen

  • Verdien je leasetarief terug
  • Optie tot een keyless box om nog makkelijker te delen
  • Bij een schade loop je geen risico
  • Zorgeloos geregeld voor een vast bedrag per maand
  • Keyless box eerste 3 maanden gratis en maandelijks opzegbaar
  • Draag bij aan een verbonden maatschappij en een schoner klimaat

Wat kun je per maand verdienen?

Zo deel jij je auto!

Het maakt niet uit of je al klant bent of klant wilt worden, het delen van je auto is via Justlease mogelijk. Nadat je deelkastje is geïnstalleerd, kan jij aan de slag met het delen van je auto!

Wat is keyless?
Met Keyless maak je het delen nog makkelijker. Keyless technologie bestaat uit een boxje en sleutelhouder die worden ingebouwd in je auto, waardoor je niet meer fysiek de sleuteloverdracht hoeft te doen. Dat gaat allemaal via een handige, beveiligde app. Dit zorgt voor meer gemak en flexibiliteit tijdens boekingen.

Hoe werkt autodelen met keyless?
Binnen vijf stappen ben je klaar om te starten met keyless delen!

Interesse?

Heb je interesse in een Private Lease auto die je graag wilt delen? Bekijk snel het aanbod! Heb je al een leaseauto van ons die je deelbaar wilt maken? Neem dan contact op. We zijn op ma-vrij tussen 08.00 en 21.00 telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 030-850 1500 (optie 2) of stuur een e-mail naar snappcar@justlease.nl. Dan helpen wij jou graag om je auto deelbaar te maken!

Bekijk aanbod nieuwBekijk occasion lease aanbod