Je leaseauto delen? Verdien je maandlasten terug!

In samenwerking met autodeelplatform SnappCar biedt Justlease je de mogelijkheid om geld te verdienen met je auto.

Met een Private Lease deelauto betaal je elke maand een vast bedrag en weet je precies waar je aan toe bent. Voor veel mensen een fijne oplossing waarmee je grip op je autokosten krijgt en zelfs geld kan overhouden om te sparen en/of een extra vakantie!

Gemiddeld staat een auto 90% van de tijd stil

Wanneer jij je auto niet elke dag gebruikt is het zonde van je geld om hem ongebruikt te laten, toch? Daarom bieden Justlease en SnappCar je de mogelijkheid om je leasebedrag geheel of gedeeltelijk terug te verdienen wanneer jij je auto niet gebruikt.

Dus heb jij je leaseauto niet elke dag zelf nodig? Dan is een Private Leasecontract met een deeloplossing een goed idee. Jij bepaalt zelf hoe vaak jij je auto deelt en hoe veel geld je per maand bespaart.

De voordelen van een Private Leaseauto delen

  • Je rijdt in een auto met een korte looptijd
  • Je betaalt een vast bedrag per maand
  • Je kunt eenvoudig je maandlasten verlagen
  • De auto is te openen met je telefoon
  • Facturatie gaat automatisch

Hoe het autodelen werkt

Justlease biedt meerdere modellen aan met een deeloplossing. Kies je een van deze modellen dan krijg je een deelauto met keyless entry. Hierdoor verhuur jij je deelauto sneller, vaker en is het veel makkelijker. Je hoeft niet meer persoonlijk je sleuteloverdracht te doen en dat scheelt gedoe en tijd.

Het voordeel van een carsharing contract is dat je al direct een vaste korting op je maandbedrag krijgt. Dit kan je maandelijkse leasebedrag al gelijk met bijna 20% verlagen! Het enige dat wij hier voor terug vragen is dat jij je auto per maand minimaal 2x deelt met iemand anders. Smaakt dit naar meer en wil je naast die 2x nog vaker delen dan kan dat uiteraard ook. Jij bepaalt zelf hoe vaak jij je auto verhuurt en hoe veel je per maand kan terug verdienen.

Autodeler Niels:

De rest van mijn omgeving is altijd nieuwsgierig als ik ze vertel over de private lease deal. Ze zijn dan vooral benieuwd naar de kosten versus de opbrengsten.

In januari heb heb ik voor €17 de hele maand in een spiksplinternieuwe en volledig verzekerde auto gereden inclusief pechdienst en gratis onderhoud. Daarnaast heb ik ook nog eens nieuwe mensen uit de buurt leren kennen.

Ik krijg vaak de vraag of verhuren een hoop werk is. Met een gemiddelde sleuteloverdracht van ongeveer 5 minuten per keer en een uur voor het in- en uitcheckproces in een hele maand, valt dat allemaal wel mee!

Kies het contract dat bij jou past

Bij een deelauto contract krijg je altijd standaard een ruime(re) kilometerbundel voor een vast bedrag per maand. Dat bedrag is afhankelijk van het aantal kilometers dat jij én je huurders met de auto verwachten te rijden. Aangezien je de auto minimaal twee dagen per maand moet verhuren, moet je rekening houden met de kilometers die je huurders ook rijden binnen jouw bundel. Gemiddeld rijdt een huurder 150 kilometer per dag.

Kies de auto die bij jou past

Makkelijk en flexibel

  • Altijd een auto voor de deur als jij hem nodig hebt. Met het gemak, zonder de zorgen

Op maat voor jou

  • Een ruime kilometerbundel en een extra korte looptijd voor een vast bedrag per maand

Verdien je kosten terug

  • Deel je private leaseauto via SnappCar en verdien een deel van je maandberdag terug

Rekenvoorbeeld

Bekijk in onderstaand tabel wat je kunt verdienen met het delen van je auto

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bekijk hier de veelgestelde vragen over SnappCar Lease & Share