Autohuur abonnement

Alle voordelen van Private Lease, nog meer flexibiliteit

Wil je goed de weg op, maar heb je geen zin om vast te zitten aan lange contracten? Dan is een tijdelijk autohuur abonnement van Justlease iets voor jou.

Je huurt bij ons een auto voor 3, 6, 9 of maximaal 11 maanden en geniet dan van alle voordelen die ons autoabonnement biedt: flexibiliteit, een vast bedrag per maand, geen lange contractuele verplichtingen en na afloop kun je gewoon weer verlengen of overstappen naar Private Lease.

Kiezen voor het tijdelijk huurauto abonnement van Justlease is kiezen voor concurrerende prijzen bij een betrouwbare lease- en verhuurmaatschappij.

We bieden een ruime keuze aan gebruikte huurauto’s met maar liefst 1.000 kilometer vrij per maand (optioneel kun je dit natuurlijk altijd uitbreiden), wegenbelasting, pechhulp in binnen- en buitenland, vervangend vervoer na 24 uur en een All Risk (WA & Casco) verzekering voor schade en diefstal.
Alles inclusief, voor een voordelig tarief en duidelijke voorwaarden.

Flexibel én voordelig

Huur je een auto bij Justlease dan ben je zeker van een betrouwbaar huurcontract en een eerlijk maandbedrag. Zonder verrassingen achteraf.

Een huurauto van Justlease is een mooie manier om Private Lease uit te proberen, zonder dat je je direct voor meerdere jaren vastlegt, terwijl je wel voordeliger uit bent.

Voordeliger huren
Omdat je bij ons voor een periode van 3, 6, 9 of maximaal 11 maanden huurt, geniet je van lagere huurprijzen dan bij andere verhuurders. En aan het einde van de looptijd kun je altijd kiezen om over te stappen naar Private Lease.

Basic of toch luxer?
Kies je voor één van onze huurauto’s dan heb je ruime keuze uit comfortabele maar ook de meer luxe auto’s. Jij bepaalt wat het beste past bij jouw situatie.

Niet meer stilstaan
Bovenal: wij zorgen ervoor dat je in elke situatie door kunt rijden. Kom je onverhoopt toch stil te staan, dan regelen wij na 24 uur vervangend vervoer. Kortom, wij bieden optimale mobiliteit.

Inzicht in je kosten
Ook niet onbelangrijk: als je kiest voor een huurauto van Justlease kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je betaalt een vast bedrag per maand ongeacht of de auto onderhoud heeft gehad, een schadereparatie (dit kun je vooraf afkopen) of je bijvoorbeeld nieuwe banden erop moet plaatsen. Het enige dat je betaalt is de brandstof.

Zo houd jij de controle over je kosten, terwijl je wel geniet van de service en flexibiliteit die hoort bij een huurauto.

Unieke voordelen:

 • Kortlopende contracten voor ultieme flexibiliteit
 • Vast, all-in maandbedrag, het enige dat je ernaast betaalt is de brandstof
 • Voordelen van Private Lease, nog meer flexibiliteit
 • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7!

Dit zit er standaard in jouw autohuur pakket

 • All Risk verzekering (WA en Casco)
 • Pechhulp (inter)nationaal
 • Wegenbelasting
 • Onderhoud en reparatie bij schade
 • 1.000 km vrij te rijden per maand
 • Vervangend vervoer
 • Haal- en brengservice bij onderhoud
 • Afschrijving en rente
 • Volle tank brandstof bij aflevering
 • Verhaalbijstand

Lees hier de Algemene Voorwaarden (pdf)

Let op: dit product valt niet onder het Keurmerk Private Lease. Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie. 

Heb je vragen over het beste alternatief voor Private Lease?

Heb je vragen over auto huren of ontvang je graag advies over ons Private Lease product? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag te bereiken via 030 – 850 1500, vragen@justlease.nl of chat tussen 08.00 uur tot 21.00 uur.