Geen zorgen over kilometers op deze actiemodellen

Behoor jij tot de 90% van de automobilisten die niet meer dan 30.000 kilometer per jaar rijdt? Dan kun je met deze 3 modellen onbezorgd op weg en echt genieten van iedere kilometer die je maakt.

 

 

Hoe zit het nu precies met kilometers?

We krijgen de vraag iedere dag meerdere malen te horen. Steeds meer mensen zien de voordelen van Private Lease in: voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto rijden, inclusief alle kosten als onderhoud en wegenbelasting.

Toch vormt het onderwerp kilometers nog vaak een onzekere factor. Hoeveel kilometers rij ik per jaar? Moet ik wel of niet bijbetalen als ik over mijn kilometerbundel ga? Kan ik mijn kilometerbundel tijdelijk verhogen? Kan ik niet gereden kilometers meenemen naar de volgende maand? Allemaal vragen over kilometers.

Hoewel we bij Justlease deze onzekerheid al wegnemen via onze flexibele kilometerbundels, streven wij ernaar dat iedereen echt onbezorgd kan rijden. Dat je eigenlijk nooit bezig hoeft te zijn met kilometers. Die oplossing bieden wij nu.

Speciaal op deze 3 modellen kun je onbezorgd kilometers maken. Niet onbeperkt, want we kunnen geen taxi- en koeriersdiensten ondersteunen natuurlijk. Maar behoor jij ook bij de 90% van de mensen die per jaar niet meer dan 30.000 KM rijden, dan kun je voortaan met een van deze modellen onbezorgd op weg.

Hoe werkt onbezorgd rijden?

  • Kies een van deze 3 modellen.
  • Je hoeft geen kilometerpakket te kiezen.
  • Je krijgt iedere maand tot 2500 kilometers.
  • Daarvoor betaal je een vast totaaltarief
  • Het maandtarief ligt iets hoger dan het standaard tarief.
  • Maar daarvoor kun je voortaan onbezorgd kilometers maken.

Als ik meer ga rijden dan 2.500 kilometer?

Gemiddeld rijdt men in Nederland 20.000 kilometer per jaar. Dat is inclusief alle mensen die voor hun werk veel op de weg zitten, met uitzondering van beroepschauffeurs. Met 2.500 kilometer per maand kom je uit op 30.000 kilometer per jaar, wat dus ruim voldoende moet zijn voor de gemiddelde weggebruiker.

Dit geeft je vrijheid om ook met een gerust hart de auto te pakken voor de langere ritten. Dat familiebezoek aan de andere kant van het land, een weekendje weg of zelfs een vakantie in Europa wordt een stuk makkelijker zo.

We hanteren in deze oplossing wel een hoge kilometerprijs voor te veel gereden kilometers, namelijk 0,19 eurocent. Zo voorkomen we dat beroepschauffeurs gebruik kunnen maken van deze regeling.  Hierdoor blijft deze oplossing haalbaar voor ons en onze klanten.

Voordelig rijden kan ook elektrisch

Vanzelfsprekend spelen wij bij Justlease ook in op elektrische mobiliteit. Als familiebedrijf zetten wij altijd in op de volgende generatie, waar elektrisch vervoer onlosmakelijk bij hoort.

Een snelle rekensom leert dat vanaf 2.000 kilometer per maand je ongeveer 100 euro per maand bespaart aan brandstofkosten. Meer dan het overwegen waard dus. Op dit moment bieden wij een extra scherp aanbod met de Smart forFour Electric Drive. Kijk gerust of elektrisch rijden wat voor jou is.

Meer informatie