Accessoires & Verzekeringen

Wij helpen u graag. Daarom hebben wij naast auto’s ook accessoires om uw auto persoonlijker te maken en verzekeringen voor nog meer zekerheid. U kunt ons dus ook deze zaken voor u laten verzorgen. Wel zo gemakkelijk.

All Season banden

Allseason banden

Elk seizoen veilig op pad

Een allseason band is een zomer- en winterband in één. Een band voor elk seizoen en voor elke weersomstandigheden. Met Allseason banden hoeft u dus niet meer te wisselen in het voorjaar en najaar. En wist u dat onze allseason banden zijn goedgekeurd in alle landen waar winterbanden verplicht zijn? Geen gedoe dus meer met wisselen én u kunt met een veilig gevoel de weg op.

U rijdt al extra veilig vanaf 15 euro* per maand. 

* Als u voor allseason banden kiest, bent u het meest voordelig uit. Kiest u nadat uw contract is ingegaan voor allseason banden, dan komen hier wisselkosten bij. De zomerbanden van uw auto worden in dit geval afgeschreven.

Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

Alle inzittenden en materiële schade verzekerd bij een ongeval

Raakt u of één van uw passagiers gewond door een ongeval? Of erger nog, overlijdt er iemand door het ongeval? De ‘Schadeverzekering Inzittenden’ vergoedt de werkelijke en materiële schade die u en uw passagiers lijden, tot een maximum van € 1.000.000.

Uzelf en uw passagiers zijn niet alleen verzekerd wanneer zij in het voertuig zitten, maar ook tijdens het in- en uitstappen, aftanken van uw auto en het verrichten van hulp bij noodsituaties.

Een ongeval is al vervelend genoeg zonder dat u zich ook nog zorgen moet maken over de gevolgen.

€ 5,00 per maand

Schade Inzittenden Verzekering

Ongevallen Inzittenden Verzekering

Ongevallen Inzittenden Verzekering

Alle inzittenden verzekerd voor vast bedrag, ook bij schuld

Een vast bedrag ontvangen bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeluk? Dat regelt u voor uzelf en uw passagiers met de ‘Ongevallen Inzittendenverzekering’. Ook in het geval van schade waarbij er geen schuldige partij is aan te wijzen of als u zelf aansprakelijk bent, komt deze verzekering tot uitkering.

Uzelf en uw passagiers zijn niet alleen verzekerd wanneer zij in het voertuig zitten, maar ook tijdens het in- en uitstappen, aftanken van uw auto en het verrichten van hulp bij noodsituaties. Er bestaat geen relatie tussen de werkelijk geleden schade en het vaste bedrag dat een inzittende ontvangt.

Het bedrag is vooraf overeengekomen, zo weet u precies waar u aan toe bent. Uitkering van het bedrag is onafhankelijk van de schuldvraag.

€ 2,50 per maand

Verlagen Eigen Risico

Betaal maximaal € 150 per schade

Standaard heeft u een eigen risico tot € 300 per schadegeval. De kosten kunnen dan behoorlijk oplopen. Een deukje op een parkeerplaats is tenslotte al snel gebeurd. Met ‘Verlagen eigen risico’ betaalt u veel minder als u schade aan uw auto heeft. Uw eigen risico is dan namelijk maximaal € 150 per schadegeval. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Dat is toch ook wat u wilt? Dit geldt voor alle schades waarvoor verzekeringsdekking bestaat, zie onze Algemene Bepalingen.

Vanaf € 8,00 per maand

Verlagen Eigen Risico

Direct Vervangend Vervoer

Direct Vervangend Vervoer

Nooit meer 24 uur eigen risico kosten

Ons vervangend vervoer heeft een eigen risico van 24 uur. Dit betekent dat de eerste dag van het gebruik van vervangend vervoer altijd voor uw eigen rekening is. Deze kosten kunnen aardig oplopen. De gemiddelde kosten voor huur en transport van vervangend vervoer zijn € 40 per dag. Wilt u deze kosten voorkomen? Dan is deze optie een uitstekende keuze.

€ 5,95 per maand

Voordeel bundel: Extra Zeker

Alles zeker weten goed gedekt

Met ‘Extra Zeker’ bent u uitstekend verzekerd bij ongevallen of onverwachte situaties zoals ontslag of een scheiding. Deze optie bevat de ‘Schadeverzekering Inzittenden’ + ‘Verlagen eigen risico’ + ‘Extra Flexibel’. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent goed verzekerd voor materiële schade en letselschade na een ongeval (tot € 1.000.000) en uw eigen risico is verlaagd van € 300 naar € 150 per schadegeval. Bovendien kunt u de auto kosteloos inleveren als u wordt ontslagen. Geen zorgen dus over het niet meer kunnen betalen van uw leasetarief.

Vanaf € 26,00 per maand*

* Belangrijk! U kunt dit pakket alleen kiezen vóórdat uw leasecontract ingaat én als u in loondienst bent voor onbepaalde tijd.

Extra Zeker

Extra Flexibel

Voordeel bundel: Extra Flexibel

Kosteloos stopzetten bij ontslag of scheiding

Als u wordt ontslagen of bent gescheiden, verandert uw besteedbaar inkomen. Het kan zijn dat u daardoor de maandelijkse leasekosten niet meer kunt betalen. Daarom bieden wij u de ‘Extra Flexibel’ optie aan. Hiermee kunt u uw leasecontract kosteloos en voortijdig opzeggen in geval van ontslag of echtscheiding. Dit kan vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Er geldt een opzegtermijn van 2 maanden. Zo bent u dus voorbereid op onverwachte en ongewenste situaties!

Vanaf € 15,00 per maand*

* Belangrijk! U kunt deze optie alleen kiezen vóórdat uw leasecontract ingaat én als u in loondienst bent voor onbepaalde tijd.

Hoe werkt het?

Er zijn twee manieren om uw abonnement samen te stellen. Wanneer u een auto heeft gekozen, komt u op de bestelpagina waarop wij u diverse accessoires, opties en verzekeringen aanbieden. Hier kunt u de verzekeringen en bundels toevoegen aan uw bestelling. Heeft u al een aanvraag gedaan of bent u al gestapt in uw nieuwe auto, dan kunt u via uw eigen MijnJustlease omgeving het abonnement nog persoonlijker maken.

  • Inclusief montage (bij accessoires)
  • Administratie en activatie gemakkelijk via de MijnApp
  • Wijzigingen zijn kosteloos aan te passen
Ga naar MijnJustlease

Heeft u vragen over Private Lease?

Heeft u vragen over Private Lease of ontvang u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn elke werkdag te bereiken via 030 – 850 1500, vragen@justlease.nl of via chat tussen 08.00 uur tot 21.00 uur.