Moet ik een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt?

Nee hoor, dat hoeft niet. Onze servicepartner Profile Car & Tyreservice neemt telefonisch contact met u op zodra het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Meestal is dit zo’n 2.000 kilometer voordat de auto aan een onderhoudsbeurt toe is. U kunt dan direct een afspraak maken op een dag dat het u uitkomt.
 
Auto wordt opgehaald en teruggebracht
U kunt zelf aangeven waar u de auto wilt laten ophalen en terugbrengen. Dat kan bij u thuis zijn, maar ook op uw werk. Uw auto wordt dan op de afgesproken tijd en locatie opgehaald.
 
Vervangend vervoer
Vervangend vervoer in Nederland is standaard onderdeel van uw leasepakket. U krijgt dus vervangend vervoer in het geval van schade of onderhoud.
 
Ons vervangend vervoer heeft een eigen risico van 24 uur. Dit betekent dat bij een reparatie die bijvoorbeeld 48 uur duurt, u de eerste 24 uur zelf betaalt. Na 24 uur worden de kosten door ons vergoed.
 
Geen eigen risico bij ‘Direct Vervangend Vervoer’
Heeft u de optie ‘Direct Vervangend Vervoer’ genomen? Dan betaalt u geen kosten voor het vervangend vervoer. Ook niet de eerste 24 uur. Een uitstekende keuze om onvoorziene kosten te voorkomen. U kunt deze optie ook nog kiezen tijdens uw lopende contract.

Heeft deze pagina je geholpen?

FAQ