Welke schades zijn acceptabel bij het inleveren van mijn lease auto?

De schades die wij acceptabel vinden zijn kleine beschadigingen, ontstaan door normaal gebruik. Bijvoorbeeld slijtage of beschadigingen die gezien de leeftijd en de kilometerstand van uw auto verwacht kunnen worden. Wij hebben een handige handleiding gemaakt voor het inleveren van uw auto. Zo kunt u van tevoren zelf controleren welke schades wij acceptabel vinden. Bij het inleveren van de auto bekijken wij samen de staat van de auto en nemen wij deze schades met u door. Zo heeft u geen verrassingen achteraf.
 
Niet acceptabele schade
Schade door een aanrijding en alle andere schades vinden wij niet acceptabel. Wij raden u altijd aan deze schades op tijd te melden via schade@justlease.nl. Als u geen schademelding heeft gedaan, dan berekenen wij deze schade bij inname van uw auto aan u door. Dit zijn dan de werkelijke herstelkosten, zonder aftrek van eigen risico.
 
Controleer auto op schade voordat u de auto inlevert
Om verrassingen te voorkomen, raden wij u aan uw auto te controleren voordat u deze inlevert. Om u hierbij te helpen, hebben wij een handige checklist gemaakt:
Download de Handleiding voor het inleveren van uw auto (pdf)

Heeft deze pagina je geholpen?

FAQ