Goedkoop een auto leasen

Goedkoop of liever slim geregeld?

Prijs? Kwaliteit? Wat vind jij belangrijk bij het zoeken naar een passende leaseauto?

Voor de beste deal is niet alleen de prijs van belang, maar is het ook van belang om in beeld hebben wat je ervoor terugkrijgt. Goedkoop kan immers ook duurkoop zijn daarom is een goede prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk.

Justlease helpt je bij het maken van de beste deal die aansluit op jouw behoefte!

Ontdek Private LeaseBekijk aanbod

Goedkoop auto leasen
De goedkoopste lease modellen bij Justlease.nl

Justlease biedt een breed aanbod met verschillende merken. De goedkoopste modellen die wij momenteel aanbieden zijn: de Volkswagen Up, Peugeot 108 en Fiat 500. Om in jouw behoefte te voorzien, bieden wij deze modellen met verschillende uitbreidingsmogelijkheden en service op maat.

Goedkoop leasen door nieuwe zuinige modellen

Doordat wij kleine compacte leaseauto’s aanbieden, profiteer je bij ons van modellen met een laag vast maandbedrag, lage wegenbelasting en minder brandstofkosten.

Het vaste maandbedrag bied je zekerheid doordat je weet wat je uitgeeft. In de prijs zitten niet alleen de kosten van de auto en de afschrijving maar ook alle services. Heb je schade? We regelen het voor je met de verzekeraar en de schadereparateur. Heeft je auto onderhoud nodig? Dan regelen we dat voor je. Dit maakt het leasen bij justlease.nl voor jou misschien wel een erg goedkope optie.

Dat is slim geregeld!

Goedkoop leasen t.o.v. concurrent door veel diensten inclusief

  • Gratis haal- en brengservice bij elke onderhoudsbeurt waardoor je tijd overhoudt
  • Een kilometerbundel op jouw maat door het inzichtelijk hebben van jouw verbruik en de mogelijkheid om je kilometerbundel elke 3 maanden kosteloos aan te passen
  • Een vast leasetarief tijdens gehele contractduur, hierdoor rekenen wij geen jaarlijkse kostenstijging door in je maandelijkse leasetarief

Ben je nieuwsgierig geworden van het idee van een leaseauto?

Neem contact op met ons team voor een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek via 030 – 850 1500 We horen graag van je! Of bekijk direct ons assortiment of bekijk onze passende oplossingen voor jouw wensen.

Bekijk aanbodBekijk oplossingen