Wat is Halal Lease?

Wij streven ernaar dat Private Lease voor iedereen in Nederland toegankelijk is, vandaar dat Justlease de eerste leasemaatschappij is die een constructie heeft opgezet waarbij het leasen van een auto ook mogelijk wordt gemaakt voor iedereen met een islamitische geloofsovertuiging. Respect en aandacht voor de Islamitische (financiële) wetgeving vinden wij belangrijk. Vandaar dat we, onder leiding van de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUASR), een verklaring hebben ontvangen dat het afsluiten van een Halal Leasecontract bij Justlease met alle zorgvuldigheid is opgesteld conform de islamitische wetgeving.

Met Halal Lease van Justlease kies je voor een splinternieuwe auto en geniet je van zorgeloos rijden omdat je altijd weet waar je aan toe bent met een vast maandbedrag. In dit maandbedrag zijn de kosten voor o.a. onderhoud, reparaties, nieuwe banden, allriskverzekering en je wegenbelasting inbegrepen.


Stel nu je auto samen met Halal Lease

Ook met Halal Lease geven we je toegang tot het grootste private lease aanbod van Nederland: de Carculator! Met de Carculator laten we alle kaders los en geven we jou de ruimte om je leaseauto helemaal naar wens samen te stellen. Voor iedere situatie en budget hebben wij een scherp geprijsde leaseauto die aansluit op jouw behoefte.

Justlease geeft jou de touwtjes in handen. Stel zelf je auto samen en wij regelen de rest. Alles in één keer zorgeloos geregeld, net als voor de 30.000 mensen die je voorgingen.

Bekijk Halal Lease aanbod

Private Lease

Met Halal Lease profiteer je van alle voordelen van Private Lease conform de richtlijnen van de islamitische wetgeving. Evengoed zijn we als Justlease aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat we ons eraan committeren je altijd een goede prijs en voorwaarden te bieden.

Lees meer over Private Lease

Meest gestelde vragen

Benieuwd wat een Halal Leasecontract anders maakt dan een regulier Private Lease contract?
Lees hier meer over de voorwaarden.

Bekijk de meest gestelde vragen