In het begin waren het uitsluitend de grote dealers die huurkoop auto’s zonder BKR-toetsing aan konden bieden. Tegenwoordig komen er steeds meer dealers die met behulp van buitenlandse krediet verstrekkers ook een financiering kunnen realiseren zonder BKR-toetsing. Als het voor jou van belang is of een BKR-toetsing wel of niet plaatsvindt, zoek dan goed uit met wie je zaken doet. Een waarschuwing van onze kant is op zijn plaats: als je eigenlijk een auto niet kunt betalen en toch een financiering aangaat, kun je in de problemen komen.

Private lease en het afsluiten van een hypotheek – hoe zit dat nu precies? Kijk hier voor meer informatie.

Huurkoop, wat is het?

De nadelen van auto huurkoop

  • De rente bij auto huurkoop is hoog te noemen
  • De prijs is alleen betaling voor aanschaf en rente. Alle andere zaken komen nog eens bovenop de maandelijkse betaling.
  • In de tijd dat je aan het ‘afbetalen’ bent voor de huurkoop, wordt je auto tegelijkertijd ook minder waard.

De alternatieven van een auto kopen met huurkoop

Huurkoop auto’s zijn niet de enige manier om een nieuwe auto te rijden. Vanzelfsprekend kun je kopen als je voldoende middelen hebt. Huren is een optie die je eigenlijk alleen moet overwegen als je de auto maar heel af en toe nodig hebt.Een alternatief voor auto huurkoop, is de aanschaf van je auto middels een afbetaling en een lening. In dat geval ben je direct de eigenaar van de auto. Afhankelijk van je wensen is dat een voordeel te noemen. Echter, de rente bij afbetaling is erg hoog. En als je daarnaast nog alle bijkomende kosten moet betalen zou je nieuwe auto wel eens erg duur kunnen worden. Kwestie van rekenen.

Wil je wel graag in een nieuwe auto, maar hier niet je spaargeld voor aanbreken? Justlease biedt geen huurkoop auto’s aan, maar je kunt bij ons wel privé leasen; dan rij je toch in een nieuwe auto, tegen een vast maandbedrag waardoor je inzicht een zekerheid hebt over je maandelijke autolasten.

Ontdek Private LeaseBekijk de modellen

Onze oplossingen

Nieuwe auto

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een nieuwe auto rijden.

Occasion

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een zo goed als nieuwe auto rijden.

Onbeperkt KMs

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een Elektrische auto rijden met Onbeperkt Kilometers.

Aanbieding

Bekijk onze meest actuele Private Lease Aanbieding.

Ontvang gratis onze brochure

Wij hebben alle informatie over Private Lease gebundeld in een handige brochure zodat je deze nog eens op je gemak door kunt lezen. Vul je emailadres in en wij sturen je de brochure gratis toe.

E-mailadres
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden, aanvullende voorwaarden en het privacy statement van Justlease.