Ontdek JustDrive: rijden én delen

Bij Justlease rijdt u vanaf nu een nieuwe auto voor slechts 99 euro per maand!

Vanaf 1 januari 2018 bieden Justlease en Juuve het [bèta] product JustDrive met autodelen aan.

JustDrive biedt u de luxe van het bezitten van een auto, gecombineerd met alleen nog het betalen voor het gebruik. Onze slimme systemen in de auto maken de autorit inzichtelijk op uw mobiel zodat u weet hoeveel kilometers er zijn gereden. En op de dagen dat u de auto niet gebruikt, kunt u hem delen op het Juuve deelauto platform. Op deze manier kunt u de € 99 terugverdienen of zelfs winst met uw auto maken.

Meer informatieKies direct de auto

De voordelen van autodelen

  • Alle voordelen van Private Lease
  • Inclusief tankpas
  • Verdien geld met uw auto
  • Open de auto met uw telefoon
  • Automatische facturatie

JustDrive - 99 euro auto

Verdien eenvoudig geld met uw auto

JustDrive - Smartphone toegang

Altijd en gemakkelijk toegang via uw smartphone

JustDrive - Automatische administratie

Zonder gedoe verhuren dankzij automatische betalingen en app.

JustDrive is uw sleutel tot zorgeloos autodelen

Verdien uw leasebedrag terug

Geld verdienen met uw leaseauto is nu zeer eenvoudig; beheer de agenda van uw auto en reserveer de dagen waarop u zelf wilt rijden en ons systeem biedt de auto voor de resterende dagen automatisch aan op ons platform. Potentiële huurders worden door ons geverifieerd en alle huurverzoeken worden automatisch geaccepteerd. Een fysieke sleuteloverdracht is niet meer nodig, want de huurder opent de auto eenvoudig via zijn of haar telefoon.

De opbrengst van het verhuren wordt binnen 14 dagen na afloop van elke verhuurperiode op uw rekening gestort. In slechts 3 dagen verhuren heeft u de vaste kosten van uw auto terugverdiend zonder dat u daar iets voor hoeft te doen! Daarnaast geeft u anderen de mogelijkheid om zeer voordelig in een nieuwe en milieubewuste auto te rijden.

Zelf volledige controle behouden

Uw auto heeft een eigen agenda. Tenminste 50% van de tijd kunt u de auto exclusief voor uzelf inplannen, dit kan zelfs op vastgestelde dagen per week. Zo weet u zeker dat uw auto er altijd staat wanneer u deze nodig heeft. Mocht uw auto uitgeleend zijn, dan kunt u de auto van een andere JustDriver bij u in de buurt lenen.

Meer informatie?