Ontdek JustDrive: rijden én delen

Bij Justlease rijd je vanaf nu een nieuwe auto voor slechts 99 euro per maand!

Vanaf 1 januari 2018 bieden Justlease en Juuve Carsharing het ‘bèta’ product JustDrive met autodelen aan.

JustDrive biedt je de luxe van autobezit, gecombineerd met alleen nog het betalen voor het gebruik. Onze slimme systemen in de auto maken de autorit inzichtelijk op je Smartphone zodat je weet hoeveel kilometers er zijn gereden.  Op de dagen dat je de auto niet gebruikt, kan je hem delen via Juuve. Op deze manier kan je de € 99 terugverdienen of je auto geld voor je laten verdienen.

Meer informatieKies direct de auto

De voordelen van autodelen

  • Alle voordelen van Private Lease
  • Inclusief tankpas
  • Verdien geld met je auto
  • Open de auto met je telefoon
  • Automatische facturatie

Verdien eenvoudig geld met je auto

Altijd en gemakkelijk toegang via je smartphone

Zonder gedoe verhuren dankzij automatische betalingen en app.

JustDrive is jouw sleutel tot zorgeloos autodelen

Verdien je leasebedrag terug

Geld verdienen met je leaseauto is nu super simpel; beheer de agenda van je auto en reserveer de dagen waarop je zelf wilt rijden en ons systeem biedt de auto voor de resterende dagen automatisch aan op het platform van Juuve. Potentiële huurders worden door Juuve geverifieerd en alle huurverzoeken worden automatisch geaccepteerd. Een fysieke sleuteloverdracht is niet meer nodig, want de huurder opent de auto eenvoudig via zijn of haar telefoon.

De opbrengst van het verhuren wordt aan het einde van elke maand op je rekening gestort. In slechts 3 dagen verhuren heb je de vaste kosten van je auto terugverdiend zonder dat je daar iets voor hoeft te doen!

Zelf volledige controle behouden

Jouw auto heeft een eigen agenda. Tenminste 50% van de tijd kan je de auto exclusief voor jezelf inplannen, dit kan zelfs op vastgestelde dagen per week. Zo weet je zeker dat je auto er altijd staat als je hem nodig hebt. Mocht je auto uitgeleend zijn, dan kan je de auto van een andere JustDriver bij je in de buurt lenen.

Momenteel geldt de actie alleen voor specifieke postcodegebieden. Ben je benieuw of je in aanmerking komt? Bekijk hier de postcodegebieden

Bekijk hier de algemene voorwaarden en de F.A.Q.

Meer informatie?