Fiscale aspecten

Lees hier alles wat je moet weten over de fiscale aspecten en Private Lease van Justlease.

Meest gestelde vragen

Wat moet ik doen als ik het niet eens ben met mijn factuur?

Het kan zijn dat je een doorbelasting op je factuur niet begrijpt. Of dat je het niet eens bent met je factuur. Wij begrijpen dat je de factuur niet wil betalen totdat je duidelijkheid hebt over de bedragen op je factuur. Wij vragen je altijd om direct contact met ons op te nemen voor uitleg. Als je dit niet doet en de factuur niet betaalt, lopen je openstaande rekeningen op. Dit kan zelfs leiden tot een ingebrekestelling.

Samen de situatie oplossen
Heb je meerdere ingebrekestellingen? Dan kan het gevolg zijn dat je geen auto meer kunt leasen bij ons. Daarom is het van belang altijd contact op te nemen met ons als je het niet eens bent met de factuur. Dan kunnen we uitleg geven over de factuur. En als de factuur niet juist is, herstellen wij deze direct. Zo kunnen we samen deze situatie oplossen.

Neem altijd direct contact op
Je kunt contact opnemen via 030-850 1500. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar customercare@justlease.nl. Je ontvangt gemiddeld binnen 5 werkdagen een reactie van ons.

Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.