Fiscale aspecten

Lees hier alles wat je moet weten over de fiscale aspecten en Private Lease van Justlease.

Meest gestelde vragen

Moet ik aan een minimuminkomen voldoen als ik een auto wil leasen?

Er is geen vast minimuminkomen waar iedereen aan moet voldoen. Elke situatie is anders. Wij beoordelen dan ook per persoon of het leasen van een auto mogelijk is.

Wij vragen je onder andere om een kopie van een loonstrook, bankafschrift en rijbewijs. Deze informatie gebruiken we om het financiële risico in te schatten. Voor deze controle maken we gebruik van de diensten van EDR Credit Services. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar je woonplaats, woonsituatie en eventuele schulden of achterstallige betalingen.

Als je het inkomen van een mogelijke partner wil meenemen, wordt er ook gekeken naar deze gegevens en persoonlijke situatie.

Na deze controle en die van onze financiële afdeling bepalen wij of je een auto bij ons kunt leasen.

Vragen?
Heb je een vraag of heb je advies of begeleiding nodig? Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Bel met 030-850 1500, of stuur een e-mail naar vragen@justlease.nl. Je ontvangt gemiddeld binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Je kunt ook een chat starten. Je vindt het chatvenster rechtsonder op de website. Onze medewerkers helpen je graag verder.