Voorwaarden

Alle informatie die bij de voorwaarden van een Private Lease auto horen.

Meest gestelde vragen

Welke gegevens zijn er nodig om mijn kredietwaardigheid vast te stellen?

Als leasebedrijf dragen wij het risico van de betalingen voor de auto. We willen dus zoveel mogelijk zekerheid dat onze klanten de betalingen kunnen blijven voldoen. Daarom laten wij de kredietwaardigheid van particulieren controleren door EDR Credit Services.

Voor deze controle hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer;
  • Kopie van een geldig Nederlands rijbewijs;
  • Kopie van een loonstrook waaruit blijkt dat je een vast dienstverband hebt.

Als je het inkomen van een mogelijke partner wil meenemen, dienen bovenstaande gegevens van deze partner ook te worden aangeleverd.

Kan ik ook private leasen als ik geen Nederlands rijbewijs heb?

Wanneer je een Europees rijbewijs hebt kan je, mits je wel een Nederlands identiteitsbewijs hebt, gewoon leasen bij Justlease. Lever in dit geval dan zowel een kopie van het Europese rijbewijs als van het Nederlands identiteitsbewijs aan.

Controle duurt 1 dag
Nadat je alle gegevens hebt aangeleverd, hebben wij één werkdag nodig om de kredietwaardigheid vast te stellen. Wij kiezen voor deze acceptatiewijze zodat wij zeker weten dat de overeenkomst voor zowel de klant als voor ons geen probleem is.

Bevestiging per e-mail
Zodra wij de controles hebben uitgevoerd, ontvang je daarover van ons een e-mail. Hierin geven wij aan of wij een auto aan je kunnen leasen. Als dit het geval is, ontvang je gelijk de inloggegevens van de Mijn Justlease-omgeving. Hier vind je alle details van je aanvraag en kun je de bestelling afronden.