Voorwaarden

Alle informatie die bij de voorwaarden van een Private Lease auto horen.

Meest gestelde vragen

Hoe lever ik mijn documenten aan?

Om de bestelling van je auto af te kunnen ronden hebben wij een aantal documenten nodig. Je levert deze documenten eenvoudig aan via Mijn Justlease.

De Mijn Justlease omgeving begeleidt je hierbij stap voor stap. Je hoeft alleen de instructies te volgen. Nadat je de gevraagde documenten hebt verstuurd, verwerken wij je aanvraag. Je ontvangt binnen 1 dag een e-mail van ons. In deze e-mail laten wij weten of je een auto bij ons kunt leasen.

Inloggegevens in e-mail 
Je inloggegevens voor Mijn Justlease vind je in de e-mail die wij je gestuurd hebben bij je eerste aanvraag. Je logt in met je e-mailadres en een wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten? Je vraagt hier een nieuw wachtwoord aan.

Documenten uploaden lukt niet? 
Lukt het niet om je documenten via Mijn Justlease te uploaden? Wij helpen je graag. Je kunt contact opnemen via ons algemene nummer 030-850 1500. Kies in het menu voor de afdeling sales en je krijgt een leaseadviseur aan de telefoon. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 en 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Onze medewerkers helpen je graag verder.