Lease privé de Opel Karl

Waarom wachten met alle voordelen van Private Lease, omdat uw auto levertijd heeft? Om u snel mobiel te krijgen hebben we er voor gezorgd dat binnen 2 weken al een vergelijkbare, tijdelijk auto voor uw klaar kan staan. Later mag natuurlijk ook altijd. U betaalt gewoon het leasetarief wat u ook voor uw nieuwe Opel Karl gaat betalen. Wanneer u uw bestelde auto komt ophalen bij Justlease, levert u uw tijdelijke auto gewoon in bij ons. Na uw aanvraag zullen we u hier meer over vertellen.

De nieuwe Opel KARL is op alle vlakken vernieuwend. Het beschikt over alles dat u nodig heeft, inclusief 5 deuren, tot 5 volwaardige zitplaatsen, uitstekende comfort, rijeigenschappen, samen met de nieuwste veiligheids- en comfortvoorzieningen.De Opel KARL bij Justlease is de perfecte stadsauto met zijn compacte design. Met de City Mode Driving Button kan de KARL private lease auto met één druk knop extra licht sturen. Dit maakt parkeren en manoeuvreren door het stadsverkeer nog gemakkelijker.

Lees meer

Technische specificaties

 • Motor
 • Brandstof
 • Vermogen
 • Verbruik
 • Versnelling
 • Deuren deuren
 • Meerprijs / km

Opel Karl

Ontdek de wow-factor van Karl

Heel behendig

De Opel KARL is de perfecte stadsauto met zijn compacte design. Met de City Mode Driving Button kan de KARL met één druk knop extra licht sturen. Dit maakt parkeren en manoeuvreren door het stadsverkeer nog gemakkelijker.

Heel behendig

Voor alles ruimte

Met maar liefst 1013 liter laadruimte en een inklapbare achterbank zijn er geen grenzen op het gebied van ruimte.

Voor alles ruimte

Rol niet achteruit

Een vlekkeloze hellingproof - zelfs op heuvels. Hill Start Assist zorgt dat je gemakkelijker wegrijdt op een steile helling, zonder dat u ongewild achteruit rolt. Ook erg handig en praktisch voor in de parkeergarages.

Rol niet achteruit

Imposant en onderscheidend

Het stadslicht zorgt voor meer zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer. De grote koplampen en achterlichten van de KARL versterken het speelse karakter.

Imposant en onderscheidend

Veiligheid centraal

De Opel KARL is leverbaar met talrijke veiligheids- en comfortvoorzieningen die ongekend zijn in deze klasse. Behalve het standaard ESP met tractiecontrole, ABS met elektronische remkrachtverdeling en de wegrijhulp op hellingen (Hill Start Assist), is bijvoorbeeld ook rijstrookassistentie (Lane Departure Warning) verkrijgbaar met het Luxe pakket. Het systeem scant met behulp van een frontcamera de wegmarkering en waarschuwt de bestuurder met licht- en geluidssignalen als de auto de rijstrook verlaat zonder ingeschakelde richtingaanwijzer.

Veiligheid centraal

Opel Onstar

WI-FI Hotspot. Je auto is online: Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven- dus het wordt tijd dat we hotspots in onze auto’s hebben. Je zult versteld staan wat een verschil een krachtige Wi-Fi maakt, vooral als je hele familie in de auto zit. Je kinderen zullen het ook fantastisch vinden.Autmomatic Crash Response: Als je bij een ongeval betrokken bent en zelf geen hulp kunt inschakelen, schakelt het systeem automatisch hulp in. Automatic Crash Response wordt geactiveerd op het moment dat de airbags worden opgeblazen. Het Service Center legt direct contact met de auto en op hetzelfde moment wordt essentiële voertuiggegevens gedeeld met het Service Center.Hulp bij gestolen voertuig. Wij helpen je de auto terug te krijgen: Als je je auto niet kunt vinden, bestaat de kans dat hij is gestolen. Met OnStar kun je dit controleren. Als je auto daadwerkelijk is gestolen, kunnen wij je helpen om je auto terug te vinden want OnStar werkt nauw samen met de lokale politie.* Opel Onstar is alleen beschikbaar op het Executive pakket en het Limited Edition pakket ** Bestemming downloaden en Verstuur naar auto (App) zijn niet beschikbaar op de Opel Karl (vereist volledig geïntegreerd Opel navigatiesysteem). *** Na de gratis kennismaking van 12 maanden kun je je abonnement op Opel OnStar verlengen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Opel Onstar
Reviews

Rijden is geloven

Vraag hier uw proefrit aan

Kom bij ons proefrijden en laat u overtuigen. Onze proefritten worden op zaterdag georganiseerd en op deze dag begeleiden we u graag met keuze van uw auto en staan we klaar om uw vragen over private lease persoonlijk te beantwoorden. Dit is geheel vrijblijvend. Een proefrit is alleen te maken op afspraak.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Private lease bij Justlease

Ons alles-in-1-abonnement bevat:

 • Reparatie, onderhoud en banden
 • Vervangend vervoer (na 24 uur)
 • All Risk verzekering, WA en Casco
 • Geen fiscale bijtelling
 • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
 • Pechhulp in alle landen op de groene kaart
 • Persoonlijk dashboard en App
 • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)

Stel zelf uw Opel Karl samen naar uw wens

Auto samenstellen