Lease prive de Peugeot 108

De beste Peugeot 108-deal:
- Borg maar 1,-
- Standaard laag eigen risico
- Inclusief maar liefst 1000 kilometer per maand
- 500 kilometerbundel mogelijk (-€5)
- Snel rijden: levertijd van maar 3 weken

 

Wil je al snel in je Peugeot 108 rijden? Dat kan bij Justlease. Uit onze voorraad kun je een 108 kiezen en al na 3 weken wegrijden.

Bestel de Peugeot 108 bij Justlease en geniet van deze nieuwe hippe auto. Het design van de Peugeot 108 is compleet nieuw en herkenbaar tegelijkertijd. De 108 heeft veel weg van de hippe 208, maar is aan de andere kant helemaal anders dan zijn voorganger. De auto is bovendien op een nieuw platform gezet en is daarom iets langer en iets minder breed, wat ten goede komt aan de rij-kwaliteiten van de auto.

Peugeot heeft de 108 ook een stukje luxer gemaakt, waardoor hij beter kan concurreren met zijn grote concurrenten, de Volkswagen Up! en de onlangs gepresenteerde Renault Twingo. Zo kan u kiezen voor een ingebouwd navigatiesysteem, keyless entry, climate control en achteruitrijcamera, opties die we voorheen alleen in duurdere klassen tegenkwamen. Ook op motorengebied heeft Peugeot nieuws, want de 108 is leverbaar met maar liefst twee motoren, waarbij met name de zuinige 1.0 e-VTi interessant is voor de Nederlandse consument én lease-rijder. Ondanks de zuinige motor, levert het blokje toch nog 68 pk, meer dan voldoende voor dit kleine stadswagentje.

 

Lees meer

Technische specificaties

 • Motor
 • Brandstof
 • Vermogen
 • Verbruik
 • Versnelling
 • Deuren deuren
 • Meerprijs / km

De Peugeot 108

We hebben de beste deal van heel Nederland voor je

Hightech koplampen

Je herkent de Peugeot 108 direct aan zijn bijzondere lichtsignatuur. De hightech koplampen, die zwarte en verchroomde accenten combineren, en de LED-lichtgeleiders* versterken het chique en stijlvolle karakter van deze stadsauto. * afhankelijk van de uitvoering

Hightech koplampen

Chic en elegant

De Peugeot 108, die zich in de stad als een vis in het water voelt, is chic en elegant vormgegeven. Deze compacte stadsauto heeft een verfrissend en origineel karakter. Met zijn scherpe blik en strakke lijnen, connected uitrusting beleef je autorijden op een geheel nieuwe manier.

Chic en elegant

Dynamische lijnen

Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht. Aan de achterzijde geven de drie lichtbanen een diepte-effect aan de achterlichten, waarin de achteruitrijlichten en mistachterlichten zijn opgenomen.

Dynamische lijnen

Touch screen

De nieuwe Peugeot 108 beschikt over een geavanceerde uitrusting* waarmee je een nieuw tijdperk van connectieve technologie binnenstapt.Met het grote touchscreen beschik je over alle informatie en functies die onderweg van pas komen.* afhankelijk van de uitvoering

Touch screen
Reviews

Rijden is geloven

Vraag hier uw proefrit aan

Kom bij ons proefrijden en laat u overtuigen. Onze proefritten worden op zaterdag georganiseerd en op deze dag begeleiden we u graag met keuze van uw auto en staan we klaar om uw vragen over private lease persoonlijk te beantwoorden. Dit is geheel vrijblijvend. Een proefrit is alleen te maken op afspraak.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Private lease bij Justlease

Ons alles-in-1-abonnement bevat:

 • Reparatie, onderhoud en banden
 • Vervangend vervoer (na 24 uur)
 • All Risk verzekering, WA en Casco
 • Geen fiscale bijtelling
 • Flexibele kilometerbundel met contractafrekening
 • Pechhulp in alle landen op de groene kaart
 • Persoonlijk dashboard en App
 • Wegenbelasting (geïncasseerd door de belastingdienst)

Stel zelf jouw Peugeot 108 naar wens samen

Auto samenstellen