Voor een korte periode volledig voorzien zijn in jouw mobiliteitsbehoefte.

Bepaal de klasse en wij zoeken de beste match!

De aangeboden modellen zijn nooit ouder dan 36 maanden en verkeren in perfecte staan én na 12 maanden per maand opzegbaar. Dat is flexibel geregeld.

Wij gaan voor jou op zoek naar een passend aanbod

Heb j een nieuwe baan met een tijdelijk contract? Een (stage)opdracht die slecht met openbaar vervoer bereikbaar is of vind je je huidige auto niet representatief genoeg? Justlease heeft de oplossing. Geef aan in welke klasse je een auto zoekt en wij gaan vrijblijvend op zoek naar de beste match.

Het maakt je niet uit welk merk of welke kleur de auto is, als het maar een veilige en zuinige auto is. Bij Justlease kun je vanaf 12 maanden een auto leasen en daarna maandelijks kosteloos inleveren. Dit kan een nieuwe auto zijn, of een jong gebruikte auto.

De auto is uitgerust met minimaal een airco, radio en elektrisch bedienbare ramen. Afhankelijk van de beschikbaarheid, geldt voor 12 maanden lease een normale leveringstermijn van enkele weken. Vanzelfsprekend bij Justlease is de verzekering, vervangend vervoer, reparatie en onderhoud ook bij 12 maanden lease standaard inbegrepen.

Zo ben je snel flexibel mobiel.

Standaard uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Radio
  • Elektrisch bedienbare ramen
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar

Ben je op zoek naar een specifiek model?

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte

Aanhef