Terug naar het overzicht

Mijn auto en ik: Volkswagen Passat GTE

2 september 2018

Autorijden is voor iedereen iets anders. Voor de één is het emotie, voor de ander een moment om tot jezelf te komen en voor wie iemand anders gewoon je verplaatsen van A naar B.

Bij Justlease zijn we benieuwd naar het verhaal van jou en je auto. Daarom laten we hier elke week een auto-eigenaar aan het woord.

Deze week is dat Bart.

Bart in het kort

Leeftijd: 50
Rijbewijs: 31 jaar
Rijdt nu: Volkswagen Passat GTE

Waarom rijd je de Volkswagen Passat GTE?

Het antwoord is eigenlijk heel kort en praktisch: een hybride scheelt in de bijtelling en ik rijd mijn auto zakelijk.

Wat is je droomauto?

Ook daar kan ik kort over zijn: de Koenigsegg Agera RS.

Welk nummer luister je het liefste in de auto?

Barry White met It’s Ecstasy When You Lay Down Next To Me.

Wat is je mooiste autoherinnering?

Mijn mooiste herinnering is cruisen op Highway 1 van LA naar San Fransisco. Mijn allereerste rit alleen naar Parijs op m’n eerste stagedag in 1990, was echt mijn  spannendste rit.

Ik had ook een hele rare autorit. Ik reed in Engeland en realiseerde me pas na een aantal kilometer dat iedereen naar me zat te seinen omdat ik aan de verkeerde kant van de weg reed.

Een enge autorit had ik ook. Dat was toen ik in Thailand met de taxi onderweg was naar familie en de chauffeur onderweg een vreemde afslag nam. Ik werd meegenomen naar een afgelegen plekje en wist niet wat er staat er ging gebeuren. Het liep goed af, maar het was wel even spannend.

Lijkt het je leuk om ook eens over jouw auto te vertellen? Stuur ons dan een mailtje met daarin een foto van jezelf met of in je auto en wie weet verschijnt jouw verhaal hier binnenkort.

Delen via