Terug naar het overzicht

Nog geen cadeau voor Sinterklaas? Leuk je auto op!

5 december 2018

Het is de dag voor Sinterklaas en misschien heb je al wat gekocht. Maar het zou natuurlijk kunnen dat je niks gevonden hebt, nadat je stad en land hebt afgezocht. Dan willen we graag helpen om iets te vinden voor je lief, zodat je niet met lege handen staat dat scheelt je een gênant moment en een hele lading grief.

Voor het volgende seizoen

Hoewel de winter mild is, laat de zon zich niet vaak zien. Maar als het straks weer lente wordt heb je wat aan dit product misschien. Een zonnescherm van Nijntje die leg je voor je ruit. Je zweet dan niet je lijf leeg en houdt het langer uit.

We gaan boodschappen doen

Op vakantie naar de tropen, ga je niet elke dag. Maar boodschappen bij de supermarkt doe je straks wel met een lach. Met deze bagagesteunen blijft alles op z’n plek. Dus ook je flessen cola, je groente en die ene vette snack.

En ga je toch nog reizen, zet je koffer hiermee vast, hij blijft dan stevig liggen van schuiven nooit meer last.

De rommel op rantsoen

Je denkt er niet zo vaak aan, toch is het heel erg waar. Je zit meer in je auto dan bij de kapper voor je haar. En waar je veel vertoeft, daar neem je spullen mee. Een beker voor de koffie, een lekkere geurspray.

Wat zou het toch relaxt zijn als je spullen uit het zicht, geordend, mooi en netjes op één plek zijn ingericht.

Deze luxe organiser hang je aan je stoel. Je organiseert al je spulletjes erin voor een opgeruimd gevoel.

Geef de baby nog een zoen

Je hebt een kleine koter, jij knappe Guus Geluk. Dat wil je laten weten en de veiligheid verhogen in één ruk. Wat denk je van een sticker, maar dan niet al te lauw. Deze baby is een baas net als die van jou.

Racen moet je leven, je hoeft het niet te doen

Je bent dan geen Verstappen, maar zo voel je je soms wel. En wanneer je in je kar stapt, kijk je Ferrari-fel. Daar hoort een mooie pook bij die uitstraalt wat je voelt. Wij vonden dat dit exemplaar dat doet zoals bedoeld.

Het past nog in je schoen

Je hebt nog maar een dagje en dan is het grote feest. Dus heb je echt nog niks gehaald dan wordt het tijd dat je nu racet. We wensen je niet alleen plezier maar ook heel veel succes. En ben je toch alsnog te laat, accepteer dat dan als les.

Dus van ons bij Justlease, we hopen dat je slaagt. En dat je aan jouw Sinterklaas ook iets heel moois hebt gevraagd. Geniet van alle noten van peper en nog meer en volgend jaar december, doen we het gewoon allemaal nog een keer.

Delen via