Onbeperkt Kilometers bij Justlease

De ideale combinatie: elektrisch rijden en Onbeperkt Kilometers

Nu bij Justlease: Onbeperkt Kilometers. Justlease is de eerste en enige aanbieder van Private Lease die het lef heeft om de kilometerbundels los te laten. We hebben dan ook de perfecte combinatie samengesteld: elektrisch rijden en Onbeperkt Kilometers. Jij wilt toch gaan en staan waar en wanneer je wilt? Zonder bezig te zijn met hoeveel kilometers je nog kunt rijden? Of veel benzinekosten gaat maken? Precies! Daarom krijg je nu bij Justlease Onbeperkt Kilometers bij het leasen van een elektrische auto.


De Skoda Citigo-e iV kenmerkt zich door zijn compactheid, veiligheid en fijne rijeigenschappen. Daarnaast is de Citigo-e iV standaard rijk uitgerust.

De Opel Corsa-e is een zeer luxe uitgeruste auto. Standaard met Adaptieve Cruise Control, een achteruitrijcamera, en Park Pilot bijvoorbeeld!

Eindeloos rijplezier 

Dit houdt in dat je bij Justlease niet meer voor een kilometerbundel hoeft te kiezen. We geven je graag de ruimte om vooral te genieten van het rijden in je nieuwe auto. 

Profiteer van € 2.000,- subsidie
Kies je voor een Skoda Citigo-e iV of Opel Corsa? Dan heb je recht op €2000,- subsidie. Deze auto’s hebben een tijdje onderdak gehad bij ons en mogen we daarom als een occasion aan jou aanbieden! Dat is het voordeel van een nieuwe auto met het leasetarief van een occasion. Ingewikkeld? Nee hoor, je hoeft enkel een subsidieaanvraag in te dienen zodra je leaseaanvraag is goedgekeurd. Met deze subsidie wil de overheid elektrisch rijden voor jou toegankelijker maken. Lees hier alles over deze subsidie.

OP = OP
De garantie voor eindeloos rijplezier! We hebben een beperkte voorraad aan elektrische auto’s klaar staan om de weg op te gaan. De vrijheid van elektrisch rijden ontdekken voor een super scherp leasetarief. Enthousiast? Wij ook! Wees er snel bij, want OP =OP.

Fair Use policy

Private lease is ons vak. Wij kennen de Nederlandse berijder dan ook door en door. Daarom durven wij dan ook kilometerbundels los te laten. Wij zijn niet bang om de controle over jouw autogebruik aan jou over te laten.

Er zijn altijd uitzonderingen. Dat vinden wij niet erg. Misbruik wel, omdat misbruik het voor iedereen verpest. Dat willen wij niet en dat willen vooral onze klanten niet. Daarom hebben wij een Fair Use Policy opgezet; niets bijzonders, wel heel duidelijk. Deze is ook goedgekeurd door het Keurmerk Private Lease.

Onze Fair Use Policy