De nieuwste ontwikkelingen

We zijn voortdurend bezig om Private Lease van Justlease nóg beter te maken.
Wilt u niets missen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of houd deze pagina in de gaten.

Heeft u zelf suggesties en/of wilt u uw ervaring met ons delen? Laat het ons weten.

Ontdek de laatste ontwikkelingen

Het team achter Justlease

  • Multidisciplinair team
  • Wij zijn development, sales, marketing, customer care, onderhoud, schade en inkoop fanatiekelingen!
  • Ondersteund door Terberg Leasing
  • Elke 2 weken een optimalisatie van onze service
  • Gedreven om optimale mobiliteit te garanderen!

Live: de Justlease Coach

Als team achter het merk Justlease strijden wij er altijd voor ons product en onze benadering nóg relevanter te maken voor de klant. We vinden persoonlijk contact, aandacht en interesse tonen erg belangrijk. Ook na de aanschaf en ontvangst van de nieuwe auto en niet alleen wanneer iets minder goed is verlopen.

Om deze redenen zijn we sinds de zomer gestart met het bellen van onze nieuwe klanten. Dit gebeurt nadat de klant enkele weken in hun nieuwe auto zijn gaan rijden, om te vragen hoe het bevalt en wat we nog beter kunnen doen. Daarnaast kunnen onze klanten tijdens het contact vragen stellen op een laagdrempelige manier. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Het is voor ons een manier om als team náást de klant te staan en samen ‘op weg’ te zijn.

We vinden het belangrijk dat de klant (‘Justleaser’) blij is met ons product en geniet van optimale mobiliteit. Met zekerheid en vrijheid. Hier werken we dan ook graag aan!

categorie: service

Live: Vergelijk nu super makkelijk drie modellen

Sinds Mei 2016 hebben wij voor u een vergelijkingstool ontwikkeld en gelanceerd om binnen enkele klikken drie modellen te kunnen vergelijken. Middels deze tool ziet u direct welke auto en samenstelling het best bij uw situatie en budget past!

De vergelijkingstool zullen wij continu verbeteren op basis van jullie input. Schroom dus niet om uw beleving en suggesties met ons te delen.

categorie: website

Vergelijkingstool Justlease.nl


Live: Informatie video over het inleveren van uw auto

Bent u bijna toe aan een nieuwe auto? Sinds April 2016 ontvangen onze klanten vooraf een video met informatie over het innamemoment. Zo bent u goed geïnformeerd en kunt u voorbereid uw auto inleveren en in uw nieuwe auto stappen.

Transparantie begint bij goed informeren!

categorie: service

 


Binnenkort: Splinternieuw dashboard voor onze klanten

Op het moment zijn onze developers, Customer Care teamleden en enkele klanten druk bezig met het ontwikkelen en verbeteren van het klanten dashboard. Met het dashboard kunt u als klant gemakkelijk uw autozaken inzien en regelen. Denk hierbij aan het toevoegen van extra zekerheden (verzekeringen) en het aanpassen van uw kilometerbundel.

Bent u klant? Houdt u e-mail goed in de gaten. We vertellen u graag snel wat u kunt verwachten en hoe u toegang kunt krijgen tot het nieuwe dashboard.

categorie: service

Klantdashboard