De nieuwste ontwikkelingen

We zijn voortdurend bezig om Private Lease van Justlease nóg beter te maken.
Wilt u niets missen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of houd deze pagina in de gaten.

Heeft u zelf suggesties en/of wilt u uw ervaring met ons delen? Laat het ons weten.

Ontdek de laatste ontwikkelingen

Het team achter Justlease

  • Multidisciplinair team
  • Wij zijn development, sales, marketing, customer care, onderhoud, schade en inkoop fanatiekelingen!
  • Ondersteund door Terberg Leasing
  • Elke 2 weken een optimalisatie van onze service
  • Gedreven om optimale mobiliteit te garanderen!

Live: de Justlease Coach

Als team achter het merk Justlease strijden wij er altijd voor ons product en onze benadering nóg relevanter te maken voor de klant. We vinden persoonlijk contact, aandacht en oprechte interesse erg belangrijk. Ook na de aanschaf en ontvangst van de nieuwe auto en niet alleen wanneer iets minder goed is verlopen.

Daarom zijn we sinds de zomer gestart met het bellen van onze nieuwe klanten. Dit gebeurt nadat klanten een aantal weken in hun nieuwe auto rijden. We vragen of de auto bevalt en naar wat we nog beter kunnen doen. Daarnaast kunnen klanten tijdens dit gesprek vragen stellen op een laagdrempelige manier. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Het is voor ons een manier om als team náást onze klant te staan en samen ‘op weg’ te zijn.

We vinden het belangrijk dat klanten (‘Justleasers’) blij zijn met ons product en genieten van optimale mobiliteit. Met zekerheid en vrijheid. Hier werken we dan ook graag aan!

categorie: service

Live: Vergelijk nu supermakkelijk drie modellen

Sinds Mei 2016 hebben wij voor u een vergelijkingstool ontwikkeld en gelanceerd waarmee u binnen enkele klikken drie modellen kunt vergelijken. Met deze tool ziet u direct welke auto en samenstelling het best bij uw situatie en budget past!

De vergelijkingstool verbeteren wij continu op basis van uw input. Schroom dus niet om uw ervaringen en suggesties met ons te delen.

categorie: website

Vergelijkingstool Justlease.nl


Live: Informatie video over het inleveren van uw auto

Bent u bijna toe aan een nieuwe auto? Sinds April 2016 ontvangen onze klanten voordat het zo ver is een video met informatie over het innamemoment. Zo bent u goed geïnformeerd en kunt u voorbereid uw auto inleveren en in uw nieuwe auto stappen.

Transparantie begint bij goed informeren!

categorie: service

 


Binnenkort: Splinternieuw dashboard voor onze klanten

Op het moment zijn onze developers, Customer Care teamleden en enkele klanten druk bezig met het ontwikkelen en verbeteren van het klanten dashboard. Met het dashboard kunt u als klant gemakkelijk uw autozaken inzien en regelen. Denk hierbij aan het toevoegen van extra zekerheden (verzekeringen) en het aanpassen van uw kilometerbundel.

Bent u klant? Houdt uw e-mail goed in de gaten. We vertellen u graag wat u kunt verwachten en hoe u toegang kunt krijgen tot het nieuwe dashboard.

categorie: service

Klantdashboard