Autoweek Private Lease

Autoweek

In het blad Autoweek is er in week 43 een uitgebreid artikel verschenen over Private Lease. Als grootste Private Lease maatschappij van Nederland beantwoordden wij vragen over leasen en kwamen onze berijders aan het woord.

Bekijk de Autoweek »

AutoVisie Private Lease

Autovisie

Begin november 2013 zijn wij verschenen in het blad Autovisie. Aan bod komt ‘Private Lease’, hoe werkt het, wat is belangrijk om te weten en welk voordeel betekent dit voor jou? Wij delen inzichten en ervaringen.

Leasetrader Private Lease

Leasetrader

Justlease, leasemaatschappij met de beste online marketing. Leasetrader heeft aan gegeven dat Justlease het meest innovatief is door inzet van kanalen die nieuw zijn binnen de leasebranche (Groupon, Ibood) en dat wij alles meten om een zo goed mogelijke klantbediening te realiseren.

RTL Autowereld Private Lease

RTL Autowereld

Wij bieden de klant de service een auto te leasen die maandelijks minder kost dan wanneer u hem zelf koopt, geen financiële verrassingen, meer gemak: alles wordt geregeld, en directe mobiliteit. Wij bieden heldere voorwaarden en flexibele kilometerbundels tegen de scherpste prijs.

Nieuwsgierig? Aflevering 1 en Aflevering 2

Telegraaf Lease Special Private Lease

Telegraaf

Geen geld voor een nieuwe auto, maar ook geen trek in de onzekerheid van een tweedehandsje? Een alternatief zou in zo’n geval private lease kunnen zijn. Dat is in allerlei vormen mogelijk, van volledig verzorgd tot flinke kortingen voor diegenen die het niet erg vinden om met reclamestickers te rijden.

Lees verder »

WUA! Web Performance Scan

Winnaar WUA!

Justlease.nl is wederom favoriet onder consumenten die zich online oriënteren op een leaseauto voor privégebruik!

Private Lease ook iets voor u?

Tot voor kort was het leasen van een auto alleen mogelijk via de werkgever als zakelijke auto. Met Private lease kunt u als werknemer, starter, zzp-er of AOW’er tegen een zeer lage vaste prijs ook als particulier een auto leasen. Zonder dat u bijtelling betaalt. Als u een inkomen verdient, dan hoeft u alleen nog te kiezen uit een van onze aanbiedingen. Ook zonder zorgen op pad?

 

Lees hoe het werkt »
 

Wie praten er nog meer over Justlease?