Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we supertrots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en ons te vertellen wat er beter kan.

U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.

Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

service

goede service vriendelijke medewerkers .

12-07-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed

Ik ben niet in contact geweest met just lease. Ik heb zelf de Toyota dealer gebeld om een afspraak te maken. De auto gaf aan dat hij voor een eerste beurt moest.

12-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel weer op weg

Ook met pech, kun je op Justlease rekenen, voor snelle actie.

05-07-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfect geregeld

alles wordt goed geregeld van vragen over iets tot onderhoudt auto

04-07-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles tot in de puntjes geregeld

Ik heb mijn auto gebracht naar Hekkert Opel Heerlen, mijn vervang auto stond al klaar en aan het eind van de dag kon ik mijn auto weer ophalen.

04-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekend

behulpzaam, denkt mee, makkelijk bereikbaar uitstekend service

04-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top leasemaatschappij

Goede service, vriendelijk contact en zorgeloos rijden

04-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease doet wat je van een leasemaatschappij mag verwachten

De ervaringen zijn goed met justlease daarom is een 8 het uiteidenelijk cijfer er zijn altijd kleine dingen die beter kunnen.

04-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer tevreden

alles snel en goed geregeld , perfecte service

28-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Deskundig en behulpzaam

Over het geheel een plezierige ervaring. Bestelling en omruil gingen prima, de communicatie over de aankomst van de nieuw bestelde auto en omruildatum kon iets beter.

30-06-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Eerste maanden gingen goed, daarna al snel bergafwaarts

De eerste 10 maanden gingen goed, nadat ze een keurmerk hebben gekregen is de sympathie helaas verloren gegaan bij Justlease, en ook na het wijzigen van een emailadres ligt blijkbaar het ICT systeem overhoop bij hun en werkt de mobiele app niet meer. Helaas tot op de dag van vandaag na vier maanden nog steeds niet opgelost.

27-06-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Dienstverlening en inlevingsvermorgen kan beter

Vandaag voor de vierde keer in zeer korte tijd stil gestaan met onze 2,5 jaar oude Qasqai. Elektronica doet niets meer, en opnieuw de diagnose lege accu, die bij nader inzien niets blijkt te mankeren en vervolgens met kluitje in het riet naar huis gestuurd om binnen een dag opnieuw stil te staan. Heel veel nutteloos wachten op hulp, frustratie om gebrek aan daadkracht en inlevingsvermogen Justlease. Alsof het allemaal doodnormaal is dat je vrijwel nieuwe Qasqai stil staat en je weer een uur moet wachten op de sleepwagen.

15-06-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht

Oneerlijk, incorrect en slechte tot geen communicatie. Meer van zoek het zelf maar uit.

16-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snelle handeling

altijd bereikbaar

30-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease bevalt ons heel goed

Wij zijn heel tevreden met Justlease. Goede informatie en afhandeling van de jaarkijse onderhoudsbeurt

07-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goeie services

de medewerkers helpen me voldoende

08-06-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ligt aan de garage die geen tijd kan maken

goed en snel opgepakt binnen een uur reed ik naar mijn werk

25-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

just lease for ever!

100% tevreden

26-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

2e keer ervaring.

geen opmerking

26-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed

Prima

23-05-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Meer aanbod

aflevering van de auto was er slecht gecomucieerd en 2x uitgesteld

26-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijn bedrijf met prima service!

Altijd vriendelijk en behulpzaam als je ze contact. Het onderhoud met de haal -en brengservice loopt altijd soepeltjes. Je voelt je met je auto echt ontzorgd!

24-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correcte service en dienstverlening

Ik ben zeer tevreden over de service en dienstverlening van Justlease. Ik word vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en snel geholpen.

23-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Van offerte naar aflevering

Justlease ervaren als bijzonder prettig, van offerte tot en met de aflevering!. Telefonisch altijd bereikbaar, snel antwoord gekregen op vragen en de aflevering van de peugeot 108 via de transportstudent ervaren als geweldig moment, precies volgens afspraak. Blij met "mijn"autootje.

18-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

klantgericht

Keurige en correcte contacten

17-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service

Vanaf dag 1 goede communicatie, service en vriendelijke benadering

16-05-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

tevreden

goed

16-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Goed en vakkundig personeel

16-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

UITSTEKEND

HET IS EEN HELE MOOIE ERVARING

16-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super super super:-)

uitstekend

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden over Justlease!

Verschillende keren telefonisch contact gehad met Justlease, vriendelijke medewerkers en naar tevredenheid geholpen. De afspraak voor de onderhoudsbeurt bij Profile, is eenvoudig te plannen online en deze wordt keurig per e-mail bevestigd. De haal en brengservice is zeer goed, medewerker van Profile verscheen precies binnen de opgegeven tijd en de auto was vlot weer terug en netjes schoon. Enkele dagen na de beurt ontving ik een keurige mail van Justlease met de uitgevoerde werkzaamheden bij de onderhoudsbeurt. Ik lease nu ruim een jaar bij Justlease en tot nu toe naar volle tevredenheid.

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden met onze Justlease auto

Wij leasen al jaren bij Justlease. Op dit moment zelfs 2 auto's. Het gemak van een nieuwe auto is zeker in verhouding met de kosten. Wij zijn al jaren zeer tevreden Justlease-klanten!

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende prijs, goede service.

Inmiddels tweede auto via Justlease. Vanaf eerste dag viel de service, snelle reactie en klantvriendelijkheid op.

02-05-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Onduidelijkheid en slechte communicatie na het aangaan van een leaseovereenkomst.

Alleen maar vragen en weinig concrete oplossingen

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goed

geen

30-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede, volledige en snelle service

Heb nu 2e lease auto op rij en ben zeer tevreden met alle aspecten van justlease, zowel aanbod van auto's, verzekeringspakketten als de inzet van gedreven en kundig, adequaat personeel

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Betrouwbaar

Wij gaan een tweede contract aan met Justlease. Wij vinden Justlease een betrouwbare leasemaatschappij! Op een paar (kleine)verbeterpuntjes na is het leasen bij Justlease een feest! Géén gezeur maar weten waar je aan toe bent....IDEAAL!! Kan het iedereen aanraden!

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

nooit meer bij deze garage

met Justlease altijd een goede ervaring!

02-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service en duidelijke taal

Vooralsnog goed

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Helderheid, duidelijkheid en contact voorop

Complimenten aan de duidelijkheid, helderheid en positieve contacten tijdens elk belletje en/of bezoek. Geeft een blijk van waardering.

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed

goed

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

Prima

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk

23-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed, maar kan beter.

Mijn ervaring met JL kan ik omschrijven als 'goed'. Op het punt van reageren op vragen en opmerkingen via FB en mail valt nog wel wat te verbeteren.

23-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatis redelijk

Loopt nog niet zoals verwacht

25-04-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Teleurstellend na aanvankelijk zeer enthousiast

Het gaat mis op jullie boekhouding.

23-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Op en top leasebedrijf. Met recht de nummer 1 in Private Lease !!

Geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Alleen duidelijkheid en expertise van het zeer klantvriendelijk Personeel. Goed georganiseerd bedrijf !

24-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

voelt als familiebedrijf, geeft vertrouwen!

duidelijk, betrokken en servicegericht

25-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima leasen voor een goede prijs en voorwaarden

Beperkt aanbod maar scherpe prijzen zeker de actiemodellen. Bestelling verloopt erg soepel met de app waarbij je alle benodigde documenten per app kan uploaden. Verder zijn de contracten voldoende flexibel in te richten (kilometers en looptijd) en zijn de contracten voor een redelijke vergoeding voortijdig te beëindigen. Dit in tegenstelling tot de concurrentie die tot 20% punt meer vragen aan vergoeding bij het voortijdig beëindigen van het contract.

24-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

duidelijke afspraken

Bij JustLease worden duidelijke afspraken gemaakt en weet je waar je aan toe bent.

23-04-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Alles word voor je geregeld

Uitstekend alleen de leenauto van Profile was een drama zo lever je geen auto af aan klanten

23-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

alles verloopt uitstekend.

mijn ervaring een probleemloos just lease.

17-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Service goed, vriendelijke mensen alleen de schade- en eindafrekening regelen kan beter.

Op zich prima service en vriendelijke mensen. Helaas ging het fout bij schade met de motor, zelf vervangend vervoer moeten regelen en de auto was op een gegeven moment kwijt?! Zelf aantal keren moeten bellen en een hele maand afgerekend terwijl ik er maar 9 dagen in de laatste maand in rijdt. Jammer.

10-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima bedrijf.

Ik heb goede ervaringen met Justlease .ik zou het iedereen aan raden.

06-04-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Perfecte bijstand bij een pech geval

Na de constatering van een lekke band, een schroef in de band, direct de pech hulp van Justlease gebeld. Het gesprek liep zeer plezierig met een meer dan vriendelijke en behulpzame medewerkster. Binnen een half uur was de ANWB ter plekke.Ook het contact met de ANWB monteur verliep ronduit plezierig en vlekkeloos.Binnen een kwartier had hij de band voorlopig gedicht zodat ik de naar een garage kon voor definitieve reparatie. Niets dan lof voor de perfecte samen werking tussen justlease en de hulpverlening.

29-03-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease...help me please

Zeer snelle acties, duidelijkheid en zeer vriendelijke en professionele medewerkers.

28-03-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf

goed

24-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect

Top Dealership

23-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos autorijden

Ik ben ontzettend tevreden over het type auto dat ik rijd bij Justlease tegenover het maandbedrag. Ik heb nu twee keer schade gehad en dat is prima en snel afgehandeld. Verder ben ik goed geholpen bij het aanpassen van mijn maandbundel en is de garage met wie zij samenwerken voor onderhoud ook supervriendelijk. Ik hoef me alleen maar bezig te houden met het maandelijkse vaste bedrag en brandstof, maar geen onverwachte kosten voor onvoorziene shade en/of reparaties.

23-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Beter dan verwacht

Bij alle aspecten van de bedrijfvoering ervaar ik de prestaties van Justlease als uitmuntend. Ik voel me als klant gewaardeerd en serieus genomen.

28-02-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Inderdaad Justlease !

Positief om daar te leasen. Correct. Komt de afspraken na en communiceert ruim voldoende. Dit is mij 2e leaseauto tot volle tevredenheid. Zeker een aanrader ! Recentelijk ook gecertificeerd als leasebedrijf.

25-02-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Echt ontzorgen

Klantenservice komt pas echt tot uiting bij problemen en tijdens de enkele issues die ik met mijn auto had tijdens een 4 jarige lease periode was Justlease altijd snel bereikbaar, behulpzaam en erg efficient in de afwikkeling. En dat is toch ook een belangrijke reden om te leasen. Het is zo'n prettig gevoel dat je weet dat je eigenlijk met een gerust hart de weg op kan want als er iets is, staan ze altijd 100% klaar om je te helpen. En dat is echt het verschil. Alle argwaan en scepsis die ik van tevoren had is volledig weggenomen door hun service. Ik wil eigenlijk nooit meer anders.

29-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

ik heb een uitstekende ervaring. van uitleg tot de ontvangst van de auto

justlease doet t uitstekend.

16-01-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Jong bedrijf dat zoekt naar een professionele level.

Bestelling via internet helder en duidelijk. Na een week een afleveringsdatum 20 Januari. Op 16 Januari gaan bellen hoe en wat. 20 Januari kon niet want de auto was er niet. Onjuist want het kenteken was waarschijnlijk al aangevraagd op 2-1-2018. Heb zelf een autobedrijf gehad dus weet hoe het moet. Er zijn een aantal zaken te verbeteren.

16-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Super + snel!

Informatie opgevraagd, snel gekregen. Auto besteld en sneller dan verwacht binnen. Fijne contactpersoon via de Toyota dealer.

12-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correct en volledig nakomen van afspraken

Vanaf offerte tot levering is snel en soepel verlopen, ook bij de dealer was de ontvangst correct en een beetje feestelijk, zeer vriendelijk en uitleg auto was ook goed. Afspraken zijn ook volledig nagekomen en de bestelde auto is ook volledig naar wens.

12-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

tot nu toe heel goed

10-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

opel karl uitstekende wagen

goed

05-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte organisatie

Alle afspraken worden nagekomen. Tot nu toe heb ik alleen maar een positieve ervaring met Just Lease

22-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende service

snel en deskundig geholpen

27-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top!!!

Top service!!!

09-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voorop staat de relatie met jou als leaserijder

Op een prettige en servicegerichte manier wordt je door het proces van offerte tot het in ontvangst nemen van de auto geleid. Na het in ontvangst nemen van de auto wordt je regelmatig o.a. met mailings betrokken bij Justlease.

02-01-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie moet beter

Altijd zelf achter aan bellen over mail die je stuurt. Jammer.

06-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Wederom een goede ervaring Met Justlease

Na 3 jaar met enorm veel plezier en zonder enige problemen gereden te hebben in een Ford Fiesta (ook via justlease) gingen we afscheid nemen van mekaar, al in Juli kwamen de berichten vanuit Justlease dat het tijd werd om een nieuwe auto uit te gaan zoeken ook al vond ik het persoonlijk wat vroeg zag ik dat er een mooie aanbieding stond met een Opel Astra Sportstourer na deze bij de dealer bekeken te hebben was ik daar toch wel erg gecharmeerd van en heb ik besloten om daar voor te gaan. de auto werd vrijwel direct besteld, wel kreeg ik te horen dat de levertijd dan nog wel zo'n 5 maanden zou zijn, daar zat dan wel een pluspuntje aan en dat was dat ik dan de 2018 uitvoering van de auto kreeg. Begin januari kreeg ik dan eindelijk bericht dat de auto op transport naar de dealer stond, eindelijk kwam het verlossende telefoontje en na lang wachten was het dan eindelijk zover, ik mocht op 13 januari mijn langverwachte nieuwe bolide op gaan halen. Wat erg prettig is dat we hem direct bij de lokale dealer op konden halen en dat geeft wel een goed gevoel, je hebt direct een prima contact mocht er onverhoopt toch iets met de auto zijn. ik ben enorme blij met de auto en ga er vanuit dat ik nog veel prettige kilometers mag sturen in deze super complete wagen.

09-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Betrouwbaar en snel

Goede ervaring

15-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

rijden zonder zorgen

Justlease heeft een mij een uitstekende offerte gedaan waarin bijna al mijn wensen zaten voor een acceptabele prijs. Zelfs na vertraging op de levering is er direct een vervangende auto ingezet zonder extra kosten en kon hierdoor direct gebruik maken van mijn lease contract.

18-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Rij nu 1 jaar in een justlease auto en het bevalt me uitstekend !

Goed kontakt en duidelijke uitleg bij vragen van mijn kant

15-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease Top in Privatelease

Goede service afspraak = afspraak

16-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Domme schade weer prima hersteld.

Bij het naar rechts wegrijden van een parkeerplaats een lage steen over het hoofd gezien daardoor schade rechts aan de dorpel en deur en velg, echt balen. Justlease toch wel met lood in de schoenen gebeld maar dat verdween gelijk door de professionele reactie van de medewerker van Justlease het gemak van de afhandeling en het advies. Ook de service van het schadeherstelbedrijf was van een hoog niveau, schade is altijd vervelend vooral als je het zelf veroorzaakt maar uiteindelijk dus echt goed opgelost.

16-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

heel gemakkelijk en zeer klantvriendelijk

klasse hoe ze omgaan met de schade en de afhandeling, concreet op waarde ingeschat en super begeleid

16-01-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Heel slechte communicatie over de gereden kilometers

IK ben al maanden bezig om duidelijkheid te krijgen over het feit of ik nu wel of niet geld terug krijg voor het rijden van minder kilometers. Heb nog steeds geen duidelijkheid!!!!

19-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Niet vlekkeloos, maar wel prettig

Na een online orientatie bij diverse private lease aanbieders gebeld met Justlease over het huidige aanbod. Hierbij werd ik door de sales medewerker geattendeerd op de aanstaande Media Markt actie. Zeer scherpe prijzen, lokale levering & onderhoud bij de bekende plaatselijke Toyota Dealer in Leiderdorp. Dezelfde dag nog een testrit gedaan bij de Toyota dealer én een pre-order voor de actie gedaan. De online omgeving van mijn.justlease, updates over het bestel/leveringsproces en contact met de klantenservice liepen niet helemaal synchroon, maar nergens werd een probleem van gemaakt. Zo was er bijvoorbeeld bij aflevering van de auto niet bekend dat ik een inruilauto had aangeboden en dat deze geaccepteerd was via de mijn.justlease. Direct telefonisch contact gehad met Justlease en was vrij om de auto rechtstreeks aan de Toyota dealer te verkopen. Deze deed ook nog eens geld boven op het bod van de opkoper van Justlease! Ik heb gedurende het hele aanschaf proces een fijn gevoel bij gehad en daar rij ik nu nog steeds mee rond.

18-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Gemak

Goede service

11-01-2018

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.6 / 10
Gebaseerd op 828 recensies
Schrijf beoordeling