Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we super trots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en aan te geven wat beter kan.
 
U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.
 
Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Echt ontzorgen

Klantenservice komt pas echt tot uiting bij problemen en tijdens de enkele issues die ik met mijn auto had tijdens een 4 jarige lease periode was Justlease altijd snel bereikbaar, behulpzaam en erg efficient in de afwikkeling. En dat is toch ook een belangrijke reden om te leasen. Het is zo'n prettig gevoel dat je weet dat je eigenlijk met een gerust hart de weg op kan want als er iets is, staan ze altijd 100% klaar om je te helpen. En dat is echt het verschil. Alle argwaan en scepsis die ik van tevoren had is volledig weggenomen door hun service. Ik wil eigenlijk nooit meer anders.

29-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

ik heb een uitstekende ervaring. van uitleg tot de ontvangst van de auto

justlease doet t uitstekend.

16-01-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Jong bedrijf dat zoekt naar een professionele level.

Bestelling via internet helder en duidelijk. Na een week een afleveringsdatum 20 Januari. Op 16 Januari gaan bellen hoe en wat. 20 Januari kon niet want de auto was er niet. Onjuist want het kenteken was waarschijnlijk al aangevraagd op 2-1-2018. Heb zelf een autobedrijf gehad dus weet hoe het moet. Er zijn een aantal zaken te verbeteren.

16-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Super + snel!

Informatie opgevraagd, snel gekregen. Auto besteld en sneller dan verwacht binnen. Fijne contactpersoon via de Toyota dealer.

12-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correct en volledig nakomen van afspraken

Vanaf offerte tot levering is snel en soepel verlopen, ook bij de dealer was de ontvangst correct en een beetje feestelijk, zeer vriendelijk en uitleg auto was ook goed. Afspraken zijn ook volledig nagekomen en de bestelde auto is ook volledig naar wens.

12-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

tot nu toe heel goed

10-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

opel karl uitstekende wagen

goed

05-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte organisatie

Alle afspraken worden nagekomen. Tot nu toe heb ik alleen maar een positieve ervaring met Just Lease

22-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende service

snel en deskundig geholpen

27-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top!!!

Top service!!!

09-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voorop staat de relatie met jou als leaserijder

Op een prettige en servicegerichte manier wordt je door het proces van offerte tot het in ontvangst nemen van de auto geleid. Na het in ontvangst nemen van de auto wordt je regelmatig o.a. met mailings betrokken bij Justlease.

02-01-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie moet beter

Altijd zelf achter aan bellen over mail die je stuurt. Jammer.

06-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Wederom een goede ervaring Met Justlease

Na 3 jaar met enorm veel plezier en zonder enige problemen gereden te hebben in een Ford Fiesta (ook via justlease) gingen we afscheid nemen van mekaar, al in Juli kwamen de berichten vanuit Justlease dat het tijd werd om een nieuwe auto uit te gaan zoeken ook al vond ik het persoonlijk wat vroeg zag ik dat er een mooie aanbieding stond met een Opel Astra Sportstourer na deze bij de dealer bekeken te hebben was ik daar toch wel erg gecharmeerd van en heb ik besloten om daar voor te gaan. de auto werd vrijwel direct besteld, wel kreeg ik te horen dat de levertijd dan nog wel zo'n 5 maanden zou zijn, daar zat dan wel een pluspuntje aan en dat was dat ik dan de 2018 uitvoering van de auto kreeg. Begin januari kreeg ik dan eindelijk bericht dat de auto op transport naar de dealer stond, eindelijk kwam het verlossende telefoontje en na lang wachten was het dan eindelijk zover, ik mocht op 13 januari mijn langverwachte nieuwe bolide op gaan halen. Wat erg prettig is dat we hem direct bij de lokale dealer op konden halen en dat geeft wel een goed gevoel, je hebt direct een prima contact mocht er onverhoopt toch iets met de auto zijn. ik ben enorme blij met de auto en ga er vanuit dat ik nog veel prettige kilometers mag sturen in deze super complete wagen.

09-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Betrouwbaar en snel

Goede ervaring

15-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

rijden zonder zorgen

Justlease heeft een mij een uitstekende offerte gedaan waarin bijna al mijn wensen zaten voor een acceptabele prijs. Zelfs na vertraging op de levering is er direct een vervangende auto ingezet zonder extra kosten en kon hierdoor direct gebruik maken van mijn lease contract.

18-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Rij nu 1 jaar in een justlease auto en het bevalt me uitstekend !

Goed kontakt en duidelijke uitleg bij vragen van mijn kant

15-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease Top in Privatelease

Goede service afspraak = afspraak

16-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Domme schade weer prima hersteld.

Bij het naar rechts wegrijden van een parkeerplaats een lage steen over het hoofd gezien daardoor schade rechts aan de dorpel en deur en velg, echt balen. Justlease toch wel met lood in de schoenen gebeld maar dat verdween gelijk door de professionele reactie van de medewerker van Justlease het gemak van de afhandeling en het advies. Ook de service van het schadeherstelbedrijf was van een hoog niveau, schade is altijd vervelend vooral als je het zelf veroorzaakt maar uiteindelijk dus echt goed opgelost.

16-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

heel gemakkelijk en zeer klantvriendelijk

klasse hoe ze omgaan met de schade en de afhandeling, concreet op waarde ingeschat en super begeleid

16-01-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Heel slechte communicatie over de gereden kilometers

IK ben al maanden bezig om duidelijkheid te krijgen over het feit of ik nu wel of niet geld terug krijg voor het rijden van minder kilometers. Heb nog steeds geen duidelijkheid!!!!

19-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Niet vlekkeloos, maar wel prettig

Na een online orientatie bij diverse private lease aanbieders gebeld met Justlease over het huidige aanbod. Hierbij werd ik door de sales medewerker geattendeerd op de aanstaande Media Markt actie. Zeer scherpe prijzen, lokale levering & onderhoud bij de bekende plaatselijke Toyota Dealer in Leiderdorp. Dezelfde dag nog een testrit gedaan bij de Toyota dealer én een pre-order voor de actie gedaan. De online omgeving van mijn.justlease, updates over het bestel/leveringsproces en contact met de klantenservice liepen niet helemaal synchroon, maar nergens werd een probleem van gemaakt. Zo was er bijvoorbeeld bij aflevering van de auto niet bekend dat ik een inruilauto had aangeboden en dat deze geaccepteerd was via de mijn.justlease. Direct telefonisch contact gehad met Justlease en was vrij om de auto rechtstreeks aan de Toyota dealer te verkopen. Deze deed ook nog eens geld boven op het bod van de opkoper van Justlease! Ik heb gedurende het hele aanschaf proces een fijn gevoel bij gehad en daar rij ik nu nog steeds mee rond.

18-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

top

goede service snel iemand aan de telefoon en er wordt duidelijk eerlijk antwoord gegeven goede leasebedrijf

03-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Gemak

Goede service

11-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease....... Justgood 😉

Zit al ruim anderhalf jaar bij Justlease. En tot nu toe is mijn ervaring zeer positief 😉

08-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed geregeld tegen een redelijke prijs

Snel en volgens afspraak

08-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer professioneel

Top bedrijf

10-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top geregeld

Nu 2 jaar de auto in bezit en alles gaat zoals je verwacht

10-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Pikko bello

Gewoon zo door gaan.

12-01-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede en nette service!

Er werd netjes en snel gehandeld na het melden van de schade. Daarna werd alles ook goed opgepakt. Alleen werd er tijdens het wachten tot de auto gemaakt werd, niet veel gecommuniceerd naar de klant toe. Dus dan maak je zelf af en toe contact om te horen hoe de zaken er voor staan.

10-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goede en snelle service

Van aanvraag tot levering van de (tijdelijke) auto ben ik zeer tevreden over de service en deskundigheid van JustLease. Snelle levering van de bestelde auto en een voorloopauto die boven verwachting is.

04-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf

Nadat ik via een televisieprogramma van Justlease gehoord had ben ik via de website op zoek gegaan naar een auto. Nadat ik mijn keuze gemaakt had heb ik diverse keren telefonisch contact gehad met vragen over contract, auto en voorloop auto. Op zeer professionele en vriendelijke manier werd ik geholpen. Dit bedrijf heeft een heldere communicatie en komen hun afspraken na. Zeer snelle levering van de voorloop auto waar ik nu met veel plezier gebruik van maak afwachtende op mijn nieuwe auto welke omstreeks 18 februari wordt geleverd.

04-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

just lease

gewoon goed

03-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede website, zeer gebruikersvriendelijk. Attent

Ik heb nu vanaf mei 2015 ervaring met Just Lease. Snelle afhandeling bij de aanvraag destijds en ook het onderhoud is prima geregeld.

02-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Met blikschade op straat ben je bij justlease nooit ten einde raad.

Schade was vervelend maar de verdere afhandeling/reparatie was buitengewoon vlot en goed.

06-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service en snelle afhandeling

De schadeafhandeling koste niet te veel moeite en is goed opgelost, het enige wat iets duidelijker had gekund is wat extra informatie

06-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijkheid

Altijd een passende oplossing

05-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekende service en altijd vriendelijk aan de telefoon.

Goede ervaring en altijd een passende antwoord op mijn vragen dus mijn volgende leaseauto gaat weer via JustLease.

27-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

Netjes en correcte behandeling.

25-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zorgeloos rijden

Tevreden

20-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

netjes afhandeling

goed

19-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zonder zorgen autorijden

Vriendelijk personeel, alles wordt goed uitgelegd en afspraken worden nagekomen.

18-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Binnen 144 uur een nieuw Opel Corsa rijden

Leasen bij Justlease betekent een super - geweldig onvergetelijke ervaringen voor ons. Maandag telefonisch ons Opel Corsa bestelt zaterdag middag rijden. Wij zijn erg blij mee. Justlease blaast een plezier met rijden in ons leven.

18-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfectzorgeloos

Alles loopt op rolletjes.

19-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

simpel eerlijk en goed

zeer betrokken bij de klant ,,zo geen ze tijdig aan als je teveel kilometers maakt zodat je dat kan aanpassen en de kosten acceptabel blijven

18-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

correct

Ik vind justlease correct krijgt op tijd informatie over hun producten en krijgt ook veel informatie over mijn lease contract.

19-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfecte behandeling alles super geregeld

Uitstekend

20-12-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

toppers

goede service, altijd bereid te helpen naar oplossing

12-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

fijne auto

Fijn bedrijf en lekkere auto voor goede prijs

13-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gewoon een super bedrijf

de mensen die je spreekt weten waar ze over praten en word altijd netjes te woord gestaan.

22-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Dekundig advies

Prima ervaring, sinds justlease zie ik geen reden om een auto te kopen.

20-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super

prima organisatie

04-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vriendelijk ontvangen en mooie auto,

Prima behandeld en vriendelijk ,nu nog kort bij justlease tot nu toe netjes gegaan .

30-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Bij het ophalen van de auto wordt je ten eerste goed ontvangen bij binnenkomst. Hierna komt er een medewerker van JustLease die je alles goed uitlegt over hoe het allemaal in zijn werk gaat bij JustLease. Ook bij de auto wordt alles keurig uitgelegd, met betrekking tot hoe de auto werkt en welke functies er zijn en hoe die gebruikt horen te worden.

30-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Lease JUST by me

Gewoon top bedrijf waar klant nog koning is.

29-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Inderdaad Just Lease

2e leaseauto van Justlease Goede service, duidelijke afspraken. Open en eerlijk, betrouwbaar. Vriendelijke medewerkers en behulpzaam. Eigenlijk een 10 maar er moet iets te wensen overblijven 🙂

22-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Lease , optimale service met een passende prijs

top

18-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service voor een aantrekkelijk lease bedrag per maand

Tot de dag van vandaag uitermate tevreden, mede omdat je elke 3 maanden je kilometer bundel en andere zaken kan aanpassen als je meer of minder rijdt als verwacht

12-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Doen wat je belooft.

Snelle "ballotage". Na goedkeuring heb je vrij snel een auto. Na 1 jaar krijg je een mail met het adres van de garage voor een beurt. Na afspraak met garage, haalt en brengt de monteur de auto. Van binnen schoongemaakt wordt hij terug gebracht. Vervolgens krijg je nog een mail van Justlease wat ze aan de auto hebben gedaan. Dat is nog eens onbezorgd auto rijden.

14-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

top service

top service

13-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Precies wat je verwacht van een leasemaatschappij

14-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Het kan bijna niet beter

Fijne bedrijf en zeer vriendelijke medewerkers.

13-12-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service

Gemakkelijk, snel en handig met de app.

15-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super klantvriendelijk!

Justlease is super klantvriendelijk! Ze staan je altijd netjes te woord. Er wordt altijd een passende oplossing gegeven en ze nemen de tijd. Toen ik laatst pechhulp had ingeschakeld ivm een lekke band was er ruim binnen het uur hulp en ik werd enkele uren later gebeld of ik naar tevredenheid geholpen ben. Dat is pas service! Ga zo door Justlease

08-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima en professionele service

Justlease heeft ons een uitstekende dienst verleend. De dienstverlening is zowel telefonische als via de website prettig alsmede professioneel opgezet.

28-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Zeer tevreden alles heel duidelijk uitgelegd en gecommuniceerd

28-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed en duidelijk.

Goed en duidelijk, komt afspraken na.

29-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima ervaring

alles keurig volgens afspraak

28-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en precies volgens verwachting

Alles wat je bespreekt en/of afspreekt wordt nagekomen, met de kennis en expertise die je mag verwachten. Hoge mate van (customer) service en een heel snel leverbare auto!

20-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede feedback , over lease contract e.d.

Goed contact met medewerkers , alleen jammer dat bepaalde voorwaarden niet duidelijk waren op moment van tekenen contract ! Zoals tennaamstelling op 30-11 terwijl ik auto op 6december pas wou hebben an dat ik dan weer moet gaan bellen dat rekening niet klopt !

17-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfect tot nu toe!

vanaf het eerste moment goed geholpen, duidelijke uitleg, goed geregeld met de betalingen, belastingdienst enz. ik heb nog niet 1x ergens achter aan hoeven te lopen of wat zelf moeten regelen. top geregeld Justlease, ga zo door!

06-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!

Al ruim 2 jaar huur ik een auto via Justlease. In deze 2 jaar heb ik altijd vriendelijk personeel gehad, goede service, goed contact, zowel telefonisch als via email. Ik word altijd serieus genomen als klant en het personeel van Justlease probeer altijd een goed oplossing vinden zodra ik zo goed mogelijk geholpen word.

05-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Why Worry!!

Prima partij om ontzorgt te worden.

05-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima in de service en de feedback.

Probleemloos contract, zonder kleine lettertjes.

05-12-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Snel een auto, daarna zie je maar.

Zie hiervoor

08-12-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Vriendelijk en behulpzaam

Elke keer dat er contact is geweest zijn de medewerkers uiterst vriendelijk en behulpzaam. Heb contract afgesloten waarbij niet geheel de afspraken zijn nagekomen. Navigatie zou in pakket zitten maar blijkt niet zo te zijn. Justlease zegt dit niet te kunnen oplossen, heel teleurstellend.

07-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevredenheid

Ik heb mijn behandeling van mijn aanvraag door de medewerkers als prettig ervaren. Geduld en beleefdheid heb ik zeker van deze medewerkers kunnen ervaren.

06-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden, alles goed geregeld!!

Altijd snel en correct te woord gestaan en geholpen. Dat is een verademing, want tegenwoordig is dat niet meer zo vanzelfsprekend!

06-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prettig en klantvriendelijk .

Prima bedrijf prettig om mee te werken top.

05-12-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

De reclame is altijd beter dan de werkelijkheid.

Jammer van het nog lopende incident, anders was het een prima ervaing geweest.

21-11-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ontdekking

het contact met Justlease gaat netjes, wordt vriendelijk geholpen met vragen, de auto bevalt tot opheden goed.

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Vanuit de dealer was ik doorverwezen naar een speciale actie bij justlease. Daarna is e.e.a. snel en goed voor mij geregeld en afgehandeld. Binnen zes weken de auto voor de deur.

16-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima organisatie.

Goede en snelle service, tot nu geen enkel minpuntje kunnen vinden.

09-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Uitstekende service eN kwaliteit

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

Snel vakkundig degelijk

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voelt al een eigen auto

Top!

23-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De juiste oplossing.

Justlease is een bedrijf welke bezit over kennis, vriendelijke medewerkers die meedenken naar de juiste oplossing die voor mij toegangbaar was.

28-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease - Just on time

Vriendelijk personeel; van receptie tot bezorger van de auto. Rijd iedere dag met plezier rond in mijn auto; alsof het gisteren was dat ik hem gekregen heb. Ga zo door; dan word de volgende auto weer een Justlease auto !

29-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

nice and easy

pas kort leaser maar tnt verloopt alles goed

27-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

Afhandeling goed.

30-11-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Over het algemeen tevreden.

Helaas zijn mijn verreden kilometers die ik over zou hebben aan het eind van het kwartaal niet mee te nemen naar het nieuwe kwartaal.Dus je km die je eigen over hebt ben je dan kwijt.Bij te veel km die je verreden hebt moet je ze als nog extra betalen.

27-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijk en vriendelijk

Mijn gestelde vragen leverde gen nieuwe vragen op en gaf me een prettig gevoel...

01-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

aanrader en goede sponsor

Goede ervaring en vriendelijk personeel

29-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gewoon geweldig een top bedrijf

alleen maar geweldig ben blij dat ik dank zij jullie in een nieuwe auto kan en mag rijden

28-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

personeel en kantoor zag er schoon en netjes uit

Ben op een nette manier ontvangen

17-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prettig en accuraat

Een leuke ervaring met een goed gesprek

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease heeft voor alles in de puntjes geregeld..betrouwbaar en goed.

Buiten de Mediamarkt goed en beleefd mijn gegevens op tablet van sales-medewerkster ingevoerd. Toen ging het snel en correct. Juiste info's, goede begeleiding per mail en telefonisch. En als klap op de vuurpijl....op het moment dat op ons gekozen Aygo comfort al een sticker met onze naam zat, en wij op de valreep toch kozen voor de luxe uitvoering; was dat binnen 15 minuten omgezet, dus geregeld. Reden voor een vreugdedansje met mijn vrouw. We rijden trotsen blij in die Aygo, zonder gevoel van zorgen door het private-lease contract.

14-11-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Matige service

Ik kreeg weinig informatie over de aflevering en het inruilen van onze huidige auto. Hier moest ik zelf vooral achteraan en op het laatste moment werd dit ook nog eens aangepast.

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg tevreden!!

Uitstekende service! Erg tevreden met de uitleg bij vragen, correcte medewerkers. Alleen maar lof!

13-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden klant

Altijd vriendelijk en duidelijkheid

21-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Duidelijk en vlot

20-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De klant centraal

Afspraken worden exact nagekomen. Opvallend is de proactieve houding, zoals het vragen of alles lukt met het invullen van de aanvraagformulieren. Ook na het in ontvangst nemen van de auto blijf je op een prettige manier verbonden met Justlease, o.a. door een periodieke nieuwsbrief met tips en instructies (bijvoorbeeld: Wat moet je doen bij schade?). De zogenaamde voorloopauto (in mijn geval) is een gebruikte auto, maar wordt afgeleverd als nieuw.....complimenten!

21-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijne firma om mee te werken.

Nette en vriendelijke behandeling aan de telefoon en of email. Wijzigingen worden correct en snel uitgevoerd. Kortom ik ben zeer tevreden.

20-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede kwaliteit en service

* Ik kan iedereen Just Lease aanraden en als ik mensen tegen kom die het over leasen hebben, raad ik hun altijd aan. * Goede en snelle service. * Auto ging voor onderhoud / olie beurt en werd ook nog eens door de wasstraat gehaald. * Betaalbaar. * Tevreden klant van Just Lease, onze andere auto loopt elders de volgende maand af, mocht het nodig zijn toch 2 auto's te blijven rijden, doen we dat zeker weer bij jullie.

23-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende service en goede prijs

Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Doen wat ze hebben afgesproken.

20-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantvriendelijk

Resultaatgericht

22-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldig!

Zeer vriendelijk en deskundig!

27-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle vriendelijke afhandeling.

Ondanks enige onduidelijkheid in het traject,wat overigens zeer klantvriendelijk is opgelost liep alles zeer naar tevredenheid en ben ik sinds 2 weken in bezit van een prachtige Hyundai I10 luxe.

31-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden relaxe klant

Vragen en antwoorden worden S.A.P. beantwoord.

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte afhandeling van de schade.

Telefonisch uitstekend geholpen met het verloop van de schade afwikkeling en gelijk advies gekregen bij welke dealer de schade kon herstellen.

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect geregeld.

Mijn ervaring met JustLease loopt na wat kinderziektes in het begin nu zonder meer goed.

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correcte afhandeling

Een Toyota Ayco besteld en was snel en correct afgehandeld, tot nu toe nog geen spijt van mijn contract met JustLease.

16-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ongelooflijk goed

Aanrader voor iedereen. Geef dit ook door aan vrienden, familie en collega's

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Snelle prettige uitvoering

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede en snelle service

Via de site een auto besteld. Aanpassen bleek wat moeilijk, maar met 1 telefoontje was het snel geregeld. Snel duidelijkheid over de acceptatie en nog geen 3 weken later mijn nieuwe auto mogen ophalen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service tot zover

Vriendelijk en vlot geholpen met alle vragen.

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima.

Heb ik al gedaan bij de vorige stap.

13-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

unieke betaalbare leaseauto rijden !!!

Ik heb echt zitten denken aan kritiekpunten maar die zijn er niet! Er is maar 1 conclusie voor mij "leasen via justlease is geweldig"

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

Leuk dat de auto helemaal gewassen wordt terug gebracht.

13-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

doen wat ze beloven

in alle opzichten boven gemiddeld

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

Tot nu hele goede ervaring

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Topervaring

Mijn ervaring met Justlease is uitstekend vriendelijk personeel, duidelijk en correct en direct,

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle service

Snelle en correcte aflevering. Goede service, word ik blij van.

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Excellent

Top Service.

14-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles supersnel en keurig geregeld. Zeer duidelijke app ervaar ik als super handig.

Uitstekend

25-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Goede sfeer prima ontvangst . En een juiste uitleg over de Nieuwe Auto

24-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel,prettig en vakkundig

Uitstekend

01-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende behandeling!

Mijn sales adviseur was erg deskundig en correct.

31-10-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Drie jaren top en nu nog net geen flop

De aftercare (dus wat er na levering van de auto gebeurde) was echt slecht. Wat kalmerend werkt, is dat de medewerkers van JL altijd geduldig en vriendelijk blijven. Ik moest een maand lang iedere week bellen omdat er iets mis ging en daar ben ik niet vrolijk van geworden. Wel goed opgevangen: complimenten voor jullie klantvriendelijke instelling!

26-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just lease...een echte aanrader

Een goede, duidelijke en snelle afhandeling!

01-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Betrokken organisatie

Op voorgenoemde ongemak na (slordigheid bij aflevering bleek) prima ervaringen verder.

30-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitmuntent

prima lease bedrijf

10-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

betrouwbaar en deskundig.

Geen klachten t.a.v. Justlease. Deskundig en betrouwbaar personeel.

07-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

probleemloos leasen

Tijdens de aanvraag en aflevering alles prima e snel geregeld. Ook tijdens het eerste jaar geen enkele problemen gehad en de app is sper om alles te volgen

09-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just-super

Klantvriendelijke, meelevend en uitstekende service. Band lek. Binnen 30 min gerepareerd. Daarna goed nagecontroleerd. Super

08-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ik ben tevreden

Ik ben zeer tevreden over de service van Just lease. Ik vind het alleen jammer dat je een contract aangaat voor 5 jaar.

08-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Duidelijk

Prima bedrijf

09-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Breder dan standaard auto leveren

JustLease denkt mee en gaat verder in het meedenken dan wat in eerste instantie gewenst wordt. Ook na de levering zijn ze erg goed bereikbaar en chauffeuren ze je door de problemen heen!

10-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede klantenservice

Tijdens mijn bedenktijd ben ik dikwijls gebeld door 1 iemand van Just lease. Dat heeft nu gemaakt dat ik het nu mijn proces lease heb door gezet, heb heel veel geduld en wachttijd genomen eer dat ik tot het besluit ben gekomen. Daarvoor mijn dank..

08-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

deskundig , betrouwbaar

mijn ervaring is betrouwbaar deskundig en snelle levering

07-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Een klantgerichte maatschappij

Bestellen ging snel en makkelijk. Personeel vriendelijk en correct. Minpuntje dat ik geen zwarte kleur kon kiezen en bij andere kleur € 9,-- per maand moet bijbetalen. Jammer dat hier geen compromis bereikt kon worden. Afleveringstermijn snel en goed. Supervriendelijk ontvangen.

25-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Werkelijk nergens iets op aan te merken

Gedurende het hele traject verliep alles erg soepel. Alle medewerkers waren bijzonder vriendelijk, kundig en goed op de hoogte van de status van mijn bestelling.

23-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

aanbeveling waard

Zodra je Just lease binnenstapt wordt je op een zeer klantvriendelijke wijze opgewacht. Just Lease staat altijd met vragen voor je klaar. Niets is ze teveel. Houdt zich aan gemaakte afspraken en bij het ophalen van de auto wordt je goed geïnformeerd. Ook de app is zeer aan te raden. Tevens de mogelijkheid om je kilometers per kwartaal te veranderen wat een fantastische optie is. Ik kan Just Lease aan iedereen aanraden!!!

23-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Fiat

uitstekend

26-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Betrouwbaar, transparant, en overzichtelijk

Als je wilt leasen, ga gerust bij Justlease, mooie app, transparant, overzichtelijk, en duidelijk. Ik kan voorstellen dat je twijfel bij het leasen van een auto, en dan wilt je zeker geen addertjes onder het gras hebben. Ik heb bij Justlease geen addertjes gevonden.

24-10-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Voor een eerste keer leasen, niet slecht!!

Over het algemeen een snelle service en vriendelijk contact met de medewerkers. Ik vond het jammer dat het vrij lang duurde voordat alles in orde was bijvoorbeeld met mijn werkgeversverklaring. Ik krijg mijn auto 4 December geleverd dus ben benieuwd!!

06-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goede leasmaatschappij

deskundig , vriendelijk en zeer snel

30-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

supergoed

justlease is een super leasemaatschappij, altijd vriendelijk en behulpzaam

01-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend!!!!!!

Ze hebben helaas onze lease auto het s'nachts geramd en behoorlijk beschadigd.Helaas geen belletje of briefje .De afhandeling van just Lease kon niet beter, zeer snel een vervangende auto en de schade was in 1 week hersteld. Dus UITSTEKENDE service!!!! echt top.

01-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende uitvoering

Zeer goed en snel geholpen met het maken van de schade

01-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

schade vakkundig en keurig hersteld

Schade telefonisch gemeld, telefoontje ontvangen van aanbevolen reparateur, afspraak gemaakt en verder liepe alles vanzelf

01-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijn om een auto te rijden zonder zorgen

Prima afhandeling, alleen bij start/ afsluiten contract veel regeldingen

31-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease is TOP

Tien voor service Opmerkingen zijn er niet en als ze er zijn worden ze snel opgelost P van Prima, perfect contact!

01-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

private lease zonder gedoe!

Positief: zakelijk, efficiënt, persoonlijk, vriendelijk. Afspraken worden nagekomen!

01-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

van Kleef garage te Delft

Top Garage , netjes geholpen , vriendelijk personeel.

02-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Leasen bij just lease en onderhoud van de auto

Zonder een enkel probleem lease ik sinds 1.5 jaar mijn peugeot 108 bij Just Lease. Alle zorgen worden mij hierbij uit handen genomen. Ik krijg vanzelf bericht voor de onderhoudsbeurt van de auto, deze wordt gehaald op afspraak en wordt gepoetst weer terug gebracht! Wat een genot!

01-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Hoef niet meer wakker te liggen van de onderhoudskosten.

Dankzij Justlease rij ik in een nieuwe, veilige en goed onderhouden auto. Niet het bezit is belangrijk maar het gebruik. Voorheen had ik toch tweedehands auto's die al behoorlijk waren ingereden en dat was te voelen aan de bedragen die ik uitgaf aan onderhoud. Nu hoef ik me daar niet meer druk over te maken. Vier jaar lang geen stress over mijn heilige koe hoe fijn is dat. Alle zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen door een auto te leasen. Als je het financieel kan.....doen want ook ik heb getwijfeld maar nu denk ik had ik maar eerder geleased.

30-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Positieve verrassende ervaring

Prettige behandeling vriendelijk, duidelijk, correct. Zeer verrassend het ophalen en terugbrengen van auto bij reparatie en onderhoud, helemaal top, op het moment dat het de klant uitkomt.

02-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goed

mijn ervaring is alles wordt opgelost zeer vriendelijk personeel

03-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super tevreden met alles

Ik heb sinds eind augustus een Peugot 108 via Justlease en ben hier super tevreden mee. Er is een klein foutje gemaakt met de facturering maar na een mail ben ik terug gebeld en heeft de medewerker van Justlease dit meteen rechtgezet en in orde gemaakt. Ik raad iedereen aan om een auto bij Justlease te Leasen :o).

03-11-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

goed genoeg en de goedkoopste

goed allen jammer dat je niet meer kilometers mag maken zonder dat je bijbetaalt of een duurdere auto moet kiezen.

31-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Happy to find my Justlease

Transparant systeem van begin (aanvraag) tot goedkeuring en aflevering auto (incl. voorloopauto)

17-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle levering

Uitstekend

16-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

positief

Je kunt met al je vragen bellen en direct de juiste informatie.

21-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede service en contact

de ervaring is heel goed

16-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snelle afhandeling en goede service van schade

na een schade werd alles snel en goed door just lease vakkundig afgehandeld en door een schadebedrijf dit alles in in korte tijd alle zorgen worden je ontnomen.

27-10-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Prima auto, jammer van enkele voorwaarden

De medewerkers van zowel Justlease als van de garage zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. De auto bevalt ook prima en wordt goed onderhouden. Wat ik erg jammer vind, is dat bij het aangaan van de overeenkomst niets verteld wordt over de 'kleine lettertjes'. Twee onderwerpen zijn mij daarbij een doorn in het oog: - ik vind het bijzonder lastig dat ik de enige ben die het voertuig mag besturen. Ik zou de auto nooit uitlenen, maar op een lange rit is het fijn als je ook kunt wisselen van bestuurde. - de 'black box' in de auto houdt echt alles bij: tijd van vertrek, aankomst, hoe lang je ergens stilstaan, welke route je hebt gereden, en dus ook hoe hard, etc. Niet alleen ik kan dat in mijn app zien, maar medewerkers van Justlease natuurlijk ook. Je hebt totaal geen privacy. Dus ondanks de 10 die ik zou geven voor de auto en de vriendelijkheid van de medewerkers, wordt het toch een 6 omdat ik de twee genoemde zaken erg belangrijk vind.

24-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden klant

Goede ervaring, vlotte afwikkeling van vragen en deskundig personeel.

26-10-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Ik geloof toch in de toekomst van Justlease

Zie voorgaande.

26-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super snel en goed geholpen

na de aanvraag via de site, werd er super snel contact met mij opgenomen en kan eigenlijk niets anders zeggen. dat het mij verbaasde hoe snel eigenlijk alles was geregeld. Auto was ook nog eens 3 weken eerder dan gepland. dus een dikke 10

04-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

beter kan niet

ik vond het een zeer prettige ervaring deskundig ook

13-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

transparant

Algehele gang van zaken exact zoals vooraf wordt beschreven. Erg tevreden over de persoonlijke service

09-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geen twijfel over leasen wil je leasen dan justlease

ben nu een jaar bij justlease maar ik heb enkel goede ervaringen met deze maatschappij

19-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

alles goed

prima

18-10-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Zorgeloos auto kunnen rijden

Mijn contacten met jullie heb ik altijd als positief mogen ervaren

18-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Ondanks mindere ervaring servicepartner toch een dikke voldoende

Goede bereikbaarheid met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Snelle behandeling van de vragen. Problemen worden direct opgelost. Geen verwijzing naar collegae en doorverbinden. Communicatie zeer soepel en prettig.

19-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Efficient en correct.

Een goede club, duidelijk, snel, en correct.

19-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

ik heb weinig moeite moeten doen om een auto te leasen

snel geregeld en vriendelijke medewerkers.goede uitleg

19-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

kort en krachtig.

kort en krachtig maar ook duidelijk.

17-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

Geen bericht goed bericht.

17-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima ervaring!

Auto werd sneller dan geleverd verwacht. Dit kwam vooral door de goede samenwerking met Opel dealer van Kouwen in Amsterdam Z-O. Daar heb ik eigenlijk ook het meeste contact mee gehad en waren erg behulpzaam tijdens aflevering van de auto, maar ook zeker voor vragen die ik in de eerste week nog had.

03-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vriendelijk en deskundig

goeie uitleg van alles over leasen enz vriendelijk en afspraken na komen dus prima.

03-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende Service

Zeer professioneel en vriendelijke medewerkers

13-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Just Lease ontzorgt!

Het private lease concept is erg fijn voor de consument. Ik heb geen omkijken naar het onderhoud van de auto en bijkomende onvoorziene kosten.

11-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd duidelijk en vriendelijk

Ik heb nooit moeite om een antwoord te krijgen op mijn vragen. De antwoorden zijn altijd duidelijk en de medewerkers zijn geduldig en vriendelijk.

10-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geruststellend

Zorgeloos rijden met een gloednieuwe auto wie wil dat nou niet.

10-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle lease zonder vervelende romslomp

Folder van Justlease in de brievenbus ontvangen met leuke aanbieding. Vervolgens naar een dealer gegaan. Proefrit met de auto van keuze gemaakt, met de dealer de mogelijke opties besproken en gekozen. De dealer heeft de aanvraag ingediend en thuis na een email van Justlease nog wat gegevens met mijn mobieltje gefotografeerd en verzonden, snel klaar en de auto eerder in bezit dat gedacht.

04-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

JUST LEASE, snel en gemakkelijk

Alles is goed geregeld, informatie voldoende, website perfect alleen de blackbox bij levering, is/was niet bekend

03-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Afhandeling schade

Na een ongeval met de leaseauto heeft Justlease de afwikkeling van de schade uitstekend verzorgd. Ik kreeg een prima vervangende auto van het schadeherstelbedrijf en de schade is prima verholpen.

06-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Afwikkelng en service bij schade

De schade doorgeven ging vlot telefonisch. Toen ik het schadebedrijf belde hadden zij al contact gehad met Justlease. De afwikkeling ging vlot en vriendelijk. Heel erg blij met Justlease.

06-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

tot nu toe zeer tevreden

goede ervaring, lease nu bijna een jaar een auto

03-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

betrouwbare partner

afspraken worden nagekomen dat is belangrijk

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

nooit problemen, goede service

ervaren medewerkers, altijd vriendelijk en kundig

03-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Meer dan uitstekend

Zoals boven beschreven meer dan uitstekend. Maar ook de haal- en brengservice van de garage en het schoonmaken en zuigen van de auto. Top!!!!!

04-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

Super goede service mbt afspraken onderhoud van leaseauto etc.

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede keus

tot nu prima

04-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top

zeer tevreden

04-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

snelle hulpverlening

Adequate oplossing op zondag morgen. Snelle afhandeling

01-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekend

prima

15-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Een goede ervaring

07-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service

Sinds kort ben ik klant bij Justlease en heb tot nu alleen uitstekende service mogen ervaren. Al mijn vragen worden altijd netjes en heel snel beantwoordt. Alleen jammer dat er een "nog luxere auto" wordt weergegeven ondanks ik de meest luxe uitvoering heb gekozen van de Hyundai i30. Op de website staat wel eerlijk dat de "getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van je bestelling", maar zet dan ook de juiste afbeelding van de auto. Voor de rest uitstekend!

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voor het eerst Private Lease via Justlease. Aanrader !

Ik heb jarenlang in oude 2e hands auto's gereden. Veel onderhoudskosten gehad en veel dingen die ik zelf moest regelen altijd. Via een actie email van Justlease heb ik na een proefrit een offerte aangevraagd voor de Hyundai I10. De prijzen waren zeer voordelig met een goede service aanbod. Inmiddels heb ik de auto opgehaald en ben zeer tevreden over de auto en de service wat aangeboden wordt. Indien er iets voorkomt dan kan ik met gemak Justlease bellen en mijn vraag stellen. Ik wordt goed geholpen altijd. Ik beveel het zeker aan.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Na aanvraag een snelle acceptatie gehad. Nog eerder dan gepland werd de auto geleverd. Ben er zeer blij mee en zeker de service die Justlease heeft geleverd.

20-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg tevreden

Erg tevreden over mijn Opel Karl. Beste prijs die ik kon vinden online bij alle aanbidders, snelle levering en goede service.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

directe service en antwoord

Vriendelijk en terzake te woord gestaan

02-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service

Prima service. Klantvriendelijk.

02-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prettig en zeer snel geholpem

aanvraag via de site is duidelijk en wordt snel behandeld met vriendelijkheid te woord gestaan en voor ik het wist was alles al geregeld. ga zo door

28-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vrienden in het vervoer

prima ervaring met Justlease, eerlijk en oprecht. helpen daar waar nodig is. Super handig dat ik bij de plaatselijke Toyota dealer terecht kan voor vragen en onderhoud m.b.t. de auto. Geen overbodig mail verkeer. Afspraken zijn duidelijk.

27-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

ontzorgen

Alles goed geregeld, makkelijk afspraken maken die ook nagekomen worden, top!!

27-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

De contacten zijn duidelijk en to the point. De service is meer dan goed.

26-09-2017
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

hopeloos

slecht afspraken, website klopt niet en men doet 1 keer per week de bank zaken al met al niet echt goed. maar na een goede afspraak na 4 weken met Rick heeft hij het toch voor elkaar gekregen om alles de goede kant op te laten gaan dus als iedereen het zelfde gaat doen als Rick komt het wel goed met dit bedrijf nu alleen nog de website aanpassen wat betreft de borgstelling die moet gelijk zichtbaar worden als men op een auto klikt en niet veel later

29-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snel simpel en duidelijk

makkelijk zelf te regelen krijg snel en duidelijk antwoord op vragen

29-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Soepel , Duidelijk en vlug !

Van het afsluiten van het contract tot het ophalen van de auto en de eerste schadeproblemen het is perfect geregeld ! Toen ik een lekke band had was alles binnen een uur geregeld en kon ik weer de weg op , De band werd gewoon gemaakt terwijl ik aan het werk was !

20-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd klantvriendelijk

Ik lease nu meer dan 4 jaar bij JustLease en bij elk contact blinken zij uit in klantvriendelijkheid en service. Het verwelkomen op de vestiging is ook een hele happening bij het ophalen van de nieuwe auto.

15-09-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Twijfelachtige start samenwerking Justlease

De mailing verloopt prima, bereikbaarheid ook prima. Start van de leaseperiode verliep niet soepel maar de auto bevalt PRIMA!!

14-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Ruitschade

Prima

19-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles super snel en netjes geregeld

Gemakkelijk,snel en betrouwbaar.

19-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

bevredigend

Vond het erg fijn dat mijn auto op mijn werk is opgehaald en keurig is teruggebracht voor het eind van mijn werktijd. Toppie!!!

19-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Eerste vragen rondom technische klachten auto

Ik heb recent een nieuwe auto van Justlease. Ik heb voor het eerst nu een technische klacht gehad met de auto en ik had de vraag gesteld hoe ik de reparatie moest regelen. De medewerker heeft mij op vriendelijke toon en deskundige wijze geholpen.

22-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ik was binnen een redelijke goede tijdsduur weer onderweg

snelle en goede service, op de helft van de maximaal opgegeven wachttijd (45 min) was men ter plaatse

12-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goede leasemaatschappij en ook meedenkend met cliënten.

Er goed

08-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

het is goed toeven bij justlease

uitstekend behandeld netjes afgeleverd alleen zijn de buiten spiegels handmatig of electrisch kan ik niet vinden verder inorde bedankt groetjes dirk

06-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede keuze

Vlotte en vooral duidelijke afhandeling. volgens mij helemaal geen open einden en alles duidelijk geregeld

04-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima Service en zeer klantvriendelijk

Alles is tot in de punten goed geregeld. alleen worden er soms dingen gezegd of beloofd en bij het volgende contact is het weer anders. Dit is soms wat verwarrend en het zou fijn zijn als alle informatie dat besproken is dan ook nog klopt en blijft kloppen

18-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

winterbanden/all wheather banden veiligheid

niet helemaal duidelijk.

18-09-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Bestellen Prima hierna weinig tot geen info meer

Na bestellling lijkt de website te blijven hangen op uw auto gaat besteld worden. Uiteindelijk na meer dan 3 weken (terwijl de levertijd 2 weken zou zijn) wordt de levering gesteld op 23 september terwijl de Opel dealer reeds een afspraak heeft gepland op 14 september. Als je Justlease hierover een mail stuurt duurt het 1 week voordat ze reageren.

14-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

Heb sinds kort een lease auto. Alles verliep zeer soepel en mijn auto werd keurig thuis afgeleverd. Heb geen omkijken meer, hoef alleen nog maar te rijden en te tanken. Zeker een aanrader !!

13-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Soepel geregeld

De ervaringen met Just Lease zijn prima te noemen. Bij aflevering wordt wordt van te voren alles nog eens rustig met je door genomen om alle eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Dit alles door vriendelijk en vakkundig personeel. Bij het overhandigen van de auto wordt alles samen door nog eens genomen om te controleren of alles volgens afspraak wordt afgeleverd. Service afdeling is goed, snel en makkelijk bereikbaar in geval dat dit nodig. Ook de App werkt simpel en is erg handig en overzichtelijk als wat wilt nazien of vragen hebt over de auto, kilometers, onderhoud etc..

11-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

JustLease Top

NVT

11-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

een tevreden klant

Tot toe na 2 1/2 jaar nog steeds geen nare dingen < prima bedrijf en goede service

13-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

onbezorgd auto rijden

zorgeloos auto rijden. je weet waar je aan toe bent financieel. verlengen contract snel geregeld

11-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

justlease denkt mee

Prima service, de medewerkers staan klaar voor je.

15-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Vriendelijk en adequaat geholpen

De medewerker van Justlease was erg vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam

08-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vriendelijk, duidelijk en snel.

Ontvangst was prima, wachttijd was kort en personeel was redelijk deskundig (werden geholpen door een stagiaire, welke werd bijgestaan door een ervaren collega)

23-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige lease maatschappij!

Geweldig en vriendelijk personeel, met gelukkig wat humor! Al jaren klant, en dat zal ook wel zo blijven. Uitstekend allemaal!

29-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon Doen!

Eenvoudig, snel en goed geregeld. Prettig contact.

30-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Lease geeft mij veel Peace (rust, vrede en geluk)

Vanaf het eerste contact moment tot en met aflevering: UITSTEKEND! Marten Dames en Stijn Buis! Geweldenaren!

27-07-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Het kan echt beter!

Mijn ervaring is dat de communicatie een verbeter punt mag zijn voor de klant.

31-08-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

kan beter

zie bovenstaand

11-09-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

anticlimax

zodra het contract rond is radiostilte vanuit justlease

06-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

fijn rijplezier voor weinig

goede info direct hulp met vragen of problemen

06-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Verlopig wil ik niets anders.

Prima

06-09-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Voldoende maar wel aan de prijzige kant

Op zich geen verkeerd adres om een private lease contract af te sluiten maar naar mijn mening wel aan de prijzige kant. All risk verzekering heeft bij mij een andere lading dan bij Just Lease. Het kilometer pakket laat ook te wensen over.

04-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!

Heel blij met me mooie auto! Top service van Justlease zelf en ook autobedrijf.

18-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gewoon goed

Ook al ging er iets mis met de aflevering. Dat privé auto's niet door de weeks werden ingenomen. Wij op dinsdag de nieuwe auto konden ophalen. Zij beloofde dat het in het weekend allemaal zou worden opgelost. Zij hebben de belofte ook netjes waar gemaakt.

04-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zekerheid

Klantvriendelijk moeite nemen om vragen te beantwoorden, klant staat voorop.

04-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

tevreden

Snel en duidelijk contact

04-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

Eerste contact had beter gekund.

04-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vanaf dag 1 goed geholpen door ervaren medewerkers

Het is de eerste keer dat ik een auto ging leasen, en ik kon alles vragen i.v.m. dat de schadevrije jaren op mijn man zijn naam stonden werd er gelijk naar een oplossing gezocht. Toen wij de auto gingen ophalen werden wij goed ontvangen. En aangezien dat ik een enorme schaatsfan ben en zo brutaal was om te vragen of dat ze nog leuke art voor mij hadden kreeg ik gelijk een mooi boek en sjaaltjes werden opgestuurd. ik zou zeggen Top en zeer klantvriendelijk. leuk team

29-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vakkundig / service gericht / afspraken zijn nagekomen

Zeer goed

18-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende eerste indruk

Sinds twee weken lease ik mijn auto via Justlease. Deze prille relatie bevalt tot nu toe uitstekend. Heldere inzage in je persoonlijke gegevens zoals km-verbruik en financiën. Erg gebruiksvriendelijk 'Mijn Justlease' systeem.

18-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed

Ik ben tot nu tevreden over Justlease.

04-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super fijne professionele schade afhandeling

Een super fijne professionele afhandeling, zowel de opname als de afhandeling en het schade herstel. Alles werd voor je geregeld en had er zelf weinig of geen bemoeienissen mee.

25-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

verrassend goed

prima

23-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend en betaalbaar

Goede service en heel klantvriendelijk

23-08-2017
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Prima Lease maatschappij maar ontzorgd niet

Voor 285 euro per maand een Seat Mii geleased, hiervoor hadden we all season banden, 2000km per maand en was het eigen risico afgekocht tot 150 euro..tel hier wel de wegenbelasting bij die nog voor onze rekening was en we zaten aan de 320 euro per maand. Uiteraard wisten we waar we aan toe waren maar hadden vanaf het begin problemen met de auto waardoor er na twee jaar zelfs een nieuwe versnellingsbak gemonteerd moest worden. Erg vervelend allemaal maar hier treft nog Just Lease als de berijder schuld, het was immers garantie. Helaas berekende Just Lease wel na elk garagebezoek 35 euro voor de eerste 24 uur vervangend vervoer, ook al was het een garantie geval. Voor de moeite en kosten die wij hebben gehad en gemaakt om eerst de garage te laten kijken naar het probleem om daarna een nieuwe afspraak te maken voor reparatie is voor ons ook nooit een probleem geweest en heeft Just Lease geen euro gekost, ons wel. Na aandringen is het bedrag wel een keer gecrediteerd tot de laatste keer, toen hield men zich aan de regeltjes en was bij ons de maat vol. Het gaat niet om de paar euro's, maar om principe in dit geval. Dus, contract afgekocht en dag Seat Mii.....voor ons geen lease-auto meer van Just Lease.

25-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

vakkundig

heel goed en vakkundig

22-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tot nu gaat uitstekend.

Ik heb verder nog geen ervaring met Justlease. Ik ben net begonnen met Justlease.

22-08-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De ervaring met JustLease is goed en prettig.

Ook bij telefonisch contact met JustLease werden mijn vragen keurig behandeld.

10-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

aanrader

Ik ben een zeer tevreden klant. nu bijna 2 weken mijn nieuwe auto, ik kon hem ophalen bij een opel dealer in de buurt daar werd alles netjes en duidelijk vertelt, wel miste ik dan even het contact met just lease van goh je auto is er je kunt hem gaan halen ect.. Als ik bel wordt ik netjes te woord gestaan en wordt alles duidelijk uitgelegd wat ik wil weten/vragen. Al bij al heel tevreden tot nu toe.

09-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goede prijs/kwaliteitsverhouding, vriendelijk personeel.

Twee jaar met plezier in een Hyundai I10 gereden, nu tijdens mijn looptijd een upgrade naar een compleet uitgevoerde VW Polo, waar ik heel vrolijk van word. Bijbetaling zeer acceptabel (ook al snap ik de opbouw van de factuur nog niet). Voorlichting/informatie over het hoe, wat, wanneer kan beter.

04-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super

Prima

15-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg goed

Goede service, vriendelijk en duidelijkheid waar de schadeformulier moet heen.

18-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Schade keurig afgehandeld

Na een digitale melding van een eenzijdige schade aan mijn auto werd er snel aangegeven welke vervolgstap er gedaan diende te worden. Na enige weken kon ik bij Schadenet in Ridderkerk redelijk snel worden geholpen en Justlease heeft daar een positieve rol in gespeeld.

15-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

altijd de afspraken na gekomen

16-08-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Van goede wil maar toch fouten

Klachten over onjuiste gegevens m.b.t. afleverdatum en gereden kilometers zijn uitgezocht en opgelost maar mogen m.i. niet voor komen.

08-08-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

zonder zorgen de weg op

Wanneer iets onduidelijk is of ik heb vragen,klachten etc..is normaal gesproken een telefoontje genoeg om weer verder te kunnen. Klantvriendelijkheid is meer dan goed.

25-07-2017

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.6 / 10
Gebaseerd op 1047 recensies
Schrijf beoordeling