Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we supertrots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en ons te vertellen wat er beter kan.

U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.

Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

3 jaar zorgeloze rijervaring.

Start van de lease werd vlot geregeld met een tijdelijke auto totdat mijn keuze beschikbaar was. Werd gebeld als de auto een onderhoudsbeurt nodig had die dan opgehaald werd door Profile voor de beurt en 's-middas weer teruggebracht. Afloop bloede een beetje dood omdat mijn voorkeur niet beschikbaar was kreeg het advies om 1 maand van te voren terug te bellen. Heb uiteindelijk zelf moeten bellen voor het inleveren van de auto wat dank zijn mijn poets en schoonmaak beurt soepel en vlot verliep.

14-03-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fantastisch!

Ervaring is tot nu toe goed.

07-03-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende services van Justlease

De auto moest voor een beurt naar de garage, gebeld met de klantenservice en die stuurde me door naar profile klantenservice voor een afspraak kon desgewenst ook een leen auto mee of hij werd opgehaald en weer terug gebracht .Dat hoefde niet profile zat 5 straten verder bij mij vandaan

05-03-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer klantgericht en deskundigheid

Wij gaan nu voor de derde auto en als wij dit eerder geweten,hadden wij eerder begonnen met leasen.

26-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Happy driving

Simpel en uitstekend

08-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zorgenloos rijden

Van alle gemakken voorzien, zonder je druk te hoeven maken als er iets stuk gaat

25-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Ik vind alles top

Goed

18-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Na een gebrekkige start loopt het geweldig

In het begin liep e.e.a. een beetje moeizaam ( lease nu 6 jaar ) inmiddels zijn die kinderziektes overwonnen, ben zeer tevreden

18-02-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Ik heb al een review afgegeven

Zie hiervoor

11-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer tevreden

zee4 tevreden

14-02-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Denken in mogelijkheden niet in moeilijkheden.

Makkelijk, goed bereikbaar, behulpvaardig en erg klantvriendelijk. Zowel de klantenservice als de garages die bij hen zijn aangesloten.

13-02-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

duidelijk

soms moeilijk omdat ik dacht dat ik alles had ingeleverd,maar dat het uitgebreider moest. voor mij is de eerste keer op deze manier daarvandaan deze reactie

13-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg behulpzaam

Je wordt goed geholpen en men heeft de tijd voor je. Zijn goed bereikbaar voor vragen Mooie complete auto voor een mooie prijs

16-02-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie kan beter, levering prima

Communicatie kan beter vanuit Justlease, aantal keren moeten bellen voor de status van de auto aangezien levertijd +.- 3 weken zou zijn. Maar nadat de afspraak gemaakt was, was de levering en ook het inruilen van eigen auto goed geregeld. Nu afwachten hoe de service gedurende de leaseperiode verloopt.

12-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Het aanvragen ging heel makkelijk

De aanvraag voor een leasecontract ging heel makkelijk en ik ben ook heel vriendelijk geholpen door medewerkers tot nu toe.

14-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

vriendelijk en behulpzaam

het is makkelijk en onlangs door een lekke band ook ervaring met de pechhulp gehad en dit ging ook goed

11-02-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Ik zou geen auto leasen via just lease

Jullie gaan mijn revieuw niet plaatsen dus dat doet er niet toe 🙂

07-02-2019
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Automatische incasso is slecht

Auto is prima. Contact met klantenservice slecht. In de 8 maanden is het slechts een keer gelukt om automatisch af te schrijven. Moet elke maand bellen wanneer ze dit gaan doen. Men zegt rond een datum af te schrijven. Maar dat kan prima 2 weken later zijn of helemaal niet. Als ik bel is er elke keer weer een smoes. Klantenservice is onvriendelijk en niet behulpzaam. Het lijkt alsof ze het geld niet willen.

11-02-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Mooi aanbod, goede presentatie, rommelige bestelprocedure.

Vriendelijk, hulpvaardige houding, website functioneert slecht, mails zijn niet eenduidig en onhelder, ik denk dat jullie dat beter kunnen!!

07-02-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Luisteren niet naar wat de klant nodig heeft

Heel leuk een auto gereserveerd en borg betaald. Zegt een medewerker : geen probleem mevrouw deze auto staat voor u gereserveerd. Vervolgens krijg ik een mail met dat de auto aan een ander is ‘vergeven’ ?! Terwijl de medewerker zei; hij is voor u gereserveerd. Vervolgens gebeld voor een alternatief of oplossing vanuit hun kant. Zegt die zelfde medewerker doodleuk. Oh ja hij is weg ik kan niks voor u betekenen! Nu mag ik met de fiets door jullie fout, maar een alternatief, of meedenken met de klant als een fout bij jullie ligt. Ho Maar! Blijkbaar willen ze liever zo snel mogelijk geld verdienen en staat dat voor dit bedrijf hoger in het vaandel dan de klanten zelf. Van 4sterren naar 0 sterren. Wens de mensen die hier gaan leasen veel succes. de service als die echt nodig is ga je niet krijgen bij dit bedrijf!

08-02-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Als er problemen zijn zijn ze nergens te bekennen! draait maar om geld!

Heel leuk een auto gereserveerd en borg betaald. Zegt een medewerker : geen probleem mevrouw deze auto staat voor u gereserveerd. Vervolgens krijg ik een mail met dat de auto aan een ander is ‘vergeven’ ?! Terwijl de medewerker zei; hij is voor u gereserveerd. Vervolgens gebeld voor een alternatief of oplossing vanuit hun kant. Zegt die zelfde medewerker doodleuk. Oh ja hij is weg ik kan niks voor u betekenen! Nu mag ik met de fiets door jullie fout, maar een alternatief, of meedenken met de klant als een fout bij jullie ligt. Ho Maar! Blijkbaar willen ze liever zo snel mogelijk geld verdienen en staat dat voor dit bedrijf hoger in het vaandel dan de klanten zelf. Van 4sterren naar 0 sterren. Wens de mensen die hier gaan leasen veel succes. de service als die echt nodig is ga je niet krijgen bij dit bedrijf!

08-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede en prettige organisatie

De ervaring is ok

04-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snelle service

Onlangs een aanvraag gedaan voor een private lease. Deze werd snel goedgekeurd. Binnen 6 weken kan ik de auto gebruiken. Top!

29-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige service en voorwaarden.

Bij justlease is de klant koning en dat merk je aan de service. Als dochteronderneming van Terberg Lease bezitten ze ook de nodige lease kennis. Verder heb je bij Justlease vele malen meer mogelijkheden dan bij andere privatelease aanbieders, zoals afkopen van eigen risico, het tussentijds veranderen van kilometerbundels of de keuze uit diverse extra opties om je auto aan te passen naar jouw wens.

26-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

voor de tweede keer super tevreden

Ik heb voor de 2e keer gebruik gemaakt van Just Lease. Zowel het bestellen van de nieuwe auto als het inleveren van de vorige auto verliep voorspoedig. Bedankt Just Lease voor jullie TOP service

26-01-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Met onze auto is niks mis, fijne service bij de dealer bij ons om de hoek. Maar Just Lease zelf is een puinhoop. Hoop dat ze dat snel verbeteren voor nieuwe klanten..

Niet klantvriendelijk, chaotisch

28-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een mooie nieuwe auto voor een leuke prijs mbv Justlease

Online een auto besteld en alles binnen een dag geregeld en zelf nog een betere deal dan voorheen. Vriendelijk te woord gestaan nav mijn mail. Nadien op de hoogte gehouden via mails wanneer ik mijn auto kon ophalen. Elke maand een specificatie van je factuur en een handige app om alles in de gaten te houden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je krijgt op tijd een waarschuwing als je auto voor een beurt moet en altijd dicht in de buurt, zelf met haal en breng service. Ik raad het iedereen aan, voor een paar euro meer een nieuwe auto voor de deur zonder kopzorgen

22-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De beste online leasemaatschappij van Nederland

- offerteaanvraag was zeer snel geregeld. - handige app. - snelle levertijd (voorraadauto denk ik). - auto wordt thuis voor de deur afgeleverd, echt SUPER.

25-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed is Goed.. Ik zeg Justlease...

Makkelijk systeem heel overzichtelijk in een hand omdraaien rijden in uw droomauto althans wel hoe wij Justlease ervaren.. Super goed personeel heel behulpzaam en vriendelijk bij Justlease staat vragen echt heel vrij.. Pick je car en gassen maarrr...

23-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle afhandeling en goede service m.b.t. levertijd

Vanaf de aanvraag van de offerte tot de levering een goede ervaring gehad. Hulpvaardig personeel en snelle, nette aflevering.

24-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede en snelle service, ook als het een keer tegen zit

Ondanks de opstart problemen, en dan met name facturering , is alles toch zeer goed verholpen door Justlease en men is zeker niet te flauw om ook iets voor hun klanten te doen cq te gemoed te komen als er iets is waar de klant niets aan kan doen. En dat maakt het dan weer zo leuk dat ook de andere kant van de medaille wordt getoond

21-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles goed geregeld. Dikke👍

Netjes geregeld. Goed op de hoogte gehouden wat er zoal gebeurt.

21-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Buitengesloten door Karl

Met dit winterweer door je eigen auto buitengesloten worden is niet fijn, maar gelukkig kon ik via de app snel contact opnemen met Justlease. Binnen een half uur stond er iemand van het bergingsbedrijf die mijn auto binnen 2 minuten open had.

20-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Service bestaat nog

Goede bereikbaarheid en een goede oplossing voor mijn probleem. Zelfs daarna nog een SMS of alles goed was verlopen. Perfect !!!

15-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer goede website en geweldig aanbod.

Goede ervaring snelle reactie terug kan wel iets persoonlijker als meerdere keren niet lukt. Maar ik gebeld en werd alles netjes opgelost en meegedacht met mij op dat gebied erg professioneel.. Zeker aanrader waard!!

19-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer goed geholpen bij aanschaf van lease auto.

Er was goed contact tussen beide partijen en altijd duidelijk en vriendelijk met als eind resultaat een mooie lease auto.

16-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vriendelijk en Servicegericht

Vriendelijk en Servicegericht

26-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bij Justlease word ik behandeld als klant. Prima auto, adequaat antwoord op mijn vragen en duidelijke contractafspraken. Ik lease graag opnieuw bij Justlease.

In de prijsvergelijking kwam ik uit bij Justlease. Ik wist toen nog niet hoe de service zou zijn. Ik kreeg een prima auto, heb er fijn in gereden en het inleveren verliep volgens afspraak. Al met al kijk ik terug op een prettige periode en ik beveel Justlease bij anderen graag aan.

17-01-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Teleurstellend.

Een grote teleurstelling, een generieke rekentool zonder enig denkvermogen keurt een prima capabele klant af en klantenservice kan niet verder denken dan hun neus lang is. Erg jammer.

16-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gevalletje voorruit schade

Afspraak maken online en keurig geholpen !! Auto nog gestofzuigd ook

21-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden

Goed

30-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease is handig en fijn.

Ik heb nu 2 auto,s van Justlease meegemaakt en rijd nu in een Opel Karl via Justlease en ben daar zeer tevreden over rijd goed en de afspraken zijn ook goed en alles is goed en prima geregeld.

08-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd lekker zorgeloos op pad met een Aygo van Justlease!

10

08-01-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service tot nu toe.

Ik heb nu 2 jaar een auto van Justlease en ben tevreden over de gang van zaken tot nu toe.

09-01-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en eenvoudig

Lease nu bijna 6 jaar altijd met grote tevredenheid. 2018 ging er van alles mis bij justlease maar het lijkt erop dat dit nu verholpen is. Het zou prettig zijn als vaste trouwe klanten bij een nieuwe lease auto extra korting krijgen

09-01-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima tot nu toe

Goed

08-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

onderhoudend auto-onderhoud...!

Tot op heden goede communicatieve ervaringen em zeker naar tevredenheid.

08-01-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Oplichters

zeer slechte service, lokken klanten met all in lease bedragen die achteraf niet blijken te kloppen. Zo stond er duidelijk op de site bij de auto waarvoor ik had gekozen vermeld dat het leasebedrag inclusief wegenbelasting zou zijn. Na een heel jaar geen facturen te hebben ontvangen vanwege een nieuwe factureringssysteem. Word er nu beweerd dat het altijd exclusief is. Ondanks dat ik verschillende bewijzen heb aangeleverd dat ik de leaseovereenkomst heb afgesloten voor €215 blijven de medewerkers erg star en bovendien erg klantonvriendelijk! Voor mij nooit meer just lease!

10-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

0

Ik ben 6 jaar geleden begonnen met het leasen bij justlease en ik kan het iedereen aan bevelen alles word volgens afspraak geregeld

07-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima meedenkend bedrijf . Zorgt voor oplossingen . Ook op financieel gebied

Idem

05-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Sublieme nazorg

Op nieuwjaarsdag zo adequaat de klant weer op weg helpen is echt meesterlijk!

01-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Eenvoudige aanvraag en verwerking van het leasecontract. Er wordt met je meegedacht en vooral de zogenaamde kleine lettertjes worden besproken.

Gewoonweg prima. Heb mijn tweede auto en het bevalt goed

02-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

klantgericht

Goede leasevoorwaarden, snelle reactie terug. Mooie eindejaarsactie t.a.v. de Opel Karl comfort.

04-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige en snelle service van A tot Z

Van het eerste contact tot aflevering van de auto verliep alles heel soepel en snel. Het contact verliep steeds via dezelfde persoon wat ik als prettig ervaren heb. Fijn bedrijf! Dit geef ik graag door aan vrienden en bekenden.

04-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease.nl heeft een fantastische service !

Ik had me verheugd op een auto uit het zeer goedkope aanbod. Na het invoeren van mijn gegevens kwam er een foutmelding en dit herhaalde zich een aantal keren... een half uurtje later kwam de melding "uitverkocht" . Via de Chat functie kwam ik in contact (~ 19:00 in de avond) en deze meneer vertelde dat de auto inderdaad uitverkocht was, maar hij ging nog even kijken wat hij kon doen. Hij kwam met de opmerking dat er twee gereserveerd stonden en dat hij de klanten ging bellen om te vragen of de reservering nog door ging. Niet veel later kwam hij terug met de mededeling dat hij er weer een had en hij heeft me er helemaal doorheen geloodst om deze op mijn naam te krijgen en de volgende ochtend was alles geregeld en mag ik hem binnenkort ophalen. De chat verliep erg spontaan en vriendelijk, ik kan Justlease qua prijzen en qua service Absoluut aanraden !!!

04-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd zeker van vervoer

Super service

02-01-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slechte ervaring

Was goed, nu niet meer

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede ervaringen tot nu

Ik heb 2 a 3 weken geleden de Ford Fiesta besteld, dus ik zit nog in het bestelproces. Maar tot nu een goede en professionele ervaring met Justlease gehad. Vriendelijke medewerkers, en in tegenstelling tot wat ik in sommige andere reviews lees ook goed bereikbaar via mail en telefoon.

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

De eerste private lease auto

Ik heb een offerte opgevraagd voor De Ford Fiesta ST Line er zitten standaard veel extra opties in de aanbieding, allemaal dik in orde. Ook is er volop keuze om de risico's zoals bij schade te verkleinen of dat je na 12 maanden kan opzeggen ect. Je kan het pakket geheel naar eigen wens inrichten allemaal thuis op je gemak.

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en eenvoudig

Binnen 3 weken was alles rond en stond de nieuwe auto voor de deur. Het is lastig justlease aan de telefoon te krijgen maar als er verder geen problemen zijn dan is de communicatie via de mail en sms uitstekend.

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima auto met goede voorwaarden in het contract

Door een fout was mijn eerst bestelde auto niet meer leverbaar. Ik kreeg het geweldige aanbod voor een luxere auto tegen dezelfde prijs. Prima opgelost. Verder duidelijke vermelding van de voorwaarden op de website en geen addertjes achteraf. Door familie even op de goede tips gewezen wat betreft extra verzekeren. Het eigen risico afkopen is geen onverstandige keuze. Het percentage dat je een schade rijdt (hoe klein ook!) is groot. En voor elke kras en deuk moet de auto worden gemaakt. Bijvoorbeeld door het stoten van een winkelwagen tegen je auto (ook door een vreemde). En dan zit er dus eigen risico in het reparatie bedrag. Ook die kosten gedekt met de prima service van 'afkopen eigen risico'. Helemaal tevreden dus!

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed geregeld en netjes te woord gestaan.

Goed geregeld en netjes te woord gestaan. Auto werd gebracht zonder extra kosten. Prima geregeld alles.

27-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijne ervaring

Snel correct en vriendelijk fijn om mee te communiceren

27-12-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Te snel gegroeid ?

Eerste auto vlekkeloos Tweede auto geen 9 plus ervaring

20-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijne auto. Prettig bedrijf. Prima en we hebben weer een auto bij Justlease uitgekozen.

Zie vorige

16-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gemakkelijk en snel geregeld

Duidelijke afspraken , alles makkelijk in te zien in de app

18-12-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Wanneer er geen 'gekke' dingen gebeuren verloopt het goed.

Ik was heel enthousiast bij mijn eerste auto. Bij de tweede minder. Had gedoe met kilometerbundel. Op mijn vraag of ik gebeld kon worden werd niet gereageerd en kreeg ik een kort door de bocht mailtje. Uiteindelijk een paar keer gebeld (met lange wachttijden). Er is niet meegedacht en ik had het gevoel dat ik het zelf moest oplossen. Dat verwacht ik niet van justlease, zeker niet omdat ik vaste klant ben.

17-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Beste private leasemaatschappij van Nederland

Geweldige voorwaarden, heel veel keuzes te selecteren waarmee je jouw contract naar jouw wensen aanvult. Zoals de mogelijkheid eerder op te zeggen met de extra flexibel optie. Of eigen risico afkopen, of verminderen. Het is allemaal mogelijk! De enige lease maatschappij waarbij je jouw kilometerbundel kunt aanpassen naar boven én beneden! Ik blijf klant totdat ze mijn rijbewijs niet meer verlengen 😉

24-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Next one

Ben heel goed geholpen door de afdeling Custemor care, kreeg de nodige informatie en eventuele terigkoppeling.

11-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top

Top

11-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Service is top

Perfect

08-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Kan justlease iedereen aanbevelen

Direct. Duidelijk. Enthousiast en oplossingsgericht. Zeer goede service

12-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede vriendelijke service

Goede ervaring

10-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer Positief

Als ik vragen hebt over het contract of andere vragen dan worden die zeer snel beantwoord.

06-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Onbezorgd leasen

Prima ervaring tot nu toe met Justlease. In de beveiligde omgeving kun je eenvoudig inloggen en alles omtrent je leasecontract bekijken en/of aanpassen. Per abuis geen melding gehad van een onderhoudsbeurt, maar na telefonisch contact goed opgelost en zelf een afspraak kunnen maken voor een onderhoudsbeurt, zelfs 2 nieuwe banden op de auto gezet. Justlease vind ook veiligheid belangerijk.

04-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer klantgericht en alles goed georganiseerd

Wij gaan nu voor de derde auto en wij zijn laaiend enthousiast!

07-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease denkt met je mee

In eerste instantie jarenlang een uitstekende ervaring met plezier in een auto van Justlease gereden. Helaas werd door een heftig ongeval de auto total loss verklaard. Even leek het erop dat een nieuw lease contract niet mogelijk was. Met name het team van adviseurs van bestaande klanten heeft hard gewerkt om een passende oplossing te bieden en deze ook gevonden. Een puik stukje werk van de advisers.

28-11-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

In den beginne

Drie jaar geleden ben ik met Justlease voor 3 jaar in zee gegaan. Alles liep vlekkeloos en was binnen enkele handelingen geregeld. Zelf een keer schade gehad en dat was ook allemaal weer snel in orde gemaakt. Niets dan lof! Na deze 3 jaar kon de auto worden ingeleverd of overgenomen. Ik heb gekozen voor het inleveren van de huidige auto en wilde een nieuwe auto via JustLease aanvragen. Het aanvragen via de website van Justlease verliep gewoon helemaal niet. Meerdere malen met een medewerker aan de telefoon gezeten. Zij hebben toen het een en ander op mijn account ingevoerd maar ik zag dat een aantal dagen later nog niet terug in mijn 'omgeving'. Weer met de medewerkers aan de telefoon gezeten en dat heeft ongeveer een maand geduurd en toen had ik er geen zin meer in. Heb de auto op de bewuste datum ingeleverd en dat ging zonder problemen en op een vriendelijke manier. Dit was binnen 10 minuten klaar en afgerond. Ben wel over naar een andere leasemaatschappij.

27-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service lease bij just lease is top

Fijne lease ervaring gehad. Ophaal en terug breng service bij onderhoud is ook super geregeld. De slechte reactie. S die sommige schrijven vindt ik best raar want contact met jullie is gewoon goed en duidelijk.

27-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Administratief zooitje en slecht bereikbaar

Justlease is ontzettend slecht bereikbaar. Je staat uren in de wachtrij en mails worden niet beantwoord. De eerste maanden werden mijn facturen niet afgeschreven. En ineens werden er enorme bedragen afgeschreven zonder enige aankondiging. Verder ben ik niet gebeld voor een onderhoudsbeurt en ook nu voor het inleveren van de auto had ik allang gebeld moeten worden.

29-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super ervaring

Ben zeer te spreken over het hele proces

21-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend service en top kwaliteit

Altijd uitstekend, snel en duidelijk

22-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Na eerder al een schade te hebben gehad en dit op perfecte wijze is opgelost kreeg ik nu een telefoontje dat de auto een onderhoudsbeurt nodig had en kon ik een datum noemen en is er een afspraak gemaakt, helemaal TOP

Alles is gewoon perfect geregeld

23-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

in de watten gelegd

service staat hoog in het vaandel

20-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Blij met lease auto

Zeer goede ervaring met justlease

20-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijne service en geen zorgen meer over je auto

Goede service.

23-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Betrouwbaar,correct,goede service en duidelijke handige App

Heel prettige leaseperiode van 3 jaar gehad betreffende Mercedes CLA Shooting Brake met Justlease , altijd zeer correct en zeer prettig ervaren. Momenteel bij een andere leasemaatschappij voor in ieder geval 2 jaar maar wie weet daarna weer bij Justlease !!! Zeker aan te raden is mi een zeer betrouwbare aanbieder van private-lease pakketten.

17-11-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

De eerste 2 leaseperiodes perfect, bij de 3e auto niets dan ellende. Justlease liegt en bedriegt, frauderen etc etc

Komen afspraken niet na, sturen spookrekeningen, zijn totaal onbereikbaar en je betaald uiteindelijk veel meer dan afgesproken.

21-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Ronduit waardeloos!

Mooi adverteren met een app maar die werkt al heel lang niet. Mooie adverteren met "we hebben een verrassing voor je" maar dat werkt ook niet. Niets werkt op mijn Imac en Samsung S6 Een 3 omdat ik wel een auto heb maar wel voor het laatst! Ben er klaar mee

21-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Goed begin, mooie tijd met een slechte afloop.

Ondanks een korte maar mooie lease ervaring was het niet mogelijk om tot een verlenging van private lease bij Justlease te komen. Het product van Justlease was flexibel en duidelijk, dus geen verassingen tijdens de leaseperiode.

13-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super leasemaatschappij

Alles wordt snel en goed geregeld zowel voor de aanschaf van de auto maar ook na een schade. Dat hebben wij gehad en zijn echt geweldig geholpen zodat we snel weer een andere auto hadden.

16-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super service

Top

15-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Efficient

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Justlease. Er zitten soms wat haperingen in de contacten die niet nodig zouden moeten zijn. Mogelijk dat één aanspreekpunt bij Justlease tot verbetering kan leiden.

16-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super bedrijf die kijkt naar de persoon ipv financien.

mijn ervaring is super goed. door vervelende prive situatie was er veel niet mogelijk. maar justlease kijkt naar mogelijkheden ipv problemen. hierdoor kon ik mijn kinderen in een mooie auto naar school brengen waar ze daarvoor vroeg op moesten staan om met de trein te gaan. justlease begreep me en hulp mij. ik ben ze dankbaar en me leven is een stuk makkelijker.

13-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gemakkelijk en 100% tevreden

km bundel zonder problemen aangepast

14-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service,kundig en snel!

Een maatschappij met overzichtelijke site en app, waar je altijd snel , vriendelijk en adequaat geholpen word.

15-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en behulpzaam

Het contact met Justlease was goed en adequaat. Ze waren vriendelijk en oplossingsgericht.

08-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Niet zo best

Slechte service en onvriendelijke medewerkers. Afspraken worden niet nagekomen

13-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Het voelde alsof ik een Ferrari’ ben hen kocht!

Door privé omstandigheden wilde ik gaan leasen, nog nooit zo blij geweest met een eigen keuze! Wat ben ik blij met mijn leaseauto. Heerlijk een nieuwe auto rijden en altijd verzekerd van een vervangende auto wat voor mij van groot belang is als wijkverpleegkundige. Ik ben super goed geholpen door de medewerkers van Just Lease, erg meelevend en persoonlijk contact! Ik had het idee dat ik Ferrari van hen kocht terwijl het om een Peugeot 108 ging! 😉🎉

07-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Alles verloopt tot dusver zeer soepel. De app is overzichtelijk in gebruik.

06-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Super auto voor een mooie prijs.

Justlease werkt duidelijk en snel. Goed te bereiken voor alle vragen. De app is heel handig en bruikbaar. De garages zitten in de buurt. Leasen tegen een hele mooie prijs.

06-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Van alle gemakken voorzien, met een car van Justlease, een tien.

De eerste nare ervaring met Justlease moet nog komen.

08-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gemak en duidelijkheid

Nu al weer bijna 6 jaar klant bij justlease. Volgend jaar weer mijn 3 de auto. Heerlijk concept. Geen omkijken naar onderhoud . Wanneer schade wordt snel gemaakt. Ook contact via mail gaat voor mij prima. Goede service ruime keuze in auto.s top. Houden zo.

06-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Deze bandewissel liep stroef. Ik wou tevens de remmen nagekeken hebben en daar was dan geen tijd meer voor omdat ik hem te laat had gebracht. Profile was erg onduidelijk over hoe laat de banden er zouden zijn dus en dan ben ik te laat beetje raar

JustLease had alleen vergeten te zeggen dat ik hem zelf moest brengen dit keer .voor de rest niks op jullie aan te merken

08-11-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Na beeindigen flex contract houd de service op!!

Tijdens de aankoop en tijdens de contractduur goede service alhoewel telefoneren met het verkoopteam aanzienlijk sneller gaat. Ik had een Clio met flexcontract maar aangezien ik mijn baan door reorganisatie was kwijtgeraakt kon ik niet anders dan na een jaar het contract opzeggen. Het opzeggen van het contract was bijna onmogelijk aangezien de wachttijden voor de customercare meer dan een uur duurde en ik daar geen tijd voor had. Uiteindelijk in de avond gebeld en dan krijg je iemand van de sales die netjes het verhaal aanhoort en dan meld dat hij/zij er niets anders mee kan dan mij de volgende ochtend terug te laten bellen. De volgende ochtend telefoontje afgewacht maar nee niemand die belde. Ik had ook al een maand daarvoor via email de fonanciele afdeling benaderd maar hier ook geen antwoord op gekregen. Toen was ik redelijk boos aangezien de volgende maand er bijna was en ik nog steeds niet iemand heb kunnen spreken om het contract te beeindigen. Ik ben zelf maar weer in de wachtrij gaan hangen om iemand van customer care te spreken te krijgen. Na een kwartier werd plots de verbinding verbroken en kon ik weer opnieuw bellen. Gek dat je nog bozer wordt? Nogmaals gebeld en weer achteraan in de wachtrij, na 3 kwartier wachten, krijg dan ineens in gesprek toon en wordt de verbinding verbroken.... nogmaals gebeld wederom achteraan de wachtrij en uiteindelijk na nogmaals 3 kwartier een dame aan de lijn. Nadat ik op zo vriendelijk mogelijke toon mijn verhaal heb uitgelegd werd ik niet goed begrepen en werd mij verteld dat bij beeindiging er wel een bedrag overblijft die voldaan moet worden. Ik meld dat ik een flexcontract heb en daarom voor 28 augustus het contract kosteloos wil opzeggen. Ik krijg te horen dat ik daarvoor te laat ben en dat het dan pas de volgende maand kan. Ik wordt nu toch wat heftiger en vertel dat ik niet gestraft wens te worden voor het feit dat email niet beantwoord wordt en het bedrijf telefonisch niet bereikbaar is. Nadat de dame in kwestie geinformeerd heeft bij de financiele afdeling naar mijn mail van 30 juli krijg ik dan toch de mogelijkheid om mijn contract op te zeggen in augustus en wordt doorverbonden om een afspraak te maken wanneer de auto in te leveren. Ik heb de auto 31 augustus ingeleverd en daar netjes een rapport van ontvangen waarbij ik geen beschadigingen zijn geconstateerd en ik recht heb op teruggave van de borg. Hiervan ook een faktuur ontvangen. Ik ben teruggebeld door een dame van de financiele afdeling dat er nog een faktuur open staat en ik die moet voldoen waarop ik antwoord dat ik dit graag verekend wil zien met de borg en ongeveer 12000 kilometers die ik niet vereden heb maar wel betaald. Dit zou uiterlijk op 12 september goed komen...... DUS NIET! Ik krijg wel in oktober een herinnering voor de niet betaalde faktuur. Ik ben wederom gaan emailen met de financiele afdeling en u raadt het vast al wederom geen reactie. Ik heb nu echt geen zin meer om weer eindeloos in de telefonische wachtrij te hangen dus meerdere malen een email gestuurd maar tot op heden nog geen reactie. Vandaar dat ik nu dan maar deze recentie in stuur, wellicht is er dan iemand bij Justlease die bedenkt dat dit geen klantenbinding is. Ondertussen weer een baan maar ik ga elders een auto leasen want Justlease heeft mij laten vallen.

11-11-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Schiet ernstig tekort op vlak snelheid, communicatie en facturering

De aflevering van de auto (uit voorraad) duurde ruim 6 weken. Deftig lang voor een auto die in Rotterdam staat te suffen op een parkeerterrein. Ze zouden een samenwerkingsverband met Ford hebben, waar de auto ook afgeleverd zou worden en in onderhoud zou gaan, maar dat bleek een halve waarheid. Aflevering gebeurde door een ander bedrijf en met onderhoud proberen ze je naar Profile te sturen, terwijl eerst gecommuniceerd is dat onderhoud wel bij Ford moest. Ik rij nu 5 maanden met deze auto en ik heb nog geen factuur gezien. Ik had hogere verwachtingen van een maatschappij die onder de vleugels van Terberg valt, maar mijn ervaring is knap waardeloos.

10-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Administratieve chaos

Onze auto was helaas bij lange niet zo snel beschikbaar als beloofd. Uiteindelijk, na heel veel bellen (en heel lang in de wacht staan) hebben we een voorloopauto gekregen. Inmiddels is onze eigen auto er. Die is fijn, maar administratief blijft het een chaos: verkeerde en onduidelijke rekeningen, vage mails, de kilometers worden niet bijgehouden en incasso's niet uitgevoerd. Achteraf gezien zou ik voor een ander bedrijf gekozen hebben.

09-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ben zeer tevreeden

Gewoon goed

04-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bijtellingvrij rijden in een 5 voor de prijs van een 3-serie.

Scherp, snel en bereikbaar met de juiste oplossing voor de juiste mobiliteit.

31-10-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Financieel een rommeltje.

Zeer slechte bereikbaarheid. Onjuiste info

31-10-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

3de

Ik heb nu mijn 3de just lease auto bevalt prima.

31-10-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Geen aanrader

De service naar de klant toe is niet meer wat het geweest is bij JustLease.

31-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijn bedrijf, makkelijk contact, duidelijke afspraken welke ze nakomen

Elke keer als we contact hebben met Justlease gaat het makkelijk. Of het nu gaat om de keuze van een private lease auto en de mogelijkheden of het inplannen van onderhoud tot overzichten van de verreden km's.

02-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles in de perfectie verzorgd

Goed bedrijf. Zeer klantvriendelijk zowel schriftelijk als telefonischStaan je altijd netjes en vriendelijk te woord.

30-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima geregeld

Pechhulp nodig gehad, was prima geregeld

27-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Feedback Justlease

Sinds 2016 een auto in mijn bezit tot nu toe 2x een onderhoudsbeurt en een reparatie gehad. Dat is altijd heel snel en zorgvuldig gedaan

25-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Autolease op maat

Prima ervaring met de lease van de Opel Kia. Je weet precies wat je kwijt bent per maand. En rijdt altijd in een nieuwe auto.

22-10-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vanaf het begin voelde ik me thuis bij justlease

Alles is snel geregeld, goede communicatie naar de klant en zeer vriendelijk personeel. Bij de uitleg ontbreekt geen enkel punt. Vanaf het begin zeer enthousiast !!

16-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Kies Justlease en je rijd zonder problemen In een goede auto.

Goed

16-10-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Beetje raar

Vriendelijke mensen, je wordt aardig op weg geholpen. Ze bedenken zelf een oplossing voor je zodat je wel kan leasen. En dan keuren ze hun eigen oplossing toch af. Beetje raar! Anyhow, hun gemis. Heb het op dezelfde manier met hun idee bij een ander wel voor elkaar gekregen. Hylarisch toch 🙂

16-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Just Drive

Goede duidelijke informatie en snel antwoord terug. Goede service. Just Lease = Just Drive.

11-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekende service.

Ales verloopt naar wens de service is erg goed!

09-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima maatschappij met uitstekende service

Nav het leveren van een verkeerde auto hebben zij een perfecte en passende oplossing gezocht voor ons waar wij meer dan tevreden mee zijn. Contacten verlopen altijd soepel. Zijn prima bereikbaar en de haal- en brengservice voor reparaties en onderhoud zijn ideaal. Vragen worden altijd correct en snel beantwoord.

11-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijne organisatie

Fijn

10-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima!

Justlease is een goed bedrijf met een goede klantenservice. Eigenlijk altijd direct contact en antwoord op mijn vraag. Ook tijdens het afleverproces goede begeleiding en informatievoorziening.

11-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Onbezorgd autorijden

Justlease heeft een duidelijk verhaal, het is eenvoudig om een auto te leasen met veel eigen keuzes/extra's. De hoofdreden om voor Justlease te kiezen is dat je flexibel bent in het aantal kilometers omdat je maandbundels afneemt die je per kwartaal kan aanpassen.

12-10-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Al bijna 4 weken bezig om JustDrive te kunnen bestellen

Ik wil graag JustDrive bestellen, maar de website is al bijna 4 weken niet geschikt om gegevens in te vullen. Ondertussen al 5x gebeld en nog steeds niet opgelost. Eén behulpzame medewerker gesproken, die terugkoppeling van status doorgaf, maar belachelijk dat het nog steeds niet is opgelost en alles zo lang moet duren zonder dat er een alternatieve methode is om me aan dat abonnement te helpen! Een auto zou binnen 3 weken beschikbaar kunnen zijn, maar het abonnement regelen duurt nu al bijna 4 weken dus voordat de auto er eenmaal is zijn we meer dan het dubbele aan tijd kwijt.

11-10-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Onprofessioneel bedrijf!

Op 12-06-2018 een snel leverbaar auto besteld (levertijd was 2 weken) nu vandaag 10-10-2018 nogsteeds geen auto! Na uren in de wacht te hebben gestaan, chagerijnig personeel aan de telefoon gehad te hebben met veel moeite een tijdelijke auto gekregen (wel voor veel meer geld) je hoort niks van ze facturen worden gestuurd en niet afgeschreven. dan krijg je ja we lopen achter maar eind van de maand word het afgeschreven.... (had eindelijk na 3 dagen een keer een reactie) dien je een klacht in tot 2x toe zelfs geen antwoord! Dit is echt een bedrijf van niks!

10-10-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Goedkope rommel

Je besteld een auto met een wat luxere pakket. Maar wat Justlease doet is: ze bestellen de auto zo goedkoop mogelijk en vullen deze aan met hun eigen spullen. Dus je hebt een fabriek af het goedkoopste model en dus niet alle extra's waarom je de auto koopt. Met zo goedkoop mogelijk ingekochte "luxe" spullen.

06-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel, gemakkelijk en tevreden

Vriendelijk contact, juiste informatie, prettige ervaring mee

01-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie, korte lijntjes

De klantenservice van Justlease staat mij steeds snel, duidelijk en netjes te woord voor al mijn vragen omtrent onderhoud. Hierdoor weet ik precies hoe lang ik mijn auto moet missen. In een ochtend had ik mijn auto alweer terug van het onderhoud.

05-10-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Knullig en amateuristisch

Ik heb tot 2x toe een afspraak gemaakt om een proefrit te kunnen maken. Twee keer ben ik langs geweest zoals afgesproken en beide keren was de auto niet beschikbaar.... Dat is niet knullig, dat is amateuristisch. Vertrouwen is weg en ik zal Justlease zeker niet aanraden.

01-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

nooit problemen met de auto dus weinig contact

Met een goed gevoel mobiel zijn!

25-09-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Top service

Goede ervaring

25-09-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige service

Lease nu al een jaar een geweldige auto waarvan de ruggengraat genaamd JustLease alleen maar plezier met zich mee brengt. Service is top en goed bereikbaar. Eerst had ik alleen maar ellende en nu hoef ik niet meer bang te zijn voor de servicebeurt.

25-09-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie garage kan beter

Goed

25-09-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede leasemaatschappij , altijd te bereiken en goede service

prima

25-09-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

service en organisatie

Mijn ervaringen met de service en organisatie van Just Lease zijn goed. Ik beveel Just Lease aan. Als mijn contract afloopt, zou ik opnieuw willen leasen omdat ik het een fijne firma vindt, die zijn afspraken nakomt.

25-09-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Chaos

Sinds februari rijd ik in een occasion van justlease. Vooralsnog helemaal gratis want het lukt Justlease niet om te incasseren. Er is 0,0 communicatie vanuit Justlease. Als ik niet met een klacht kom per mail of via de klachtenprocedure, dan hoor ik niks. De reactie die ik krijg na een klacht is een “tja het is niet anders”-achtige reactie. Ik schijn 1 van de uitzonderingen te zijn. Dan verwacht ik zometeen ook wel een uitzonderlijk goede oplossing!!

29-09-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Kredietwaardigheid?????

Moeizaam app proces. Krijg een positief bericht over kredietwaardigheid lever alle documenten in en wordt daarna afgewezen per mail geen enkele uitleg en de kans om zelf een antwoord te geven.

24-09-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer goede helpdesk waarbij ik altijd naar tevredenheid wordt geholpen.

Buiten het onderhoud wat in mijn ogen slecht is geregeld geen problemen.

21-09-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Onbetrouwbaar slecht te bereiken komen afspraken niet na.bedragen kloppen niet hopeloos

Zeer slecht

21-09-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slechte administratieve afwikkeling en communicatie

Sinds 17 juli jl. rijd ik met veel plezier in een auto die ik via Justlease heb geleast. Alleen de administratieve afwikkeling laat zeer te wensen over. Tot op vandaag heb ik geen factuur ontvangen en heeft er geen incasso plaatsgevonden. Zonder enige melding. Ik heb diverse malen gemaild en gebeld, het gaat allemaal langs elkaar heen. Ik heb na overleg met een vd medewerkers zelf twee termijnen overgemaakt en dan krijg ik dus nog vandaag een factuur van het volledige bedrag t/m 31 oktober, en dat het geïncasseerd gaat worden aan het einde van deze maand. Waar ik mij het meeste boos over maak is de arrogantie en respectloze behandeling naar mij als klant toe. Geen enkel bericht of wat dan ook hierover vanuit Justlease zelf. Ik moet er zelf achteraan. Ik betaal altijd keurig al mijn rekeningen en jullie wijzen mij er als klant ook nog op om te zorgen voor voldoende saldo en dan krijg je dit. WAARDELOOS. Als mijn contract afloopt dan ben ik klaar met Justlease.

21-09-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Niet tevreden over administratieve afhandeling

T/m aflevering van de auto, alles prima, super gedaan. Maar na 2 maanden nog steeds niets geïncasseerd, na diverse malen email en gebeld, krijg ik de kans om het zelf over te maken, afwachtende of het deze maand wel goed gaat. Dat vind ik bijzonder lastig.

17-09-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede prijs, goede service

Erg tevreden

12-09-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Lease je auto zonder problemen

Ik kan alleen maar zeggen dat leasen bij Just Lease een fantastisch ervaring is

11-09-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ruim vijf jaar al klant

Ik ben al ruim 5 jaar klant. Begonnen met een Peugeot 2008 en nu alweer 2 jaar een Nissan Pulsar. Nog 2 jaar en dan gaan we weer kijken voor een volgend model. Persoonlijk had het van mij al eerder gemogen omdat er nu ook hybride versies worden aangeboden en dat heeft mijn voorkeur qua verbuik en millieu. Al verwacht ik over 2 jaar dat deze keuze er dan ook wel zal zijn, maar toch. In ieder geval heb ik tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen gehad. Iedereen altijd erg vriendelijk en heldere afspraken. Ook het onderhoudt van de auto, voor mij bij een plaatselijke garage is echt top. Justlease, hou dit zo vast.

15-09-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Just lease goed .profile zaltbommel min min

Just lease is perfect geregeld. Maar profile waar het onderhoud word gedaan is 3x niks .laten je lang w8en en gaan ondertussen lekker koffie drinken en even eten .en klant zit maar te w8en 😖

07-09-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht contact en een grote puinhoop

In begin april van dit jaar heb ik besloten om mijn contract eerder te beëindigen, omdat ik de lease-auto van JustLease niet meer nodig had. Ik heb een voorstel gekregen voor de afkoop van het contract, waarbij geen rekening is gehouden met de initiële overeenkomst, maar met de -later- uitgebreide overeenkomst. Hierdoor lag de afkoopsom absurd hoog. Uiteindelijk daarmee akkoord gegaan, omdat onderhandeling onmogelijk was. Eind april de auto ingeleverd. Kreeg ik daags daarna een factuur voor de maand mei, die werd ook direct afgeschreven. Contact opgenomen en mij werd gevraagd om het te storneren. Eind mei kreeg ik een factuur voor de maand juni, die werd ook direct afgeschreven. Wederom contact opgenomen en mij werd gevraagd om het bedraag weer te storneren en de automatische incasso stop te zetten. Begin juli kreeg ik een factuur voor het eigen risico: men vond dat het krasje op de bumper -ontstaan op een parkeerplaats- een schade was. Afspraken proberen te maken met JustLease over een betalingsregeling, dat lukte uiteindelijk na vier keer contact zoeken. Eind juli kreeg ik een tweetal creditfacturen: een voor de geïncasseerde (& gestorneerde) maandfactuur van mei en een eindafrekening. Op die eindafrekening een naheffing van de kilometers en de borg retour. Onder aan de streep zou ik nog een bedrag van € 18,- moeten betalen. Gezien de eerder gemaakte betalingsafspraak wederom contact opgenomen met Justlease om dit voor te leggen. Het was moeilijk, want de batch was al gereed gebracht. In het systeem stond dat de betaling van mei wel was ontvangen, dus de credits werden alleen verminderd met het nog openstaande eigen risico. Onder aan de streep zou ik dan eerst geld krijgen en dan achteraf nog een herinnering gaan krijgen voor de betaling voor de maand mei, want dat die gestorneerd was werd wel gelijk genoteerd. Al dat ik met de 'batch' kreeg: geen geld van Justlease. Eind augustus krijg ik nóg een rekening. Naast de eindafrekening -die ik al eerder had ontvangen- kreeg ik nu de afkoopsom gepresenteerd. Vier maanden ná inlevering van de auto... Zojuist 58 minuten in de wacht gestaan. Vervolgens gesproken met een medewerker en die moet nog dingen uitzoeken en stuurt mij later een bericht. Al met al is het nog steeds niet opgelost en heb ik dus geen positieve ervaring met dit bedrijf.

31-08-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden klant

Binnen 2 weken na insturen contract en alle documenten heb ik mijn autootje voor de deur staan. Het is allemaal heel snel gegaan, en daar ben ik heel blij om. Ze zeiden tegen mij 3 weken levertijd dus ik was heel aangenaam verrast dat ik 6 dagen later een smsje kreeg dat ik een afspraak kon plannen. Hierbij werd ook aangegeven dat de brengservice nu gratis is dus daar heb ik graag gebruik van gemaakt. Niet alles is vlekkeloos gegaan; ik werd eerst afgewezen omdat ik bij het toetsen leningen bleek te hebben. Dat is helemaal niet het geval, maar ik heb niet kunnen achterhalen wie ze dan wel hebben getoetst...Ik ben eerste bewoner dus het kan ook niet op basis van postcode geweest zijn. Vond ik wel een blunder want hoe kan je iemand nou verkeerd toetsen...Anyway, dat was snel opgehelderd en kreeg ook direct te horen dat mijn aanvraag goedgekeurd was. Erg blij mee. Toen wilde ik mijn extra verzekering wijzigen van Flexibel naar Zekerheid (had het verkeerd ingevuld), maar dit was nog al een gedoe, kon het niet wijzigen via de app, en ik kreeg te horen dat dit wel zo zou zijn nadat ik de auto had. De informatie die wordt verstrekt strookt niet geheel met de info op de website. Zo staat er dat je de verzekering moet afsluiten voordat je contract ingaat, maar dat kan dus niet. Ik heb ook de wachttijden moeten ervaren, maar het blijkt dat ze op de chat van FB wel snel(ler) reageren. Al met al ben ik nu verzekerd zoals ik wil en heb ik geen zorgen meer. Ik hoop wel dat de facturatie bij mij goed zal gaan.

31-08-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ontzorgen

Ik had snel een auto nodig en JustLease heeft perfect meegedacht. Ik kon mijn eigen auto snel verkopen en kreeg een huurauto om tijdelijk te overbruggen.

30-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Waardeloos meer zwaar klote

Justlease reageert niet op berichten, komt nergens op terug en sturen spookrekeningen. Berekenen km per 3 of 4 maanden terwijl er een contract is voor lease incl. km per maand!

22-08-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

communicatie

ik vind Justlease verder goed maar de Communicatie vind ik wel matig ik heb een Drive Guide in februari dit jaar paar dagen later geannuleerd was alles in orde krijg ik unie een rekening van drive Guide van februari t/m juli ik weer gebeld sorry Mijneer we gaan het gelijk in orde maken u gaat gewoon u maandelijkse bedrag betalen tot mijn grote verbazing wordt er gewoon afgehaald van mij rekening nu heb ik via Facebook contact met Tiffany volgens haar komt het in september goed eerlijk gezegd heb ik weinig vertrouwen in jammer

22-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

slecht bereikbaar

erg slecht bereikbaar. na een half uur in de wacht heb ik maar opgehangen. ik ga wel ergens anders mijn auto leasen!

20-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

lang wachten om uiteindelijk 0 op rekest te krijgen

meer dan 40 minuten moeten wachten , tal van formulieren moeten invullen en uiteindelijk afwijzing na 3 dagen , in tussentijd al elders eea geregeld . binnen 24 uur

15-08-2018

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.3 / 10
Gebaseerd op 649 recensies
Schrijf beoordeling