Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we supertrots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en ons te vertellen wat er beter kan.

U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.

Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

8 van 0-10
Goed
sterretjes

Te vrede klant

Na 3 jaar een 2e wagen opgehaald nu een Opel Karl rocks, wij heel tevreden over Just Lease

30-08-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service van Justlease, alleen jammer van Profile TC

Justlease is een prima toko voor private lease. Alles gaat netjes en vlot. Alleen doen ze helaas al het onderhoud bij Profile Tyre Center... PTC biedt dan een haal- en brengservice, maar verder geen enkele vorm van service. Ik had enkele aandachtspunten doorgegeven aan de chauffeur, maar die was vervolgens te lui om de punten door te geven aan de monteur. Nu mag ik nog een nieuwe afspraak gaan maken.

27-08-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zorgloos privatelease

Doen wat ze beloven, goede service en een handige app

22-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Geen mening

Kreeg een bericht dat ik pech met de auto heb gehad maar ik heb geen auto

19-08-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Aanrader

Goede service, auto is redelijk snel leverbaar. Goed onderhoud mogelijk. Eerste auto de aanvraag ging snel, bij de tweede wat langer geduurd door omstandigheden. Kan iedereen Justlease aanraden. Betaalbare prijs voor een leuke auto.

17-08-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super blij mee !!

gescheiden en helemaal geen verstand van auto's !!! makkelijk, snel en oplossings gerichte meedenkende werknemers. hou ik van

17-08-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zo door blijven gaan

Altijd aardige medewerkers die samen met jou willen nadenken

14-08-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

We zijn veel beter gewend

Niet bereikbaar Niet reageren op emails Niet houden aan gemaakte afspraken

09-08-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend!

Vriendelijk personeel, voor vragen kun je bij ze terecht, echt helemaal top!

10-08-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend bedrijf

Ik heb louter goede ervaringen met Justlease. Ik heb werkelijk geen punt waarop ik zou kunnen zeggen dat MIN is. Proficiat voor een uitstekend bedrijf.

07-08-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Over het totaal zeer tevreden.

30-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Verwerking storingsmelding / garagebezoek

Vriendelijk en duidelijk contact, de hulpdienst ter plekke kon de storing helaas niet oplossen dus direct door naar de garage, ten tijde van dit onderzoek (1 dag later ) nog geen terugkoppeling gehad, maar na 1 dag is dat begrijpelijk....in afwachting van...

30-07-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Net voldoende

Het bestellen ging goed, echter de afleveringstijd en de terugbetaling van de afrekening van de borg en dubbele betaling is zeer matig. De Ford Dealer Iriks heeft echter uitstekend zijn best gedaan en goed zijn werk verricht.

18-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Onderhoud kun je zelf regelen met de daarvoor bestemde garage.

Prima, service verloopt via Profile, daar doe ik ook zaken mee qua onderhoud en/of slijtende delen zoals ruitenwissers.

17-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima

Ik heb geen verdere zorgen omtrent de auto

18-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

service

goede service vriendelijke medewerkers .

12-07-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed

Ik ben niet in contact geweest met just lease. Ik heb zelf de Toyota dealer gebeld om een afspraak te maken. De auto gaf aan dat hij voor een eerste beurt moest.

12-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel weer op weg

Ook met pech, kun je op Justlease rekenen, voor snelle actie.

05-07-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfect geregeld

alles wordt goed geregeld van vragen over iets tot onderhoudt auto

04-07-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles tot in de puntjes geregeld

Ik heb mijn auto gebracht naar Hekkert Opel Heerlen, mijn vervang auto stond al klaar en aan het eind van de dag kon ik mijn auto weer ophalen.

04-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekend

behulpzaam, denkt mee, makkelijk bereikbaar uitstekend service

04-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top leasemaatschappij

Goede service, vriendelijk contact en zorgeloos rijden

04-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease doet wat je van een leasemaatschappij mag verwachten

De ervaringen zijn goed met justlease daarom is een 8 het uiteidenelijk cijfer er zijn altijd kleine dingen die beter kunnen.

04-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer tevreden

alles snel en goed geregeld , perfecte service

28-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Deskundig en behulpzaam

Over het geheel een plezierige ervaring. Bestelling en omruil gingen prima, de communicatie over de aankomst van de nieuw bestelde auto en omruildatum kon iets beter.

30-06-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Eerste maanden gingen goed, daarna al snel bergafwaarts

De eerste 10 maanden gingen goed, nadat ze een keurmerk hebben gekregen is de sympathie helaas verloren gegaan bij Justlease, en ook na het wijzigen van een emailadres ligt blijkbaar het ICT systeem overhoop bij hun en werkt de mobiele app niet meer. Helaas tot op de dag van vandaag na vier maanden nog steeds niet opgelost.

27-06-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Dienstverlening en inlevingsvermorgen kan beter

Vandaag voor de vierde keer in zeer korte tijd stil gestaan met onze 2,5 jaar oude Qasqai. Elektronica doet niets meer, en opnieuw de diagnose lege accu, die bij nader inzien niets blijkt te mankeren en vervolgens met kluitje in het riet naar huis gestuurd om binnen een dag opnieuw stil te staan. Heel veel nutteloos wachten op hulp, frustratie om gebrek aan daadkracht en inlevingsvermogen Justlease. Alsof het allemaal doodnormaal is dat je vrijwel nieuwe Qasqai stil staat en je weer een uur moet wachten op de sleepwagen.

15-06-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht

Oneerlijk, incorrect en slechte tot geen communicatie. Meer van zoek het zelf maar uit.

16-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snelle handeling

altijd bereikbaar

30-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease bevalt ons heel goed

Wij zijn heel tevreden met Justlease. Goede informatie en afhandeling van de jaarkijse onderhoudsbeurt

07-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goeie services

de medewerkers helpen me voldoende

08-06-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ligt aan de garage die geen tijd kan maken

goed en snel opgepakt binnen een uur reed ik naar mijn werk

25-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

just lease for ever!

100% tevreden

26-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

2e keer ervaring.

geen opmerking

26-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed

Prima

23-05-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Meer aanbod

aflevering van de auto was er slecht gecomucieerd en 2x uitgesteld

26-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijn bedrijf met prima service!

Altijd vriendelijk en behulpzaam als je ze contact. Het onderhoud met de haal -en brengservice loopt altijd soepeltjes. Je voelt je met je auto echt ontzorgd!

24-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correcte service en dienstverlening

Ik ben zeer tevreden over de service en dienstverlening van Justlease. Ik word vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en snel geholpen.

23-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Van offerte naar aflevering

Justlease ervaren als bijzonder prettig, van offerte tot en met de aflevering!. Telefonisch altijd bereikbaar, snel antwoord gekregen op vragen en de aflevering van de peugeot 108 via de transportstudent ervaren als geweldig moment, precies volgens afspraak. Blij met "mijn"autootje.

18-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

klantgericht

Keurige en correcte contacten

17-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service

Vanaf dag 1 goede communicatie, service en vriendelijke benadering

16-05-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

tevreden

goed

16-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Goed en vakkundig personeel

16-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

UITSTEKEND

HET IS EEN HELE MOOIE ERVARING

16-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super super super:-)

uitstekend

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden over Justlease!

Verschillende keren telefonisch contact gehad met Justlease, vriendelijke medewerkers en naar tevredenheid geholpen. De afspraak voor de onderhoudsbeurt bij Profile, is eenvoudig te plannen online en deze wordt keurig per e-mail bevestigd. De haal en brengservice is zeer goed, medewerker van Profile verscheen precies binnen de opgegeven tijd en de auto was vlot weer terug en netjes schoon. Enkele dagen na de beurt ontving ik een keurige mail van Justlease met de uitgevoerde werkzaamheden bij de onderhoudsbeurt. Ik lease nu ruim een jaar bij Justlease en tot nu toe naar volle tevredenheid.

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden met onze Justlease auto

Wij leasen al jaren bij Justlease. Op dit moment zelfs 2 auto's. Het gemak van een nieuwe auto is zeker in verhouding met de kosten. Wij zijn al jaren zeer tevreden Justlease-klanten!

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende prijs, goede service.

Inmiddels tweede auto via Justlease. Vanaf eerste dag viel de service, snelle reactie en klantvriendelijkheid op.

02-05-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Onduidelijkheid en slechte communicatie na het aangaan van een leaseovereenkomst.

Alleen maar vragen en weinig concrete oplossingen

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goed

geen

30-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede, volledige en snelle service

Heb nu 2e lease auto op rij en ben zeer tevreden met alle aspecten van justlease, zowel aanbod van auto's, verzekeringspakketten als de inzet van gedreven en kundig, adequaat personeel

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Betrouwbaar

Wij gaan een tweede contract aan met Justlease. Wij vinden Justlease een betrouwbare leasemaatschappij! Op een paar (kleine)verbeterpuntjes na is het leasen bij Justlease een feest! Géén gezeur maar weten waar je aan toe bent....IDEAAL!! Kan het iedereen aanraden!

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

nooit meer bij deze garage

met Justlease altijd een goede ervaring!

02-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service en duidelijke taal

Vooralsnog goed

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Helderheid, duidelijkheid en contact voorop

Complimenten aan de duidelijkheid, helderheid en positieve contacten tijdens elk belletje en/of bezoek. Geeft een blijk van waardering.

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed

goed

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

Prima

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk

23-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed, maar kan beter.

Mijn ervaring met JL kan ik omschrijven als 'goed'. Op het punt van reageren op vragen en opmerkingen via FB en mail valt nog wel wat te verbeteren.

23-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatis redelijk

Loopt nog niet zoals verwacht

25-04-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Teleurstellend na aanvankelijk zeer enthousiast

Het gaat mis op jullie boekhouding.

23-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Op en top leasebedrijf. Met recht de nummer 1 in Private Lease !!

Geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Alleen duidelijkheid en expertise van het zeer klantvriendelijk Personeel. Goed georganiseerd bedrijf !

24-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

voelt als familiebedrijf, geeft vertrouwen!

duidelijk, betrokken en servicegericht

25-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima leasen voor een goede prijs en voorwaarden

Beperkt aanbod maar scherpe prijzen zeker de actiemodellen. Bestelling verloopt erg soepel met de app waarbij je alle benodigde documenten per app kan uploaden. Verder zijn de contracten voldoende flexibel in te richten (kilometers en looptijd) en zijn de contracten voor een redelijke vergoeding voortijdig te beëindigen. Dit in tegenstelling tot de concurrentie die tot 20% punt meer vragen aan vergoeding bij het voortijdig beëindigen van het contract.

24-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

duidelijke afspraken

Bij JustLease worden duidelijke afspraken gemaakt en weet je waar je aan toe bent.

23-04-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Alles word voor je geregeld

Uitstekend alleen de leenauto van Profile was een drama zo lever je geen auto af aan klanten

23-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

alles verloopt uitstekend.

mijn ervaring een probleemloos just lease.

17-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Service goed, vriendelijke mensen alleen de schade- en eindafrekening regelen kan beter.

Op zich prima service en vriendelijke mensen. Helaas ging het fout bij schade met de motor, zelf vervangend vervoer moeten regelen en de auto was op een gegeven moment kwijt?! Zelf aantal keren moeten bellen en een hele maand afgerekend terwijl ik er maar 9 dagen in de laatste maand in rijdt. Jammer.

10-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima bedrijf.

Ik heb goede ervaringen met Justlease .ik zou het iedereen aan raden.

06-04-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Perfecte bijstand bij een pech geval

Na de constatering van een lekke band, een schroef in de band, direct de pech hulp van Justlease gebeld. Het gesprek liep zeer plezierig met een meer dan vriendelijke en behulpzame medewerkster. Binnen een half uur was de ANWB ter plekke.Ook het contact met de ANWB monteur verliep ronduit plezierig en vlekkeloos.Binnen een kwartier had hij de band voorlopig gedicht zodat ik de naar een garage kon voor definitieve reparatie. Niets dan lof voor de perfecte samen werking tussen justlease en de hulpverlening.

29-03-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease...help me please

Zeer snelle acties, duidelijkheid en zeer vriendelijke en professionele medewerkers.

28-03-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf

goed

24-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect

Top Dealership

23-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos autorijden

Ik ben ontzettend tevreden over het type auto dat ik rijd bij Justlease tegenover het maandbedrag. Ik heb nu twee keer schade gehad en dat is prima en snel afgehandeld. Verder ben ik goed geholpen bij het aanpassen van mijn maandbundel en is de garage met wie zij samenwerken voor onderhoud ook supervriendelijk. Ik hoef me alleen maar bezig te houden met het maandelijkse vaste bedrag en brandstof, maar geen onverwachte kosten voor onvoorziene shade en/of reparaties.

23-03-2018

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.6 / 10
Gebaseerd op 764 recensies
Schrijf beoordeling