Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we supertrots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en ons te vertellen wat er beter kan.

U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.

Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

4 van 0-10
Matig
sterretjes

Geen gemak omtrent klantenservice

Door een foutje in mijn eigen administratie, was een betaling naar Justlease niet verzonden. Hierop kreeg ik een herinnering per mail. In de veronderstelling dat ik het bedrag reeds betaald had, beantwoordde ik de mail met de vraag om details van de factuur. Hier kreeg ik geen reactie op. Op het moment dat ik naar Justlease belde, een aantal maanden later, werd mij verteld dat ik terug gebeld zou worden. Enkele dagen later gebeurde dit ook. Ik vroeg meneer met mij de facturen door te lopen, om te zien waar de achterstallige betaling vandaan kwam en waar de onregelmatigheden in mijn facturen vandaan kwamen. Meneer werkte in eerste instantie mee, maar vervolgens verwees hij mij door naar de app. Ik vroeg hem of hij mij opheldering wilde geven. Dit kon hij niet naar eigen zeggen en gaf aan mijn facturen doorgezonden zouden worden naar de deurwaarde. Meneer werd dwingend van toon. Uiteindelijk ben ik doorverbonden met costumercare. Deze was behulpzaam en heeft met mij de facturen doorgenomen. De facturen zijn door mij nog dezelfde dag betaald. Ik mocht namelijk niet anderhalve week wachten. Echter, ik heb zelf actie ondernomen, dus waarom nu ineens die haast? Ik ben gaan lease voor zorgeloos rijden en bovenal gemak. Gemak houdt niet in dat uw medewerker mij op een dwingende toon toespreekt. Afgezien van deze ervaring met uw medewerking, vind ik dat Justlease slecht bereikbaar is. Naar schatting wacht ik gemiddeld ongeveer 30 minuten, voordat ik een medewerker aan de telefoon krijg. De service omtrent de auto is prima. De klantenservice, mag veel beter.

19-09-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Waardeloos

Laatste auto via justlease

11-09-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg blij met alle medewerking

Na 4jr bij Justlease en het contract voortzetten, was voor mij een makkelijke stap. Gezien ik erg tevreden ben over de mogelijkheden die zij mij bieden. Zij zijn eerlijk betrouwbaar en denken met je mee.

16-09-2019
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Goed ten tijde van de lease. Slechte ervaring bij opzegging. Na de afsluitnota heb ik er zelf achteraan moeten bellen om de laatste nota te laten verrekenen. In het begin van mij contract had Justlease problemen met incasso. De eerste drie maanden werd er niet afgeschreven. Ineens half van de maand werd drieënhalve maand afgeschreven. Stond op dat moment niet genoeg saldo op rekening en ontving gelijk een mail met het dreigen een deurwaarder erop te zetten. Nu na een jaar de auto ingeleverd na anderhalve maand het teveel betaalde nog niet ontvangen. Hierover gebeld en de medewerkster gaf aan dat dit niet automatisch gestort word. Maar dat het nog wel een maand kon duren totdat men het zou gaan betalen. Slechte zaak mbt financiën regelen. Jammer verder prima geleased.

Financiën slecht leasen prima

16-09-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Administratieve puinhoop

Op 20 augustus onze auto 3 maanden eerder ingeleverd. De afschrijving voor september natuurlijk gestorneerd en toen begon de ellende. Een nota voor september, gebeld met de "klantenservice" en zou on hold worden gezet. Nu op 14 september een dreigbrief dat er heel snel betaald moet worden voor september (??). Als jullie nu eerst eens zorgen dat de administratie op orde is in plaats van dit soort brieven te sturen. Ik zal zeker geen goede reclame voor jullie maken, bedroevend.

14-09-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer tevreden

Wij zijn al een aantal jaren klant bij justlease, en het bevalt ons ontstekend , je vragen worden goed beantwoordt en er wordt goed naar je wensen geluisterd en proberen ze je zo goed mogelijk te helpen en met succes , heel erg bedankt justlease

28-08-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle en goede afhandeling

Ik ben nu haast drie jaar klant en zeer tevreden over just Lease, als er dan toch iets van kritiek genoemd mag worden dan vind ik dat het automaten sigment wat breder mag meer keus dus. Voor het overige kies ik graag over een paar maanden weer een automaat uit bij Justlease .

19-08-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Schandalig hoe justlease met klanten omgaat

Bij inlevering van auto geen schades gevonden en later kreeg ik een rekening van 325€ voor vogelpoep schade op t dak van een 9 jaar oude auto! Geen foto’s van gekregen en moest het maar uitzoeken werd gezegd! Ook de 400€ borg van mn oude auto zou uitbetaald worden aangezien er maar 1€ borg op nieuwe auto zat maar ook dat is niet gebeurt.. schandalig

20-08-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

10

Ik vind prima ervaring

20-08-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Teleurstellend

2 x 3 jaar lang naar alle tevredenheid geleased bij Justlease. 26 juli liep mijn contract af en derhalve de factuur van augustus laten storneren omdat ik van de telefoniste al gehoord had dat er een vertraging is in de eindafrekeningen. Eindafrekeningen inmiddels ontvangen met vervaldatum 11/8. Het is inmiddels 19 augustus. Zojuist gebeld, na 3 x 10 minuten in de wacht, terugbetaling borg is nu aangevraagd en kan nog 3 weken duren. Ongekend slechte service dat ik eerst zelf moet bellen en dat het in een 24-uurs economie zo lang moet duren. Zeer, zeer spijtig!!!

19-08-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klant is koning

Voor de 2 keer in korte tijd ruitschade door steeninslag. Maar het gemak van het maken van een afspraak en de klantvriendelijkheid van zowel Just lease als de medewerker van de Carglass vestiging in Leeuwarden hebben de ergernis daarover verzacht. Complimenten. Zo hoort het!!

25-07-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Eenvoudige bestelling

Eenvoudige bestelling en afhandeling. Na de bestelling is het proces wat onduidelijk maar ging uiteindelijk goed. Het nalezen van reviews gaf me niet echt vertrouwen, maar ik zal het meemaken. De auto wordt 30 augustus geleverd. Ik hoop dat de facturatie, waar de reviews veel over gaan, goed gaat.

14-08-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Heel tevreden

Wij leasen nu twee weken een auto via JustLease en zijn tot nu toe erg tevreden: alles loopt soepel (van de aanvraag tot de aflevering), vriendelijke en behulpzame medewerkers en een mooie auto 🙂

15-08-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed en deskundig

goed en deskungig , alleen een sms is niet meer van deze tijd. Fleetport stuurt sms met mischien is de mail in de spam . niet gezien in mailbox na lang zoeken gevonden en gebeld , weer deskundig geholpen

13-08-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

tevreden klant

service voor onderhoud auto top verlopen en netjes alle afspraken nagekomen.

12-08-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Klantenservice ver onder de maat

Het enige wat jullie goed doen is sales en marketing. Al jullie andere diensten zijn verder onder de maat. Het geld binnenharken en de rest is niet belangrijk. Jullie verzoeken om documenten via mijnjustlease up te loaden. Mijnjustlease functioneert niet naar behoren. Investeer alsjeblieft een beetje in de programmering van jullie systeem. Als ik dan bel met de klantenservice word er van alles toegezegd, helaas niet nagekomen. Als ik dan mail met de klantenservice krijg ik een reactie per mail waarbij ik met een mond vol tanden sta. De werkenemers die reageren op de mails hebben klaarblijkelijk geen enkel training gehad of kennis of kunde van zaken.

14-08-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht

Heb me contract 2Mei 2018 over gezet naar iemand anders en tot heden nog nooit geholpen ja geholpen om me zakken leeg te trekken als maar weer geld van me bank afschreven tewel ik de auto niet meer heb vanaf die datum en tot heden nog steeds zeggen dat ik moet betalen voor wat ik niet heb en als je ze belt jaa is een nieuw systeem we weten nog niet hoe we het moeten oplossen nou alsje dat naar ruim een jaar nog niet weet klopt dit bedrijft voor geen meter

14-08-2019
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Administratief dramatisch

Debiteuren wissel gedaan, nu na anderhalf jaar nog steeds niks omgezet, facturen die niet kloppen of dubbel zijn. Auto inmiddels ingeleverd, na 3 maanden nog geen borg terug ontvangen. Personeel van just lease spreekt elkaar tegen, en legt de schuld niet bij zichzelf. Vele beloftes gemaakt over oplossingen en terug bellen, deze worden totaal niet nagekomen.

13-08-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Leasen bij dit bedrijf is echt zonder zorgen.

Ik lees nog wel eens over negatieve ervaringen. Hier sluit ik mij niet bij aan. Het is juist heerlijk , al 3 jaar rijdt ik heerlijk nieuw en passend bij mijn eigen budget, geen afschrijving van de waarde, goed verzekerd en geen onverwachtse onkosten.

12-08-2019
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Auto leasen kan bij jullie maar let niet op de collateral damage die je in het proces oploopt.

Niet helemaal top, helaas. Wel voldoende is de door een collega verkorte leverperiode, werd beloofd, kon niet worden gedaan ivm vakantieperikelen maar toch nog gelukt (ongeveer 1 week).

10-08-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Rij onbezorgd, Just lease

Hele prettige ervaring met Just lease bij eventuele problemen wordt er mee gedacht en naar een goede oplossing gezocht.

01-08-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slechte klantenservice en debiteurenbeheer!

Ik ben momenteel 1,5 jaar klant bij just lease, maar nog nooit correct geholpen. Vragen over de factuur van mijn voorloop auto zijn nog steeds niet opgelost. Ik ben al 1,5 jaar bezig om dit voor elkaar te krijgen. De automatische incasso is van de een op andere dag gestopt. Ik heb daar destijds vragen over gesteld, maar daar krijg ik ook geen reactie op.

06-08-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Als je een auto wil lease ga naar Justlease

Het is voor mij de eerste keer dat ik een auto ga lease. Ik ben super blij met justlease,alles is heel snel gegaan en over 3weken krijg ik me auto. Alles staat duidelijk op de site. Ik zou zeggen kies voor Justlease

31-07-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Behulpzaam, (prijs)vriendelijk keurige afhandeling

tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

31-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super tevreden met mijn Opel karl via just lease.

Prima

31-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlesse just do it

Alles online te regelen en bij vragen kun je chatten of bellen en meteen een antwoord

29-07-2019
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Teleurstellend tintje aan een nieuwe auto.

Ik ben zeer tevreden over het rijden met een leaseauto van Justlease. Heb nu recent mijn tweede auto ontvangen. Helaas weet ik nog niet of ik tevreden ben over de afhandeling van mijn vorige auto. Dat zal blijken.

29-07-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Relaxt rijden zonder zorgen

Na wat opstartproblemen een heel prettig contact en vooral zorgeloos rijden. In geval van problemen snel.en adequaat handelen. Erg prettig

25-07-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ook bij pech snelle en fijne service

Men regelt echt alles voor je ook bij pech komt men snel in actie zonder dat je jezelf druk hoeft te maken in een woord geweldig!!!

25-07-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Direct de juiste hulp

Na pech kwam mijn gezinsvakantie in gevaar. Maar binnen een uur had ik vervangend vervoer en werd de auto naar de garage gebracht. Alleen maar contact gehad met vriendelijke behulpzame mensen. Super!

23-07-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Lease nooit bij Justlease!

vreselijk nooit meer maar nu lijkt na maanden eindelijk de zaak geregeld wat een misere!!

26-07-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en gemakkelijk

Heb je een vraag is 1 belletje genoeg , er wordt altijd snel de juiste actie ondernomen zonder dat je van hot naar her gestuurd wordt.

24-07-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Alles loopt gesmeerd tussen ons behalve het onder houd.

Fijne maatschappij, maar ik denk dat het te groot is geworden. Hierdoor ontstaat o.a. bij de jaarlijks onderhoud vergissingen. Verder zal ik de lease auto na drie jaar van ze overnemen.

20-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Leasen zonder kopzorgen

Duidelijke afspraken. Goede service

22-07-2019
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Zorgelijk autorijden

Een auto leasen bij Justlease gaat gemakkelijk maar de belofte zorgeloos autorijden werd aan mij op geen enkele manier ingelost. De Ford Fiesta had een aantal kwaaltjes. Ik ging ervan uit dat de auto voor reparatie en onderhoud gehaald en gebracht zou worden door Profile zoals beloofd. Profile wist van niks. Onderhoud, vervangen vloermatten en reparatie carkit bij Ford dealer was nog slechter. Bij Justlease is het standaard antwoord bij storingen: Moet je even dit of dat. Bij de Ford dealer ook maar dan andersom. Heb bijna een jaar rondgereden zonder handsfree te kunnen bellen. Auto twee keer een dag kwijt geweest zonder dat deze gerepareerd was, want Justlease gaf te laat toestemming. Contract voortijdig afgekocht want de Ford beviel ook verder voor geen meter. Ingeleverd met gemelde schade die door een derde partij gemaakt is. Alles netjes geregeld met de schadeformulieren. Krijg toch een rekening voor Eigen Risico bij inname. Ondanks dat ik hier vooraf nog over gebeld heb en mij werd verzekerd dat alles in orde was. Ook voor lichte velg schade die volgens de medewerker toch echt onder normale gebruikersschade valt. Bedragen gestorneerd. Dan krijg je meteen antwoord per mail. Op de andere e-mails die ik gestuurd heb niet. Eindafrekening ook nog niet op mijn rekening gestort. Net ruim 20 minuten in de wacht gehangen, dus maar opgelegd. Slechte service, slechte afhandeling. Op de site van Justlease staan merendeel positieve reviews. Google geeft een beter beeld. Is blijkbaar iemand aangenomen om de negatieve Google reacties te beantwoorden. Jammer. Ben zeer teleurgesteld.

24-07-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Pechhulp

Goede service voor de pechhulp was binnen 20 minuten aanwezig Maar graag meer info omtrent de pech zou fijn zijn

16-07-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snel en subliem

ik heb just lease als prettig ervaren, het traject naar de bestelling toe was zeer duidelijk, alleen wil ik ze wel meegeven dat de nazorg na bestelling iets efficienter kan. Dus meer aandacht want je moet toch wachtten tot de auto bestel klaar wordt gemaakt. Dus is wel handig als me na belt en verteld wat het traject is en hoelang de wachttijd zal zijn enz. Dit geldt ook bij een voorloop auto.

17-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

Oke

16-07-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Een auto bestelt en de verkeerde geleverd.en daarna zeggen per tel is er niet meer.enzeggen dat ik die auto goedkoper kon krijgen.

Verder wel goed.behalve de levering van de auto verkeerd ( de verkeerde auto geleverd in plaats van een de luxe auto brengen ze een comfort auto wat niet de bedoeling was)

15-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vriendelijke meedenkende lease maatschappij

Medewerkers van Just lease heeft erg zijn best gedaan om aan mijn wensen te voldoen, helaas niet gelukt

09-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super bedrijf, een aanrader.

Goede service. Betaalbare auto. Snel onderhoud van de auto. Wij hebben 2 auto's bij dit bedrijf, een aanrader!

08-07-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

achteruit gegaan

Jaren geleden toen wij gingen leasen verliep alles heel goed, het laatste jaar is het wat chaotisch geworden, jammer

12-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ontzorgend

Je hebt een auto zonder kopzorgen. Onderhoud wordt geregeld doordat je auto wordt opgehaald en weer terug gebracht en bij pech wordt je echt heel snel geholpen. Dit is wat ik er van hoopte toen ik een private lease auto nam en is zo uitgekomen!

07-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Nieuw is voor iedereen toegankelijk

Meedenkend, ruimdenkend en fexibel. Ben al reeds dik 5 jr klant en nog steeds naar alle tevredenheid

01-07-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Nooit meer leasen bij deze maatschappij

Reageren totaal niet

04-07-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Fout op fout

Februari 2018 auto geleased, eerste paar maand geen afschrijvingen, na een paar maand 600 euro afgeschreven, verrekening met de nog niet betaalde maanden volgende maand normaal maandbedrag paar dagen later zelfde maand 900 euro van de rekening af klopte niet gestorneerd, volgende maand weer 900 euro er af gehaald klopte ook niet weer gestorneerd totaal wel 2 uur aan de lijn gehangen zonder succes niemand te pakken te krijgen mails gestuurd met foto's van hoelang ik aan de lijn heb gezeten ook geen reacties op gekregen de begin problemen zijn dit nog maar problemen werden alleen maar erger en erger bult stress en telefoon kosten verder is alles inmiddels nog niet op gelost contact gehad met een vrouwtje bij just lease die zou correctie factuur aanmaken dit is ook gebeurd alleen ze halen het geld er in een keer niet meer af de correctie factuur nier en de maandelijkse incasso niet weer veel mail contact gehad en zijn inmiddels nog niks verder krijg nog steeds mails van de debiteuren afdeling met dreigingen terwijl ik hele andere dingen heb afgesproken aan de lijn en bedragen kloppen niet ik heb nog zoveel te klagen dat is helaas niet te doen ben al veels te veel tijd kwijt aan deze maatschappij

04-07-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Onbezorgd auto riiden via Just Lease

Prima

01-07-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer prettige ervaring

2 lease auto's, 6 jaar ervaring met Justlease. Geen enkele negatieve ervaring. Vragen werden snel en correct afgehandeld. Zeer vriendelijke medewerkers bij de klantenservice. Aflevering en inlevering van auto's heel makkelijk door contactadres in de buurt.

02-07-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Wat een service

Bandenpech gehad Gebeld met Justlead En dan opgelost binnen een uur Fantastisch

23-06-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Fijne auto, maar engelengeduld nodig voor aanvraag en tijdens contract

Geen positieve ervaring tijdens de aanvraag die ontzettend lang duurde en waar ik meer dan 15 keer voor zelf contact voor op heb moeten nemen. Benodigde documenten voldoen niet aan privacy neleid Autoriteit Persoonsgegevens en steeds fouten in contracten ontdekt waardoor ook dat lang duurde. Auto zelf is prima, maar 5 maanden na dato nog geen factuur ontvangen. Zelf maar geld overgemaakt zodat er straks geen enorme rekening komt.

17-06-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service en klantgericht.

Keurig nette service van de auto Prima klantenservice, mag alleen wel wat meer contact komen tussen verschillende afdelingen. verder goede oplessing als er een probleem is. Kortom prima lease maarschapij.

13-06-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

vriendelijk en rap hulp

Twee weken geleden was mijn achterruit ingeslagen. In zo een rot situatie en vervelend tijdstip, bijna middernacht, heeft Justlease mij toch vriendelijk en rap in contact weten te brengen met een schadehersteller die binnen een uur een noodscherm heeft weten te plaatsen. De medewerker van Autototaal was heel sympathiek en bood mij zelfs aan het glas uit mijn kleding en schoenen die in de kofferbak lagen te helpen verwijderen. Daarnaast had ik ondanks Hemelvaartsdag binnen 3 dagen een nieuwe ruit. Ga zo door met de goeie service!

28-05-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goedkeuring

Justlease is een prima lease maatschappij. Bij pech is zouden ze wel betere afspraken kunnen maken met de toeleveranciers (meer ruimte om een passende oplossing te kiezen).

07-06-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

afhandeling storing

Korte ervaring met Justlease totnutoe positief echter alleen niet geheel tevreden met de afhandeling van de foutmelding/schade. Afspraak tot terugbellen werd niet nagekomen en suggestie van de Ford dealer werd terzijde geschoven

05-06-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Administratie is een rommel, en contact zeer slecht

Ik heb een jaar een auto geleast bij JustLease, en ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik er vanaf ben. Dat komt door de volgende redenen: -De facturatie liep heel slecht. Door een "nieuw" systeem kreeg ik geen facturen, meer wel aanmaningen over facturen die nooit verzonden zijn. (met dreiging van incasso) -Bel je een keer met de klantenservice, dan sta je ruim een uur in de wacht voordat je een keer iemand aan de telefoon krijgt. -De eindafrekening was nog het ergste. Ik heb een occasion geleast, waar al 22K op de teller stond. Vervolgens heb ik de auto ingeleverd met 41K op de teller. Met mijn afgesloten contract mocht ik 18K rijden. Vervolgens krijg ik een factuur van 3 duizend euro!!!!! omdat ik 37K kilomters boven mijn bundel heb gereden...... (???) Hierdoor ben ik overgestapt naar een andere partij, waarbij ik om heel eerlijk te zijn, binnen 2 maanden al betere ervaringen mee heb dan met JustLease.

11-06-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Begin er Nooit aan !!!!!!!!

Begin er nooit aan, of je moet er van houden om achter je eigen geld aan te zitten en je overal blauw aan te betalen. Ik heb op 17-5 mijn auto vroegtijdig ingeleverd omdat ik zo snel mogelijk van dit vreselijke bedrijf af wilde. Uiteraard heb ik hier voor een aanzienlijke afkoopsom moeten betalen. Voor de afkoopsom had ik op 20-5 al de factuur te pakken, en op dezelfde dag ontving ik de factuur voor de lease van juni. Uiteraard even een mail gestuurd dat de auto al ingeleverd is en dat ze de lease van juni niet moeten afschrijven. Hierop ontvang ik een mail dat ze deze incasso niet meer kunnen stoppen dus ik moest hem maar storneren. Je zou denken probleem opgelost maar helaas, het bedrag van de afkoopsom en de lease van juni werd als 1 bedrag afgeschreven. En dit is vreemd want ik heb toch echt 2 aparte facturen ontvangen voor deze bedragen. Dit schets wel een beeld met wat voor een bedrijf je hier te maken hebt, hier ben je geen klant maar een melkkoe. In diezelfde mail stond ook dat ik binnen 2 weken een slotfactuur zou ontvangen waarin alles verrekend zou worden wat ik nog tegoed heb denk hierbij aan borg, het restant van de maand mei en ondertussen ook de lease van juni. Uiteraard is deze factuur niet opgemaakt dus na 3 weken ga ik maar eens bellen, ik kreeg te horen dat het wel 6 weken kon gaan duren ivm een achterstand. Nu is dit op zich een goede verklaring zij het niet dat ze wel tijd hadden om binnen 3 dagen de factuur voor de afkoopsom op te maken dus ik spreek hier van een selectieve achterstand. Dus nu maar even afwachten wanneer ik mijn geld krijg waar ik recht op heb. Dus mocht je overwegen klant te worden bij Justpay eh Justlease doe het niet loop er met een grote boog omheen. En zijn ondertussen zoveel betere en goedkopere aanbieders dat je dit clubje kunt missen als kiespijn.

08-06-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Zéér slechte communicatie!

36 maanden een fijne auto geleased en deze na afloop overgekocht. Helaas verloopt de afhandeling zeer slecht en wordt er niet/ weinig actie ondernomen op verstuurde mails. Telefonisch contact is niet aan te raden want personeel weet niet waar ze het over hebben en komen zeer onprofessioneel over. (Eten aan de telefoon en als maar doorverbonden worden) Al mijn facturen netjes betaald, zelfs direct het bedrag voor de overname van de auto overgemaakt. Nu is mijn contract al dik 2 weken afgelopen en ik heb nogsteeds geen eindfactuur laat staan borg retour ontvangen... Na een fijne periode van lease een zeer teleurstellende afhandeling. Zal het dan ook niet aanraden aan vrienden- en/ of familie.

06-06-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel, betrouwbaar, maakt top service waar

Binnen 4 weken rijden. Just lease heeft boven verwachting een top service geleverd. Zonder zorgen alle afspraken na gekomen. Wat een geweldige auto de nieuwe Nissan Micra

05-06-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slechte service

Slechte ervaring. Willen niet met je meedenken, zelfs niet wanneer je aangeeft de maandelijkse kosten van de auto niet meer te kunnen betalen. Zelf de auto in willen leveren en een betalingsregeling willen treffen zit er niet in. Willen je eerst verder in de problemen laten zakken. ECHT SLECHT!

04-06-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Ik zou met alle medewerkers koffie kunnen gaan drinken .

nogmaals , ik zou met alle mede werkers koffie kunnen gaan drinken !

29-05-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Betrouwbaar en snel.

Betrouwbaar en geen onverwachte zaken.

28-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een fijne organisatie die met je meedenkt en zoekt naar een passende oplossing!

Ik ben ontzettend tevreden vanaf de eerste keer dat ik contact heb met justlease. Ze hebben mij ook goed op de hoogte gehouden over de status van de levering van de auto.

03-06-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Onze eerste lease auto, via Just lease, is een geweldige ervaring geworden.

De omzetting van de administratie was even lastig voor ons. Er gingen wat zaken mis. Maar al de leasejaren hebben we genoten van onze Ford Fiesta,. Het kilometersysteem is echt geweldig, aanvullen korten per 3 maanden. Geen lasten die onvoorzien zijn.

27-05-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

de slechtste organisatie die ik ooit heb meegemaakt

Als je contract is afgelopen en de auto is ingeleverd factureert en incasseert men vrolijk door. En dan moet je nagaan dat je notabene nog een voorschot van 3 keer het maandbedrag aan het begin moest overmaken tbv de afrekening. Ja komt door het systeem zeggen ze. Misschien is tijd om te veranderen dan of een klant te helpen. Nee hoor. Wat een ballentent is dit. Nooit meer!!

03-06-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel geholpen

Accu was leeg, lichten vergeten uit te zetten...justlease gebeld, doorgeschakeld met de pechhulp, ze kwamen snel! Top!

21-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

just lease helpt uiteindelijk wel

Door zeer slechte hulpverlening door dealer heeft just lease uiteindelijk zelf alles opgepakt en was het binnen 15 min geregeld.

21-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gemak, relatief lage kosten en ruime keuze

Vanaf het eerste moment trouwe klant bij JL. De groei meegemaakt waarbij er altijd ruimte was en is voor verbetersuggesties vanuit klant perspectief. Ruime keuze, relatief lage kosten en snel schakelen met JL past bij mijn behoefte. Van harte aanbevolen!

21-05-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel geleverd en goede aanbieding

Het vernieuwen van het leasecontract ging lekker soepel In meerdere modellen een proefrit mogen maken en daarop een goede keuze kúnnen maken. Geluk gehad met een aanbieding voor ford fiesta, alleen zaten niet alle opties op de auto zoals bij de proefrit terwijl ik dit specifiek gevraagd had en anders er bij besteld had. en hier over word niet terug gebeld of ed. Dat is wel een min punt Maar verder ben ik er tevreden met het nieuwe contract

27-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super bedrijf Derde auto die ik al lease .

Ik ben met de derde auto aan het rijden van justlease . Echt super mooie auto’s en goede service . Ik raad het iedereen aan om het te leasen bij justlease

27-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

3de auto

Ik heb reeds mijn 3de auto bij justlease in gebruik genomen en het bevalt mij prima er is een klein puntje wat kleur keuze betreft van de auto's men kan alleen de kleur kiezen die men aanbied dat is het enige.

19-05-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Topservice en denken graag mee!

Goede klantenservice staan open voor een gesprek en denken graag mee.

22-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Van offerte tot het wegrijden in mijn leaseauto echt alles goed geregeld

Zeer tevreden over Justlease. Ik rijd nu inmiddels 2 jaar in mijn leaseauto. Het onderhoud, betalingen en tussentijdse wijzigingen worden allemaal prima opgepakt en uitgevoerd. Medewerkers van Justlease staan mij keurig te woord en afspraken worden nagekomen. Dikke vette voldoende!

22-05-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Zeer slecht

Na 4 jaar leasen bij jullie ben ik overgestapt naar een ander. Auto keurig ingeleverd de eindafrekening is betaald maar daarna is het wachten op terugbetaling van je borg. Dit betekent ook wachten. Het is nu een maand geleden dat de auto is ingeleverd. Na mailen en telefonisch contact kreeg ik vanmorgen het antwoord dat het nog 2 weken kan duren voor dat het geld wordt overgemaakt. Dit komt omdat er nog door verschillende mensen een handtekening gezet moet worden en dat kan dus nog wel even duren. Dit begrijp ik dus niet, want als je moet betalen gaat dit binnen 2 dagen, dus waarom moet ik dan zo lang wachten op de borg. Pas na mailen wordt er actie ondernomen. Ik wacht dus nu af of er inderdaad binnen nu en 2 weken het geld is teruggestort

24-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top Service, Erg meedenkend

Na een ongeval was mijn auto total loss verklaard. Elke medewerker die me te woord heeft gestaan was meelevend en heeft meegedacht en hard meegewerkt om zsm mijn nieuwe leasecontract af te ronden zodat ik niet zonder vervoer kwam te zitten. Heel erg dankbaar en blij!!!

23-05-2019
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Afrekening

Beste consument, Helaas, wij dachten ook dat het eindelijk goed zou aflopen na een 2e auto te leasen bij Justlease! Bleek er weer van alles en nog wat niet te kloppen... Dit alles begon met onze eerste auto die wij hadden en hebben ingeruild vanwege gezinsuitbreiding. Alles ging goed met die auto tot we de nieuwe moesten krijgen. Letterlijk van acceptatie tot nu loopt het verschrikkelijk mis. Eerst bellen en na een paar dagen hoor je wat terug voordat je de juiste medewerker kunt spreken. Net een nieuwe auto en bleek er een probleem te zijn met hun systeem waaruit bleek dat ze geen facturen kunnen opstellen! Hoe kun jij als bedrijf mensen een auto laten leasen en vervolgens verwachten dat het bedrag na maanden in 1x afgeschreven gaat worden? Waar is de service van dit bedrijf!!! Geef dan aan meneer/mevrouw we zullen dit verrekenen of compensatie ergens maar nee! Weet niet wie hun accountant is of financiële administratie doet... maar dit is echt teleurstellend! Ga dit nog wel aan vechten mochten ze niet over de brug komen. Het feit is niet dat je niet wilt betalen maar al deze problemen die hun hebben maken ze jou probleem van. Dit kan zo niet verder!!! denk eens na als bedrijf hoe je klanten tevreden kan houden en after sales service ooit van gehoord?

22-05-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Zacht gezegd zeer slechte communicatie en afhandeling.

Te veel om op te schrijven

15-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bij Justlease aan juiste adres

Mensen die meedenken en kijken wat iemand wil en kan. Mogelijkheden bespreken en erg klantvriendelijk.

20-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Het kan dus wel!

Pech onderweg gehad met onze auto. Gebeld met Justlease en de medewerkers hebben alles gedaan wat ze konden om ons te helpen. Hebben ook constant contact met me gehouden, tot de ANWB kwam, die het behoorlijk af liet weten. De Hulp van Justlease was op dat moment erg welkom, zij waren de enige die (zo leek het) om ons gaven en alles gedaan hebben wat ze konden. Kan de ANWB een voorbeeld aan nemen.

18-05-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed geholpen

goed geholpen om zo snel mogelijk weer op weg te kunnen. wachttijd van melding tot aankomst 30-40 min. Ben blij dat ik deze service erbij heb

16-05-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima bedrijf!!! Echt van deze tijd! Snel en behulpzaam... servies is hoog.

Al twee x een contant afgesloten met veel plezie!

16-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een Santander voor iedereen

Snelle afhandeling van aanvraag en verzoeken tot onderhoud

13-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Lease bij JustLease

Onze eerste lease ervaring is tot nu toe boven verwachting. Wij zijn blij met de gemaakte keuze om onze 1e leaseauto bij JustLease af te nemen. Precies binnen ons budget en gewenste looptijd. Duidelijke website, vriendelijke en kundige medewerkers, snelle reactie op gestelde vragen of onduidelijkheden en het afleveren van de auto aan huis is helemaal super en verdient voor ons een vette 10! Conclusie? JustLease is een echte aanrader.

17-05-2019
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Private lease! Voor mij onbekend maar voor Justlease toch niet?

Zoeken naar de beste weg vooruit.

16-05-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht leasebedrijf alles wat je veranderd gaat fout. Dit al 4 keer meegemaakt.

Veranderingen in kilometerbundel worden niet verwerkt. Het oude bedrag wordt nog maanden door berekend. Hierna krijg je diverse dreigende brieven met ingebrekestelling en dat het contract binnen 5 dagen wordt beëindigd. Telefonisch bijna niet te bereiken 30 tot 40 minuten in de wacht is normaal. Na 3 maanden van af dat we de auto kregen was er niets bekend dat we een auto hadden geleasd. Door een schade kwam men er achter. Had al meerdere keren gebeld dat we geen factuur hadden ontvangen. Werd verteld dat dit normaal was, er was een achter stand. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Administratief een chaos bij dit bedrijf.

17-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed geholpen op een pechmoment

Gelukkig konden we onze reis snel vervolgen na een lekke band op moederdag. een uurtje later dan gepland konden we alsnog moederdag vieren bij ons moeder

12-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

topbedrijf en medewerkers

na een total loss verklaring van mijn auto weer snel kunnen leasen

09-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle en de goede service. Erg klant vriendelijk

Snelle en de goede service. Erg klant vriendelijk

04-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

doen wat is beloofd

heldere site, keurig tarief, netjes en volgens afspraak afgeleverd.

30-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed service en mooie maandprijs

Justlease heeft scherpe tarieven en biedt goede service. Doen wat zij zeggen en zorgen er voor dat je echt als klant behandeld wordt. Een 'lach' hoor je door de telefoon is mij geleerd en dat is bij hen zeker het geval. Alle medewerkers die ik gesproken heb. De site werkt niet optimaal, maar ik heb begrepen dat zij daar momenteel aan werken. Dan is het helemaal top.

02-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed snel simpel en duidelijk

Duidelijke regels en simpel in uitvoering

01-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!!!

3 weken geleden een ongeluk gehad met mijn auto die ik leaste bij Just Lease. Direct vervangend vervoer gekregen. Op 30 April is de auto toto loss verklaard en op 2 mei heb ik een nieuwe aanvraag van de auto ingediend en is deze goed bevonden door just lease. Direct op 2 mei is er een voorrij auto naar mijn werk gebracht via just lease omdat de huurauto van het schadebedrijf terug moest. Top service! Snelle handeling en super vriendelijk personeel.

03-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ben zeer tevreden en ben goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan

29-04-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Very good service

Very nice service

28-04-2019
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Onduidelijk en niet accuraat.

Matig

23-04-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Compliment aan Just lease.

Ik ga nu voor het derde jaar in een Ford Fiesta van Just lease rijden. Telefonische contacten, service, uitleg. en vriendelijke begripvolle medewerkers. Top.

23-04-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!

Zeer tevreden over de contacten die ik heb gehad met name telefonisch over de bestelling van mijn nieuwe Ford Fiesta. Had al een auto geleased via Justlease en was hier al tevreden over. Service is goed, uitleg is duidelijk, bij vragen altijd direct een correct antwoord. Geen problemen gehad. Tevreden over het maken van een afspraak via Fleetport en de persoon die de auto thuis heeft ingeruild. Super! Klein verbeterpunt is de werking van de app en website op het moment dat je 2e (nieuwe) auto besteld. Informatie is niet goed zichtbaar bij beide contracten en met regelmaat helemaal niet inzichtelijk. Ga zo door Justlease 🙂

29-04-2019
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Helaas na lange tijd toch een slechte ervaring met justlease

Zie vorige reactie

23-04-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Na 5 jaar nooit meer Justlease

Na 5 jaar leasen ga ik toch afscheid nemen van dit bedrijf. Ben sinds 2013 klant bij hun naar grote tevredenheid maar sinds januari 2018 is het hier een grote puinhoop. Ik heb in februari 2018 mijn eigen risico verlaagd en sindsdien gaat er alles mis. Via email worden je vragen niet beantwoord. Facturen worden van 5 maanden in een keer afgeschreven. 150 euro wordt er in juli teveel geïncasseerd na diverse Messenger berichten vertellen de medewerkers dat het een fout is en dat ik de factuur als niet geschreven kan beschouwen en nu een jaar later komt justlease weer ermee dat je toch moet betalen. Erg onvriendelijk en onprofessioneel personeel aan de telefoon. Je krijgt zelfs facturen toegestuurd van andere leaserijders. Erg jammer maar voor mij loopt gelukkig bijna mijn contract af.

24-04-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zo blij als een kind met mijn Mini!

Vorige week heb ik 'mijn' nieuwe Mini opgehaald en sindsdien pak ik bij elke mogelijkheid de auto. Voor mijn gezondheid niet zo goed, maar voor mijn geluksgevoel wel! Topservice, een goede deal en een prachtige auto. Dank allemaal!

16-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Met pech toch op weg

Het gebeurd iedereen wel eens, pech onderweg. Gelukkig was op zaterdag Justlease goed te bereiken en kon de medewerker mij goed uitleggen welke informatie nodig was om mij weer op weg te helpen. Na een uurtje in de zon te staan was de pechhulp er om mij weer een slinger in de juiste richting te geven. Door snel en adequaat handelen van Justlease, de pechhulp en mijzelf was ik dezelfde dag weer op de weg te vinden in mijn eigen lease auto.

20-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Band kapot

Deze ene keer liep het niet zo lekker, maar toch nog snel opgelost

13-04-2019
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Teleurstellend over het hele bestel proces, ondanks jaren lange goede ervaring. Het ging niet met de zelfde service die wij gewend waren van justlease.

Al jaren tevreden klant van justlease. Fijne service, nooit problemen. Heel handig met onderhoud van de auto. Helaas bij het bestellen van onze nieuwe lease auto, zijn er heel veel dingen fout gegaan. Na heel veel telefoontjes eindelijk een medewerker aan de lijn gekregen die het wel begreep. Hij heeft dan ook alles geregeld met de service en klantvriendelijkheid die wij gewend zijn van Justlease. We zijn heel erg blij met de nieuwe auto, dat doet al snel al het vervelende vergeten. Maar het had zoveel beter gekund. Geeft bittere nasmaak. Maar vol vertrouwen gaan we de komende vier jaar weer tegemoet.

11-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekend bedrijf voor private lease

Zeer goede ervaring mee. Goede service, communicatie en online omgeving. Meest geniale is wel de flexibele km bundel waardoor je prima een meerjarig contract kan afsluiten zonder dat bij wisselenden km's per kwartaal/jaar je veel meer moet betalen.

15-04-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Al 4 jaar tevreden klant

Duidelijk, goede service, fijne auto's, prima prijs/kwaliteit. Zeer tevreden!

09-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Niet alleen goede service, maar ook een luisterde oor.

Wij blijven zeker nog een keer leasen. De medewerker die ons geholpen heeft, gaf ons het gevoel dat we gehoord werden en nam de tijd voor ons. Wij leasen al bijna 3 jaar en nu het contract bijna beëindigd, blijven we leasen.

15-04-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

contact met Just Lease is zeer correct.

mijn ervaring is de behulpzaamheid met Just Lease heel groot, de auto zijn wij zeer tevreden over, ook de aflevering. Op de afgesproken tijd keurig thuis bezorgt met een goede uitleg. Hoop dit te blijven ervaren hoewel ik daar het volste vertrouwen in heb. Met vriendelijke groet van een tevreden klant.

02-04-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Inmiddels rijd ik al 2 jaar zorgeloos!

Ik heb weinig contact gehad met Justlease. De auto is prima in orde. De vragen die ik heb gehad werden snel beantwoord.

04-04-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

Heb 2 dagen achter elkaar met de auto gehad. En ben snel en vriendelijk geholpen super!

27-03-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Nieuwe auto

Afgelopen week mijn nieuwe auto in ontvangst mogen nemen. Het bestellen hiervan gaat erg makkelijk via de app. Als ik iets niet wist werd ik telefonisch goed geholpen en wat een gemak dat de auto voor de deur werd afgeleverd en de oude auto opgehaald. Heerlijk. Een paar dagen later al het schouwrapport mogen ontvangen. Ben zeer tevreden over alles.

01-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en duidelijk

Goed te volgen allemaal via de website, duidelijke uitslag ..en vriendelijke mensen..snelle reactie terug

29-03-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Keurig

JustLease doet wat het beloofd, is helder en duidelijk in haar offerte. Levering van de auto, top geregeld. Eerste afrekening liet wat op zich wachten maar is zoals het er nu uitziet allemaal goed op orde.

26-03-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Ik weet dat het beter kan

Op de miscommunicatie na, word ik altijd vriendelijk te woord gestaan en word er begrip getoond

21-03-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Prima

20-03-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Excelent

Zeer tevreden, goeie service

24-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijk en klantvriendelijk

Duidelijke en overzichtelijke website. Medewerkers: nemen alle tijd voor je om al je vragen te beantwoorden. Zijn ook erg vriendelijk. Ik had problemen met inscannen papierwerk. Geen probleem; kon alles gewoon opsturen en medewerkers hebben het voor mij ingescand. Ik vind Justlease een open, duidelijk en vriendelijk bedrijf

13-03-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super service bij just lease .. zeer tevreden klant .. groetjes Bea Staal

Super service bij just lease .. zeer tevreden klant.. groetjes Bea Staal

14-03-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Kan justlease iedereen aanbevelen

Direct. Duidelijk. Enthousiast en oplossingsgericht. Zeer goede service

12-12-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

slecht bereikbaar

Bestelling ging prima, maar de ellende begon na inleveren van de auto. Totaal geen contact met betreffende afdeling voor de afhandeling van de eindafrekening. Na half uur aan de telefoon, geen contact met medewerker die ons verder kan helpen. We zitten al maanden te wachten op de teruggave van het rest bedrag.

08-08-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Start was stroef maar de auto maakt alles weer goed

De aanmelding verliep heel soepel. Papieren etc snel geregeld. Snelle levering was beloofd. Deze heeft just lease niet waar kunnen maken. 2/3 weken werden er 6. Er waren ook allerlei problemen intern met systemen met als resultaat lange wachttijden aan de telefoon van minimaal een half uur. De mensen aan de telefoon waren zeer vriendelijk, maar hebben uiteindelijk niet ervoor kunnen zorgen dat men kon vertellen wanneer mijn auto geleverd ging worden. Totdat... ik via Facebook in contact kwam met Tiffany. Donderdag avond berichtje gestuurd en op woensdag stond de auto voor de deur!! Werkten er maar meer Tiffanys bij Justlease dan zou ik hier een 10 hebben gegeven. Mijn auto is overigens nog mooier dan ik had verwacht en ben er heel blij mee.

04-08-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Je kan geen klacht indienen via de website. Het formulier werkt niet.

Het klachtenformulier op de website werkt niet.

04-08-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Teleurstelling

Justlease beweert snel te kunnen leveren met voorraadauto's. Dit klopt niet en dit maken ze niet waar. Ik moet 6 weken langer wachten dan van te voren is aangegeven. Daardoor heb ik 4 weken zonder auto gezeten. De klantenservice is vriendelijk en begripvol maar dit lost het niet op.

04-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Sinds de overgang naar de nieuwe systemen ronduit slecht

Wij zitten al een aantal jaren bij justlease en ik had hier eigenlijk nooit over te klagen. Maar sinds een aantal maanden is het zo ontzettend veranderd. Justlease is overgegaan naar nieuwe systemen en ervaren hier veel problemen van. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar die problemen ervaren wij ook. Als je ze wil bellen hang je drie kwartier in de wacht. Facturen worden niet afgeschreven en dan alles in een keer. Levertijden van de auto kloppen niet en je wordt constant voorgelogen zodat je de auto maar niet opzegt. De app werkt niet zoals het moet. Het is gewoon een drama!

01-08-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease komt gemaakte afspraken na.

Na een wat ongelukkige aanloop naar de levering alle afspraken zonder morren nagekomen. Klantvriendelijkheid een 10. Alles bij elkaar een dikke 9.

31-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Vliegende start, moeizame beklimming, en toch top!

Na een goed en soepel verlopen bestelproces van onze Ford Focus Wagon waren de verwachtingen hooggespannen. Echter het verwerken en afleveren van de auto bleken voor zowel Justlease als Ford een moeilijk te nemen hobbel. Maar zowel Justlease als Ford hebben ruiterlijk erkent dat ze steken hebben laten vallen en dit op een zeer correcte manier uiteindelijk gecompenseerd. Mede door de geboden oplossingen/compensatie maakt dit het dat ik nu met een zeer tevreden gevoel in onze auto rij. Uiteraard hoop ik dat Justlease in de komende tijd zijn naam als een betrouwbare en ontzorgende partner waar blijft maken!

30-07-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Asociaal rot bedrijf!

Als je klant wilt worden ligt de rode roper voor je klaar. Alles super snel en vriendelijk geregeld maar eenmaal klant dan kun je het bekijken. Je hoort totaal niets meer en als je belt hoe het met de aanvraag zit krijg je steeds weer een nieuwe smoes om je zoet te houden! Er wordt niet gereageerd op mail en er wordt beloofd dat je teruggebelt wordt....

26-07-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Ze kunnen nog veel leren mbt communicatie

Auto aanvragen ging simpel, maar daarna... Status updates worden slecht bij gehouden via mijn.justlease.nl. Nu wordt bijvoorbeeld mijn auto volgende week afgeleverd, maar staat in de status nog als "kan besteld worden". Een beller weet dus meer. Wanneer je al belt naar het nummer, kom je in de wacht en heb je geen "belmuziekje". Het is muisstil en lijkt of de verbinding er niet meer is. Daarnaast vergat men een formulier op te sturen. Hier weer actie op moeten ondernemen. Gehele aanvraagprocedure duurde bijna 5 weken. Als excuus werd aangegeven dat men een nieuw systeem had en dat er veel bestellingen waren gekomen uit het consumentenbond collectief. Daar heeft een klant niets aan. Vertel ze eerder wat reeel is wat men kan verwachten. Wanneer is de verwachte levertijd. Duidelijkheid richting klant (via de app) zorgt voor minder telefoontjes op de servicedesk en een tevredener klant. Ondanks de gehele situatie altijd vriendelijke medewerkers aan de lijn gehad.

26-07-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Niet doen, ga verder zoeken!

Zeer slecht bedrijf! Komt afspraken niet na. Levering auto zomaar uitgesteld, inruilauto werd maar de helft geboden op het bod wat was uitgebracht. Slechte communicatie: ben nu 20 telefoontjes verder met een gemiddelde wachttijd van 50 minuten en heb nog niets. Voorloopauto loopt ook verkeerd: we weten van niets werd er gezegd terwijl ik ze gisteren nog aan de telefoon heb gehad en een afspraak heb gemaakt. Mensen van customer care die zaken niet in het dossier zetten zodat collega's weer bij A moeten beginnen. Excuses volop maar die ken ik nu onderhand wel ik wil gewoon de auto dfie besteld is!

21-07-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Hier even niet leasen!!

Het is voorlopig een grote puinhoop bij Justlease. Een nieuw systeem (zegt men zelf) geeft nu al ruim twee maanden problemen met bestellingen, levertijden, facturatie, contact en service. En dat zal nog even zo blijven volgens insiders. Voor mij persoonlijk: geen reactie op mail of terugbelnotities, 13 weken levertijd i.p.v. de beloofde c.a. 5 weken en een app/dashboard die niet werkt. Iedereen steekt vervolgens zijn handen in de lucht en schreeuwt "overmacht" en je zit als klant vervolgens met de sores. Excuses komt moeilijk over de lippen en veel begrip wordt gevraagd voor hun situatie. Jammer!!

20-07-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Klant worden geen probleem, daarna is het doodstil

Nieuwe auto besteld bij hun, de levertijd was 5 weken. Dat was geen probleem zo hadden we de auto voor onze vakantie. De leverdatum is inmiddels 3 weken overschreden, en je hoort helemaal niets van ze. Ik heb al 2 keer een mail gestuurd, er wordt gewoon niet gereageerd. 1x maar nooit meer, wat een slechte service.

16-07-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Lak aan je klanten

Laatste tijd ontzettend slechte bereikbaarheid. Wordt steeds beloofd dat ik terug gebeld wordt. Ook dit gebeurt niet. Ook zit ik al 3 maanden op een credit nota te wachten. Het is toch ongelofelijk dat je 3 maanden op je centen moet wachten. Benieuwd hoe JL reageert als het andersom zou zijn. Ga aub niet zo verder, maar doe iets aan je klantvriendelijkheid. Doe geen loze beloftes.

16-07-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Slecht contact

Inmiddels 3 mailtjes gestuurd naar 2 verschillende mail adressen en nog altijd geen reactie. Blijkbaar is de service als de auto eenmaal geleverd is niet meer belangrijk. Op de auto niks aan te merken. Maar ook de service van de onderhoudsbeurten laat te wensen over. Afspraak gemaakt en binnen 5 minuten teruggebeld dat het op die dag niet kon. Uiteindelijk kon het helemaal niet op dagen die het mij uitkwam en dat waren er 4. Moet dan toch wel een moment zijn dat het kan lijkt mij. Binnen een uur mijn auto weer terug en via de mail een hele lijst gekregen met dingen die ze hadden gedaan. Ze moeten er dan wel met 10 man omheen hebben gestaan anders kan dat nooit in dat tijdsbestek. Ze verontschuldigde zich dat de auto niet door wasstraat was geweest want die was dicht.(op een gewoon doordeweekse dag om 1200 uur). Ik kon wel zelf nog gaan en het dan declareren. Ze wist alleen niet uit te leggen waar en hoe dat moest. Een paar maanden na afsluiten van je contract wordt je nog door justlease gebeld of je tevreden bent maar vooral om je nog wat verzekeringen en dingen aan te smeren. Maar daarna hoor je ze niet meer en reageren ze niet op contact dat je probeert te maken.

12-07-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

NOG NOOIT ZO'N SLECHTE ERVARING MEEGEMAAKT MET EEN BEDRIJF

offerte wordt goed gekeurd op 9 Juni, dan begint de 3 weken lever tijd te tellen. in de derde week heel onduidelijk en vaag email ontvangen dat ivm drukte kan er vertraging oplopen in het leveren van de auto. verder niets, dus ik ga bellen. lange wacht tijden, na 45 min wachten wordt er niet opgenomen en wordt weer achter in de rij gezet! klantenservice hebben tot twee keer toe beloofd om terug te bellen, hebben ze nooit gedaan. mensen die ik spreek van de klantenservice zijn wel heel vriendelijk en proberen te helpen maar er is duidelijk een gebrek aan kennis want niemand kan mij simple weg vertellen wanneer de auto wordt gelevered. wat ik heel raar vindt!!!

10-07-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Tevreden tot het moment van beeindigen contract

Tevreden over afsluiten contract, het onderhoud en alle zaken die nodig zijn om zonder problemen te kunnen rijden maar na inleveren auto beginnen de problemen, bij mij in ieder geval. Nu 46 dagen verder, dus ruim 6 weken, en niet conform opgave Justlease binnen 2 tot 3 weken eindafrekening. Hierover gebeld, mail gestuurd maar tot op heden alleen maar een factuur ontvangen voor de schade. Op de site staat afrekening minus schade maar over mijn borg van € 650,- en de teveel betaalde maandlasten vanwege afloop contract op de 5e van de maand hoor ik niets. Bellen naar klantenservice zorgt alleen maar voor meer frustraties want continue horen " er zijn meer dan 5 wachtenden voor u" kan niet. Dus contract afsluiten goed, plezier van de auto heel goed maar bij het afloop contract valt de dienstverlening/afhandeling zwaar tegen!

09-07-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Volstrekt onbetrouwbaar bedrijf die gemaakte toezeggingen niet nakomt!

Omdat ik een inruilauto bezit heb ik Justlease benaderd of het mogelijk was dat de nieuwe private lease auto (Ford Focus) via mijn Ford dealer geleverd kon worden. De toezegging gekregen van een medewerker van Justlease dat dit geen enkel probleem zou zijn als ik bij hun een auto zou bestellen. Daarna met mijn Ford dealer een deal gemaakt om mijn auto in te ruilen bij hun en op basis van de toezegging van Justlease de Ford Focus besteld. Mijn Ford dealer heeft na mijn bestelling met Justlease afdeling Inkoop gebeld om na te gaan of de order aan zijn filiaal gekoppeld zou worden en dat zouden ze doen. Een paar weken verstrijken en omdat mijn Ford dealer nog geen order van Justlease had ontvangen hij nogmaals gebeld met ze. Groot was zijn verbazing dat er toen ineens door een medewerker van Justlease gezegd werd dat ze de nieuwe private lease Ford Focus zelf zouden gaan leveren aan mij in plaats van via de dealer! Oftewel: ik krijg een toezegging van Justlease dat mijn Ford dealer de auto mag leveren en mijn Ford dealer heeft een toezegging gekregen! Resultaat is dat mijn inruil deal niet doorgaat en dat kost mij veel geld! Direct een mail gestuurd aan Justlease en om uitleg gevraagd over hun switch van leveren en de toezeggingen die hun naar mij en de Ford dealer gemaakt hadden maar daar hebben ze geen boodschap aan. Hun bepalen hoe de auto geleverd gaat worden, punt! Dat er toezeggingen gedaan zijn aan 2 partijen dat interesseert ze helemaal niets en leggen ze naast hun neer. Omdat ik een grote hekel heb aan bedrijven die hun afspraken en toezeggingen niet nakomen de order bij hun geannuleerd. De medewerker vertelde mij dat daar dan kosten aan verbonden zouden zijn…. Doorgegeven dat ze dat best mogen doen maar dat ik dan gelijk mijn rechtsbijstandsverzekeraar erop zou zetten wegens dwaling.. Achteraf van Justlease een bevestiging gekregen dat ze toch maar geen kosten in rekening zouden brengen.. Justlease lokt je met toezeggingen om bij hun een order te plaatsen en daarna kan de klant het bekijken dus pas op voor dit waardeloze bedrijf indien je daar een auto wilt bestellen!

06-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

altijd een luisterend oor

goede communicatie, gaan serieus met klachten aan de gang, ook de klantenpanels zijn zeker een goede aanvulling voor het vinger aan de pols houden van de eigen organisaite, ga zo door.

05-07-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slechte aftersales, klantonvriendelijk, raad een ieder af bij JustLease te leasen.

Klant sinds 2015 en de eerste leaseperiode is prima verlopen. Ook was het evt. contact met de verschillende afdelingen in de 3 jaar prettig. Besloten een nieuwe lease auto te bestellen m.i.v. 31 mei jl. Nadat het contract en de bestelling in orde was gemaakt, werd het stil. Op vragen m.b.t. overgaan van oude naar nieuwe contract, inlevering oude lease auto, aflevering nieuwe auto, werking van de app, etc. kregen we geen duidelijke antwoorden. Uiteindelijk de oude auto op 31 mei jl. ingeleverd en de nieuwe kunnen meenemen. Inmiddels ruim een maand verder en voor juni en juli zijn naast de maandbedragen voor de nieuwe auto ook die van de oude afgeschreven! De app werkt niet voor de nieuwe auto. De motorrijtuigenbelasting is niet goedgegaan met overzetten, we moesten nog 12 dagen in juni betalen voor de oude auto terwijl die 31 mei is ingeleverd. Vandaag op 3 juli ontvingen we de groene kaart voor de oude auto... Bij telefonisch contact of mails of tweets krijg ik te horen dat er een achterstand is met beantwoorden van vragen, dat er problemen zijn met interne systemen, etc. Iedere keer een andere smoes. De klant heeft daar geen boodschap aan. Ik heb het gevoel dat ze ons nu weer voor 3 jaar binnen hebben, dus incasseren maar. Na deze auto geen lease bij Just Lease meer. Ik raad anderen dan ook af een contract bij hen af te sluiten!

03-07-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Administratieve afhandeling

Auto leasen is prima gegaan. Maar ik heb de auto per 1 februari 2018 overgenomen en betaald op de zelfde dag, maar het is nu juli 2018 en nog steeds worden de termijn automatisch afgeschreven en de borg is ook nog niet teruggestort. Ik heb al zo vaak gebeld en gemailt en ze beloven het te regelen, maar tot dusver nog niets gezien. Echt schandalig.

02-07-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Terugbetalen borg en afrekening komen ze niet op tijd na

Na inlevering van de auto zou het twee weken duren voor de eindafrekening en terugbetaling van de borg, persoonlijk via de mail gemeld. 4 weken later en met het excuus "Dit hangt echter van ons besturingssysteem af..." geven ze aan niet te weten wanneer ze dit kunnen realiseren. Zodra je zelf niet betaald staan ze direct op de stoep. Wat enorm slecht zeg!

12-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Super service, nu al 4 jaar klant

Echt geweldige service. Het enige misleidende vind ik dat bij elke auto staat dat het inclusief wegenbelastig is (geincasserd door de belastingdienst) dus het is exclusief wegenbelasting want die mag je lekker zelf betalen.

30-05-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

niet terug betalen van borg

In de afgelopen 3 jaar heb ik eigenlijk tot tevredenheid een auto geleased van Justlease. In februari 2018 heb ik mijn auto weer ingeleverd. Tot ieders tevredenheid. Ik heb hier nog een rapport over gekregen. April 2018 kwam ik tot de conclusie dat ik mijn borg a 650 euro nog niet had teruggekregen. Ik heb hierover gebeld en kreeg de reactie dat er een storing in de betalingscomputer zat. Ik vond het wel vreemd dat ik zelf hierover moest bellen! (Beetje het gevoel misschien vergeet hij zijn borg wel) Mij is gevraagd terug te bellen in Mei, dan zou het probleem wel zijn opgelost. In Mei heb ik teruggebeld en was het probleem nog niet opgelost !! Vreemd want andersom worden wel de bedragen geïncasseerd. Justlease zou het bedrag binnen 5 dagen storten echter na 10 dagen nog niets gehoord !! Toch jammer na een fijne onbezorgde leaseperiode van 3 jaar !

28-05-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

zeer slecht

Een paar maanden geleden ben ik in mijn buurt 1825 komen wonen, en ontving een welkomst pakket. Ook daarin is een bon voor een gratis poetspakket. Echter bij een poging om vandaag deze te verzilveren, krijg ik de mededeling; ,,deze actie is afgelopen,, Er staat nergens dat die actie aan tijd gebonden was. Daarom deze slechte waardering ! Voor mij géén ,, justlease !

24-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Glashelder en goede service!

Ik rij nu enige tijd in mijn lease auto van Justlease. Tot zover ben ik geen onverwachte verrassingen tegen gekomen. Dat vind ik persoonlijk zeer prettig en het geeft mij een fijn rustig gevoel. Alle afspraken zijn duidelijk van beiden kanten. Bij tussentijdse vragen zijn ze altijd bereid om je vriendelijk te woord te staan. Ik hoop dat de service en klant gerichtheid zo blijft de komende jaren!

14-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

terberg is een berg van een bedrijf

goed geholpen zeer vriendelijk personeel en ik geef een 9 voor justlease

28-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer Tevreden

GOED Heel Goed Ik Rij De Volkswagen Polo Van Just Lease

21-04-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Opeens verdien ik te weinig voor nieuw contract!!

Ons contract loopt in juni/juli af en hebben besloten om weer een nieuwe auto te leasen bij justlease. Na gisteren alles opnieuw te hebben ingevuld kregen wij een bericht terug met dat ik opeens te weinig verdien. Nou geloof mij, ik verdien echt niet weinig en de auto kost zelfs minder als dat wij nu hebben. Reden, ja sorry dit zijn de nieuwe regels. Dus om een contract bij justlease te kunnen afsluiten moet je rond de 3000 euro verdienen! Absoluut belachelijk en ik ben het hier totaal niet mee eens........ Als dit inderdaad de gang van zaken is nu, zoek ik liever een auto bij een ander bedrijf, waar ze niet alleen miljonairs als klanten willen.

11-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima leasebedrijf

ik ben zeer tevreden tot nu toe. Alleen zou ik graag zien dat er ook andere lease constructies mogelijk zijn waaronder het leasen van motoren of mp3 scooters. Ik denk dat hier heel veel vraag naar zal zijn, en zeker het proberen waard.

10-04-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Waardeloos bedrijf

Mijn vorige auto een maand laten staan, ik wordt aangeslagen voor de wegenbelasting! Al maanden geen bedrag afgeschreven en straks wordt het natuurlijk een puinhoop! Ik krijg geen antwoorden op email of andere berichten, worden verlaten in de koud gelaten. Schandalig, MENSEN HUUR OF LEASE HIER NIETS

01-04-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Nul urencontract

Ik ben sinds week 23 (6 juni 2017) onafgebroken via een uitzendbureau werkzaam bij Bayer, miv 1 juli 2018 krijg ik een vaste aanstelling bij Bayer. Omdat ik kostwinnaar ben maar niet aantoonbaar 40 uren per week werk, ik heb nb mijn loonstroken van het afgelopen jaar ingeleverd, kan ik volgens de policy van Justlease geen auto leasen. Ik vind dit echt ronduit belachelijk, ik heb werk en werk zelfs veel meer dan de benodigde 40 uur per week, mijn vrouw heeft een parttime baan en kan op haar salaris volgens Justlease ook geen auto leasen want mijn salaris wordt niet meegerekend!!! Als ik een cijfer zou kunnen geven is dat dus een NUL maar die mogelijkheid heb ik helaas niet.

21-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Mijn tweede leasecontract bij JL.

Zaterdag 10 maart mijn Peugeot 108 opgehaald bij jUSTLEASE in Utrecht. Er waren op dat moment veel jUSTLEASE-fans die ook hun auto kwamen ophalen of inleveren. En net als 3 jaar geleden bij het ophalen van mijn eerste leaseauto, een Peugeot 208, ben ik ook nu weer heel vriendelijk ontvangen met koffie en een cupcake. Daarna even op mijn beurt moeten wachten tot de auto, na een paar administratieve handelingen, aan mij werd overgedragen. Alles werd weer goed uitgelegd waarna ik de auto kon meenemen. Ik heb dit keer gekozen voor een leasecontract met een looptijd van 60 maanden. Mijn voorkeur ging uit naar autorijden tegen lage maandlasten vanwege inkomensdaling. Voor minder dan € 200,- per maand rij ik nu een kleinere, zuinige auto met toch nog aardig wat opties die het rijden zeer comfortabel maken. Inmiddels is dit mijn vierde Peugeot en ik ben over dit merk nog steeds enorm enthousiast. En dankzij de inzet en het meedenken van Myrthe en Pim van jUSTLEASE, in verband met mijn persoonlijke situatie, kan ik de komende 5 jaar toch onbezorgd en betaalbaar autorijden. jUSTLEASE *****

18-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

irene wust

Niet netjes om zo met irene om te gaan !

14-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Irene

Hoe durven jullie met met zo’n sportvrouw om te gaan? Schande!

14-03-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht

Slechte ervaring met Just Lease. Ze stoppen de sponsoring van Ireen Wust omdat ze te oud is. Wel ik roep iedereen op om te stoppen met Just Lease omdat ze zo dom zijn.

14-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Schaamje

Heel slecht, als ik lees hoe er met Mevr Wust wordt omgegaan dan moeten jullie je schamen. Plaatsen zul je dit wel niet ... maar het is wel gezegd ..

14-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Irene te oud?

Nooit van gehoord tot vanmorgen. Een en al negativiteit op de radio. Geen beste reclame. Zal wel niet ge plaatst worden

14-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

JustLease een RUK firma

Jullie zetten Irene Wurst zo maar aan de kant hoewel zij de koningin van het schaatsen is. En jullie zijn zo dom dat jullie niet zien dat zij ook na haar Carrière heel veel goed voor jullie zou kunnen doen. Een beter representante kun je niet hebben. Foei Foei Foei. Ik zal nooit een auto via jullie leasen.

14-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Alleen maar DRAMA! Nooit meer Just Lease!

Alleen maar drama afgelopen1,5 jaar met Just Lease "dochter bedrijf van Terberg Leasing". Had ik maar eerder alle reacties en beoordelingen over dit bedrijf gelezen dan had ik hier absoluut NIET geleased. Ik lease nu al 1,5 jaar een auto en ik heb steeds problemen met ze en ben niet de enige. Of ze factureren je uit het niets voor een dienst waarvan je nooit van hebt gehoord. Endan krijg je een arrogante medewerker die je de bloed onder je nagels vandaan haalt en asociaal met je omgaat. Ze beloven dat de eerst volgende factuur de bedrag dat ze teveel hebben gepakt recht getrokken word, maar het gebeurt niet je moet continue erachter aan gaan. Wanneer er onderhoud moet gebeuren komt gewoon iemand de auto ophalen van je met vieze kleren en rijd er gewoon 80km in en die km's worden niet vergoed door ze "hoort er gewoon bij" zeggen ze dan terwijl je er zelf voor betaald en het HUN auto is die onderhouden moet worden. Reparaties zijn gewoon chaotisch. Ze beloven dat als je auto gerepareerd word dat je een "zelfde segment" vervangende voertuig krijgt. Maar je krijgt een goedkope bagger auto mee endan moet je daar 2 weken mee rondrijden terwijl je volle bak betaald voor een klasse duurdere auto en je moet ook nog is betalen voor die bagger vervang auto terwijl de reparatie niet je eigen fout is. Ze factureren eigen risico voor iets waar je niks mee te maken hebt. Na contact opnemen word je van het kastje naar de muur gestuurd, medewerker die niet weet waar die over praat zit 2 minuten lang te stotteren omdat ze geen antwoord weet te vinden op mijn vraag en vervolgens zomaar iets roept wat niet klopt. Ze komen de beloftes niet na, dit is nog de top van de ijsberg. Lease hier ABSOLUUT NIET! er zijn genoeg andere lease-bedrijven die het veel beter doen. Er zijn nog zoveel meer dingen maar ga er geen woord meer aan vuil maken en me tijd nog verspillen. Just Lease een tip: Zo ga je niet met klanten om! NOOIT MEER JUSTLEASE OF TERBERG LEASING VOOR MIJ!

14-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slechte communicatie

De communicatie van terberg en justlease is heel slecht. Hebben geen idee hoe ze dit moeten organiseren blijkbaar.

14-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Irene Wüst

Afgelopen week intern overleg gehad om onze externe vanwege groeiende werkzaamheden (10FTE) te gaan voorzien van zakelijke auto’s. JustLease staat bovenaan de lijst en wordt opgevolgd. Nu publicatie vanavond na schandalige afwijzing van Irene Wüst even poolshoogte genomen of er al actie was ondernomen. Gelukkig blijven dit soort dingen vaak ‘even liggen’. Nu besluit genomen om andere aanbieders te vragen. Het hoeft niet altijd een nieuwe auto te zijn...een wat ouder modelletje met ervaring (met passie en uitstraling) wordt ook gewaardeerd. Succes JustLease.....

13-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

wat zijn jullie een kut bedrijf

wat zijn jullie een kut bedrijf om Irene zo te laten vallen ik hoop dat jullie hier aan ten gronde gaan

13-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Ik heb geen ervaring met just lease en dat wil ik zo houden ook

Ik lees net op social media het bericht dat jullie als sponsor van de schaatsploeg van Ireen Wüst haar aan de kant zetten omdat ze te oud is .Jullie moeten je schamen . De beste Nederlandse olympiër allertijde .Aan de kant gezet als oud vuil.

13-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Walegelijke vertoning ...

Walgelijk hoe een sponsor zo wil omgaam met de grootste Olympier van Nederland. Eerst giede suer maken en dan huppekee weg ermee

13-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Te Oud Doei!!!

Te oud

13-03-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Waardeloos. Op alle fronten...

Aflevering van de auto liep van geen meter. Beloofde datum werd niet gehaald, daarover werd ik niet ingelicht, uiteindelijk moest ik zelf meerdere keren bellen om te horen wat de datum dan wel kon worden. Had ik de auto eindelijk, kreeg ik geen facturen. Bellen, want mailing erover niet ontvangen, wordt beloofd dat het de week erna opgelost is. Maand erna nog niets, mail gestuurd, geen reactie op ontvangen. Week erna maar weer bellen. Durven nu niet meer te beloven wanneer het eindelijk opgelost is. Duurt nu dus al 2 maanden. Ze zeggen het 'vervelend' te vinden. Ik geloof het allemaal niet meer...

13-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

0-uren contract

Ik ben sinds week 23 (6 juni 2017) onafgebroken via een uitzendbureau werkzaam bij Bayer, miv 1 juli 2018 krijg ik een vaste aanstelling bij Bayer. Omdat ik kostwinnaar ben maar niet aantoonbaar 40 uren per week werk, ik heb nb mijn loonstroken van het afgelopen jaar ingeleverd, kan ik volgens de policy van Justlease geen auto leasen. Ik vind dit echt ronduit belachelijk, ik heb werk en werk zelfs veel meer dan de benodigde 40 uur per week, mijn vrouw heeft een parttime baan en kan op haar salaris volgens Justlease ook geen auto leasen want mijn salaris wordt niet meegerekend!!! Als ik een cijfer zou kunnen geven is dat dus een NUL maar die mogelijkheid heb ik helaas niet.

06-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Nul uren contract

Ik ben sinds week 23 (6 juni 2017) onafgebroken via een uitzendbureau werkzaam bij Bayer, miv 1 juli 2018 krijg ik een vaste aanstelling bij Bayer. Omdat ik kostwinnaar ben maar niet aantoonbaar 40 uren per week werk, ik heb nb mijn loonstroken van het afgelopen jaar ingeleverd, kan ik volgens de policy van Justlease geen auto leasen. Ik vind dit echt ronduit belachelijk, ik heb werk en werk zelfs veel meer dan de benodigde 40 uur per week, mijn vrouw heeft een parttime baan en kan op haar salaris volgens Justlease ook geen auto leasen want mijn salaris wordt niet meegerekend!!! Als ik een cijfer zou kunnen geven is dat dus een NUL maar die mogelijkheid heb ik helaas niet.

06-03-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Helaas niet voor ZZP-ers/0-urencontract

Ik ben sinds week 23 (6 juni 2017) onafgebroken via een uitzendbureau werkzaam bij Bayer, miv 1 juli 2018 krijg ik een vaste aanstelling bij Bayer. Omdat ik kostwinnaar ben maar niet aantoonbaar 40 uren per week werk, ik heb nb mijn loonstroken van het afgelopen jaar ingeleverd, kan ik volgens de policy van Justlease geen auto leasen. Ik vind dit echt ronduit belachelijk, ik heb werk en werk zelfs veel meer dan de benodigde 40 uur per week, mijn vrouw heeft een partime baan en kan op haar salaris volgens Justlease ook geen auto leasen want mijn salaris wordt niet meegerekend!!! Als ik een cijfer zou kunnen geven is dat dus een NUL maar die mogelikheid heb ik helaas niet.

01-03-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Inflexibel

Mijn auto is 20 januari 2016 afgeleverd met een kilometerbundel van 1000 per maand en wordt per kwartaal afgerekend. Vanaf 6 februari 2016 heeft JustLease de jaarlijkse afrekening geintroduceerd en daar wilde ik graag gebruik van maken omdat dit mij veel meer flexibiliteit biedt. Ik kan dan in bepaalde maanden veel meer kilometers rijden zonder bijbetaling mits ik maar binnen de 12.000 blijf. JustLease snapt mijn overwegingen en geeft toe dat dit beter bij mijn rijgedrag past maar weigert vooralsnog het contract aan te passen. Jammer dat dit niet bij de bestelling en aflevering in 2016 al ter sprake is gekomen. Dat had mij in elk geval mijn onvrede kunnen besparen. Mijn volgende auto wordt er in elk geval geen van JustLease meer.

28-02-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super

Ik ben ontzettend blij met de hele service van Just Lease. Ze hebben elke keer hun best gedaan om mij op de juiste manier te helpen. Ook hebben zij mij meerdere keren op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Als ik nog een keer een auto zal leasen zal dit zeker bij Just lease zijn.

26-02-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

more than lease bij justlease

super goed leasebedrijf goede service geschoold personeel en goed op elkaar afgestemd zodat je nooit lang hoeft te wachten bij wat voor vraag dan ook. snelle afhandeling bij schade en altijd welkom als klant(nieuw of oud) dus op naar de volgende justlease aito

24-02-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

UITSTEKENDE KLANTOMGANG

Verkeerde beslissing van klant netjes opgelost.

19-02-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht

Voel me in de maling genomen en moet 6 x dezelde papieren inleveren tot frustratie aan toe.

01-02-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden, maar verdiep je wel in alle voorwaarden!

Ondanks wat technische problemen met onze auto (Opel Corsa 1.0 Turbo), toch al weer 15 maanden heerlijk gereden. De service is naar volle tevredenheid, maar ik wil een ieder die een vergelijking doet met andere leasebedrijven (dealers) op het volgende wijzen; ALL-in bij Justlease is niet helemaal volledig; Met andere woorden, alle andere vloeistoffen zoals olie, koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof zitten niet bij het contract in. Brandstof is vanzelfsprekend natuurlijk, maar bij bijna alle andere bedrijven zitten alle vloeistoffen in het contract. Verder kun je opties zoals pechhulp buitenland en vervangend vervoer extra bestellen, maar dit is bij bijna alle merken niet nodig de eerste jaren, vanwege de zogenaamde mobiliteitsgarantie die ze aanbieden. Dit geldt bij de meeste ook nog als ze altijd bij de DEALER in onderhoud blijven; Dit is natuurlijk sowieso een vereiste bij de meeste andere leasebedrijven.

31-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service

Het enige wat een min puntje was dat ik zelf 3x moest bellen wanneer ik mijn auto kon komen ophalen terwijl op de site staat, als u besteld kunt u overmorgen al in uw Nissan Micra rijden. Daar heb ik dus zelf achteraan moeten gaan.

24-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf

Snelle acceptatie en klantvriendelijk, wordt goed ge informeert over het lease plan. Duidelijke afspraken die zij na komen.

15-01-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Debiteurenwissel = ook klanten. Gemiste kans!

Wij hebben onlangs een debiteurenwissel bij justlease gedaan. Wij hebben ons leasecontract overgedragen aan iemand anders. Een proces waar we flink voor betalen (€275 voor de administratieve afhandeling) maar waarbij vergeten lijkt te worden dat bij dit proces - hopelijk tijdelijk - afscheid wordt genomen van een klant én er een nieuwe klant bijkomt. Na een enorme hoeveelheid telefoontjes met justlease waarbij we elke keer pas na minstens 3 keer doorverbinden de juiste persoon aan de lijn hadden, was het dan eindelijk gelukt. De debiteurenwissel kon plaatsvinden. Dé kans voor justlease om ons alle doorverbind-ellende te laten vergeten. Maar dat pakte wat anders uit... De ontvangst was anders dan verwacht. We waren niet welkom in de normale luxe ruimte waarin nieuwe klanten hun nieuwe auto krijgen, maar moesten naar een kantoor verderop op het terrein. Geen lekkere koffie, geen leuke entourage, kortom niets van wat je op de justleasesite ziet over de levering van je auto. Het zou een feestje moeten zijn... De auto werd nagekeken, gevrijwaard en op naam van de nieuwe klant gezet. En dat was dat. Geen gefeliciteerd met de nieuwe auto of we hopen u nog eens te zien. Nee, niets... Toen ik vroeg of de nieuwe klant ook een pot drop zou krijgen, werd deze snel nog even uit een kast gehaald en in haar handen gedrukt. De pot drop die ons anderhalf jaar geleden veel plezier had gebracht als herinnering aan een leuke oplevering van de nieuwe auto. Een ervaring die deze nieuwe klant nu mist. Een gemiste kans als je het mij vraagt! Dus een tip voor justlease: vergeet niet dat je bij een debiteurenwissel ook met (particuliere) klanten te maken hebt. Het is geen administratief proces.

15-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima Bedrijf

dit is mijn eerste auto bij Justlease ik heb hem net een week maar de auto rijd perfect ik goede ervaringen ,snel iemand aan de telefoon,vrij om te vragen ze hebben de auto netjes afgeleverd zelf bij de dealer netjes behandeld kan altijd terecht met vragen paar kleine minpuntjes ,er is niet altijd goede communicatie daar zal wel nog aan gewerkt kunnen worden maar dat is elk bedrijf maar verder top maar daar mag justlease me persoonlijk voor benaderen d

11-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer tevreden

Tot hiertoe zeer soepel verlopen. We zijn zeer tevreden.

28-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Alles bijna goed geregeld, maar...

Alles bijna netjes en op tijd voor elkaar. Door zowel Justlease als dealer tussentijds goed op de hoogte gehouden betreffende de stand van zaken. Duidelijke uitleg over het lease proces. Een minpunt: auto met All seasonss banden besteld, maar geleverd met zomerbanden. Na bijna een maand nu eindelijk op 12 december aangepast. Wel gewoon voor betaald, ga ervanuit dat dit verrekend wordt ??

14-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super service

Van het eerste telefoontje tot aflevering auto door toyota botman te zwaag kan ik zeggen.....prima service

13-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fantastische service

Sinds een paar dagen hebben we onze auto maar het contact wat we vanaf het begin hebben is hartsikke goed erg betrokken en je word begandeld als persoon en niet als nummer. Hielden ons goed op de hoogte van de stand van zaken. De levering van de auto was ook erg netjes en zo op tijd. Prettige overdracht van de auto. We zijn erg tevreden

10-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

fantastisch

een heel tevreden klant

07-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima auto en prima aflevering

Aanvraag prima verlopen en de aflevering keurig volgens afspraak

06-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel, vriendelijk en efficiënt

Alles werd supersnel en duidelijk geregeld. Medewerkers van de dealer super aardig en behulpzaam.

05-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend en perfect !!

uitstekende service en probleemloos auto rijden GEWELDIG ! Goed lease bedrijf !

02-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super service, echt een aanrader

Vanaf moment 1 is alles duidelijk geweest, er is nauw contact gehouden tussendoor. Op de dag van ophalen was iedereen super vriendelijk en klant gericht. Een zeer professioneel bedrijf, ik zou iedereen aanrader op dit te doen.

02-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top

Zeer tevreden en perfect geregeld

01-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

geweldige service ondanks de nodige problemen in de 1ste week.

Auto opgehaald bij de dealer en niet bij justlease zelf. Vervolgens dezelfde dag autopech. Direct contact gelegd met justlease en zeer behulpzaam weer op weg geholpen met een leenauto. Hierna nog meerdere keren door justlease gebeld of alles naar wens verliep met afhandeling van de gebreken door de dealer. Normaal zou je verwachten dat je zorgeloos met een nieuwe auto er op uit kan gaan dit was helaas niet het geval, maar dan is het aan de leasemaatschappij hoe dit op te lossen en ik moet zeggen in 1 woord TOP!

01-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect

Zo goed geïnformeerd, medewerkers zijn super vriendelijk en leggen je van top tot teen alles uit! Ben heel erg tevreden met mijn lease auto!! Thanks JustLease!

30-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snelle correcte afhandeling

Wij hadden snel een auto nodig na een Total loss geval met onze auto. Via Just Lease na 24 dagen onze Toyota Aygo!

29-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Rijd als een trein

Justlease heeft voor mij alles keurig geregeld en ik kon mijn nieuwe auto ophalen bij een dealer dicht bij huis, ik rij er nu een week in maar het is perfect en mijn eigen auto ingeruild dus mooier kan het niet en ik ben van alle rompslomp af. Ben zeer tevreden.

29-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service, afhandeling papieren, uitstekende aflevering van de auto

De ervaring was heel goed. Samen met een uber geduldigde mederwerker van Justlease de aanvraag telefonisch afgehandeld. Dikke duim ook voor Marc vd Burgt van Louwman in Zoetermeer, duidelijk en geduldig uitleg gegeven over de auto. Was heel gezellig om de auto af te halen.

28-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed gevoel ondanks fout bij aflevering van de auto.

Afgelopen zaterdag de auto opgehaald, leuk ontvangen en goede uitleg gehad over de meest belangrijke dingen van de auto. Kwam na paar dagen erachter dat ze vergeten zijn om stootstrips te monteren op de deuren, een extra optie die ik genomen heb. Direct gebeld en wordt goed opgelost. Mag naar de dichtstbijzijnde dealer die ze kan monteren en rekening naar Just lease mag sturen. Ben er net geweest, worden besteld en binnenkort dan gemonteerd. Is natuurlijk wel even een gedoe maar op dit moment de beste oplossing. Overal kan wat fout gaan maar is belangrijk hoe het wordt opgelost en tot nu toe gaat dat voortvarend. Auto rijdt heerlijk trouwens.

21-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Prima service niets op aan te merken.

21-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

in één woord GEWELDIG!

snelle, bijzonder correcte service

20-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service

Snelle en vriendelijke afhandeling.

20-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Mijn eerste keer, en ook nog eens uitmuntend!

Ik ben zeer tevreden! Heb een nieuwe auto, Km ingereden, het houdt mij warm en droog, en brengt mij naar werk! ( Weekends beetje touren voor rijervaring ). Maandelijks kosten is redelijk! HARTELIJK DANK! JUSTLEASE IS DE BEST! En klantenservice heeft mij enorm goed geholpen!

19-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Alles snel geregeld, bij vragen telefonisch goed bereikbaar wordt prettig geholpen door mensen die weten hoe het werkt. Dus niet steeds worden doorverwezen. Wordt op de hoogte gehouden over de levering. Info is daarin top geregeld. Ik mocht zelf een dealer doorgeven in de buurt waar ik de auto afgeleverd wilde hebben. Ook dit was geen enkel probleem.

19-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

In 1 woord geweldig!!!

Ik heb gebeld met Justlease,en door het zeer goede advies,heb ik besloten om bij Justlease een contract aan te gaan,binnen een dag was het keurig geregeld,ik ben dan ook zeer tevreden

16-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden

Vriendelijk personeel, snelle afhandeling, goede auto. De website aanvraag is wat minder met het uploaden van de documenten.

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend!

Correcte afhandeling.

09-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Leuke aflevering van de nieuwe auto

Zaterdag 4 november hebben we de nieuwe Mercedes C180 Estate opgehaald. Met de trein naar Utrecht. Na 'n bustochtje door Utrecht kwamen we bij Justlease aan. We werden erg vriendelijk ontvangen. Nog even 'n praatje gemaakt met onze sales adviseur. Vervolgens de auto in ontvangst genomen. We kregen de nodige uitleg en werden nog even geholpen met het verbinden van de telefoon. Onze dank aan de mensen van Justlease!

08-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Er wordt met je meegedacht.

Ik werd keurig te woord gestaan door de medewerkers. Er werd goed met mij meegedacht. Ik had nogal wat eisen! Ze namen de tijd voor mij om alles goed uit te zoeken. En het werd ook nog eens snel geregeld! Ik vond het een prettige samenwerking. Ik ben een zeer tevreden klant!

08-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima geregeld!

Mijn vriend en ik werden zeer vriendelijk ontvangen, met een kopje koffie en een cupcake. Een medewerker van Just Lease, Richard, vertelde zeer duidelijk hoe een en ander in elkaar zat. Daarna zijn we naar buiten gegaan en stond mijn wat oudere Peugeot 107 “Ferrarirood” te glimmen in de zon. Richard liepen samen met mij een rondje om de auto, om eventuele beschadigingen te noteren. Na een stevige handdruk ben ik in mijn Peugeotje gestapt en weggereden. Leuke auto, compact, klein, makkelijk te parkeren. Prima geregeld allemaal! Één klein puntje, er lag geen instructieboekje in het dashbordkastje. Graag zou ik die nog willen ontvangen.

08-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Oke.

De ervaring die ik tot nu heb ervaren zijn Goed te noemen

07-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super

Ik ben heel tevreden over de service en vriendelijkheid waarmee ik geholpen ben. Alles is duidelijk verteld en uitgelegd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ik kan iedereen just lease aanraden.

06-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Benauwd goed

Ik twijfelde heel erg bij Justlease vooral als je bij het maken van de offerte direct €400,00 borg moest betalen. Wordt ik opgelicht? Zie ik mijn geld wel weer terug, als de lease niet doorgaat? Ik heb wel 3 offertes gemaakt, en 3 keer getelefoneerd naar Justlease voordat ik besloot de borg over te maken. Maar naar twijfel toch het geld overgemaakt. Vreemd genoeg bleven ze aardig en contact houden na het overmaken van de borg. Kortom ik heb mijn droom auto, de justlease app is geweldig, communicatie is geheel transparant en goed, en ze zijn zo vriendelijk aan de telefoon. Zo goed zelfs dat ik toch weer twijfel aan justlease, want zo compleet en makkelijk kan het toch niet gaan? Als alles in de toekomst zo verloopt, koop ik nooit een nieuwe auto meer en laat ik me mooi ontzorgen door Justlease. Daarom vind ik Justlease benauwd goed 🙂

03-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Van aanvraag tot ontvangst van onze leaseauto is alles vlekkeloos verlopen. Gewoon goed, snel en handig, zonder haken en ogen.

01-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

In begin beetje wennen aan systeem van Justlease, maar daarna pro !

Algemeen heel erg goed. Inruil auto goed ingeruild, voorloopauto ( Citroen C1 16 km op teller, 2 weken in gereden, blikken deuren), en toen opeens afleverbedrijf Autobedrijf Preuninger uit Den Haag op 19/10 dat mijn Hyundai i10 klaar stond. Aangename verrassing, want ik dacht pas op 4/11 mijn Hyundai te komen ophalen. En hartstikke blij met de auto. Is een volwassen auto in alle opzichten, prima keus. Degelijk, kluisdeuren, mooi dashboard, ruim

24-10-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Professionele service

Alles snel en professioneel geregeld, nota bene alles online !

24-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goed en snel

werd goed geholpen

20-10-2017
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Ford fiesta aanbieding via de email

Beste justlease ! Ik ben op zoek naar een nieuwe auto heb meerdere x contact met jullie gehad hier over. Ik heb daar met jullie medewerker gesproken over de Ford fiesta. Nu heb ik via de email van jullie een aanbod gehad met 3 auto's in de zelfde prijs klassen.. Daar stond nu ook de Ford fiesta bij die nu 199 euro per maand zou gaan kosten ik heb jullie hier over gebeld dat ik daarin intresssen heb maar dat de link niet werk en dat via de site van 249 nu voor 249 word aangegeven. Ik heb de email gestuurd naar u medewerker deze medewerker heeft teken en zegt dat dit niet klopt en hij niks kan doen. Hij geeft aan dat er nog Hyundai zijn die in de aanbieding zijn. En dat hij verder niks kan betekenen voor mij. Echter vind ik dit een hele vreemde gang van zaken ik begrijp dat er best iets foutief kan op gestuurd worden naar mij maar dat jullie daar geen coulance regeling voor hebben. Ik heb jullie de email gestuurd die jullie mij hebben toe gezonden Ik hoop via deze weg nog tot een oplossing komen.

13-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een bedrijf met geduld en begrip

Justlease is een bedrijf die de klant begrijpt en niet blijft pushen om snel te besluiten , ik heb zelf 2 maanden erover gedaan om te beslissen (wel doen ,niet doen )een paar keer auto bestelt en weer geannuleerd en bij justlease deden ze helemaal niet moeilijk , een top bedrijf en ook de ontvangst bij het ophalen van de auto . rapport cijfer 10

11-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

De ervaring die ik in korte tijd met Justlease heb is zeer goed. Ook telefonisch zijn de medewerkers je zeer behulpzaam. Daar alleen al kun je merken dat het een goed georganiseerd bedrijf is. Buiten mijn verwachting kon ik de auto eerder halen dan de 14 de oktober. Wat een beleving om in je nieuwe auto te gaan zitten. Ook de app waarop je de ritten en al je gegevens kunt bekijken in een woord TOP. Voor mij een negen en een half.

10-10-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Looptijd leasecontract

Jammer dat er nu wel lease contracten worden aangeboden met na 12 maanden opzegbaar. Dit was een jaar geleden niet zo. Maar goed de service is prima. Een teleurstelling voor oud klanten die hier geen gebruik van kunnen maken.

05-10-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Vriendelijk, behulpzaam maar wel een beetje slordig

Auto besteld met als extra rubberen matten, deze moeten nog steeds geleverd worden. Bij aflevering auto, vriendelijk geholpen met alle uitleg over de auto. Men is echter vergeten instructie- en onderhoudsboekje mee te geven.

05-10-2017
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Flexibiliteit

Niet meedenken met de klant omdat een oud contract niet omgezet kan worden naar een beter contract voor de klant. Diegene die voor 01-04-2016 een overeenkomst is aangegaan wordt nu benadeeld.

03-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldig.

Alles zeer goed geregeld en rijden nu in een fijne auto.

01-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Weten waar je aan toe bent

Het enige nadelige wat ik kon bedenken, de levertijd. Wees daar ook in de reclame gewoon helder in. Verder is de service heel goed. Leasen is wat duurder maar ze houden het via de app overzichtelijk en flexibel. Zelf ben ik van plan om lang zaken te blijven doen en denkt mijn partner er ook aan om hier te gaan leasen. Ik zeg doen!

30-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een uitstekende ervaring

Een goede ervaring

27-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldig

Heel erg goed

22-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Spatzuiver

Goeie service van A tot Z !!! En geen verborgen details en nare nietgenoemde verrassingen !!!! Kortom echte aanrader!!!

19-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

het is goed bij justlease

ik ben altijd goed behandeld bij justlease met veel sales manen en vrouwen hier verblijf ik

15-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

correcte en prettige medewerkers

Zeer goede ervaring met alle gesproken medewerkers, allemaal erg klant vriendelijk, snelle behandeling van mijn vragen ! Mijn indruk: een betrouwbaar en solide bedrijf .

12-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

heldere en efficiente afhandeling

Heldere voorwaarden en goede, vriendelijke en persoonlijke afhandeling

08-09-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Nieuwe leasewagen binnen paar weken geregeld

M'n nieuwe leasewagen heb ik binnen een paar weken zonder problemen geregeld en is netjes opgeleverd bij een dealer in de buurt. De website van Justlease is overzichtelijk en modern. Het persoonlijk contact n.a.v. enkele vragen die ik nog had, is prettig en professioneel verlopen.

08-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ik kan justlease aanraden.

Wat ben ik ontzettend goed geholpen in alles. Duidelijke uitleg en een hele fijne aflevering thuis door een zeer kundige en fijne studente. Ik kan geen minpuntje bedenken.

08-09-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

een haperend begin

Ik zeg een haperend begin omdat de app niet aangeeft wat de werkelijke situatie weergeeft . de aanvraag ging razendsnel en daar kunnen andere maatschappijen een voorbeeld aan nemen . Hierna was het erg onduidelijk wie en waar de auto werd afgeleverd de app wordt niet meer bijgehouden (hij telt netjes af wanneer de auto geleverd gaat worden echter een dag voor de aflevering 5 aug stopte de telling )en hij werd daarna ook niet meer aangepast met een paar keer rond bellen werd het allemaal wat duidelijker en waar het fout gegaan is weet ik niet want hij was gewoon op voorraad maar 24 aug konden we dan de auto ophalen niet bij de Opel dealer in onze woonplaats Almere maar 50 km verderop in Amersfoort terwijl duidelijk gezegd was dat het dichtstbijzijnde postcode nummer werd aangehouden doordat de auto te laat werd geleverd kwamen we in de knoop met onze oude auto die we zouden inleveren maar waarvan de apk 25 aug afliep in een eerdere mail waar een bedrag werd geboden voor de oude auto werd verteld dat we de auto bij de dealer achter konden laten ,echter geld dit niet voor de Opel dealers bleek later waardoor wij de auto alleen op zaterdag konden brengen bij justlease maar dit kon niet meer omdat de apk op vrijdag afliep. wij hebben de auto bij wijkopenuwauto.nl en waarschijnlijk heeft ons dit een kleine 1000 euro gekost want je staat gewoon voor het blok als bovenstaand beter zou lopen zouden jullie een 10 scoren en dit is denk wel iets wat aandacht verdient want zo'n bedrijf als justlease verdient een goede communicatie en duidelijkheid nu genieten we al weer 2 weken van de auto en hopen we dan ook dat dit haperend begin snel weggepoetst is. De Opel Corsa rijdt ieder geval heerlijk en zoveel luxe hebben we nog nooit in een auto gehad De app werkt ook prima en via het overzicht is alles duidelijk te volgen

04-09-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede wijn behoeft geen krans!

Wat moet ik nog toevoegen? Tot nu toe een dikke "9"!

23-08-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Redelijk tevreden

Het aanvragen ging erg lastig, (het leek) onervaren medewerkers aan de telefoon. Ipv 1 bericht met alles wat niet goed was aan de documenten, kreeg ik iedere keer 1 foutje te horen nadat ik de documenten dus telkens had aangepast. Ik heb in totaal 1 document 5 keer kunnen aanpassen op iets anders. Tevens geen goede communicatie tussen medewerkers en de gegevens werden niet goed bij elkaar gehouden. Bij het ophalen van de auto werden we verrast, wat een super service in het bedrijf zelf! Zeer goede medewerkers, fijne sfeer en goede uitleg over de auto en de gang van zaken. Wij waren verbaasd dat het in het bedrijf zo anders aan toe ging, dan wij hadden ervaren aan de telefoon.

22-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantvriendelijk

Goed geholpen , zowel telefonisch en bij het ophalen van de auto .

17-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede ervaring

Nu bijna 3 jaar onze lease auto (vw up) via Justlease (private) en altijd goed geholpen bij zowel onderhoud / pech / schade en vragen tussendoor. Ook het tijdig melden dat we een nieuwe wagen mochten uitzoeken en de hulp daarbij is tot nu toe erg soepel verlopen, en we hebben met plezier een nieuwe wagen bij JL genomen (Renault Clio Estate Intense [plus luxe), de app is ook zeer handig en vooral dat je flexibel je KM kan bijstellen voor een hoger of lager kwartaal bundel. Zeker een aanrader voor als je in een nieuwe auto de weg op wil zonder problemen. JL is alleen niet de goedkoopste maar misschien wel het meest flexibel.

15-08-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease: Al jaren goede kwaliteit; klant als hoogste prio!

Al eerder naar alle tevredenheid een contract gehad bij Justlease. Nu weer nieuw contract afgesloten; dienstverlening al jaren van zelfde goede kwaliteit. Klant heeft altijd de hoogste prioriteit. Nieuwe auto na aanvraag binnen 10 dagen geleverd; helemaal top! Justlease: de 'Coolblue' op het gebied van mobiliteit en private-lease!

30-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer toegankelijk en klantvriendelijk

Om te beginnen zou ik mijn cijfer wat betreft gemak van documenten invoeren en definitief maken van de auto Leasen een 7 geven aangezien wat onduidelijkheid was wat er nou wel en niet moesten bijkomen. Uiteindelijk toch voor een 9 gekozen vanwegen JustLease hun aantrekkelijke prijzen vergeleken met concurrentie vanuit andere leasemaatschappijen en zowel voor de telefonische en persoonlijke afhandeling/communicatie die heel goed verliepen en bereikbaar waren. Daarbij had ik de keuze tot afleveren 2 weken als optie geselecteerd en de auto binnen 5 werkdagen thuis voor de deur al in ontvangst mogen nemen. Al met al na een Iets wat moeilijke documentatie opstart een super afhandeling en klantgerichte service. Nog toe zeer tevreden.

28-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super geregeld en snel levering

Ze nemen de tijd voor je aardig mensen allemaal vriendelijk super

25-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede service

vriendelijke mensen staan je netjes ter woord en leggen je alles goed uit!!

25-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos rijden

Vanaf het ontvangst van de sleutel , was mijn zorg verdwenen jusleace heeft mijn zorgen overgenomen . Klantvriendelijk atend het was voor mij een geweldige ervaring. Mijn eerste 0 kilometer auto. Dank jullie wel Supper justlease. Ga zo door.

11-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Meer dan verwacht

Door een toevalligheid kregen wij meer auto dan afgesproken. We zijn zeer tevreden over de werkwijze van just lease. We gaan nu lekker genieten van onze nieuwe auto.

08-07-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

zeer goed

08-07-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima Maatwerk

Door omstandigheden moesten wij noodgedwongen overstappen op een auto met automatische versnelling. We hebben ons oude contract tussentijds kunnen beëindigen en JL heeft uitstekend maatwerk geleverd bij het uitzoeken van een nieuwe auto.We moesten we wat geduld hebben i.v.m de levertijd, maar al met al zeer tevreden met de geleverde services en de nieuwe auto met automaat.

02-07-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Heel klantvriendelijk en uitstekende service.

Goede voorlichting en keurig geholpen door de afdeling klantenservice. Uitstekende brengservice van de auto.

30-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Very formal - but helpful

I can strongly recommend JustLease to expats. They are formal, like paperwork, but once you are in - you are in. The customer service Team - super friendly, helpful and cooperative. This is the only company on the market (I found) - doing 12 months lease!

29-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden!

Het gehele traject van het leasen is zeer correct, efficiënt en prettig verlopen, zowel online als in de zaak toen ik de auto ophaalde. Ik werd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en de medewerker was heel behulpzaam en correct met de uitleg en afhandeling. Ik ben zeer tevreden!

21-06-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Het is een goed lease maatschappij en het is betrouwbaar

19-06-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Bijna perfecte aflevering

Auto werd keurig op tijd thuis afgeleverd. Helaas was de tank, na de rit van 80 km naar hier, niet meer vol zoals men pretendeert. Daarnaast waren er geen luxe kentekenplaten gemonteerd, zoals wel in mijn contract is opgenomen.

17-06-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Wonderfull

Heel gastvrij, vrolijk en vriendelijk ontvangen, beide keren dat wij er kwamen. Voor ons zeer zeker een geweldige ervaring omdat dit in ons hele leven de allereerste nieuwe auto voor is. Alleen daarom al zijn we ongelofelijk happy. Wij zijn meer dan tevreden met de gehele behandeling en afhandeling, zeg maar just wonderfull.

13-06-2017

Goed

Private Lease beoordeeld met een

7.6 / 10
Gebaseerd op 627 recensies
Schrijf beoordeling