Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we supertrots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en ons te vertellen wat er beter kan.

U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.

Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top Service, Erg meedenkend

Na een ongeval was mijn auto total loss verklaard. Elke medewerker die me te woord heeft gestaan was meelevend en heeft meegedacht en hard meegewerkt om zsm mijn nieuwe leasecontract af te ronden zodat ik niet zonder vervoer kwam te zitten. Heel erg dankbaar en blij!!!

23-05-2019
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Afrekening

Beste consument, Helaas, wij dachten ook dat het eindelijk goed zou aflopen na een 2e auto te leasen bij Justlease! Bleek er weer van alles en nog wat niet te kloppen... Dit alles begon met onze eerste auto die wij hadden en hebben ingeruild vanwege gezinsuitbreiding. Alles ging goed met die auto tot we de nieuwe moesten krijgen. Letterlijk van acceptatie tot nu loopt het verschrikkelijk mis. Eerst bellen en na een paar dagen hoor je wat terug voordat je de juiste medewerker kunt spreken. Net een nieuwe auto en bleek er een probleem te zijn met hun systeem waaruit bleek dat ze geen facturen kunnen opstellen! Hoe kun jij als bedrijf mensen een auto laten leasen en vervolgens verwachten dat het bedrag na maanden in 1x afgeschreven gaat worden? Waar is de service van dit bedrijf!!! Geef dan aan meneer/mevrouw we zullen dit verrekenen of compensatie ergens maar nee! Weet niet wie hun accountant is of financiële administratie doet... maar dit is echt teleurstellend! Ga dit nog wel aan vechten mochten ze niet over de brug komen. Het feit is niet dat je niet wilt betalen maar al deze problemen die hun hebben maken ze jou probleem van. Dit kan zo niet verder!!! denk eens na als bedrijf hoe je klanten tevreden kan houden en after sales service ooit van gehoord?

22-05-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Zacht gezegd zeer slechte communicatie en afhandeling.

Te veel om op te schrijven

15-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bij Justlease aan juiste adres

Mensen die meedenken en kijken wat iemand wil en kan. Mogelijkheden bespreken en erg klantvriendelijk.

20-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Het kan dus wel!

Pech onderweg gehad met onze auto. Gebeld met Justlease en de medewerkers hebben alles gedaan wat ze konden om ons te helpen. Hebben ook constant contact met me gehouden, tot de ANWB kwam, die het behoorlijk af liet weten. De Hulp van Justlease was op dat moment erg welkom, zij waren de enige die (zo leek het) om ons gaven en alles gedaan hebben wat ze konden. Kan de ANWB een voorbeeld aan nemen.

18-05-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed geholpen

goed geholpen om zo snel mogelijk weer op weg te kunnen. wachttijd van melding tot aankomst 30-40 min. Ben blij dat ik deze service erbij heb

16-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een Santander voor iedereen

Snelle afhandeling van aanvraag en verzoeken tot onderhoud

13-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Lease bij JustLease

Onze eerste lease ervaring is tot nu toe boven verwachting. Wij zijn blij met de gemaakte keuze om onze 1e leaseauto bij JustLease af te nemen. Precies binnen ons budget en gewenste looptijd. Duidelijke website, vriendelijke en kundige medewerkers, snelle reactie op gestelde vragen of onduidelijkheden en het afleveren van de auto aan huis is helemaal super en verdient voor ons een vette 10! Conclusie? JustLease is een echte aanrader.

17-05-2019
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Private lease! Voor mij onbekend maar voor Justlease toch niet?

Zoeken naar de beste weg vooruit.

16-05-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht leasebedrijf alles wat je veranderd gaat fout. Dit al 4 keer meegemaakt.

Veranderingen in kilometerbundel worden niet verwerkt. Het oude bedrag wordt nog maanden door berekend. Hierna krijg je diverse dreigende brieven met ingebrekestelling en dat het contract binnen 5 dagen wordt beëindigd. Telefonisch bijna niet te bereiken 30 tot 40 minuten in de wacht is normaal. Na 3 maanden van af dat we de auto kregen was er niets bekend dat we een auto hadden geleasd. Door een schade kwam men er achter. Had al meerdere keren gebeld dat we geen factuur hadden ontvangen. Werd verteld dat dit normaal was, er was een achter stand. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Administratief een chaos bij dit bedrijf.

17-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed geholpen op een pechmoment

Gelukkig konden we onze reis snel vervolgen na een lekke band op moederdag. een uurtje later dan gepland konden we alsnog moederdag vieren bij ons moeder

12-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

topbedrijf en medewerkers

na een total loss verklaring van mijn auto weer snel kunnen leasen

09-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle en de goede service. Erg klant vriendelijk

Snelle en de goede service. Erg klant vriendelijk

04-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

doen wat is beloofd

heldere site, keurig tarief, netjes en volgens afspraak afgeleverd.

30-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed service en mooie maandprijs

Justlease heeft scherpe tarieven en biedt goede service. Doen wat zij zeggen en zorgen er voor dat je echt als klant behandeld wordt. Een 'lach' hoor je door de telefoon is mij geleerd en dat is bij hen zeker het geval. Alle medewerkers die ik gesproken heb. De site werkt niet optimaal, maar ik heb begrepen dat zij daar momenteel aan werken. Dan is het helemaal top.

02-05-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed snel simpel en duidelijk

Duidelijke regels en simpel in uitvoering

01-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!!!

3 weken geleden een ongeluk gehad met mijn auto die ik leaste bij Just Lease. Direct vervangend vervoer gekregen. Op 30 April is de auto toto loss verklaard en op 2 mei heb ik een nieuwe aanvraag van de auto ingediend en is deze goed bevonden door just lease. Direct op 2 mei is er een voorrij auto naar mijn werk gebracht via just lease omdat de huurauto van het schadebedrijf terug moest. Top service! Snelle handeling en super vriendelijk personeel.

03-05-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ben zeer tevreden en ben goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan

29-04-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Very good service

Very nice service

28-04-2019
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Onduidelijk en niet accuraat.

Matig

23-04-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Compliment aan Just lease.

Ik ga nu voor het derde jaar in een Ford Fiesta van Just lease rijden. Telefonische contacten, service, uitleg. en vriendelijke begripvolle medewerkers. Top.

23-04-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!

Zeer tevreden over de contacten die ik heb gehad met name telefonisch over de bestelling van mijn nieuwe Ford Fiesta. Had al een auto geleased via Justlease en was hier al tevreden over. Service is goed, uitleg is duidelijk, bij vragen altijd direct een correct antwoord. Geen problemen gehad. Tevreden over het maken van een afspraak via Fleetport en de persoon die de auto thuis heeft ingeruild. Super! Klein verbeterpunt is de werking van de app en website op het moment dat je 2e (nieuwe) auto besteld. Informatie is niet goed zichtbaar bij beide contracten en met regelmaat helemaal niet inzichtelijk. Ga zo door Justlease 🙂

29-04-2019
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Helaas na lange tijd toch een slechte ervaring met justlease

Zie vorige reactie

23-04-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Na 5 jaar nooit meer Justlease

Na 5 jaar leasen ga ik toch afscheid nemen van dit bedrijf. Ben sinds 2013 klant bij hun naar grote tevredenheid maar sinds januari 2018 is het hier een grote puinhoop. Ik heb in februari 2018 mijn eigen risico verlaagd en sindsdien gaat er alles mis. Via email worden je vragen niet beantwoord. Facturen worden van 5 maanden in een keer afgeschreven. 150 euro wordt er in juli teveel geïncasseerd na diverse Messenger berichten vertellen de medewerkers dat het een fout is en dat ik de factuur als niet geschreven kan beschouwen en nu een jaar later komt justlease weer ermee dat je toch moet betalen. Erg onvriendelijk en onprofessioneel personeel aan de telefoon. Je krijgt zelfs facturen toegestuurd van andere leaserijders. Erg jammer maar voor mij loopt gelukkig bijna mijn contract af.

24-04-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zo blij als een kind met mijn Mini!

Vorige week heb ik 'mijn' nieuwe Mini opgehaald en sindsdien pak ik bij elke mogelijkheid de auto. Voor mijn gezondheid niet zo goed, maar voor mijn geluksgevoel wel! Topservice, een goede deal en een prachtige auto. Dank allemaal!

16-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Met pech toch op weg

Het gebeurd iedereen wel eens, pech onderweg. Gelukkig was op zaterdag Justlease goed te bereiken en kon de medewerker mij goed uitleggen welke informatie nodig was om mij weer op weg te helpen. Na een uurtje in de zon te staan was de pechhulp er om mij weer een slinger in de juiste richting te geven. Door snel en adequaat handelen van Justlease, de pechhulp en mijzelf was ik dezelfde dag weer op de weg te vinden in mijn eigen lease auto.

20-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Band kapot

Deze ene keer liep het niet zo lekker, maar toch nog snel opgelost

13-04-2019
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Teleurstellend over het hele bestel proces, ondanks jaren lange goede ervaring. Het ging niet met de zelfde service die wij gewend waren van justlease.

Al jaren tevreden klant van justlease. Fijne service, nooit problemen. Heel handig met onderhoud van de auto. Helaas bij het bestellen van onze nieuwe lease auto, zijn er heel veel dingen fout gegaan. Na heel veel telefoontjes eindelijk een medewerker aan de lijn gekregen die het wel begreep. Hij heeft dan ook alles geregeld met de service en klantvriendelijkheid die wij gewend zijn van Justlease. We zijn heel erg blij met de nieuwe auto, dat doet al snel al het vervelende vergeten. Maar het had zoveel beter gekund. Geeft bittere nasmaak. Maar vol vertrouwen gaan we de komende vier jaar weer tegemoet.

11-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekend bedrijf voor private lease

Zeer goede ervaring mee. Goede service, communicatie en online omgeving. Meest geniale is wel de flexibele km bundel waardoor je prima een meerjarig contract kan afsluiten zonder dat bij wisselenden km's per kwartaal/jaar je veel meer moet betalen.

15-04-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Al 4 jaar tevreden klant

Duidelijk, goede service, fijne auto's, prima prijs/kwaliteit. Zeer tevreden!

09-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Niet alleen goede service, maar ook een luisterde oor.

Wij blijven zeker nog een keer leasen. De medewerker die ons geholpen heeft, gaf ons het gevoel dat we gehoord werden en nam de tijd voor ons. Wij leasen al bijna 3 jaar en nu het contract bijna beëindigd, blijven we leasen.

15-04-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

contact met Just Lease is zeer correct.

mijn ervaring is de behulpzaamheid met Just Lease heel groot, de auto zijn wij zeer tevreden over, ook de aflevering. Op de afgesproken tijd keurig thuis bezorgt met een goede uitleg. Hoop dit te blijven ervaren hoewel ik daar het volste vertrouwen in heb. Met vriendelijke groet van een tevreden klant.

02-04-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Inmiddels rijd ik al 2 jaar zorgeloos!

Ik heb weinig contact gehad met Justlease. De auto is prima in orde. De vragen die ik heb gehad werden snel beantwoord.

04-04-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

Heb 2 dagen achter elkaar met de auto gehad. En ben snel en vriendelijk geholpen super!

27-03-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Nieuwe auto

Afgelopen week mijn nieuwe auto in ontvangst mogen nemen. Het bestellen hiervan gaat erg makkelijk via de app. Als ik iets niet wist werd ik telefonisch goed geholpen en wat een gemak dat de auto voor de deur werd afgeleverd en de oude auto opgehaald. Heerlijk. Een paar dagen later al het schouwrapport mogen ontvangen. Ben zeer tevreden over alles.

01-04-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en duidelijk

Goed te volgen allemaal via de website, duidelijke uitslag ..en vriendelijke mensen..snelle reactie terug

29-03-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Keurig

JustLease doet wat het beloofd, is helder en duidelijk in haar offerte. Levering van de auto, top geregeld. Eerste afrekening liet wat op zich wachten maar is zoals het er nu uitziet allemaal goed op orde.

26-03-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Ik weet dat het beter kan

Op de miscommunicatie na, word ik altijd vriendelijk te woord gestaan en word er begrip getoond

21-03-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Prima

20-03-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Excelent

Zeer tevreden, goeie service

24-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijk en klantvriendelijk

Duidelijke en overzichtelijke website. Medewerkers: nemen alle tijd voor je om al je vragen te beantwoorden. Zijn ook erg vriendelijk. Ik had problemen met inscannen papierwerk. Geen probleem; kon alles gewoon opsturen en medewerkers hebben het voor mij ingescand. Ik vind Justlease een open, duidelijk en vriendelijk bedrijf

13-03-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

3 jaar zorgeloze rijervaring.

Start van de lease werd vlot geregeld met een tijdelijke auto totdat mijn keuze beschikbaar was. Werd gebeld als de auto een onderhoudsbeurt nodig had die dan opgehaald werd door Profile voor de beurt en 's-middas weer teruggebracht. Afloop bloede een beetje dood omdat mijn voorkeur niet beschikbaar was kreeg het advies om 1 maand van te voren terug te bellen. Heb uiteindelijk zelf moeten bellen voor het inleveren van de auto wat dank zijn mijn poets en schoonmaak beurt soepel en vlot verliep.

14-03-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super service bij just lease .. zeer tevreden klant .. groetjes Bea Staal

Super service bij just lease .. zeer tevreden klant.. groetjes Bea Staal

14-03-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fantastisch!

Ervaring is tot nu toe goed.

07-03-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende services van Justlease

De auto moest voor een beurt naar de garage, gebeld met de klantenservice en die stuurde me door naar profile klantenservice voor een afspraak kon desgewenst ook een leen auto mee of hij werd opgehaald en weer terug gebracht .Dat hoefde niet profile zat 5 straten verder bij mij vandaan

05-03-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer klantgericht en deskundigheid

Wij gaan nu voor de derde auto en als wij dit eerder geweten,hadden wij eerder begonnen met leasen.

26-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Happy driving

Simpel en uitstekend

08-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zorgenloos rijden

Van alle gemakken voorzien, zonder je druk te hoeven maken als er iets stuk gaat

25-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Ik vind alles top

Goed

18-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Na een gebrekkige start loopt het geweldig

In het begin liep e.e.a. een beetje moeizaam ( lease nu 6 jaar ) inmiddels zijn die kinderziektes overwonnen, ben zeer tevreden

18-02-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Ik heb al een review afgegeven

Zie hiervoor

11-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer tevreden

zee4 tevreden

14-02-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Denken in mogelijkheden niet in moeilijkheden.

Makkelijk, goed bereikbaar, behulpvaardig en erg klantvriendelijk. Zowel de klantenservice als de garages die bij hen zijn aangesloten.

13-02-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

duidelijk

soms moeilijk omdat ik dacht dat ik alles had ingeleverd,maar dat het uitgebreider moest. voor mij is de eerste keer op deze manier daarvandaan deze reactie

13-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg behulpzaam

Je wordt goed geholpen en men heeft de tijd voor je. Zijn goed bereikbaar voor vragen Mooie complete auto voor een mooie prijs

16-02-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie kan beter, levering prima

Communicatie kan beter vanuit Justlease, aantal keren moeten bellen voor de status van de auto aangezien levertijd +.- 3 weken zou zijn. Maar nadat de afspraak gemaakt was, was de levering en ook het inruilen van eigen auto goed geregeld. Nu afwachten hoe de service gedurende de leaseperiode verloopt.

12-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Het aanvragen ging heel makkelijk

De aanvraag voor een leasecontract ging heel makkelijk en ik ben ook heel vriendelijk geholpen door medewerkers tot nu toe.

14-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

vriendelijk en behulpzaam

het is makkelijk en onlangs door een lekke band ook ervaring met de pechhulp gehad en dit ging ook goed

11-02-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Ik zou geen auto leasen via just lease

Jullie gaan mijn revieuw niet plaatsen dus dat doet er niet toe 🙂

07-02-2019
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Automatische incasso is slecht

Auto is prima. Contact met klantenservice slecht. In de 8 maanden is het slechts een keer gelukt om automatisch af te schrijven. Moet elke maand bellen wanneer ze dit gaan doen. Men zegt rond een datum af te schrijven. Maar dat kan prima 2 weken later zijn of helemaal niet. Als ik bel is er elke keer weer een smoes. Klantenservice is onvriendelijk en niet behulpzaam. Het lijkt alsof ze het geld niet willen.

11-02-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Mooi aanbod, goede presentatie, rommelige bestelprocedure.

Vriendelijk, hulpvaardige houding, website functioneert slecht, mails zijn niet eenduidig en onhelder, ik denk dat jullie dat beter kunnen!!

07-02-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Luisteren niet naar wat de klant nodig heeft

Heel leuk een auto gereserveerd en borg betaald. Zegt een medewerker : geen probleem mevrouw deze auto staat voor u gereserveerd. Vervolgens krijg ik een mail met dat de auto aan een ander is ‘vergeven’ ?! Terwijl de medewerker zei; hij is voor u gereserveerd. Vervolgens gebeld voor een alternatief of oplossing vanuit hun kant. Zegt die zelfde medewerker doodleuk. Oh ja hij is weg ik kan niks voor u betekenen! Nu mag ik met de fiets door jullie fout, maar een alternatief, of meedenken met de klant als een fout bij jullie ligt. Ho Maar! Blijkbaar willen ze liever zo snel mogelijk geld verdienen en staat dat voor dit bedrijf hoger in het vaandel dan de klanten zelf. Van 4sterren naar 0 sterren. Wens de mensen die hier gaan leasen veel succes. de service als die echt nodig is ga je niet krijgen bij dit bedrijf!

08-02-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Als er problemen zijn zijn ze nergens te bekennen! draait maar om geld!

Heel leuk een auto gereserveerd en borg betaald. Zegt een medewerker : geen probleem mevrouw deze auto staat voor u gereserveerd. Vervolgens krijg ik een mail met dat de auto aan een ander is ‘vergeven’ ?! Terwijl de medewerker zei; hij is voor u gereserveerd. Vervolgens gebeld voor een alternatief of oplossing vanuit hun kant. Zegt die zelfde medewerker doodleuk. Oh ja hij is weg ik kan niks voor u betekenen! Nu mag ik met de fiets door jullie fout, maar een alternatief, of meedenken met de klant als een fout bij jullie ligt. Ho Maar! Blijkbaar willen ze liever zo snel mogelijk geld verdienen en staat dat voor dit bedrijf hoger in het vaandel dan de klanten zelf. Van 4sterren naar 0 sterren. Wens de mensen die hier gaan leasen veel succes. de service als die echt nodig is ga je niet krijgen bij dit bedrijf!

08-02-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede en prettige organisatie

De ervaring is ok

04-02-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snelle service

Onlangs een aanvraag gedaan voor een private lease. Deze werd snel goedgekeurd. Binnen 6 weken kan ik de auto gebruiken. Top!

29-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige service en voorwaarden.

Bij justlease is de klant koning en dat merk je aan de service. Als dochteronderneming van Terberg Lease bezitten ze ook de nodige lease kennis. Verder heb je bij Justlease vele malen meer mogelijkheden dan bij andere privatelease aanbieders, zoals afkopen van eigen risico, het tussentijds veranderen van kilometerbundels of de keuze uit diverse extra opties om je auto aan te passen naar jouw wens.

26-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

voor de tweede keer super tevreden

Ik heb voor de 2e keer gebruik gemaakt van Just Lease. Zowel het bestellen van de nieuwe auto als het inleveren van de vorige auto verliep voorspoedig. Bedankt Just Lease voor jullie TOP service

26-01-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Met onze auto is niks mis, fijne service bij de dealer bij ons om de hoek. Maar Just Lease zelf is een puinhoop. Hoop dat ze dat snel verbeteren voor nieuwe klanten..

Niet klantvriendelijk, chaotisch

28-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Een mooie nieuwe auto voor een leuke prijs mbv Justlease

Online een auto besteld en alles binnen een dag geregeld en zelf nog een betere deal dan voorheen. Vriendelijk te woord gestaan nav mijn mail. Nadien op de hoogte gehouden via mails wanneer ik mijn auto kon ophalen. Elke maand een specificatie van je factuur en een handige app om alles in de gaten te houden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je krijgt op tijd een waarschuwing als je auto voor een beurt moet en altijd dicht in de buurt, zelf met haal en breng service. Ik raad het iedereen aan, voor een paar euro meer een nieuwe auto voor de deur zonder kopzorgen

22-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De beste online leasemaatschappij van Nederland

- offerteaanvraag was zeer snel geregeld. - handige app. - snelle levertijd (voorraadauto denk ik). - auto wordt thuis voor de deur afgeleverd, echt SUPER.

25-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed is Goed.. Ik zeg Justlease...

Makkelijk systeem heel overzichtelijk in een hand omdraaien rijden in uw droomauto althans wel hoe wij Justlease ervaren.. Super goed personeel heel behulpzaam en vriendelijk bij Justlease staat vragen echt heel vrij.. Pick je car en gassen maarrr...

23-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle afhandeling en goede service m.b.t. levertijd

Vanaf de aanvraag van de offerte tot de levering een goede ervaring gehad. Hulpvaardig personeel en snelle, nette aflevering.

24-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede en snelle service, ook als het een keer tegen zit

Ondanks de opstart problemen, en dan met name facturering , is alles toch zeer goed verholpen door Justlease en men is zeker niet te flauw om ook iets voor hun klanten te doen cq te gemoed te komen als er iets is waar de klant niets aan kan doen. En dat maakt het dan weer zo leuk dat ook de andere kant van de medaille wordt getoond

21-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles goed geregeld. Dikke👍

Netjes geregeld. Goed op de hoogte gehouden wat er zoal gebeurt.

21-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Buitengesloten door Karl

Met dit winterweer door je eigen auto buitengesloten worden is niet fijn, maar gelukkig kon ik via de app snel contact opnemen met Justlease. Binnen een half uur stond er iemand van het bergingsbedrijf die mijn auto binnen 2 minuten open had.

20-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Service bestaat nog

Goede bereikbaarheid en een goede oplossing voor mijn probleem. Zelfs daarna nog een SMS of alles goed was verlopen. Perfect !!!

15-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer goede website en geweldig aanbod.

Goede ervaring snelle reactie terug kan wel iets persoonlijker als meerdere keren niet lukt. Maar ik gebeld en werd alles netjes opgelost en meegedacht met mij op dat gebied erg professioneel.. Zeker aanrader waard!!

19-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer goed geholpen bij aanschaf van lease auto.

Er was goed contact tussen beide partijen en altijd duidelijk en vriendelijk met als eind resultaat een mooie lease auto.

16-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vriendelijk en Servicegericht

Vriendelijk en Servicegericht

26-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bij Justlease word ik behandeld als klant. Prima auto, adequaat antwoord op mijn vragen en duidelijke contractafspraken. Ik lease graag opnieuw bij Justlease.

In de prijsvergelijking kwam ik uit bij Justlease. Ik wist toen nog niet hoe de service zou zijn. Ik kreeg een prima auto, heb er fijn in gereden en het inleveren verliep volgens afspraak. Al met al kijk ik terug op een prettige periode en ik beveel Justlease bij anderen graag aan.

17-01-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Teleurstellend.

Een grote teleurstelling, een generieke rekentool zonder enig denkvermogen keurt een prima capabele klant af en klantenservice kan niet verder denken dan hun neus lang is. Erg jammer.

16-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gevalletje voorruit schade

Afspraak maken online en keurig geholpen !! Auto nog gestofzuigd ook

21-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden

Goed

30-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease is handig en fijn.

Ik heb nu 2 auto,s van Justlease meegemaakt en rijd nu in een Opel Karl via Justlease en ben daar zeer tevreden over rijd goed en de afspraken zijn ook goed en alles is goed en prima geregeld.

08-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd lekker zorgeloos op pad met een Aygo van Justlease!

10

08-01-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service tot nu toe.

Ik heb nu 2 jaar een auto van Justlease en ben tevreden over de gang van zaken tot nu toe.

09-01-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en eenvoudig

Lease nu bijna 6 jaar altijd met grote tevredenheid. 2018 ging er van alles mis bij justlease maar het lijkt erop dat dit nu verholpen is. Het zou prettig zijn als vaste trouwe klanten bij een nieuwe lease auto extra korting krijgen

09-01-2019
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima tot nu toe

Goed

08-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

onderhoudend auto-onderhoud...!

Tot op heden goede communicatieve ervaringen em zeker naar tevredenheid.

08-01-2019
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Oplichters

zeer slechte service, lokken klanten met all in lease bedragen die achteraf niet blijken te kloppen. Zo stond er duidelijk op de site bij de auto waarvoor ik had gekozen vermeld dat het leasebedrag inclusief wegenbelasting zou zijn. Na een heel jaar geen facturen te hebben ontvangen vanwege een nieuwe factureringssysteem. Word er nu beweerd dat het altijd exclusief is. Ondanks dat ik verschillende bewijzen heb aangeleverd dat ik de leaseovereenkomst heb afgesloten voor €215 blijven de medewerkers erg star en bovendien erg klantonvriendelijk! Voor mij nooit meer just lease!

10-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

0

Ik ben 6 jaar geleden begonnen met het leasen bij justlease en ik kan het iedereen aan bevelen alles word volgens afspraak geregeld

07-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima meedenkend bedrijf . Zorgt voor oplossingen . Ook op financieel gebied

Idem

05-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Sublieme nazorg

Op nieuwjaarsdag zo adequaat de klant weer op weg helpen is echt meesterlijk!

01-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Eenvoudige aanvraag en verwerking van het leasecontract. Er wordt met je meegedacht en vooral de zogenaamde kleine lettertjes worden besproken.

Gewoonweg prima. Heb mijn tweede auto en het bevalt goed

02-01-2019
8 van 0-10
Goed
sterretjes

klantgericht

Goede leasevoorwaarden, snelle reactie terug. Mooie eindejaarsactie t.a.v. de Opel Karl comfort.

04-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige en snelle service van A tot Z

Van het eerste contact tot aflevering van de auto verliep alles heel soepel en snel. Het contact verliep steeds via dezelfde persoon wat ik als prettig ervaren heb. Fijn bedrijf! Dit geef ik graag door aan vrienden en bekenden.

04-01-2019
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease.nl heeft een fantastische service !

Ik had me verheugd op een auto uit het zeer goedkope aanbod. Na het invoeren van mijn gegevens kwam er een foutmelding en dit herhaalde zich een aantal keren... een half uurtje later kwam de melding "uitverkocht" . Via de Chat functie kwam ik in contact (~ 19:00 in de avond) en deze meneer vertelde dat de auto inderdaad uitverkocht was, maar hij ging nog even kijken wat hij kon doen. Hij kwam met de opmerking dat er twee gereserveerd stonden en dat hij de klanten ging bellen om te vragen of de reservering nog door ging. Niet veel later kwam hij terug met de mededeling dat hij er weer een had en hij heeft me er helemaal doorheen geloodst om deze op mijn naam te krijgen en de volgende ochtend was alles geregeld en mag ik hem binnenkort ophalen. De chat verliep erg spontaan en vriendelijk, ik kan Justlease qua prijzen en qua service Absoluut aanraden !!!

04-01-2019
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Altijd zeker van vervoer

Super service

02-01-2019
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slechte ervaring

Was goed, nu niet meer

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede ervaringen tot nu

Ik heb 2 a 3 weken geleden de Ford Fiesta besteld, dus ik zit nog in het bestelproces. Maar tot nu een goede en professionele ervaring met Justlease gehad. Vriendelijke medewerkers, en in tegenstelling tot wat ik in sommige andere reviews lees ook goed bereikbaar via mail en telefoon.

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

De eerste private lease auto

Ik heb een offerte opgevraagd voor De Ford Fiesta ST Line er zitten standaard veel extra opties in de aanbieding, allemaal dik in orde. Ook is er volop keuze om de risico's zoals bij schade te verkleinen of dat je na 12 maanden kan opzeggen ect. Je kan het pakket geheel naar eigen wens inrichten allemaal thuis op je gemak.

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel en eenvoudig

Binnen 3 weken was alles rond en stond de nieuwe auto voor de deur. Het is lastig justlease aan de telefoon te krijgen maar als er verder geen problemen zijn dan is de communicatie via de mail en sms uitstekend.

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima auto met goede voorwaarden in het contract

Door een fout was mijn eerst bestelde auto niet meer leverbaar. Ik kreeg het geweldige aanbod voor een luxere auto tegen dezelfde prijs. Prima opgelost. Verder duidelijke vermelding van de voorwaarden op de website en geen addertjes achteraf. Door familie even op de goede tips gewezen wat betreft extra verzekeren. Het eigen risico afkopen is geen onverstandige keuze. Het percentage dat je een schade rijdt (hoe klein ook!) is groot. En voor elke kras en deuk moet de auto worden gemaakt. Bijvoorbeeld door het stoten van een winkelwagen tegen je auto (ook door een vreemde). En dan zit er dus eigen risico in het reparatie bedrag. Ook die kosten gedekt met de prima service van 'afkopen eigen risico'. Helemaal tevreden dus!

27-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed geregeld en netjes te woord gestaan.

Goed geregeld en netjes te woord gestaan. Auto werd gebracht zonder extra kosten. Prima geregeld alles.

27-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijne ervaring

Snel correct en vriendelijk fijn om mee te communiceren

27-12-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Te snel gegroeid ?

Eerste auto vlekkeloos Tweede auto geen 9 plus ervaring

20-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijne auto. Prettig bedrijf. Prima en we hebben weer een auto bij Justlease uitgekozen.

Zie vorige

16-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gemakkelijk en snel geregeld

Duidelijke afspraken , alles makkelijk in te zien in de app

18-12-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Wanneer er geen 'gekke' dingen gebeuren verloopt het goed.

Ik was heel enthousiast bij mijn eerste auto. Bij de tweede minder. Had gedoe met kilometerbundel. Op mijn vraag of ik gebeld kon worden werd niet gereageerd en kreeg ik een kort door de bocht mailtje. Uiteindelijk een paar keer gebeld (met lange wachttijden). Er is niet meegedacht en ik had het gevoel dat ik het zelf moest oplossen. Dat verwacht ik niet van justlease, zeker niet omdat ik vaste klant ben.

17-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Beste private leasemaatschappij van Nederland

Geweldige voorwaarden, heel veel keuzes te selecteren waarmee je jouw contract naar jouw wensen aanvult. Zoals de mogelijkheid eerder op te zeggen met de extra flexibel optie. Of eigen risico afkopen, of verminderen. Het is allemaal mogelijk! De enige lease maatschappij waarbij je jouw kilometerbundel kunt aanpassen naar boven én beneden! Ik blijf klant totdat ze mijn rijbewijs niet meer verlengen 😉

24-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Next one

Ben heel goed geholpen door de afdeling Custemor care, kreeg de nodige informatie en eventuele terigkoppeling.

11-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top

Top

11-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Service is top

Perfect

08-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Kan justlease iedereen aanbevelen

Direct. Duidelijk. Enthousiast en oplossingsgericht. Zeer goede service

12-12-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede vriendelijke service

Goede ervaring

10-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer Positief

Als ik vragen hebt over het contract of andere vragen dan worden die zeer snel beantwoord.

06-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Onbezorgd leasen

Prima ervaring tot nu toe met Justlease. In de beveiligde omgeving kun je eenvoudig inloggen en alles omtrent je leasecontract bekijken en/of aanpassen. Per abuis geen melding gehad van een onderhoudsbeurt, maar na telefonisch contact goed opgelost en zelf een afspraak kunnen maken voor een onderhoudsbeurt, zelfs 2 nieuwe banden op de auto gezet. Justlease vind ook veiligheid belangerijk.

04-12-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer klantgericht en alles goed georganiseerd

Wij gaan nu voor de derde auto en wij zijn laaiend enthousiast!

07-12-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease denkt met je mee

In eerste instantie jarenlang een uitstekende ervaring met plezier in een auto van Justlease gereden. Helaas werd door een heftig ongeval de auto total loss verklaard. Even leek het erop dat een nieuw lease contract niet mogelijk was. Met name het team van adviseurs van bestaande klanten heeft hard gewerkt om een passende oplossing te bieden en deze ook gevonden. Een puik stukje werk van de advisers.

28-11-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

In den beginne

Drie jaar geleden ben ik met Justlease voor 3 jaar in zee gegaan. Alles liep vlekkeloos en was binnen enkele handelingen geregeld. Zelf een keer schade gehad en dat was ook allemaal weer snel in orde gemaakt. Niets dan lof! Na deze 3 jaar kon de auto worden ingeleverd of overgenomen. Ik heb gekozen voor het inleveren van de huidige auto en wilde een nieuwe auto via JustLease aanvragen. Het aanvragen via de website van Justlease verliep gewoon helemaal niet. Meerdere malen met een medewerker aan de telefoon gezeten. Zij hebben toen het een en ander op mijn account ingevoerd maar ik zag dat een aantal dagen later nog niet terug in mijn 'omgeving'. Weer met de medewerkers aan de telefoon gezeten en dat heeft ongeveer een maand geduurd en toen had ik er geen zin meer in. Heb de auto op de bewuste datum ingeleverd en dat ging zonder problemen en op een vriendelijke manier. Dit was binnen 10 minuten klaar en afgerond. Ben wel over naar een andere leasemaatschappij.

27-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service lease bij just lease is top

Fijne lease ervaring gehad. Ophaal en terug breng service bij onderhoud is ook super geregeld. De slechte reactie. S die sommige schrijven vindt ik best raar want contact met jullie is gewoon goed en duidelijk.

27-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Administratief zooitje en slecht bereikbaar

Justlease is ontzettend slecht bereikbaar. Je staat uren in de wachtrij en mails worden niet beantwoord. De eerste maanden werden mijn facturen niet afgeschreven. En ineens werden er enorme bedragen afgeschreven zonder enige aankondiging. Verder ben ik niet gebeld voor een onderhoudsbeurt en ook nu voor het inleveren van de auto had ik allang gebeld moeten worden.

29-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super ervaring

Ben zeer te spreken over het hele proces

21-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend service en top kwaliteit

Altijd uitstekend, snel en duidelijk

22-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Na eerder al een schade te hebben gehad en dit op perfecte wijze is opgelost kreeg ik nu een telefoontje dat de auto een onderhoudsbeurt nodig had en kon ik een datum noemen en is er een afspraak gemaakt, helemaal TOP

Alles is gewoon perfect geregeld

23-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

in de watten gelegd

service staat hoog in het vaandel

20-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Blij met lease auto

Zeer goede ervaring met justlease

20-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijne service en geen zorgen meer over je auto

Goede service.

23-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Betrouwbaar,correct,goede service en duidelijke handige App

Heel prettige leaseperiode van 3 jaar gehad betreffende Mercedes CLA Shooting Brake met Justlease , altijd zeer correct en zeer prettig ervaren. Momenteel bij een andere leasemaatschappij voor in ieder geval 2 jaar maar wie weet daarna weer bij Justlease !!! Zeker aan te raden is mi een zeer betrouwbare aanbieder van private-lease pakketten.

17-11-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

De eerste 2 leaseperiodes perfect, bij de 3e auto niets dan ellende. Justlease liegt en bedriegt, frauderen etc etc

Komen afspraken niet na, sturen spookrekeningen, zijn totaal onbereikbaar en je betaald uiteindelijk veel meer dan afgesproken.

21-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Goed begin, mooie tijd met een slechte afloop.

Ondanks een korte maar mooie lease ervaring was het niet mogelijk om tot een verlenging van private lease bij Justlease te komen. Het product van Justlease was flexibel en duidelijk, dus geen verassingen tijdens de leaseperiode.

13-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super leasemaatschappij

Alles wordt snel en goed geregeld zowel voor de aanschaf van de auto maar ook na een schade. Dat hebben wij gehad en zijn echt geweldig geholpen zodat we snel weer een andere auto hadden.

16-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gemakkelijk en 100% tevreden

km bundel zonder problemen aangepast

14-11-2018

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.2 / 10
Gebaseerd op 604 recensies
Schrijf beoordeling