Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we super trots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en aan te geven wat beter kan.
 
U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.
 
Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Van offerte naar aflevering

Justlease ervaren als bijzonder prettig, van offerte tot en met de aflevering!. Telefonisch altijd bereikbaar, snel antwoord gekregen op vragen en de aflevering van de peugeot 108 via de transportstudent ervaren als geweldig moment, precies volgens afspraak. Blij met "mijn"autootje.

18-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

klantgericht

Keurige en correcte contacten

17-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service

Vanaf dag 1 goede communicatie, service en vriendelijke benadering

16-05-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

tevreden

goed

16-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Goed en vakkundig personeel

16-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

UITSTEKEND

HET IS EEN HELE MOOIE ERVARING

16-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super super super:-)

uitstekend

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden over Justlease!

Verschillende keren telefonisch contact gehad met Justlease, vriendelijke medewerkers en naar tevredenheid geholpen. De afspraak voor de onderhoudsbeurt bij Profile, is eenvoudig te plannen online en deze wordt keurig per e-mail bevestigd. De haal en brengservice is zeer goed, medewerker van Profile verscheen precies binnen de opgegeven tijd en de auto was vlot weer terug en netjes schoon. Enkele dagen na de beurt ontving ik een keurige mail van Justlease met de uitgevoerde werkzaamheden bij de onderhoudsbeurt. Ik lease nu ruim een jaar bij Justlease en tot nu toe naar volle tevredenheid.

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden met onze Justlease auto

Wij leasen al jaren bij Justlease. Op dit moment zelfs 2 auto's. Het gemak van een nieuwe auto is zeker in verhouding met de kosten. Wij zijn al jaren zeer tevreden Justlease-klanten!

07-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende prijs, goede service.

Inmiddels tweede auto via Justlease. Vanaf eerste dag viel de service, snelle reactie en klantvriendelijkheid op.

02-05-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Onduidelijkheid en slechte communicatie na het aangaan van een leaseovereenkomst.

Alleen maar vragen en weinig concrete oplossingen

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer goed

geen

30-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede, volledige en snelle service

Heb nu 2e lease auto op rij en ben zeer tevreden met alle aspecten van justlease, zowel aanbod van auto's, verzekeringspakketten als de inzet van gedreven en kundig, adequaat personeel

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Betrouwbaar

Wij gaan een tweede contract aan met Justlease. Wij vinden Justlease een betrouwbare leasemaatschappij! Op een paar (kleine)verbeterpuntjes na is het leasen bij Justlease een feest! Géén gezeur maar weten waar je aan toe bent....IDEAAL!! Kan het iedereen aanraden!

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

nooit meer bij deze garage

met Justlease altijd een goede ervaring!

02-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service en duidelijke taal

Vooralsnog goed

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Helderheid, duidelijkheid en contact voorop

Complimenten aan de duidelijkheid, helderheid en positieve contacten tijdens elk belletje en/of bezoek. Geeft een blijk van waardering.

02-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goed

goed

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

Prima

30-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede service

Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk

23-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed, maar kan beter.

Mijn ervaring met JL kan ik omschrijven als 'goed'. Op het punt van reageren op vragen en opmerkingen via FB en mail valt nog wel wat te verbeteren.

23-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatis redelijk

Loopt nog niet zoals verwacht

25-04-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Teleurstellend na aanvankelijk zeer enthousiast

Het gaat mis op jullie boekhouding.

23-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Op en top leasebedrijf. Met recht de nummer 1 in Private Lease !!

Geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Alleen duidelijkheid en expertise van het zeer klantvriendelijk Personeel. Goed georganiseerd bedrijf !

24-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

voelt als familiebedrijf, geeft vertrouwen!

duidelijk, betrokken en servicegericht

25-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima leasen voor een goede prijs en voorwaarden

Beperkt aanbod maar scherpe prijzen zeker de actiemodellen. Bestelling verloopt erg soepel met de app waarbij je alle benodigde documenten per app kan uploaden. Verder zijn de contracten voldoende flexibel in te richten (kilometers en looptijd) en zijn de contracten voor een redelijke vergoeding voortijdig te beëindigen. Dit in tegenstelling tot de concurrentie die tot 20% punt meer vragen aan vergoeding bij het voortijdig beëindigen van het contract.

24-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

duidelijke afspraken

Bij JustLease worden duidelijke afspraken gemaakt en weet je waar je aan toe bent.

23-04-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Alles word voor je geregeld

Uitstekend alleen de leenauto van Profile was een drama zo lever je geen auto af aan klanten

23-04-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

alles verloopt uitstekend.

mijn ervaring een probleemloos just lease.

17-04-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Service goed, vriendelijke mensen alleen de schade- en eindafrekening regelen kan beter.

Op zich prima service en vriendelijke mensen. Helaas ging het fout bij schade met de motor, zelf vervangend vervoer moeten regelen en de auto was op een gegeven moment kwijt?! Zelf aantal keren moeten bellen en een hele maand afgerekend terwijl ik er maar 9 dagen in de laatste maand in rijdt. Jammer.

10-04-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima bedrijf.

Ik heb goede ervaringen met Justlease .ik zou het iedereen aan raden.

06-04-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Perfecte bijstand bij een pech geval

Na de constatering van een lekke band, een schroef in de band, direct de pech hulp van Justlease gebeld. Het gesprek liep zeer plezierig met een meer dan vriendelijke en behulpzame medewerkster. Binnen een half uur was de ANWB ter plekke.Ook het contact met de ANWB monteur verliep ronduit plezierig en vlekkeloos.Binnen een kwartier had hij de band voorlopig gedicht zodat ik de naar een garage kon voor definitieve reparatie. Niets dan lof voor de perfecte samen werking tussen justlease en de hulpverlening.

29-03-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease...help me please

Zeer snelle acties, duidelijkheid en zeer vriendelijke en professionele medewerkers.

28-03-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf

goed

24-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect

Top Dealership

23-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zorgeloos autorijden

Ik ben ontzettend tevreden over het type auto dat ik rijd bij Justlease tegenover het maandbedrag. Ik heb nu twee keer schade gehad en dat is prima en snel afgehandeld. Verder ben ik goed geholpen bij het aanpassen van mijn maandbundel en is de garage met wie zij samenwerken voor onderhoud ook supervriendelijk. Ik hoef me alleen maar bezig te houden met het maandelijkse vaste bedrag en brandstof, maar geen onverwachte kosten voor onvoorziene shade en/of reparaties.

23-03-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Beter dan verwacht

Bij alle aspecten van de bedrijfvoering ervaar ik de prestaties van Justlease als uitmuntend. Ik voel me als klant gewaardeerd en serieus genomen.

28-02-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Inderdaad Justlease !

Positief om daar te leasen. Correct. Komt de afspraken na en communiceert ruim voldoende. Dit is mij 2e leaseauto tot volle tevredenheid. Zeker een aanrader ! Recentelijk ook gecertificeerd als leasebedrijf.

25-02-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Echt ontzorgen

Klantenservice komt pas echt tot uiting bij problemen en tijdens de enkele issues die ik met mijn auto had tijdens een 4 jarige lease periode was Justlease altijd snel bereikbaar, behulpzaam en erg efficient in de afwikkeling. En dat is toch ook een belangrijke reden om te leasen. Het is zo'n prettig gevoel dat je weet dat je eigenlijk met een gerust hart de weg op kan want als er iets is, staan ze altijd 100% klaar om je te helpen. En dat is echt het verschil. Alle argwaan en scepsis die ik van tevoren had is volledig weggenomen door hun service. Ik wil eigenlijk nooit meer anders.

29-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

ik heb een uitstekende ervaring. van uitleg tot de ontvangst van de auto

justlease doet t uitstekend.

16-01-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Jong bedrijf dat zoekt naar een professionele level.

Bestelling via internet helder en duidelijk. Na een week een afleveringsdatum 20 Januari. Op 16 Januari gaan bellen hoe en wat. 20 Januari kon niet want de auto was er niet. Onjuist want het kenteken was waarschijnlijk al aangevraagd op 2-1-2018. Heb zelf een autobedrijf gehad dus weet hoe het moet. Er zijn een aantal zaken te verbeteren.

16-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Super + snel!

Informatie opgevraagd, snel gekregen. Auto besteld en sneller dan verwacht binnen. Fijne contactpersoon via de Toyota dealer.

12-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correct en volledig nakomen van afspraken

Vanaf offerte tot levering is snel en soepel verlopen, ook bij de dealer was de ontvangst correct en een beetje feestelijk, zeer vriendelijk en uitleg auto was ook goed. Afspraken zijn ook volledig nagekomen en de bestelde auto is ook volledig naar wens.

12-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

tot nu toe heel goed

10-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

opel karl uitstekende wagen

goed

05-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte organisatie

Alle afspraken worden nagekomen. Tot nu toe heb ik alleen maar een positieve ervaring met Just Lease

22-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende service

snel en deskundig geholpen

27-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top!!!

Top service!!!

09-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voorop staat de relatie met jou als leaserijder

Op een prettige en servicegerichte manier wordt je door het proces van offerte tot het in ontvangst nemen van de auto geleid. Na het in ontvangst nemen van de auto wordt je regelmatig o.a. met mailings betrokken bij Justlease.

02-01-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie moet beter

Altijd zelf achter aan bellen over mail die je stuurt. Jammer.

06-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Wederom een goede ervaring Met Justlease

Na 3 jaar met enorm veel plezier en zonder enige problemen gereden te hebben in een Ford Fiesta (ook via justlease) gingen we afscheid nemen van mekaar, al in Juli kwamen de berichten vanuit Justlease dat het tijd werd om een nieuwe auto uit te gaan zoeken ook al vond ik het persoonlijk wat vroeg zag ik dat er een mooie aanbieding stond met een Opel Astra Sportstourer na deze bij de dealer bekeken te hebben was ik daar toch wel erg gecharmeerd van en heb ik besloten om daar voor te gaan. de auto werd vrijwel direct besteld, wel kreeg ik te horen dat de levertijd dan nog wel zo'n 5 maanden zou zijn, daar zat dan wel een pluspuntje aan en dat was dat ik dan de 2018 uitvoering van de auto kreeg. Begin januari kreeg ik dan eindelijk bericht dat de auto op transport naar de dealer stond, eindelijk kwam het verlossende telefoontje en na lang wachten was het dan eindelijk zover, ik mocht op 13 januari mijn langverwachte nieuwe bolide op gaan halen. Wat erg prettig is dat we hem direct bij de lokale dealer op konden halen en dat geeft wel een goed gevoel, je hebt direct een prima contact mocht er onverhoopt toch iets met de auto zijn. ik ben enorme blij met de auto en ga er vanuit dat ik nog veel prettige kilometers mag sturen in deze super complete wagen.

09-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Betrouwbaar en snel

Goede ervaring

15-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

rijden zonder zorgen

Justlease heeft een mij een uitstekende offerte gedaan waarin bijna al mijn wensen zaten voor een acceptabele prijs. Zelfs na vertraging op de levering is er direct een vervangende auto ingezet zonder extra kosten en kon hierdoor direct gebruik maken van mijn lease contract.

18-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Rij nu 1 jaar in een justlease auto en het bevalt me uitstekend !

Goed kontakt en duidelijke uitleg bij vragen van mijn kant

15-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease Top in Privatelease

Goede service afspraak = afspraak

16-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Domme schade weer prima hersteld.

Bij het naar rechts wegrijden van een parkeerplaats een lage steen over het hoofd gezien daardoor schade rechts aan de dorpel en deur en velg, echt balen. Justlease toch wel met lood in de schoenen gebeld maar dat verdween gelijk door de professionele reactie van de medewerker van Justlease het gemak van de afhandeling en het advies. Ook de service van het schadeherstelbedrijf was van een hoog niveau, schade is altijd vervelend vooral als je het zelf veroorzaakt maar uiteindelijk dus echt goed opgelost.

16-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

heel gemakkelijk en zeer klantvriendelijk

klasse hoe ze omgaan met de schade en de afhandeling, concreet op waarde ingeschat en super begeleid

16-01-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Heel slechte communicatie over de gereden kilometers

IK ben al maanden bezig om duidelijkheid te krijgen over het feit of ik nu wel of niet geld terug krijg voor het rijden van minder kilometers. Heb nog steeds geen duidelijkheid!!!!

19-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Niet vlekkeloos, maar wel prettig

Na een online orientatie bij diverse private lease aanbieders gebeld met Justlease over het huidige aanbod. Hierbij werd ik door de sales medewerker geattendeerd op de aanstaande Media Markt actie. Zeer scherpe prijzen, lokale levering & onderhoud bij de bekende plaatselijke Toyota Dealer in Leiderdorp. Dezelfde dag nog een testrit gedaan bij de Toyota dealer én een pre-order voor de actie gedaan. De online omgeving van mijn.justlease, updates over het bestel/leveringsproces en contact met de klantenservice liepen niet helemaal synchroon, maar nergens werd een probleem van gemaakt. Zo was er bijvoorbeeld bij aflevering van de auto niet bekend dat ik een inruilauto had aangeboden en dat deze geaccepteerd was via de mijn.justlease. Direct telefonisch contact gehad met Justlease en was vrij om de auto rechtstreeks aan de Toyota dealer te verkopen. Deze deed ook nog eens geld boven op het bod van de opkoper van Justlease! Ik heb gedurende het hele aanschaf proces een fijn gevoel bij gehad en daar rij ik nu nog steeds mee rond.

18-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

top

goede service snel iemand aan de telefoon en er wordt duidelijk eerlijk antwoord gegeven goede leasebedrijf

03-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Gemak

Goede service

11-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease....... Justgood 😉

Zit al ruim anderhalf jaar bij Justlease. En tot nu toe is mijn ervaring zeer positief 😉

08-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed geregeld tegen een redelijke prijs

Snel en volgens afspraak

08-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer professioneel

Top bedrijf

10-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top geregeld

Nu 2 jaar de auto in bezit en alles gaat zoals je verwacht

10-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Pikko bello

Gewoon zo door gaan.

12-01-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede en nette service!

Er werd netjes en snel gehandeld na het melden van de schade. Daarna werd alles ook goed opgepakt. Alleen werd er tijdens het wachten tot de auto gemaakt werd, niet veel gecommuniceerd naar de klant toe. Dus dan maak je zelf af en toe contact om te horen hoe de zaken er voor staan.

10-01-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goede en snelle service

Van aanvraag tot levering van de (tijdelijke) auto ben ik zeer tevreden over de service en deskundigheid van JustLease. Snelle levering van de bestelde auto en een voorloopauto die boven verwachting is.

04-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top bedrijf

Nadat ik via een televisieprogramma van Justlease gehoord had ben ik via de website op zoek gegaan naar een auto. Nadat ik mijn keuze gemaakt had heb ik diverse keren telefonisch contact gehad met vragen over contract, auto en voorloop auto. Op zeer professionele en vriendelijke manier werd ik geholpen. Dit bedrijf heeft een heldere communicatie en komen hun afspraken na. Zeer snelle levering van de voorloop auto waar ik nu met veel plezier gebruik van maak afwachtende op mijn nieuwe auto welke omstreeks 18 februari wordt geleverd.

04-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

just lease

gewoon goed

03-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede website, zeer gebruikersvriendelijk. Attent

Ik heb nu vanaf mei 2015 ervaring met Just Lease. Snelle afhandeling bij de aanvraag destijds en ook het onderhoud is prima geregeld.

02-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Met blikschade op straat ben je bij justlease nooit ten einde raad.

Schade was vervelend maar de verdere afhandeling/reparatie was buitengewoon vlot en goed.

06-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede service en snelle afhandeling

De schadeafhandeling koste niet te veel moeite en is goed opgelost, het enige wat iets duidelijker had gekund is wat extra informatie

06-01-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijkheid

Altijd een passende oplossing

05-01-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekende service en altijd vriendelijk aan de telefoon.

Goede ervaring en altijd een passende antwoord op mijn vragen dus mijn volgende leaseauto gaat weer via JustLease.

27-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

Netjes en correcte behandeling.

25-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Zorgeloos rijden

Tevreden

20-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

netjes afhandeling

goed

19-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zonder zorgen autorijden

Vriendelijk personeel, alles wordt goed uitgelegd en afspraken worden nagekomen.

18-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Binnen 144 uur een nieuw Opel Corsa rijden

Leasen bij Justlease betekent een super - geweldig onvergetelijke ervaringen voor ons. Maandag telefonisch ons Opel Corsa bestelt zaterdag middag rijden. Wij zijn erg blij mee. Justlease blaast een plezier met rijden in ons leven.

18-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfectzorgeloos

Alles loopt op rolletjes.

19-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

simpel eerlijk en goed

zeer betrokken bij de klant ,,zo geen ze tijdig aan als je teveel kilometers maakt zodat je dat kan aanpassen en de kosten acceptabel blijven

18-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

correct

Ik vind justlease correct krijgt op tijd informatie over hun producten en krijgt ook veel informatie over mijn lease contract.

19-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfecte behandeling alles super geregeld

Uitstekend

20-12-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

toppers

goede service, altijd bereid te helpen naar oplossing

12-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

fijne auto

Fijn bedrijf en lekkere auto voor goede prijs

13-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gewoon een super bedrijf

de mensen die je spreekt weten waar ze over praten en word altijd netjes te woord gestaan.

22-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Dekundig advies

Prima ervaring, sinds justlease zie ik geen reden om een auto te kopen.

20-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super

prima organisatie

04-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vriendelijk ontvangen en mooie auto,

Prima behandeld en vriendelijk ,nu nog kort bij justlease tot nu toe netjes gegaan .

30-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend

Bij het ophalen van de auto wordt je ten eerste goed ontvangen bij binnenkomst. Hierna komt er een medewerker van JustLease die je alles goed uitlegt over hoe het allemaal in zijn werk gaat bij JustLease. Ook bij de auto wordt alles keurig uitgelegd, met betrekking tot hoe de auto werkt en welke functies er zijn en hoe die gebruikt horen te worden.

30-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Lease JUST by me

Gewoon top bedrijf waar klant nog koning is.

29-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Inderdaad Just Lease

2e leaseauto van Justlease Goede service, duidelijke afspraken. Open en eerlijk, betrouwbaar. Vriendelijke medewerkers en behulpzaam. Eigenlijk een 10 maar er moet iets te wensen overblijven 🙂

22-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Just Lease , optimale service met een passende prijs

top

18-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service voor een aantrekkelijk lease bedrag per maand

Tot de dag van vandaag uitermate tevreden, mede omdat je elke 3 maanden je kilometer bundel en andere zaken kan aanpassen als je meer of minder rijdt als verwacht

12-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Doen wat je belooft.

Snelle "ballotage". Na goedkeuring heb je vrij snel een auto. Na 1 jaar krijg je een mail met het adres van de garage voor een beurt. Na afspraak met garage, haalt en brengt de monteur de auto. Van binnen schoongemaakt wordt hij terug gebracht. Vervolgens krijg je nog een mail van Justlease wat ze aan de auto hebben gedaan. Dat is nog eens onbezorgd auto rijden.

14-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

top service

top service

13-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Precies wat je verwacht van een leasemaatschappij

14-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Het kan bijna niet beter

Fijne bedrijf en zeer vriendelijke medewerkers.

13-12-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service

Gemakkelijk, snel en handig met de app.

15-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super klantvriendelijk!

Justlease is super klantvriendelijk! Ze staan je altijd netjes te woord. Er wordt altijd een passende oplossing gegeven en ze nemen de tijd. Toen ik laatst pechhulp had ingeschakeld ivm een lekke band was er ruim binnen het uur hulp en ik werd enkele uren later gebeld of ik naar tevredenheid geholpen ben. Dat is pas service! Ga zo door Justlease

08-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima en professionele service

Justlease heeft ons een uitstekende dienst verleend. De dienstverlening is zowel telefonische als via de website prettig alsmede professioneel opgezet.

28-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Zeer tevreden alles heel duidelijk uitgelegd en gecommuniceerd

28-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goed en duidelijk.

Goed en duidelijk, komt afspraken na.

29-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima ervaring

alles keurig volgens afspraak

28-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en precies volgens verwachting

Alles wat je bespreekt en/of afspreekt wordt nagekomen, met de kennis en expertise die je mag verwachten. Hoge mate van (customer) service en een heel snel leverbare auto!

20-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goede feedback , over lease contract e.d.

Goed contact met medewerkers , alleen jammer dat bepaalde voorwaarden niet duidelijk waren op moment van tekenen contract ! Zoals tennaamstelling op 30-11 terwijl ik auto op 6december pas wou hebben an dat ik dan weer moet gaan bellen dat rekening niet klopt !

17-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfect tot nu toe!

vanaf het eerste moment goed geholpen, duidelijke uitleg, goed geregeld met de betalingen, belastingdienst enz. ik heb nog niet 1x ergens achter aan hoeven te lopen of wat zelf moeten regelen. top geregeld Justlease, ga zo door!

06-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service!

Al ruim 2 jaar huur ik een auto via Justlease. In deze 2 jaar heb ik altijd vriendelijk personeel gehad, goede service, goed contact, zowel telefonisch als via email. Ik word altijd serieus genomen als klant en het personeel van Justlease probeer altijd een goed oplossing vinden zodra ik zo goed mogelijk geholpen word.

05-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Why Worry!!

Prima partij om ontzorgt te worden.

05-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima in de service en de feedback.

Probleemloos contract, zonder kleine lettertjes.

05-12-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Snel een auto, daarna zie je maar.

Zie hiervoor

08-12-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Vriendelijk en behulpzaam

Elke keer dat er contact is geweest zijn de medewerkers uiterst vriendelijk en behulpzaam. Heb contract afgesloten waarbij niet geheel de afspraken zijn nagekomen. Navigatie zou in pakket zitten maar blijkt niet zo te zijn. Justlease zegt dit niet te kunnen oplossen, heel teleurstellend.

07-12-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevredenheid

Ik heb mijn behandeling van mijn aanvraag door de medewerkers als prettig ervaren. Geduld en beleefdheid heb ik zeker van deze medewerkers kunnen ervaren.

06-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden, alles goed geregeld!!

Altijd snel en correct te woord gestaan en geholpen. Dat is een verademing, want tegenwoordig is dat niet meer zo vanzelfsprekend!

06-12-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prettig en klantvriendelijk .

Prima bedrijf prettig om mee te werken top.

05-12-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

De reclame is altijd beter dan de werkelijkheid.

Jammer van het nog lopende incident, anders was het een prima ervaing geweest.

21-11-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ontdekking

het contact met Justlease gaat netjes, wordt vriendelijk geholpen met vragen, de auto bevalt tot opheden goed.

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Vanuit de dealer was ik doorverwezen naar een speciale actie bij justlease. Daarna is e.e.a. snel en goed voor mij geregeld en afgehandeld. Binnen zes weken de auto voor de deur.

16-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima organisatie.

Goede en snelle service, tot nu geen enkel minpuntje kunnen vinden.

09-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Uitstekende service eN kwaliteit

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

prima

Snel vakkundig degelijk

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Voelt al een eigen auto

Top!

23-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De juiste oplossing.

Justlease is een bedrijf welke bezit over kennis, vriendelijke medewerkers die meedenken naar de juiste oplossing die voor mij toegangbaar was.

28-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Justlease - Just on time

Vriendelijk personeel; van receptie tot bezorger van de auto. Rijd iedere dag met plezier rond in mijn auto; alsof het gisteren was dat ik hem gekregen heb. Ga zo door; dan word de volgende auto weer een Justlease auto !

29-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

nice and easy

pas kort leaser maar tnt verloopt alles goed

27-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goed

Afhandeling goed.

30-11-2017
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Over het algemeen tevreden.

Helaas zijn mijn verreden kilometers die ik over zou hebben aan het eind van het kwartaal niet mee te nemen naar het nieuwe kwartaal.Dus je km die je eigen over hebt ben je dan kwijt.Bij te veel km die je verreden hebt moet je ze als nog extra betalen.

27-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Duidelijk en vriendelijk

Mijn gestelde vragen leverde gen nieuwe vragen op en gaf me een prettig gevoel...

01-12-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

aanrader en goede sponsor

Goede ervaring en vriendelijk personeel

29-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

gewoon geweldig een top bedrijf

alleen maar geweldig ben blij dat ik dank zij jullie in een nieuwe auto kan en mag rijden

28-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

personeel en kantoor zag er schoon en netjes uit

Ben op een nette manier ontvangen

17-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prettig en accuraat

Een leuke ervaring met een goed gesprek

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease heeft voor alles in de puntjes geregeld..betrouwbaar en goed.

Buiten de Mediamarkt goed en beleefd mijn gegevens op tablet van sales-medewerkster ingevoerd. Toen ging het snel en correct. Juiste info's, goede begeleiding per mail en telefonisch. En als klap op de vuurpijl....op het moment dat op ons gekozen Aygo comfort al een sticker met onze naam zat, en wij op de valreep toch kozen voor de luxe uitvoering; was dat binnen 15 minuten omgezet, dus geregeld. Reden voor een vreugdedansje met mijn vrouw. We rijden trotsen blij in die Aygo, zonder gevoel van zorgen door het private-lease contract.

14-11-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Matige service

Ik kreeg weinig informatie over de aflevering en het inruilen van onze huidige auto. Hier moest ik zelf vooral achteraan en op het laatste moment werd dit ook nog eens aangepast.

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Erg tevreden!!

Uitstekende service! Erg tevreden met de uitleg bij vragen, correcte medewerkers. Alleen maar lof!

13-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden klant

Altijd vriendelijk en duidelijkheid

21-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima

Duidelijk en vlot

20-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

De klant centraal

Afspraken worden exact nagekomen. Opvallend is de proactieve houding, zoals het vragen of alles lukt met het invullen van de aanvraagformulieren. Ook na het in ontvangst nemen van de auto blijf je op een prettige manier verbonden met Justlease, o.a. door een periodieke nieuwsbrief met tips en instructies (bijvoorbeeld: Wat moet je doen bij schade?). De zogenaamde voorloopauto (in mijn geval) is een gebruikte auto, maar wordt afgeleverd als nieuw.....complimenten!

21-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijne firma om mee te werken.

Nette en vriendelijke behandeling aan de telefoon en of email. Wijzigingen worden correct en snel uitgevoerd. Kortom ik ben zeer tevreden.

20-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede kwaliteit en service

* Ik kan iedereen Just Lease aanraden en als ik mensen tegen kom die het over leasen hebben, raad ik hun altijd aan. * Goede en snelle service. * Auto ging voor onderhoud / olie beurt en werd ook nog eens door de wasstraat gehaald. * Betaalbaar. * Tevreden klant van Just Lease, onze andere auto loopt elders de volgende maand af, mocht het nodig zijn toch 2 auto's te blijven rijden, doen we dat zeker weer bij jullie.

23-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitstekende service en goede prijs

Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Doen wat ze hebben afgesproken.

20-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Klantvriendelijk

Resultaatgericht

22-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldig!

Zeer vriendelijk en deskundig!

27-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snelle vriendelijke afhandeling.

Ondanks enige onduidelijkheid in het traject,wat overigens zeer klantvriendelijk is opgelost liep alles zeer naar tevredenheid en ben ik sinds 2 weken in bezit van een prachtige Hyundai I10 luxe.

31-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Tevreden relaxe klant

Vragen en antwoorden worden S.A.P. beantwoord.

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfecte afhandeling van de schade.

Telefonisch uitstekend geholpen met het verloop van de schade afwikkeling en gelijk advies gekregen bij welke dealer de schade kon herstellen.

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Perfect geregeld.

Mijn ervaring met JustLease loopt na wat kinderziektes in het begin nu zonder meer goed.

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correcte afhandeling

Een Toyota Ayco besteld en was snel en correct afgehandeld, tot nu toe nog geen spijt van mijn contract met JustLease.

16-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ongelooflijk goed

Aanrader voor iedereen. Geef dit ook door aan vrienden, familie en collega's

15-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service

Snelle prettige uitvoering

15-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Goede en snelle service

Via de site een auto besteld. Aanpassen bleek wat moeilijk, maar met 1 telefoontje was het snel geregeld. Snel duidelijkheid over de acceptatie en nog geen 3 weken later mijn nieuwe auto mogen ophalen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service tot zover

Vriendelijk en vlot geholpen met alle vragen.

15-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima.

Heb ik al gedaan bij de vorige stap.

13-11-2017
8 van 0-10
Goed
sterretjes

unieke betaalbare leaseauto rijden !!!

Ik heb echt zitten denken aan kritiekpunten maar die zijn er niet! Er is maar 1 conclusie voor mij "leasen via justlease is geweldig"

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima

Leuk dat de auto helemaal gewassen wordt terug gebracht.

13-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

doen wat ze beloven

in alle opzichten boven gemiddeld

16-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer goed

Tot nu hele goede ervaring

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Topervaring

Mijn ervaring met Justlease is uitstekend vriendelijk personeel, duidelijk en correct en direct,

17-11-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles supersnel en keurig geregeld. Zeer duidelijke app ervaar ik als super handig.

Uitstekend

25-10-2017
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Drie jaren top en nu nog net geen flop

De aftercare (dus wat er na levering van de auto gebeurde) was echt slecht. Wat kalmerend werkt, is dat de medewerkers van JL altijd geduldig en vriendelijk blijven. Ik moest een maand lang iedere week bellen omdat er iets mis ging en daar ben ik niet vrolijk van geworden. Wel goed opgevangen: complimenten voor jullie klantvriendelijke instelling!

26-10-2017
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

uitmuntent

prima lease bedrijf

10-11-2017
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

supergoed

justlease is een super leasemaatschappij, altijd vriendelijk en behulpzaam

01-11-2017

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.7 / 10
Gebaseerd op 896 recensies
Schrijf beoordeling