Wat vindt u van ons?

Justlease scoort hoog op klanttevredenheid. Daar zijn we supertrots op! Maar wij geloven ook dat wij nog verder kunnen verbeteren. Ons streven is dan ook een 9+ van onze klanten te krijgen. U kunt ons hierbij helpen. Door aan te geven hoe u onze service ervaart en ons te vertellen wat er beter kan.

U kunt hieronder uw reactie plaatsen. Klanten plaatsen zowel positieve als negatieve reacties. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal verwijderen wij.

Wij luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’ en verhogen wij de klanttevredenheid.

9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Super service

Top

15-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Efficient

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Justlease. Er zitten soms wat haperingen in de contacten die niet nodig zouden moeten zijn. Mogelijk dat één aanspreekpunt bij Justlease tot verbetering kan leiden.

16-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super bedrijf die kijkt naar de persoon ipv financien.

mijn ervaring is super goed. door vervelende prive situatie was er veel niet mogelijk. maar justlease kijkt naar mogelijkheden ipv problemen. hierdoor kon ik mijn kinderen in een mooie auto naar school brengen waar ze daarvoor vroeg op moesten staan om met de trein te gaan. justlease begreep me en hulp mij. ik ben ze dankbaar en me leven is een stuk makkelijker.

13-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service,kundig en snel!

Een maatschappij met overzichtelijke site en app, waar je altijd snel , vriendelijk en adequaat geholpen word.

15-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel en behulpzaam

Het contact met Justlease was goed en adequaat. Ze waren vriendelijk en oplossingsgericht.

08-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Niet zo best

Slechte service en onvriendelijke medewerkers. Afspraken worden niet nagekomen

13-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Het voelde alsof ik een Ferrari’ ben hen kocht!

Door privé omstandigheden wilde ik gaan leasen, nog nooit zo blij geweest met een eigen keuze! Wat ben ik blij met mijn leaseauto. Heerlijk een nieuwe auto rijden en altijd verzekerd van een vervangende auto wat voor mij van groot belang is als wijkverpleegkundige. Ik ben super goed geholpen door de medewerkers van Just Lease, erg meelevend en persoonlijk contact! Ik had het idee dat ik Ferrari van hen kocht terwijl het om een Peugeot 108 ging! 😉🎉

07-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima service

Alles verloopt tot dusver zeer soepel. De app is overzichtelijk in gebruik.

06-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Super auto voor een mooie prijs.

Justlease werkt duidelijk en snel. Goed te bereiken voor alle vragen. De app is heel handig en bruikbaar. De garages zitten in de buurt. Leasen tegen een hele mooie prijs.

06-11-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Van alle gemakken voorzien, met een car van Justlease, een tien.

De eerste nare ervaring met Justlease moet nog komen.

08-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Gemak en duidelijkheid

Nu al weer bijna 6 jaar klant bij justlease. Volgend jaar weer mijn 3 de auto. Heerlijk concept. Geen omkijken naar onderhoud . Wanneer schade wordt snel gemaakt. Ook contact via mail gaat voor mij prima. Goede service ruime keuze in auto.s top. Houden zo.

06-11-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Deze bandewissel liep stroef. Ik wou tevens de remmen nagekeken hebben en daar was dan geen tijd meer voor omdat ik hem te laat had gebracht. Profile was erg onduidelijk over hoe laat de banden er zouden zijn dus en dan ben ik te laat beetje raar

JustLease had alleen vergeten te zeggen dat ik hem zelf moest brengen dit keer .voor de rest niks op jullie aan te merken

08-11-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Na beeindigen flex contract houd de service op!!

Tijdens de aankoop en tijdens de contractduur goede service alhoewel telefoneren met het verkoopteam aanzienlijk sneller gaat. Ik had een Clio met flexcontract maar aangezien ik mijn baan door reorganisatie was kwijtgeraakt kon ik niet anders dan na een jaar het contract opzeggen. Het opzeggen van het contract was bijna onmogelijk aangezien de wachttijden voor de customercare meer dan een uur duurde en ik daar geen tijd voor had. Uiteindelijk in de avond gebeld en dan krijg je iemand van de sales die netjes het verhaal aanhoort en dan meld dat hij/zij er niets anders mee kan dan mij de volgende ochtend terug te laten bellen. De volgende ochtend telefoontje afgewacht maar nee niemand die belde. Ik had ook al een maand daarvoor via email de fonanciele afdeling benaderd maar hier ook geen antwoord op gekregen. Toen was ik redelijk boos aangezien de volgende maand er bijna was en ik nog steeds niet iemand heb kunnen spreken om het contract te beeindigen. Ik ben zelf maar weer in de wachtrij gaan hangen om iemand van customer care te spreken te krijgen. Na een kwartier werd plots de verbinding verbroken en kon ik weer opnieuw bellen. Gek dat je nog bozer wordt? Nogmaals gebeld en weer achteraan in de wachtrij, na 3 kwartier wachten, krijg dan ineens in gesprek toon en wordt de verbinding verbroken.... nogmaals gebeld wederom achteraan de wachtrij en uiteindelijk na nogmaals 3 kwartier een dame aan de lijn. Nadat ik op zo vriendelijk mogelijke toon mijn verhaal heb uitgelegd werd ik niet goed begrepen en werd mij verteld dat bij beeindiging er wel een bedrag overblijft die voldaan moet worden. Ik meld dat ik een flexcontract heb en daarom voor 28 augustus het contract kosteloos wil opzeggen. Ik krijg te horen dat ik daarvoor te laat ben en dat het dan pas de volgende maand kan. Ik wordt nu toch wat heftiger en vertel dat ik niet gestraft wens te worden voor het feit dat email niet beantwoord wordt en het bedrijf telefonisch niet bereikbaar is. Nadat de dame in kwestie geinformeerd heeft bij de financiele afdeling naar mijn mail van 30 juli krijg ik dan toch de mogelijkheid om mijn contract op te zeggen in augustus en wordt doorverbonden om een afspraak te maken wanneer de auto in te leveren. Ik heb de auto 31 augustus ingeleverd en daar netjes een rapport van ontvangen waarbij ik geen beschadigingen zijn geconstateerd en ik recht heb op teruggave van de borg. Hiervan ook een faktuur ontvangen. Ik ben teruggebeld door een dame van de financiele afdeling dat er nog een faktuur open staat en ik die moet voldoen waarop ik antwoord dat ik dit graag verekend wil zien met de borg en ongeveer 12000 kilometers die ik niet vereden heb maar wel betaald. Dit zou uiterlijk op 12 september goed komen...... DUS NIET! Ik krijg wel in oktober een herinnering voor de niet betaalde faktuur. Ik ben wederom gaan emailen met de financiele afdeling en u raadt het vast al wederom geen reactie. Ik heb nu echt geen zin meer om weer eindeloos in de telefonische wachtrij te hangen dus meerdere malen een email gestuurd maar tot op heden nog geen reactie. Vandaar dat ik nu dan maar deze recentie in stuur, wellicht is er dan iemand bij Justlease die bedenkt dat dit geen klantenbinding is. Ondertussen weer een baan maar ik ga elders een auto leasen want Justlease heeft mij laten vallen.

11-11-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

Schiet ernstig tekort op vlak snelheid, communicatie en facturering

De aflevering van de auto (uit voorraad) duurde ruim 6 weken. Deftig lang voor een auto die in Rotterdam staat te suffen op een parkeerterrein. Ze zouden een samenwerkingsverband met Ford hebben, waar de auto ook afgeleverd zou worden en in onderhoud zou gaan, maar dat bleek een halve waarheid. Aflevering gebeurde door een ander bedrijf en met onderhoud proberen ze je naar Profile te sturen, terwijl eerst gecommuniceerd is dat onderhoud wel bij Ford moest. Ik rij nu 5 maanden met deze auto en ik heb nog geen factuur gezien. Ik had hogere verwachtingen van een maatschappij die onder de vleugels van Terberg valt, maar mijn ervaring is knap waardeloos.

10-11-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Administratieve chaos

Onze auto was helaas bij lange niet zo snel beschikbaar als beloofd. Uiteindelijk, na heel veel bellen (en heel lang in de wacht staan) hebben we een voorloopauto gekregen. Inmiddels is onze eigen auto er. Die is fijn, maar administratief blijft het een chaos: verkeerde en onduidelijke rekeningen, vage mails, de kilometers worden niet bijgehouden en incasso's niet uitgevoerd. Achteraf gezien zou ik voor een ander bedrijf gekozen hebben.

09-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ben zeer tevreeden

Gewoon goed

04-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Bijtellingvrij rijden in een 5 voor de prijs van een 3-serie.

Scherp, snel en bereikbaar met de juiste oplossing voor de juiste mobiliteit.

31-10-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

3de

Ik heb nu mijn 3de just lease auto bevalt prima.

31-10-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Geen aanrader

De service naar de klant toe is niet meer wat het geweest is bij JustLease.

31-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijn bedrijf, makkelijk contact, duidelijke afspraken welke ze nakomen

Elke keer als we contact hebben met Justlease gaat het makkelijk. Of het nu gaat om de keuze van een private lease auto en de mogelijkheden of het inplannen van onderhoud tot overzichten van de verreden km's.

02-11-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles in de perfectie verzorgd

Goed bedrijf. Zeer klantvriendelijk zowel schriftelijk als telefonischStaan je altijd netjes en vriendelijk te woord.

30-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Prima geregeld

Pechhulp nodig gehad, was prima geregeld

27-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Feedback Justlease

Sinds 2016 een auto in mijn bezit tot nu toe 2x een onderhoudsbeurt en een reparatie gehad. Dat is altijd heel snel en zorgvuldig gedaan

25-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Autolease op maat

Prima ervaring met de lease van de Opel Kia. Je weet precies wat je kwijt bent per maand. En rijdt altijd in een nieuwe auto.

22-10-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Vanaf het begin voelde ik me thuis bij justlease

Alles is snel geregeld, goede communicatie naar de klant en zeer vriendelijk personeel. Bij de uitleg ontbreekt geen enkel punt. Vanaf het begin zeer enthousiast !!

16-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Kies Justlease en je rijd zonder problemen In een goede auto.

Goed

16-10-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Beetje raar

Vriendelijke mensen, je wordt aardig op weg geholpen. Ze bedenken zelf een oplossing voor je zodat je wel kan leasen. En dan keuren ze hun eigen oplossing toch af. Beetje raar! Anyhow, hun gemis. Heb het op dezelfde manier met hun idee bij een ander wel voor elkaar gekregen. Hylarisch toch 🙂

16-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Just Drive

Goede duidelijke informatie en snel antwoord terug. Goede service. Just Lease = Just Drive.

11-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekende service.

Ales verloopt naar wens de service is erg goed!

09-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima maatschappij met uitstekende service

Nav het leveren van een verkeerde auto hebben zij een perfecte en passende oplossing gezocht voor ons waar wij meer dan tevreden mee zijn. Contacten verlopen altijd soepel. Zijn prima bereikbaar en de haal- en brengservice voor reparaties en onderhoud zijn ideaal. Vragen worden altijd correct en snel beantwoord.

11-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Fijne organisatie

Fijn

10-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima!

Justlease is een goed bedrijf met een goede klantenservice. Eigenlijk altijd direct contact en antwoord op mijn vraag. Ook tijdens het afleverproces goede begeleiding en informatievoorziening.

11-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Onbezorgd autorijden

Justlease heeft een duidelijk verhaal, het is eenvoudig om een auto te leasen met veel eigen keuzes/extra's. De hoofdreden om voor Justlease te kiezen is dat je flexibel bent in het aantal kilometers omdat je maandbundels afneemt die je per kwartaal kan aanpassen.

12-10-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Al bijna 4 weken bezig om JustDrive te kunnen bestellen

Ik wil graag JustDrive bestellen, maar de website is al bijna 4 weken niet geschikt om gegevens in te vullen. Ondertussen al 5x gebeld en nog steeds niet opgelost. Eén behulpzame medewerker gesproken, die terugkoppeling van status doorgaf, maar belachelijk dat het nog steeds niet is opgelost en alles zo lang moet duren zonder dat er een alternatieve methode is om me aan dat abonnement te helpen! Een auto zou binnen 3 weken beschikbaar kunnen zijn, maar het abonnement regelen duurt nu al bijna 4 weken dus voordat de auto er eenmaal is zijn we meer dan het dubbele aan tijd kwijt.

11-10-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Onprofessioneel bedrijf!

Op 12-06-2018 een snel leverbaar auto besteld (levertijd was 2 weken) nu vandaag 10-10-2018 nogsteeds geen auto! Na uren in de wacht te hebben gestaan, chagerijnig personeel aan de telefoon gehad te hebben met veel moeite een tijdelijke auto gekregen (wel voor veel meer geld) je hoort niks van ze facturen worden gestuurd en niet afgeschreven. dan krijg je ja we lopen achter maar eind van de maand word het afgeschreven.... (had eindelijk na 3 dagen een keer een reactie) dien je een klacht in tot 2x toe zelfs geen antwoord! Dit is echt een bedrijf van niks!

10-10-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Goedkope rommel

Je besteld een auto met een wat luxere pakket. Maar wat Justlease doet is: ze bestellen de auto zo goedkoop mogelijk en vullen deze aan met hun eigen spullen. Dus je hebt een fabriek af het goedkoopste model en dus niet alle extra's waarom je de auto koopt. Met zo goedkoop mogelijk ingekochte "luxe" spullen.

06-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Snel, gemakkelijk en tevreden

Vriendelijk contact, juiste informatie, prettige ervaring mee

01-10-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie, korte lijntjes

De klantenservice van Justlease staat mij steeds snel, duidelijk en netjes te woord voor al mijn vragen omtrent onderhoud. Hierdoor weet ik precies hoe lang ik mijn auto moet missen. In een ochtend had ik mijn auto alweer terug van het onderhoud.

05-10-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Knullig en amateuristisch

Ik heb tot 2x toe een afspraak gemaakt om een proefrit te kunnen maken. Twee keer ben ik langs geweest zoals afgesproken en beide keren was de auto niet beschikbaar.... Dat is niet knullig, dat is amateuristisch. Vertrouwen is weg en ik zal Justlease zeker niet aanraden.

01-10-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

nooit problemen met de auto dus weinig contact

Met een goed gevoel mobiel zijn!

25-09-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Top service

Goede ervaring

25-09-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Geweldige service

Lease nu al een jaar een geweldige auto waarvan de ruggengraat genaamd JustLease alleen maar plezier met zich mee brengt. Service is top en goed bereikbaar. Eerst had ik alleen maar ellende en nu hoef ik niet meer bang te zijn voor de servicebeurt.

25-09-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Communicatie garage kan beter

Goed

25-09-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede leasemaatschappij , altijd te bereiken en goede service

prima

25-09-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

service en organisatie

Mijn ervaringen met de service en organisatie van Just Lease zijn goed. Ik beveel Just Lease aan. Als mijn contract afloopt, zou ik opnieuw willen leasen omdat ik het een fijne firma vindt, die zijn afspraken nakomt.

25-09-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Chaos

Sinds februari rijd ik in een occasion van justlease. Vooralsnog helemaal gratis want het lukt Justlease niet om te incasseren. Er is 0,0 communicatie vanuit Justlease. Als ik niet met een klacht kom per mail of via de klachtenprocedure, dan hoor ik niks. De reactie die ik krijg na een klacht is een “tja het is niet anders”-achtige reactie. Ik schijn 1 van de uitzonderingen te zijn. Dan verwacht ik zometeen ook wel een uitzonderlijk goede oplossing!!

29-09-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Kredietwaardigheid?????

Moeizaam app proces. Krijg een positief bericht over kredietwaardigheid lever alle documenten in en wordt daarna afgewezen per mail geen enkele uitleg en de kans om zelf een antwoord te geven.

24-09-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Zeer goede helpdesk waarbij ik altijd naar tevredenheid wordt geholpen.

Buiten het onderhoud wat in mijn ogen slecht is geregeld geen problemen.

21-09-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Onbetrouwbaar slecht te bereiken komen afspraken niet na.bedragen kloppen niet hopeloos

Zeer slecht

21-09-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slechte administratieve afwikkeling en communicatie

Sinds 17 juli jl. rijd ik met veel plezier in een auto die ik via Justlease heb geleast. Alleen de administratieve afwikkeling laat zeer te wensen over. Tot op vandaag heb ik geen factuur ontvangen en heeft er geen incasso plaatsgevonden. Zonder enige melding. Ik heb diverse malen gemaild en gebeld, het gaat allemaal langs elkaar heen. Ik heb na overleg met een vd medewerkers zelf twee termijnen overgemaakt en dan krijg ik dus nog vandaag een factuur van het volledige bedrag t/m 31 oktober, en dat het geïncasseerd gaat worden aan het einde van deze maand. Waar ik mij het meeste boos over maak is de arrogantie en respectloze behandeling naar mij als klant toe. Geen enkel bericht of wat dan ook hierover vanuit Justlease zelf. Ik moet er zelf achteraan. Ik betaal altijd keurig al mijn rekeningen en jullie wijzen mij er als klant ook nog op om te zorgen voor voldoende saldo en dan krijg je dit. WAARDELOOS. Als mijn contract afloopt dan ben ik klaar met Justlease.

21-09-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

Niet tevreden over administratieve afhandeling

T/m aflevering van de auto, alles prima, super gedaan. Maar na 2 maanden nog steeds niets geïncasseerd, na diverse malen email en gebeld, krijg ik de kans om het zelf over te maken, afwachtende of het deze maand wel goed gaat. Dat vind ik bijzonder lastig.

17-09-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

goede prijs, goede service

Erg tevreden

12-09-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Lease je auto zonder problemen

Ik kan alleen maar zeggen dat leasen bij Just Lease een fantastisch ervaring is

11-09-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ruim vijf jaar al klant

Ik ben al ruim 5 jaar klant. Begonnen met een Peugeot 2008 en nu alweer 2 jaar een Nissan Pulsar. Nog 2 jaar en dan gaan we weer kijken voor een volgend model. Persoonlijk had het van mij al eerder gemogen omdat er nu ook hybride versies worden aangeboden en dat heeft mijn voorkeur qua verbuik en millieu. Al verwacht ik over 2 jaar dat deze keuze er dan ook wel zal zijn, maar toch. In ieder geval heb ik tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen gehad. Iedereen altijd erg vriendelijk en heldere afspraken. Ook het onderhoudt van de auto, voor mij bij een plaatselijke garage is echt top. Justlease, hou dit zo vast.

15-09-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Just lease goed .profile zaltbommel min min

Just lease is perfect geregeld. Maar profile waar het onderhoud word gedaan is 3x niks .laten je lang w8en en gaan ondertussen lekker koffie drinken en even eten .en klant zit maar te w8en 😖

07-09-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Te vrede klant

Na 3 jaar een 2e wagen opgehaald nu een Opel Karl rocks, wij heel tevreden over Just Lease

30-08-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Prima service van Justlease, alleen jammer van Profile TC

Justlease is een prima toko voor private lease. Alles gaat netjes en vlot. Alleen doen ze helaas al het onderhoud bij Profile Tyre Center... PTC biedt dan een haal- en brengservice, maar verder geen enkele vorm van service. Ik had enkele aandachtspunten doorgegeven aan de chauffeur, maar die was vervolgens te lui om de punten door te geven aan de monteur. Nu mag ik nog een nieuwe afspraak gaan maken.

27-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht contact en een grote puinhoop

In begin april van dit jaar heb ik besloten om mijn contract eerder te beëindigen, omdat ik de lease-auto van JustLease niet meer nodig had. Ik heb een voorstel gekregen voor de afkoop van het contract, waarbij geen rekening is gehouden met de initiële overeenkomst, maar met de -later- uitgebreide overeenkomst. Hierdoor lag de afkoopsom absurd hoog. Uiteindelijk daarmee akkoord gegaan, omdat onderhandeling onmogelijk was. Eind april de auto ingeleverd. Kreeg ik daags daarna een factuur voor de maand mei, die werd ook direct afgeschreven. Contact opgenomen en mij werd gevraagd om het te storneren. Eind mei kreeg ik een factuur voor de maand juni, die werd ook direct afgeschreven. Wederom contact opgenomen en mij werd gevraagd om het bedraag weer te storneren en de automatische incasso stop te zetten. Begin juli kreeg ik een factuur voor het eigen risico: men vond dat het krasje op de bumper -ontstaan op een parkeerplaats- een schade was. Afspraken proberen te maken met JustLease over een betalingsregeling, dat lukte uiteindelijk na vier keer contact zoeken. Eind juli kreeg ik een tweetal creditfacturen: een voor de geïncasseerde (& gestorneerde) maandfactuur van mei en een eindafrekening. Op die eindafrekening een naheffing van de kilometers en de borg retour. Onder aan de streep zou ik nog een bedrag van € 18,- moeten betalen. Gezien de eerder gemaakte betalingsafspraak wederom contact opgenomen met Justlease om dit voor te leggen. Het was moeilijk, want de batch was al gereed gebracht. In het systeem stond dat de betaling van mei wel was ontvangen, dus de credits werden alleen verminderd met het nog openstaande eigen risico. Onder aan de streep zou ik dan eerst geld krijgen en dan achteraf nog een herinnering gaan krijgen voor de betaling voor de maand mei, want dat die gestorneerd was werd wel gelijk genoteerd. Al dat ik met de 'batch' kreeg: geen geld van Justlease. Eind augustus krijg ik nóg een rekening. Naast de eindafrekening -die ik al eerder had ontvangen- kreeg ik nu de afkoopsom gepresenteerd. Vier maanden ná inlevering van de auto... Zojuist 58 minuten in de wacht gestaan. Vervolgens gesproken met een medewerker en die moet nog dingen uitzoeken en stuurt mij later een bericht. Al met al is het nog steeds niet opgelost en heb ik dus geen positieve ervaring met dit bedrijf.

31-08-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Tevreden klant

Binnen 2 weken na insturen contract en alle documenten heb ik mijn autootje voor de deur staan. Het is allemaal heel snel gegaan, en daar ben ik heel blij om. Ze zeiden tegen mij 3 weken levertijd dus ik was heel aangenaam verrast dat ik 6 dagen later een smsje kreeg dat ik een afspraak kon plannen. Hierbij werd ook aangegeven dat de brengservice nu gratis is dus daar heb ik graag gebruik van gemaakt. Niet alles is vlekkeloos gegaan; ik werd eerst afgewezen omdat ik bij het toetsen leningen bleek te hebben. Dat is helemaal niet het geval, maar ik heb niet kunnen achterhalen wie ze dan wel hebben getoetst...Ik ben eerste bewoner dus het kan ook niet op basis van postcode geweest zijn. Vond ik wel een blunder want hoe kan je iemand nou verkeerd toetsen...Anyway, dat was snel opgehelderd en kreeg ook direct te horen dat mijn aanvraag goedgekeurd was. Erg blij mee. Toen wilde ik mijn extra verzekering wijzigen van Flexibel naar Zekerheid (had het verkeerd ingevuld), maar dit was nog al een gedoe, kon het niet wijzigen via de app, en ik kreeg te horen dat dit wel zo zou zijn nadat ik de auto had. De informatie die wordt verstrekt strookt niet geheel met de info op de website. Zo staat er dat je de verzekering moet afsluiten voordat je contract ingaat, maar dat kan dus niet. Ik heb ook de wachttijden moeten ervaren, maar het blijkt dat ze op de chat van FB wel snel(ler) reageren. Al met al ben ik nu verzekerd zoals ik wil en heb ik geen zorgen meer. Ik hoop wel dat de facturatie bij mij goed zal gaan.

31-08-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Ontzorgen

Ik had snel een auto nodig en JustLease heeft perfect meegedacht. Ik kon mijn eigen auto snel verkopen en kreeg een huurauto om tijdelijk te overbruggen.

30-08-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zorgloos privatelease

Doen wat ze beloven, goede service en een handige app

22-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Waardeloos meer zwaar klote

Justlease reageert niet op berichten, komt nergens op terug en sturen spookrekeningen. Berekenen km per 3 of 4 maanden terwijl er een contract is voor lease incl. km per maand!

22-08-2018
5 van 0-10
Matig
sterretjes

communicatie

ik vind Justlease verder goed maar de Communicatie vind ik wel matig ik heb een Drive Guide in februari dit jaar paar dagen later geannuleerd was alles in orde krijg ik unie een rekening van drive Guide van februari t/m juli ik weer gebeld sorry Mijneer we gaan het gelijk in orde maken u gaat gewoon u maandelijkse bedrag betalen tot mijn grote verbazing wordt er gewoon afgehaald van mij rekening nu heb ik via Facebook contact met Tiffany volgens haar komt het in september goed eerlijk gezegd heb ik weinig vertrouwen in jammer

22-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Geen mening

Kreeg een bericht dat ik pech met de auto heb gehad maar ik heb geen auto

19-08-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Aanrader

Goede service, auto is redelijk snel leverbaar. Goed onderhoud mogelijk. Eerste auto de aanvraag ging snel, bij de tweede wat langer geduurd door omstandigheden. Kan iedereen Justlease aanraden. Betaalbare prijs voor een leuke auto.

17-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

slecht bereikbaar

erg slecht bereikbaar. na een half uur in de wacht heb ik maar opgehangen. ik ga wel ergens anders mijn auto leasen!

20-08-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

super blij mee !!

gescheiden en helemaal geen verstand van auto's !!! makkelijk, snel en oplossings gerichte meedenkende werknemers. hou ik van

17-08-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zo door blijven gaan

Altijd aardige medewerkers die samen met jou willen nadenken

14-08-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

lang wachten om uiteindelijk 0 op rekest te krijgen

meer dan 40 minuten moeten wachten , tal van formulieren moeten invullen en uiteindelijk afwijzing na 3 dagen , in tussentijd al elders eea geregeld . binnen 24 uur

15-08-2018
2 van 0-10
Slecht
sterretjes

We zijn veel beter gewend

Niet bereikbaar Niet reageren op emails Niet houden aan gemaakte afspraken

09-08-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend!

Vriendelijk personeel, voor vragen kun je bij ze terecht, echt helemaal top!

10-08-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekend bedrijf

Ik heb louter goede ervaringen met Justlease. Ik heb werkelijk geen punt waarop ik zou kunnen zeggen dat MIN is. Proficiat voor een uitstekend bedrijf.

07-08-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Zeer tevreden

Over het totaal zeer tevreden.

30-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Verwerking storingsmelding / garagebezoek

Vriendelijk en duidelijk contact, de hulpdienst ter plekke kon de storing helaas niet oplossen dus direct door naar de garage, ten tijde van dit onderzoek (1 dag later ) nog geen terugkoppeling gehad, maar na 1 dag is dat begrijpelijk....in afwachting van...

30-07-2018
6 van 0-10
Matig
sterretjes

Net voldoende

Het bestellen ging goed, echter de afleveringstijd en de terugbetaling van de afrekening van de borg en dubbele betaling is zeer matig. De Ford Dealer Iriks heeft echter uitstekend zijn best gedaan en goed zijn werk verricht.

18-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Onderhoud kun je zelf regelen met de daarvoor bestemde garage.

Prima, service verloopt via Profile, daar doe ik ook zaken mee qua onderhoud en/of slijtende delen zoals ruitenwissers.

17-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

prima

Ik heb geen verdere zorgen omtrent de auto

18-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

service

goede service vriendelijke medewerkers .

12-07-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed

Ik ben niet in contact geweest met just lease. Ik heb zelf de Toyota dealer gebeld om een afspraak te maken. De auto gaf aan dat hij voor een eerste beurt moest.

12-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Snel weer op weg

Ook met pech, kun je op Justlease rekenen, voor snelle actie.

05-07-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

perfect geregeld

alles wordt goed geregeld van vragen over iets tot onderhoudt auto

04-07-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Alles tot in de puntjes geregeld

Ik heb mijn auto gebracht naar Hekkert Opel Heerlen, mijn vervang auto stond al klaar en aan het eind van de dag kon ik mijn auto weer ophalen.

04-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Uitstekend

behulpzaam, denkt mee, makkelijk bereikbaar uitstekend service

04-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top leasemaatschappij

Goede service, vriendelijk contact en zorgeloos rijden

04-07-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease doet wat je van een leasemaatschappij mag verwachten

De ervaringen zijn goed met justlease daarom is een 8 het uiteidenelijk cijfer er zijn altijd kleine dingen die beter kunnen.

04-07-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

zeer tevreden

alles snel en goed geregeld , perfecte service

28-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Deskundig en behulpzaam

Over het geheel een plezierige ervaring. Bestelling en omruil gingen prima, de communicatie over de aankomst van de nieuw bestelde auto en omruildatum kon iets beter.

30-06-2018
3 van 0-10
Slecht
sterretjes

Eerste maanden gingen goed, daarna al snel bergafwaarts

De eerste 10 maanden gingen goed, nadat ze een keurmerk hebben gekregen is de sympathie helaas verloren gegaan bij Justlease, en ook na het wijzigen van een emailadres ligt blijkbaar het ICT systeem overhoop bij hun en werkt de mobiele app niet meer. Helaas tot op de dag van vandaag na vier maanden nog steeds niet opgelost.

27-06-2018
4 van 0-10
Matig
sterretjes

Dienstverlening en inlevingsvermorgen kan beter

Vandaag voor de vierde keer in zeer korte tijd stil gestaan met onze 2,5 jaar oude Qasqai. Elektronica doet niets meer, en opnieuw de diagnose lege accu, die bij nader inzien niets blijkt te mankeren en vervolgens met kluitje in het riet naar huis gestuurd om binnen een dag opnieuw stil te staan. Heel veel nutteloos wachten op hulp, frustratie om gebrek aan daadkracht en inlevingsvermogen Justlease. Alsof het allemaal doodnormaal is dat je vrijwel nieuwe Qasqai stil staat en je weer een uur moet wachten op de sleepwagen.

15-06-2018
1 van 0-10
Slecht
sterretjes

Slecht

Oneerlijk, incorrect en slechte tot geen communicatie. Meer van zoek het zelf maar uit.

16-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

snelle handeling

altijd bereikbaar

30-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Justlease bevalt ons heel goed

Wij zijn heel tevreden met Justlease. Goede informatie en afhandeling van de jaarkijse onderhoudsbeurt

07-06-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

goeie services

de medewerkers helpen me voldoende

08-06-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

ligt aan de garage die geen tijd kan maken

goed en snel opgepakt binnen een uur reed ik naar mijn werk

25-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

just lease for ever!

100% tevreden

26-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

2e keer ervaring.

geen opmerking

26-05-2018
8 van 0-10
Goed
sterretjes

Goed

Prima

23-05-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

Meer aanbod

aflevering van de auto was er slecht gecomucieerd en 2x uitgesteld

26-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Fijn bedrijf met prima service!

Altijd vriendelijk en behulpzaam als je ze contact. Het onderhoud met de haal -en brengservice loopt altijd soepeltjes. Je voelt je met je auto echt ontzorgd!

24-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Correcte service en dienstverlening

Ik ben zeer tevreden over de service en dienstverlening van Justlease. Ik word vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en snel geholpen.

23-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Van offerte naar aflevering

Justlease ervaren als bijzonder prettig, van offerte tot en met de aflevering!. Telefonisch altijd bereikbaar, snel antwoord gekregen op vragen en de aflevering van de peugeot 108 via de transportstudent ervaren als geweldig moment, precies volgens afspraak. Blij met "mijn"autootje.

18-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

klantgericht

Keurige en correcte contacten

17-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Top service

Vanaf dag 1 goede communicatie, service en vriendelijke benadering

16-05-2018
7 van 0-10
Goed
sterretjes

tevreden

goed

16-05-2018
10 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Goed en vakkundig personeel

16-05-2018
9 van 0-10
Uitstekend
sterretjes

UITSTEKEND

HET IS EEN HELE MOOIE ERVARING

16-05-2018

Zeer goed

Private Lease beoordeeld met een

8.5 / 10
Gebaseerd op 743 recensies
Schrijf beoordeling