Waar staat JustFit voor?

Best Fit

De twee partijen moeten elkaar versterken in merkwaarden. Zeg je Justlease.nl dan zeg je mobiliteit. Mobiliteit is 'in beweging' zijn. Daarnaast bereiken we ons resultaat op een eigentijdse - jong en dynamisch - manier in teamverband. Deze zaken bij elkaar optellend is sport het domein waarbinnen wij onze keuze voor sponsoring maken.

Best Deal

De commerciële doeleinden moeten overeen komen. Als we elkaars waarden herkennen, kijken we of de sponsoring voldoende bijdraagt aan onze merkpositie, de marketing en de publiciteit.


Reeds gesponsord door Justlease.nl

Samen gaan wij voor Goud

In december 2015 kruisten de wegen van Ireen Wüst en Justlease.nl. Niet geheel toevallig bloeide dit uit tot een gezamenlijke droom: Samen gaan wij voor Goud. Je kunt niet altijd alles voorzien, maar zo lang je realistische, ambitieuze doelstellingen hanteert, dwing je geluk ook af. Dat goud gaat gewonnen worden, daarvan zijn wij overtuigd. Want het is het resultaat van geloof, hard werken en strijdbaar zijn.

Justlease.nl is trots hoofdsponsor van de schaatsploeg Team Justlease.nl met naast Ireen Wüst andere toppers als Antointette de Jong, Jan Blokhuijsen, Jos de Vos, Melissa Wijfje, Aron Romeijn en Konrad Niedzwiedzki in de gelederen. Het team wordt gecoacht door Rutger Tijssen en assistent Wouter olde Heuvel. Justlease.nl is de nummer 1 in Private Lease en wil samen met de schaatsploeg de nummer 1 van de Olympische Spelen van PyeongChang worden in 2018. Je kunt de ploeg van dichtbij volgen via website, de Facebookpagina en alle schaatsers individueel via social media.

Wielerteam SCT

De oprichters van het Special Cycling Team zijn ondernemers en enthousiaste en fanatieke wielrenners. Deze amateurploeg presenteert zich en presteert als een professionele ploeg. De ambitie om te winnen worden door zowel SC team als Justlease.nl gedeeld en uitgedragen.

WK in Lingerie

Dat tijdens de WK 2014 niet alleen de mannen kunnen voetballen, maar dat de vrouwen ook hun 'mannetje' staan bewijst WK in Lingerie. Een programma op Veronica dat wordt uitgezonden in de pauze van de WK wedstrijden. Justlease.nl en Veronica laten zien dat teamspirit en sportieve prestaties tot hilarische momenten kunnen leiden. Als je maar eigenzinnig durft te zijn.

TC de Uithof - Tennis

TC de Uithof is de grootste studententennisvereniging in Utecht met meer dan 500 leden. Naast de sportieve prestaties is bij TC de Uithof het netwerk van belang. We herkennen elkaar in de ambitie te winnen, het clubgevoel en bij jong en dynamisch kun je je bij deze club alles voorstellen.

TOP/Justlease.nl - Korfbal

Justlease.nl is hoofsponsor van TOP/Justlease.nl te Sassenheim en club voor 500 korfballers en 600 tennissers. Justlease.nl en TOP hebben voor elkaar gekozen door de hoge sportprestaties, de teamspirit en de goede communicatiemogelijkheden.

Als hoofdsponsor zijn wij ontzettend trots op het korfbalteam TOP/Justlease.nl dat op 6 april 2014 landskampioen werd tijdens een zinderende finale in een bomvol Ahoy.