JustFit

JustFit is het sponsorprogramma van Justlease. Waar moet JustFit aan voldoen:

  • Best Fit

    De twee partijen moeten elkaar versterken in merkwaarden
    Zegt u Justlease dan zegt u mobiliteit. Mobiliteit is ‘in beweging’ zijn. Daarnaast bereiken we ons resultaat op een eigentijdse – jong en dynamisch – manier in teamverband. Deze zaken bij elkaar optellend is sport het domein waarbinnen wij onze keuze voor sponsoring maken.

  • Best Deal

    De commerciële doeleinden moeten overeen komen
    Als we elkaars waarden herkennen, kijken we of de sponsoring voldoende bijdraagt aan onze merkpositie, de marketing en de publiciteit.

Sponsoring

Team Justlease.nl – hoofdsponsor schaatsploeg

De in mei 2015 opgerichte schaatsploeg van Ireen Wüst heeft een nieuwe hoofdsponsor. Wij, van Justlease, onderdeel van Terberg Leasing. De schaatsploeg gaat verder onder de naam Team Justlease.nl. Wij willen als sponsor een belangrijke bijdrage leveren aan het verwezenlijken van het doel van de schaatsploeg; het behalen van goud tijdens de volgende winterspelen!

Lees meer over onze sponsorschap »

Noordkaap Challenge – 3FM Serious Request

Justlease.nl 3FM Serious Request Noordkaap Challenge

Van 8 tot 20 december 2014 start de biggest ever editie van de Noordkaap Challenge voor 3FM Serious Request. Dit jaar vragen we aandacht voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld.

De Noordkaap Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Justlease en onze duurzame ‘moeder’ Terberg Leasing B.V. Beide bedrijven laten hiermee hun sociale gezicht zien en maken zich sterk om tijdens de Challenge zoveel mogelijk geld op te halen voor de stille ramp van het Rode Kruis.

TOP/Justlease – Korfbal

TOP/Justlease.nl Sponsoring

Justlease is sponsor van TOP/Justlease te Sassenheim, een club voor 500 korfballers en 600 tennissers. Justlease en TOP hebben voor elkaar gekozen door de hoge sportprestaties, de teamspirit en de goede communicatiemogelijkheden.

Als hoofdsponsor zijn wij ontzettend trots op het korfbalteam Top/Justlease dat op 6 april 2014 landskampioen werd tijdens een zinderende finale in een bomvol Ahoy.

TC de Uithof – Tennis

TC Uithof Sponsoring

TC de Uithof is de grootste studententennisvereniging in Utrecht met meer dan 500 leden. Naast de sportieve prestaties is bij TC de Uithof het netwerk van belang. We herkennen elkaar in de ambitie te winnen, het clubgevoel en bij jong en dynamisch kunt u u bij deze club alles voorstellen.

WK in Lingerie

WK in Lingerie Sponsoring

Dat tijdens de WK 2014 niet alleen de mannen kunnen voetballen, maar dat de vrouwen ook hun ‘mannetje’ staan bewijst WK in Lingerie. Een programma op Veronica dat wordt uitgezonden in de pauze van de WK wedstrijden. Justlease en Veronica laten zien dat teamspirit en sportieve prestaties tot hilarische momenten kunnen leiden. Als u maar eigenzinnig durft te zijn.

Wielerteam SCT

SCT Sponsoring

De oprichters van het Special Cycling Team zijn ondernemers en enthousiaste en fanatieke wielrenners.Deze amateurploeg presenteert zich en presteert als een professionele ploeg. De ambitie om te winnen worden door zowel SC team als Justlease gedeeld en uitgedragen.

Vragen over JustFit?

Heeft u interesse in ons sponsorprogramma dan kunt u mailen naar marketing@justlease.nl.


In teamverband op een jonge dynamische wijze in beweging. Dat is slim geregeld.