jl-inruilbonus-tekst

Samen gaan wij voor goud

De ijzers zijn geslepen

Ireen Wüst heeft in Justlease.nl definitief haar nieuwe sponsor gevonden om samen de gouden droom een vervolg te geven, met als einddoel PyeongChang 2018. De afgelopen maanden heeft Justlease.nl deze missie al ondersteund en daarin altijd de intentie gehad om hieraan een positief vervolg te geven. Dat is nu definitief gelukt.

De vechtlust en het ondernemerschap van Wüst hebben de private lease aanbieder Justlease.nl altijd aangesproken. Bovendien is Justlease.nl, net als Wüst, een eigenzinnige, sterke en ambitieuze speler. Mede dankzij de steun de afgelopen maanden van Justlease.nl is de Olympische droom van Wüst overeind gebleven en heeft ze kunnen laten zien wat ze waard is. Het geloof in de gouden droom is altijd onverminderd groot gebleven, zowel bij de Ireen Wüst als bij Justlease.nl.

Met mijn eigen ploeg heb ik bewust gekozen voor de combinatie van zekerheid en vrijheid. We hebben met 8 topschaatsers een ijzersterk team samengesteld. Het materiaal, de begeleiding, de organisatie, alles is tot in de puntjes geregeld. Dat geeft ons de stevige basis die we nodig hebben om dat goud te pakken. Maar we willen ook vrijheid. Vrijheid om de route richting 2018 te kiezen die wij het beste vinden. Recht op ons doel af, maar wel op onze manier. Juist daarom past Justlease.nl, een partij die de lat ook altijd hoog legt, zo goed als naamgevende sponsor bij ons team.

– Ireen Wüst

Team Justlease.nl - Ireen
Team Justlease.nl

Net als Ireen en haar ploeg kiezen onze klanten, we noemen ze Justleasers, voor enerzijds zekerheid en anderzijds vrijheid. Dat zijn ook precies de waarden van Justlease.nl. Ze komen naadloos overeen. Wij bieden met Justlease.nl particulieren, mensen zoals jij en ik, de zekerheid van een nieuwe auto. Maar dan wel gecombineerd met de vrijheid van uiterst flexibele leaseoplossingen. De samenwerking met de ploeg van Ireen Wüst is voor ons daarom ook een heel logische.

– Rogier Ewijk, CEO van Terberg Leasing, moederbedrijf van Justlease