Klein, trendy en boordevol temperament.

 

Technische kenmerken van de 500

Motor
Brandstof
Vermogen
Verbruik
Versnelling
Deuren
Meerprijs/km 0,00

Lease nu de Fiat 500 extra voordelig bij Justlease.

Trendy en kleine auto, dat is de Fiat 500! Met een enorm assortiment aan kleuren en accessoires kies je voor de uitstraling die bij jou past. De Fiat 500 is nu ook verkrijgbaar bij Private Lease!Je hebt de keuze uit diverse zuinige en schone motoren en deze zijn alle uitgerust met het Start&Stop-systeem. Het systeem dat de motor automatisch afzet wanneer je in het verkeer even moet wachten en hem weer start zodra je wilt wegrijden. Dit spaart niet alleen het milieu maar vermindert ook het brandstofverbruik. Deze zuinige en trendy auto kun je nu ook privé leasen.

De Fiat 500 beschikt over zeven airbags. De enige in zijn klasse die zo veel bescherming biedt. De elektronische veiligheidssystemen zorgen voor een kortere remweg, voorkomen slippartijen en maakt het gemakkelijker tegen een helling op weg te rijden. Het FPS-systeem zorgt er bij een zware botsing voor dat de brandstoftoevoer direct wordt onderbroken. De kans op brand als gevolg van een lekkage wordt door het FPS-systeem aanzienlijk verkleind. De Fiat 500 staat garant voor veilig rijden. Lease deze sfeervolle en luxe auto nu bij Private Lease!

Dit is all-in autorijden bij Justlease

  • Leasetarief inclusief all-risk verzekering en wegenbelasting
  • Standaard met Pechhulp Nederland
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud
  • Nieuw! Rijden terwijl u wacht
  • Klanten waarderen ons met een 8.6 gemiddeld

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over Private Lease of de dienstverlening van Justlease? Heeft u vragen over de auto of hoe het werkt met bijvoorbeeld de kilometerbundel?

Onze lease-adviseurs helpen u graag verder met duidelijke antwoorden en heldere informatie. Bel of mail ons gerust.