Hyundai, je ziet ze niet voor niets overal.

Hyundai is een steeds populairder merk aan het worden in Nederland. Het merk weet altijd te verrassen met kwalitatieve modellen in iedere klasse en tegen scherpe tarieven. Combineer dat met de beste Private Lease service van Nederland en je kunt altijd vertrouwen op een goede deal. Profiteer ook de komende weken van het Hyundai aanbod bij Justlease; dé specialist in Private Lease.

Hyundai Ioniq Hybride

Opwindend is de Hyundai Ioniq hybride zeker. Geniet van de perfecte combinatie tussen het moderne design en de beste aerodynamische prestaties. Deze hybride heeft een van de beste aerodynamica van zijn klasse door de slimme aandrijflijn en een transmissie met een dubbele koppeling. Dat is een prestatie die iedereen inspireert. Ervaar voordelen op milieu- en financieel gebied door hybride te rijden.

 • Hybride: extra zuinig in gebruik
 • Automaat, dus extra comfortabel
 • Perfect design en aerodynamica

De Hyundai i10. De grootste in zijn klasse.

 

Nieuw bij Justlease: Direct Rijden

Justlease is continu bezig om haar serviceniveau richting klanten te verhogen. Het bieden van flexibiliteit vormt daarin de basis van alle oplossingen die we bedenken. Onze nieuwste oplossing is daar weer een mooi voorbeeld van: Direct Rijden.

Het is eigenlijk heel simpel: waarom wachten met alle voordelen van Private Lease, omdat uw auto een levertijd heeft? Wat ons betreft hoeft dat niet. Bij Justlease kun je dan ook direct rijden, terwijl u wacht op uw bestelde auto. Na het bestellen van uw auto, kunt u de volgende werkdag al rijden in een Private Lease auto. Later rijden mag natuurlijk ook altijd.

Bij Justlease hebben we een poule van jonggebruikte Private Lease auto’s geselecteerd, die u direct voorzien in uw mobiliteit. U betaalt gewoon het leasetarief wat u ook voor uw nieuwe auto gaat betalen. U rijdt daarvoor in een klasse Renault Clio, in een beschikbare samenstelling, met DriveGuide. Zo bent u niet alleen snel, maar ook slim op weg.

Wanneer u uw bestelde auto komt ophalen bij Justlease, levert u uw Direct Rijden auto gewoon in bij ons. Dat is het.

U kunt de optie Direct Rijden selecteren als Extra Zekerheid op onze bestelpagina. Het mooiste voordeel van Direct Rijden: u betaalt niets extra. Als gezegd; het is een service die u van ons mag verwachten. Mocht u nog aanvullende informatie wensen of willen weten hoe wij u kunnen helpen met bijvoorbeeld de verkoop van uw huidige auto? Richt u zich dan gerust onze lease-adviseurs via de onderstaande contactgegevens.

Hoe werkt Direct Rijden bij Justlease?

 • Bestel gewoon de auto die u wenst.
 • Geef bij uw bestelling aan dat u gebruik wil maken van Direct Rijden.
 • De volgende werkdag staat uw Direct Rijden auto bij ons klaar. Later rijden kan ook altijd.
 • Deze klasse Renault Clio, in een beschikbare samenstelling, voorziet u direct van mobiliteit.
 • Hiervoor betaalt u hetzelfde leasetarief als voor de bestelde auto.
 • Terwijl u de levertijd van uw auto afwacht rijdt met alle voordelen van Private Lease.
 • Als de levertijd voorbij is, levert u de Direct Rijden auto gewoon in bij ons tijdens het afhalen van uw nieuwe auto.

Welke Hyundai u ook kiest: altijd goed met Justlease

Hyundai staat bekend om haar complete modellen tegen scherpe prijzen. In iedere klasse weet Hyundai keer op keer te verrassen met modellen die alles bieden wat je in een auto zoekt. Niet voor niets zijn de i10 en i20 al jarenlang één van de populairste auto’s.

Deze weken bieden wij diverse Hyundai-modellen tegen extra scherpe tarieven. Omdat wij een grote voorraad tot onze beschikking hebben, kunnen we tevens alle modellen snel leveren. Altijd met de kwaliteit en service die u van Justlease mag verwachten. Dus welke Hyundai u ook kiest, u maakt altijd een goede keuze met Justlease.

Start Private Lease bij Justlease met Hyundai

Eerlijk is eerlijk: voor veel mensen is Private Lease nog nieuw. Toch is het allemaal betrekkelijk eenvoudig. Je betaalt een vast bedrag per maand voor een nieuwe auto, inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting en pechhulp Nederland. Het enige wat je nog hoeft te doen, is tanken.

Doordat je een vast bedrag per maand betaalt, weet je precies waar je aan toe bent. Je loopt geen risico bij mankementen aan de auto, want onderhoud is inbegrepen. Maar je geniet vooral van het rijden van een nieuwe auto. 

Bij Justlease, dé specialist in Private Lease, doen wij er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Onze servicegraad is hoog en wordt door onze klanten gewaardeerd met een 8,7. Daar zijn wij enorm trots op.

Ontdek ook de voordelen van Private Lease bij Justlease. Helemaal nu we een breed aanbod hebben van extra scherp geprijsde Hyundai modellen, die ieder wat wils biedt. Welke Hyundai je ook kiest, bij Justlease zit je altijd goed.

De voordelen van Private Lease bij Justlease

 • Autorijden voor een vast bedrag per maand
 • Inclusief onderhoud, all-risk verzekering, wegenbelasting en pechhulp
 • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud
 • Volle tank bij aflevering
 • Nieuw: rijden terwijl u wacht
 • Justlease kwaliteit die gewaardeerd wordt met een 8.7
 • Extra scherpe deals voor alle Hyundai modellen

Wilt u meer weten wat Justlease voor u kunt betekenen?

Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van Private Lease? Heeft u vragen over de verschillende Hyundai modellen?

Onze lease-adviseurs helpen u graag verder en kunnen u informeren over alle zaken. Bel of mail gerust.