Vacature: Product Marketeer

Bedrijfsomschrijving

Justlease wil iedere consument voorzien in haar mobiliteitsbehoefte. Justlease was de eerste online aanbieder van Private Lease in Nederland. Wij zijn een innovatieve club, die altijd onze klant wil verrassen en de markt altijd vooruit wil helpen. Waarschijnlijk heb je de nieuwe Justlease Carculator (geen typefout) al gezien? Hiermee hebben wij het grootste Private Lease aanbod voor de Nederlandse consument beschikbaar gemaakt. Wij zijn een door data gedreven, dynamische en klantgerichte onderneming. Onze cultuur is plat en informeel. Wij vragen veel van je, maar je krijgt ook alle ruimte om te experimenteren en ondernemen.

Functieomschrijving

Als Product Marketeer, ben jij de spil in het web tussen Marketing, Sales, Strategisch Inkoop en Operations. In een divers team bestaande uit verschillende (online)specialisten zorg jij ervoor dat Justlease niet alleen het grootse Private Lease aanbod van Nederland aan haar klanten kan blijven voorschotelen, maar ook het breedste en diepste. Je bent dagelijks actief bezig met het te voeren prijsbeleid. Ook maak je business cases om o.a. merkcampagnes en nieuwe proposities (denk aan het leasen van motoren) te lanceren. Daarnaast bedenk je innovaties op het gebied van mobiliteit. Je werkt intensief samen met onze klantreisteams binnen Justlease en overige afdelingen binnen Terberg Business Lease Group om de commerciële doelstellingen te behalen. Samen ontwikkelen jullie nieuwe campagnes, dragen bij aan het maximaliseren van de winst én zorgen ervoor dat Justlease de meest innovatie Private Lease maatschappij blijft voor mobiliteits-zoekend Nederland. Verder houd je je bezig met:

 • Werken aan de ideale prijsstrategie, van het uitdenken tot de daadwerkelijke executie;
 • Perfecte mix van producten en proposities creëren en beheren;
 • Productpresentatie continue verbeteren;
 • Samen met o.a. de partnermanager bouwen aan toekomstige campagnes;
 • Afspraken met importeurs/dealers beheren en commerciële impact bepalen;
 • En nog veel meer: dit is een brede job en je zal meerdere ballen op hetzelfde moment hoog moeten houden.

Slagvaardige specialist

Je krijgt energie van het zorgdragen voor een financieel gezonde bedrijfsvoering en weet zowel vanuit ondernemings- als klant-perspectief het productassortiment zo scherp mogelijk in te richten. Je schroomt daarbij niet om verschillende stakeholders te bewerken en het onderste uit de kan te halen. Dat doe je vanuit een voorliefde voor data en commerciële resultaten. In overleg met de verschillende stakeholders stem je prijs, product en distributie af. Je helpt sales door jouw product-/klant-/marktkennis met het overtreffen van de klantverwachting en salesdoelstellingen. Met als belangrijkste drijfveer: de juiste producten of proposities op het juiste moment bij de juist persoon te krijgen. Alles voor de hoogste conversie én een tevreden klant. Met jou aan boord zetten wij de volgende stap. Verdere functie eisen zijn:

 • Je hebt een afgeronde HBO-/WO-opleiding;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met automotive;
 • Je bent analytisch, resultaatgericht, flexibel en stressbestendig;
 • Je hebt oog voor detail en je bent accuraat;
 • Je bent proactief én weet goed het overzicht te bewaren;
 • Je draait je hand er niet voor om bij verschillende stakeholders informatie op te halen en in je voordeel te gebruiken;
 • Je helpt mee met het zo goed mogelijk neerzetten van de product-content;
 • Je hebt een voorliefde voor o.a. Excel;.
 • Onbekende tooling/software is voor jou geen probleem, dat maak je je snel eigen.

Wat staat daar tegenover?

Een vrije rol in een innovatie organisatie. Je werkt samen met een leuk marketingteam.Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je 30 vakantiedagen en een uitstekend salaris. Je hebt de mogelijkheid 32, 36 of 40 uur te werken.

Ben je enthousiast?

Ben jij de product marketeer die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar Jeroen de Jonge via werken@terbergbusinesslease.nl. Als je vragen hebt kan je ook bellen of WhatsAppen naar: 06 – 42 51 44 51