Een elektrische fiets leasen

Private Lease voor elektrische fietsen: een splinternieuwe elektrische fiets zonder dat je hem hoeft te kopen en alle zaken met betrekking tot het gebruiken van je fiets geregeld. Iets voor jou?

Een elektrische fiets leasen

Onze fietsen lease webshop is tijdelijk gesloten.

Wij hebben volop aanbod in elektrische auto’s. Profiteer nu ook van subsidie vanuit de overheid. Lees meer over subsidie elektrische auto.

Zakelijk leasen is ook mogelijk met operational lease.

Ontdek Private Lease voor elektrische auto's

7 voordelen van een leasefiets

Het leasen van een e-bike betekent géén risico of grote investering voor jou.

Vast bedrag per maand

Met Private Lease van Justlease kies je zelf de elektrische fiets die bij jou past. Je hebt bij ons een ruime keuze uit merken, modellen en extra’s. Je kiest een fiets eenvoudig via onze website. Vervolgens betaal je een vast bedrag per maand. Dit bedrag wijzigt niet tijdens de looptijd van jouw contract. Zelfs niet als er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig is. Of als je schade hebt aan de fiets. Het vaste maandelijkse bedrag is inclusief alle kosten voor jouw verzekering, pechhulp onderweg, onderhoud (afhankelijk van het gekozen pakket), banden, reparatie, afschrijving van de fiets en verkoop na drie jaar. Na 3 jaar ontvangen wij de fiets weer van je terug. Wij verkopen de fiets dan voor jou. Of als je de fiets liever zelf wilt kopen, dan kan dit natuurlijk ook.

Geen investering, wel het gemak

Als je een fiets least, rijd je op een nieuwe fiets, zonder zorgen over de grote investering, onderhoud of schade. Met onze diefstal verzekering ben je goed verzekerd. En heb je toch een keer pech? Dan ben je snel weer onderweg met onze 24/7 Pechhulp onderweg. Private Lease. Dat is slim geregeld!

De voordelen

  • Geen risico of grote investering
  • Vast maandbedrag, geen verrassingen achteraf
  • Kortlopend contract: 36 maanden
  • Onderhoud, reparaties, banden en all-risk verzekering kunnen in het maandbedrag worden opgenomen
  • Diefstal en schadeverzekering
  • 24/7 pechhulp onderweg binnen Nederland
  • Haal- en brengservice bij onderhoud of reparatie

Is een elektrische fiets leasen iets voor jou?

Ik ben een particulier

Fietsen naar kantoor levert je veel op. Veel mensen zitten onnodig lang in de auto om op hun werk te komen. Heb je daar ook last van? Of heb je moeite met het vinden van een parkeerplaats? Wil je meer bewegen maar niet bezweet op jouw werk aankomen? Dan is het leasen van een elektrisch fiets via Justlease voor jou de oplossing.

Wij kopen voor jou een e-bike. Je kiest een  fiets en het abonnement dat je daarbij wilt. Voor een vast bedrag per maand gebruik je de elektrische fiets.

Stel je ontvangt een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer en je woont 6 kilometer van je werk dan ontvang je ongeveer € 45,- per maand! Woon je verder dan verdien je zelfs geld! Laat je daarnaast de auto staan dan bespaar je tussen de 11 en 30 cent per kilometer extra!

Veel werkgevers geven hun medewerkers een vergoeding voor het gebruik van de fiets. Dit kan als een kilometervergoeding én via de werkkosten-regeling (WKR). Op deze manier kun je je contract zelfs terugverdienen. Door middel van de werkkosten-regeling mag je werkgever tot 1,2% van je totale fiscale loonsom per jaar onbelast vergoeden aan jou.

Ik ben een werkgever

Als werkgever zijn er verschillende redenen om medewerkers te voorzien van een E-bike.

Fietsen levert gewoon heel veel op. Dit is op het gebied van vitaliteit en daardoor minder ziekteverzuim, maar ook op het gebied van verlaging van parkeerdruk en CO2 uitstoot. Er zijn gelukkig meerdere manieren om fietsen fiscaal aantrekkelijk te promoten.

Volgens de Fietsersbond levert een fietsende medewerker gemiddeld bijna € 1500 op. Daarnaast bespaart de gemiddelde fietser ruim 400 kg CO2 per jaar!

Naast de mogelijkheid om € 0,19 per kilometer onbelast te vergoeden is het mogelijk om de Werkkostenregeling (WKR) in te zetten voor jouw fietsende medeweker. Door middel van de werkkostenregeling mag je tot 1,2% van je totale fiscale loonsom per jaar onbelast vergoeden aan de medewerker. Het is wel belangrijk om te kijken welke ruimte er nog is binnen de WKR.

Stel een medewerker verdient € 36.000 bruto per jaar dan mag je als werkgever maximaal € 432 onbelast vergoeden. Dat is omgerekend € 36 per maand. Het is bij ons al mogelijk om een e-bike te leasen vanaf € 29 per maand. Daarbij is het belangrijk dat het complete WKR bedrag ten laste komt van het jaar waarin de fiets gaat rijden.

Het zakelijk inzetten van een persoonlijke leasefiets (vergelijkbaar aan de leaseauto) is op dit moment, door bijtelling, fiscaal nog niet aantrekkelijk. Om jouw medewerkers te voorzien van een fiets voor zakelijke ritten kunnen wij je van een E-bike pool voorzien. Deze pool is vrij inzetbaar voor jouw medewerkers. Wij kunnen de E-bike pool zelfs voorzien van een reserveringssysteem en stalling. Daarmee nemen wij je alles uit handen en kun je onbezorgd aandacht geven aan jouw organisatie en klanten.

Ook interessant:
- Leaseauto: zakelijk leasen

Ben je klant bij ons en heb je (service) vragen?

Neem dan gerust contact met ons Customer Care team.
Wij zijn elke werkdag te bereiken via 030 – 850 1500 of vragen@justlease.nl of chat tussen 08.00 uur tot 21.00 uur.