Wat is Private Lease van Justlease?

Vroeger kenden we leasen als auto van de zaak. Maar tegenwoordig kunnen particulieren ook gewoon een auto leasen. Dan heet het Private Lease. Je betaalt als je private leaset een vast bedrag per maand waarin kosten voor o.a. onderhoud, reparaties, nieuwe banden, allriskverzekering en je wegenbelasting zijn meegenomen. Zelfs je afschrijving zit erbij, want Justlease koopt de auto voor je zodat jij die grote investering niet hoeft te doen. Je spaarpotje kun je dan fijn voor iets anders gebruiken.

Lees meer over Private Lease

 

De voordelen van Private Lease

  • Je hebt geen groot aankoopbedrag nodig
  • Geen zorgen over onderhoudskosten
  • Je rijdt elke paar jaar een compleet nieuwe auto
  • Je blijft niet zitten met een restschuld
  • Je hebt inzicht in je maandelijkse autokosten
  • Je hoeft geen aanbetaling te doen
  • Geen zorgen: je kunt je verzekeren tegen ontslag
Ontdek meer voordelen

Private Lease bij Justlease

Private lease bij Justlease is meer dan alleen rijden voor een vast maandbedrag. Wij denken graag met je mee over hoe jij mobiliteit het beste in kunt vullen. Wij zijn jouw specialist in Private Lease en je kunt altijd bij ons terecht met vragen en voor advies van onze experts. Met onze kennis en ervaring helpen we jou op de beste en slimste manier de weg op.

Ontdek nu Justlease

Onze oplossingen

Nieuwe auto

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een nieuwe auto rijden.

Occasion

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een zo goed als nieuwe auto rijden.

Onbeperkt KMs

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een Elektrische auto rijden met Onbeperkt Kilometers.

Aanbieding

Bekijk onze meest actuele Private Lease Aanbieding.

Kopen of leasen?

Wanneer je toe bent aan een nieuwe (of gebruikte) auto, dan is het tijd om de keuze te maken: wordt het leasen of kopen. Maar de twee opties vergelijken is complexer dan je misschien op het eerste gezicht denkt. Niet alle kosten die komen kijken bij het kopen van een auto zijn altijd even inzichtelijk en hoe het precies zit met leasen, is je misschien ook nog niet helemaal duidelijk.

Daarom hebben we de voor- en nadelen van kopen en leasen voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt bepalen wat het beste past bij jouw situatie. En inzicht krijgt in de kosten van Private Leasen of kopen. Of bekijk gewoon meteen het rekenvoorbeeld, zodat je weet welke kosten je allemaal op een rijtje moet zetten om zelf een goede vergelijking te maken.

Vergelijk het zelfBekijk het rekenvoorbeeld

Wat kost Private Lease?

Bij Justlease zijn we er supertrots op dat we zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Maar ook voor jou is dat een groot voordeel. Het betekent dat we ons eraan committeren je altijd een goede prijs en voorwaarden te bieden.

Door bijvoorbeeld grote hoeveelheden auto’s te kopen zodat we de tarieven laag kunnen houden en door te garanderen dat je maandprijs niet opeens tussentijds wordt verhoogd. Maar ook door altijd vóóraf duidelijk te zijn over de maximale kosten die je betaalt bij schade, bij het inleveren van je auto of als je kiest om je contract eerder te beëindigen. En loop je toch vast? Dan kun je te alle tijden terecht bij een geschillencommissie.

Bij ons sta jij echt centraal en met het Keurmerk Private Lease dragen we dat nog eens extra uit.

Lees meer over het Keurmerk Private Lease

Wanneer kan ik Private Leasen?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt of Private Lease ook bij jouw situatie past. Je kunt bij ons leasen als je in het bezit bent van een rijbewijs, tussen 18 en 75 jaar oud bent en voldoet aan de minimum inkomenseisen.

Bij Justlease adviseren we je graag en denken we met je mee om tot de beste lease-oplossing voor te komen die precies aansluit bij jouw wensen.

Wil je meer weten over de voorwaarden en de eisen waar je aan moet voldoen?

Bekijk onze voorwaarden

Heb je een vraag?

Heb je nog vragen of misschien hulp nodig bij het samenstellen van jouw auto of contract? Wij helpen je graag. Wij zijn elke werkdag bereikbaar via telefoon en chat of via vragen@justlease.nl tussen 8:00 en 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Hoe bestel ik mijn auto?Bekijk de meest gestelde vragen

Past Private Lease bij jou?

Wil je in een complete en nieuwe auto rijden of een goed onderhouden en jonge occasion? Wil je een vast maandbedrag betalen zodat je altijd weet waar je aan toe bent? Dan is het antwoord Ja, Private lease past bij jou!

Maar Private Lease is ook interessant als je:

  • Niet in één keer een groot bedrag uit wilt geven aan een auto
  • Niet in één keer een keer een groot bedrag uit kán geven, maar wel maandelijks een vast bedrag kunt missen
  • Geen last wilt hebben van de onzekerheden en onverwachte kosten die horen bij een gebruikte auto

Overtuigd?

Bekijk direct de modellen die we bieden.

Bekijk het aanbodProfiteer van onze acties

Vind snel een antwoord op jouw Private Lease-vraag