Private Lease Occasion

Geen zorgen over de staat van een tweedehands auto, het aantal kilometers op de teller of verborgen gebreken waardoor je voor onverwachte verrassingen komt te staan? Lease dan een Private Lease Occasion bij Justlease. Met een occasion via Private Lease kun je tegen een scherp tarief een gebruikte auto leasen, waarbij onderhoud en reparatie is inbegrepen. Bovendien zijn de looptijden korter, dus je kunt voordelig proberen of het leasen van een auto bij je past.

Ontdek occasion lease

Ontdek de mogelijkheden en rij zorgeloos een Private Lease Occasion

Een Private Lease Occasion is een aantrekkelijke keuze met interessante voorwaarden tegen een gunstig tarief. Justlease Private Lease Occasions zijn occasions waarbij je geen zorgen hebt over de staat van de auto of de kilometerstand. Justlease zorgt voor een aantrekkelijk occasion aanbod, zodat jij plezierig en zorgeloos kunt rijden.

Occasion leasen

Een occasion leasen is een slimme keuze, want je profiteert van de voordelen van leasen, tegen aantrekkelijke voorwaarden. Omdat een Private Lease Occasion voor een tweede maal wordt ingezet, kan Justlease deze tweedehands auto’s namelijk voor een kortere looptijd én tegen een scherp tarief aanbieden.

Naar Occasions

Waarom is een occasion leasen een slimme keuze?

  • Snel leverbaar
  • Inclusief onderhoud en reparatie
  • Kortere looptijd