Elektrisch rijden met Private Lease van Justlease

Zorgeloos en voordelig autorijden

Start nu met zorgeloos, duurzaam en voordelig autorijden met Private Lease van Justlease. Bespaar op je autokosten en laat ons al je autozaken regelen voor een vast bedrag per maand.

Extra zuinig, stil en snel autorijden? Justlease heeft voor jou dé oplossing: een splinternieuwe elektrische Smart ForFour Electric Drive vanaf 269,- p/mnd

Wij wensen je alvast een fijne reis!

Profiteer van elektrisch rijden

  • Zuinig
  • Geen ritjes naar het tankstation meer nodig
  • Stil én snel

Elektrisch autorijden

Wie had twee jaar geleden gedacht dat er nu al veel volledig elektrische leaseauto’s rondrijden? Toch is het zo. Dat komt door een aantal duidelijke voordelen: een elektrische leaseauto heeft geen brandstof nodig, er zijn geen ritjes naar het tankstation meer nodig, ga zo maar door.

Maar er worden ook nadelen uitgesproken, zeker door lange afstand rijders. Het bereik van een elektrische auto is beperkt en wanneer je dagelijks op de weg zit, gaat dat al snel een probleem opleveren. Er wordt uiteraard gewerkt aan een groter bereik door de verschillende fabrikanten, zodat we in de toekomst net zover kunnen rijden met een elektrische auto op ‘1 tank’ als dat we nu doen met een benzineauto.

Een elektrische auto is zuinig, stil én snel. Ook iets voor jou?

Wat is Private Lease?

Met Private Lease rijd je in een nieuwe en zuinige auto en worden alle autozaken voor je geregeld. Je betaalt maandelijks een vast maandbedrag. Hierin zitten alle kosten als afschrijving, vervangend vervoer, all-risk verzekering, onderhoud, banden en reparatie.

De auto wordt door ons volledig onderhouden. Bij Justlease.nl kun je zelf bepalen hoe lang je de auto wilt rijden (min. looptijd is 12 maanden) en hoeveel kilometers je rijdt. Het abonnement is flexibel en kun je gedurende de looptijd van het contract wijzigen.

Zorgeloos en voordelig autorijden, dat is slim geregeld!

Bekijk elektrische modellenBekijk alle modellen

De voordelen van Private Lease

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Zekerheid door een vast bedrag per maand
  • Geen zorgen over onderhoud en de eventuele kosten
  • Elke paar jaar een nieuwe auto
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Alle autozaken geregeld

Ontvang gratis onze brochure

Wij hebben alle informatie over Private Lease gebundeld in een handige brochure zodat je deze nog eens op je gemak door kunt lezen. Vul je emailadres in en wij sturen je de brochure gratis toe.