Private Lease occasion van Justlease

Met Private Lease occasion geniet je van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring, maar ook van de zekerheid die hoort bij een leaseauto. Je loopt geen risico op dure onderhoudsbeurten, want alle kosten voor onderhoud zijn voor ons.

Onze Occasion Lease auto’s zijn daarnaast snel leverbaar – vaak al binnen 3 weken na goedkeuring – en de looptijden voor Occasion Lease zijn korter. Daardoor behoud jij je flexibiliteit maximaal. Verder kan er subsidie worden aangevraagd op elektrische occasions; lees meer over subsidie elektrische auto. Kortom: Occasion Lease is voordeliger, risicoloos en flexibel rijden. De perfecte oplossing voor wie niet nieuw, maar wel zeker de weg op wil.

Bekijk de modellenMeest gestelde vragen

Over Occasion Lease

Het is je grootste nachtmerrie. De auto die je via een online aanbieder hebt gevonden en na veel onderzoek en advies hebt gekocht, blijkt je occasion net na het vervallen van de garantie toch een aantal mankementen te hebben. Een dure grap waar je niet op had gerekend. Bij occasion lease zit dat anders.

Occasion Lease is zekerheid

Lease je een occasion bij Justlease dan sta je nooit voor onverwachte kosten. Het onderhoud van jouw auto is gewoon onderdeel van je leasecontract. En staat je auto langer dan een dag bij de garage dan vergoeden we na 24 uur het vervangend vervoer ook.

Duurzaam én voordelig

Kies je voor een occasion van Justlease dan rijd je voordelig een jonggebruikte en complete auto. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar doordat wij het maximale halen uit het gebruik van deze auto, is het ook een duurzame keuze.

Een gebruikte auto, maar hoge kwaliteit

Alle occasions die wij aanbieden voldoen aan onze zeer strenge kwaliteitsnormen. De occasions van Justlease zijn in de meeste gevallen ex-lease auto’s uit ons eigen wagenpark. Niet alleen betekent dit dat wij de onderhoudshistorie precies kennen, maar ook dat onze occasions gewoon goede auto’s zijn die wel gebruikssporen kunnen hebben.

Flexibel en compleet

De occasions van Justlease zijn compleet uitgerust met interessante extra’s. Met occasion lease rijd je ook nog eens een stuk flexibeler. In veel gevallen is een korte looptijd een mogelijkheid, een contract van twee of drie jaar bijvoorbeeld.

Voordelen van Occasion Lease

  • Scherpe tarieven
  • Kortere looptijden
  • Inclusief al het onderhoud
  • Een zeer compleet uitgeruste auto
  • Snelle levertijden

Onze oplossingen

Nieuwe auto

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een nieuwe auto rijden.

Occasion

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een zo goed als nieuwe auto rijden.

Elektrisch

Voor een vast maandbedrag zorgeloos in een Elektrische auto rijden.

Aanbieding

Bekijk onze meest actuele Private Lease Aanbieding.

Kies jij Occasion lease?

Past Occasion lease precies bij jouw wensen? Bekijk dan direct ons huidige aanbod. Onze Private Lease vergelijker is handig. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via  030 – 850 1500 (optie 2) of stuur een bericht via WhatsApp.

Bekijk het aanbodBekijk onze aanbieding

Ontvang gratis onze brochure

Wij hebben alle informatie over Private Lease gebundeld in een handige brochure zodat je deze nog eens op je gemak door kunt lezen. Vul je emailadres in en wij sturen je de brochure gratis toe.

E-mailadres
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden, aanvullende voorwaarden en het privacy statement van Justlease.