Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar Private Leasecontract af te sluiten. Justlease is daarom erg trots dat wij per 1 februari 2018 bij dit keurmerk zijn aangesloten.

Veilig en verantwoord een auto leasen

Dankzij het keurmerk weet u dat u bij Justlease veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Het Keurmerk Private Lease zorgt dat u als consument weten waar u aan toe bent én beschermt u rechten en plichten.

Duidelijke afspraken

Stichting Keurmerk Private Lease heeft samen met de Consumentenbond duidelijke afspraken gemaakt. Met een sterk keurmerk weet u waar aan toe bent en kunt u dus daadwerkelijk zorgeloos rijden.

Geen klant, maar een persoon

Bij het leasen van een auto gaat u een maandelijkse betalingsverplichting aan met Justlease. Het is uiteraard belangrijk dat leasen past binnen uw financiële totaalplaatje. Daarom toetsen wij of uw inkomen het leasebedrag kan dragen. Zo kunt u nooit méér leasen dan verantwoord is.

Voordelen

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Maak kennis met het Keurmerk Private Lease

Eerlijke voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. Het Keurmerk Private Lease biedt in combinatie met onze voorwaarden veel bescherming, zodat u niet met onverwachte en onredelijke extra kosten kunt worden geconfronteerd. Als Justlease zorgen we ervoor dat het maandtermijn bijvoorbeeld niet tussentijds wordt verhoogd en dat de maximale kosten bij schade, het inleveren van de auto en het voortijdig opzeggen van het contract vooraf duidelijk is. Ook geldt er een borgsommaximum, een bedenktijd en kunt u conflicten voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Wij vinden het belangrijk dat u als consument beschermd bent en oprecht zorgeloos kunt rijden, met het Keurmerk Private Lease dragen we dat nog eens extra uit.

Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Conform de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease, worden nieuw afgesloten contracten (na 1 februari 2018) geregistreerd bij het BKR. Het BKR en Justlease beschermen consumenten op die manier tegen te veel leningen en de bijbehorende (hoge) rentes. Wel zo verantwoord!

Registratie van het leasecontract hoeft absoluut niet nadelig te zijn. Als u netjes het afgesproken maandbedrag voldoet, zien andere of toekomstige kredietverstrekkers dat u een trouwe betaler bent. Wel kan deze registratie mogelijk invloed hebben op andere financieringsaanvragen, zoals een hypotheek.

Stichting Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen.

Justlease maakt graag heldere afspraken. Zodat u snel en duidelijk weet waar u aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw auto!

Wilt u meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar keurmerkprivatelease.nl of neem gerust contact op met ons team via 030 – 850 1500 en vragen@justlease.nl.