KIA PICANTO Private Lease bij Justlease

KIA PICANTO Private Lease bij Justlease

Kia Picanto – Strak en sportief

Start je avontuur in de compacte Kia Picanto. Dit kan nu met Private Lease. De 4-zits bij Justlease lijkt klein aan de buitenkant, maar heeft voor een compacte stadsauto enorm veel ruimte! Kort weekend weg? Geen enkel probleem met de Picanto. Naast zijn compactheid is de Kia Picanto ook erg zuinig. De 1.0 driecilinder motor brengt je overal waar je naartoe wilt. Waar je ook heengaat, de Picanto is betrouwbaar, zuinig, én zit vol energie!

Zoals al genoemd is de Picanto zeer compact. Dit maakt de Picanto je perfecte maatje om mee in de stad rond te rijden. Je manoeuvreert je makkelijk door de kleine straatjes en kan bijna altijd wel een parkeerplek vinden. De Kia Picanto maakt rijden makkelijk! Verder is de Picanto erg comfortabel. Bij Kia hebben ze de Picanto zo ingedeeld dat je ondanks de compactheid genoeg ruimte hebt om te zitten, dit zorgt ervoor dat je comfortabel van A naar B komt.

Bekijk aanbod Kia Picanto

Hill Assist

Vanaf de standaard uitvoering van de Kia Picanto heb je all Hill Start Assist. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je bij je hellingproef zomaar achteruit glijdt. De Picanto assisteert je met het starten op een heuvel en zorgt ervoor dat je soepel kan optrekken.

Bekijk aanbod Kia Picanto

Veiligheid

Bij de Kia Picanto staat veiligheid voorop. Daarom heeft Kia actieve veiligheidsfuncties die je helpt bij controle te behouden over de auto. Ter bescherming biedt de Picanto ook stuur- en dashboard-airbags voor de bestuurder en voorpassagier, zij-airbags links en rechts voorin en gordijn-airbags langs de zijramen voor- en achterin. Dus zoek je een compacte auto waar veiligheid centraal staat? Kies dan voor de Picanto.

Altijd makkelijk parkeren!

De Kia Picanto is klein en compact. Hierdoor kan je jouw Picanto altijd kwijt in de drukke stad. Kleine parkeerplek en weinig ruimte om in te steken? Geen probleem, want met jouw Picanto manoeuvreer jij je makkelijk door de smalle steegjes op weg naar jouw parkeerplek. Ontdek het merk Kia.