Bestelling en levering

Lees hier alles over je bestelling en de uiteindelijke levering van de auto

Meest gestelde vragen

Ik wil gebruik maken van mijn herroepingsrecht. Hoe werkt dat?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het private leasecontract hebt ondertekend.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk of via e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Je moet de mededeling voor een herroeping doen voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onmiddellijk, en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval worden voor deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Je bent alleen verplicht de eventuele abonnementskosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding. Let op; je blijft aansprakelijk voor eventuele schade die wordt opgedaan tijdens de bedenktermijn.

Download hier het modelformulier voor herroeping

Wil je de overeenkomst herroepen? Je kunt de mededeling sturen naar:

Eendrachtlaan 280
3526 LB Utrecht
Telefoonnummer: 030 – 850 1500
E-mail: acceptatie@justlease.nl