Het leasecontract

Lees hier alles wat je moet weten over het Private Lease contract van Justlease

Meest gestelde vragen

Waar en wanneer moet ik mijn auto inleveren?

De auto kan kosteloos worden ingeleverd in Utrecht. Wij maken daarvoor een afspraak met jou. Tijdens de inleverafspraak controleren we samen met jou de auto op mogelijke schades en of deze compleet (inclusief sleutels, kentekenbewijzen en accessoires ) en schoon is. Het inleveradres is:

Justlease
Afdeling Inleveren
Zeehaenkade 50
3526 LC Utrecht

Inleveren op locatie
Er kan ook worden gekozen voor een inname op locatie in Nederland. Er kan op eigen initiatief een afspraak worden gemaakt bij een partner van ons in de buurt. De afmelding van het voertuig bij Justlease wordt door onze partner gedaan op het moment van inlevering. Onze partner noteert de kilometerstand en controleert samen met jou of alle spullen (zoals de sleutels, reservesleutels en onderhoudboekjes) compleet zijn.

De auto wordt op een later moment bij Justlease op locatie in Utrecht uitgebreid geïnspecteerd. Deze inspectie is leidend voor de afwikkeling van schades. Totdat de auto is ingeleverd bij Justlease blijf jij verantwoordelijk voor de auto.

Het factureren van het leasecontract stopt op de datum dat je de auto hebt ingeleverd bij onze partner. De wegenbelasting stopt pas als de auto bij ons in Utrecht op de Zeehaenkade staat. Wij kunnen namelijk de auto pas vrijwaren als deze bij ons op het terrein staat.

Na de afmelding wordt er een transport ingepland naar Utrecht. De kosten hiervoor bedragen €95 inclusief BTW wanneer je een andere auto bij ons gaat rijden. Wanneer je geen auto bij ons blijft rijden, zijn de kosten €175 inclusief BTW. Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een e-mail naar opzeggen@justlease.nl