Model Info

Model info FAQ categorie

Meest gestelde vragen

Wat is Private Lease en hoe werkt het?

Private Lease is een product van het online autoleasebedrijf Justlease. Je kunt privé een auto bij ons leasen. Met Private Lease rijd je in een nieuwe auto met vele extra’s, waaronder onderhoud, reparaties, banden en all-risk verzekering, tegen een vast maandbedrag. Als je de auto na de contractperiode inlevert, hoef je je geen zorgen te maken of de auto wordt verkocht en voor welk bedrag. Je stapt gewoon weer in een nieuwe auto.

Geen risico of investering
Je loopt geen enkel risico en je hoeft geen grote investering te doen. Gedurende het contract van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden betaal je een vast maandbedrag. Hierin zijn alle kosten, zoals het gebruik van de auto, afschrijving, verzekering, onderhoud, banden, reparatie, en verkoop na de looptijd, inbegrepen.

Vast maandbedrag
Je betaalt gedurende de contractperiode altijd een vast maandbedrag. Ook als je auto een onderhoudsbeurt of reparatie nodig heeft. Ook de kosten voor de verzekering blijven hetzelfde, zelfs als je schade rijdt. Bij schade betaal je alleen het bedrag van je eigen risico. Je kunt ervoor kiezen je eigen risico te verlagen of af te kopen.

Zekerheid
Met Private Lease hoeft je je geen zorgen te maken over mobiliteit. Je kunt letterlijk gaan en staan waar en wanneer je wilt. Mét de zekerheden die wij je bieden:

  • eerlijke voorwaarden;
  • compleet product;
  • bescherming tegen te hoge financiële lasten;
  • 14 dagen bedenktijd.

24/7 pechhulp
Heb je pech of schade? In Nederland of in het buitenland? Dan regelen wij dat je weer zo snel mogelijk de weg op kan. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar via 030-850 1500. Zij helpen je graag weer op weg. Ook vervangend vervoer is in het leasecontract inbegrepen, maar de eerste 24 uur betaal je zelf.

Hoe werkt Private Lease?
Private Lease is een gemakkelijke vorm van leasen voor de particuliere rijder. Je kiest uit de beschikbare modellen de auto die het best bij jou past. Binnen het complete leasepakket regelen wij alles en je kunt voor een vast maandbedrag zonder zorgen op weg!

Vragen?
Heb je een vraag, of heb je advies of begeleiding nodig? We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 en 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel met 030-850 1500, of stuur een e-mail naar vragen@justlease.nl. Je ontvangt gemiddeld binnen 5 werkdagen een reactie van ons.