Onderhoud

Meest gestelde vragen

Heb ik toestemming nodig voor een onderhoudsbeurt of reparatie?

Nee, je hebt geen toestemming nodig voor een onderhoudsbeurt. Onze servicepartner Profile Car & Tyreservice neemt contact met je op zodra het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Je kunt dan direct een afspraak maken. Ook kun je via MijnJustlease een afspraak inplannen met Profile. Bijvoorbeeld als je auto een variabele onderhoudsinterval heeft en dat via het dashboard aangeeft.

Als een reparatie noodzakelijk is, kun je zelf contact opnemen met Profile Car & Tyreservice voor het maken van een afspraak, bij garantie of complexe reparaties verwijzen zij je door.

Of je neemt contact op met Justlease via 030-850 1500. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 en 17:30 uur. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van een afspraak voor een reparatie.

Auto wordt opgehaald en teruggebracht 
Je kunt zelf aangeven waar je de auto wilt laten ophalen en terugbrengen. Dat kan bij jou thuis zijn, maar ook op je werk. Jouw auto wordt dan op de afgesproken tijd en locatie kosteloos opgehaald.

Vervangend vervoer
Vervangend vervoer in Nederland is standaard onderdeel van uw leasepakket. Je krijgt dus vervangend vervoer in het geval van schade of onderhoud.

Ons vervangend vervoer heeft een eigen risico van 24 uur. Dit betekent dat bij een reparatie die bijvoorbeeld 48 uur duurt, je de eerste 24 uur zelf betaalt. Na 24 uur worden de kosten door ons vergoed.

Geen eigen risico bij ‘Direct Vervangend Vervoer’ 
Heb je de optie ‘Direct Vervangend Vervoer’ genomen? Dan betaal je geen extra kosten voor het vervangend vervoer. Ook niet de eerste 24 uur. Een uitstekende keuze om onvoorziene kosten te voorkomen. Je kunt altijd nog voor deze optie tijdens het lopende contract.

In onderstaande video leggen we nog een keer duidelijk uit hoe het onderhoud van je leaseauto wordt geregeld.