Schade

Lees hier alles wat je moet weten over schade

Meest gestelde vragen

Welke schades zijn acceptabel bij het inleveren van mijn leaseauto?

De schades die wij acceptabel vinden zijn kleine beschadigingen, ontstaan door normaal gebruik. Bijvoorbeeld slijtage of beschadigingen die gezien de leeftijd en de kilometerstand van je auto te verwachten zijn. Wij hebben een handige handleiding gemaakt voor het inleveren van je auto. Zo kun je van tevoren zelf controleren welke schades wij acceptabel vinden.

Bij het inleveren van de auto bij Justlease in Utrecht, bekijken we samen de staat van de auto en nemen we deze schades met je door. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Lever je de auto bij een van onze partners in, dan wordt eventuele schade vastgesteld wanneer de auto op locatie bij Justlease in Utrecht is. Je ontvangt een digitaal innamerapport van deze inspectie.

Totdat de auto is ingeleverd bij Justlease blijf jij verantwoordelijk voor de auto.

Niet acceptabele schade
Schade door een aanrijding en alle andere schades vinden wij niet acceptabel. Wij raden je altijd aan deze schades op tijd te melden via schade@justlease.nl. Als je geen schademelding hebt gedaan, dan berekenen wij deze schade bij inname van de auto aan jou door. Dit zijn dan de werkelijke herstelkosten, zonder aftrek van eigen risico.

Controleer auto op schade voordat je de auto inlevert
Om verrassingen te voorkomen, raden wij je aan je auto te controleren op schades voordat je deze inlevert. Om je hierbij te helpen, hebben we een handige checklist gemaakt:
Download de Handleiding voor het inleveren van je auto (pdf)