Voorwaarden

Alle informatie die bij de voorwaarden van een Private Lease auto horen.

Meest gestelde vragen

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een private leaseauto te leasen?

Private lease is een gemakkelijke vorm van leasen voor de particuliere rijder. Je kiest de leaseauto die het best bij je past. Voor een vast maandbedrag kun je zonder zorgen op weg, wij regelen alles binnen het complete leasepakket.

Om een leasecontract met ons af te kunnen sluiten, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je bezit een geldig Nederlands rijbewijs;
  • Je voldoet aan het minimum inkomen.

Minimum inkomen
Wij beoordelen per persoon of het leasen van een auto mogelijk is. Wij vragen je om een kopie van een salarisstrook, bankafschrift en ID-kaart of paspoort. Deze informatie gebruiken we om het financiële risico in te schatten. Voor deze controle maken we gebruik van de diensten van EDR Credit Services. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar je woonplaats, woonsituatie en eventuele schulden of achterstallige betalingen. Na deze controle en die van onze financiële afdeling bepalen wij of je een auto bij ons kunt leasen.

Voldoe je niet aan de voorwaarden?
Voldoe je niet aan alle voorwaarden, kun je de leaseaanvraag ook via iemand anders, een bekende, laten verlopen. Deze persoon doet de leaseaanvraag en betaalt het maandelijkse leasetarief. Hoe je dat onderling verrekent, is aan jou. Deze persoon is dan aansprakelijk voor de auto, maar je kunt alsnog een leaseauto rijden.

Populaire merken: Peugeot private lease | Mercedes private lease | Ford private lease