Peugeot 208 Private Lease bij Justlease

Peugeot 208 Private Lease bij Justlease

Peugeot 208 – Karaktervoller, sportiever en geraffineerder dan ooit

De nieuwe Peugeot 208 is een auto die zich goed leent voor gezinnen met jonge kinderen. De 208 is sportief, zuinig in verbruik en lekker compact. Als het aankomt op design, pakt de 208 direct de koppositie in het B-segment auto; aantrekkelijk én met een verhaal. Naast het aantrekkelijke design biedtde 208 ook leuke opties. Zo geniet je van de connectiviteit tussen auto en telefoon via Apple CarPlay, Android Auto of MirrorLink (uitgerust vanaf de Comfort uitvoering). Wanneer geniet jij van je nieuwe Peugeot 208? En profiteer je daarnaast van de voordelen van Private Lease.

Bekijk aanbod Peugeot 208

Aantrekkelijk design

Peugeot heeft succesvol de vertaalslag van de grote 508 naar compacte 208 gemaakt. Zo komen de ‘pianotoetsen’, die we al kennen van de 508, 3008 en 5008 terug in deze nieuwe 208 uitvoering. Het maakt niet uit welke uitvoering je kiest bij Justlease, dit model is altijd om door een ringetje te halen. De nieuwe Peugeot 208 is een topper!

Bekijk aanbod Peugeot 208

Als een leeuw

Peugeot wordt gepresenteerd door haar onmiskenbare symbool: de leeuw. De leeuw staat voor kracht, souplesse en snelheid. Steekwoorden die ook van toepassing zijn op de auto’s van Peugeot. Een leeuw beschikt ook over slagtanden en klauwen. In het vernieuwde, stoere, design komt dit terug als licht onder de koplampen en in de achterlichten. Zo zijn de achterlichten voorzien van een kenmerkende leeuwenklauwafdruk.

Veiligheidssystemen

De nieuwe Peugeot 208 is uitgerust met de belangrijkste veiligheidssystemen. De Sport en Sport Plus uitvoeringen van Justlease beschikken zelfs over een ‘Advanced Active Safety Brake’, met camera en radar! Dit systeem remt automatisch (t/m 85 km/h) om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken als het een dreigende aanrijding met een voorligger of een voetganger op dezelfde rijstrook detecteert.

Ook interessant: Peugeot e-208 Private Lease | Peugeot 2008 Private Lease | Peugeot e-2008 Private Lease | Peugeot 3008 Private Lease