Volkswagen Polo – Sportiviteit, klasse en comfortabel

De Volkswagen Polo is één van de meest populaire auto’s in Nederland. Terecht, want de Polo biedt eigenlijk alles wat je van een middenklasser wilt. Zoek je een sportieve en comfortabele auto met stijlvolle degelijkheid? De vernieuwde Volkswagen Polo heeft het allemaal. Geroemd om zijn kwaliteit en niet voor niets is de auto al sinds zijn introductie in de jaren ’70 een populaire auto.

De Polo is geschikt voor de sportieve ritjes maar is ook een heerlijke auto om tijdens het werk in rond te rijden. Dit kan nu met Private Lease. Door de strakke lijnen en het bescheiden gebruik van chroom, is de Volkswagen Polo een auto met klasse. Het lijkt er ook op dat Volkswagen met de nieuwe Polo toch weer net even een wat strakker design heeft weten te realiseren.

Wil jij ook een sportiviteit en klasse combineren met comfortabel rijden?

De Polo biedt het het allemaal!

Bekijk aanbod Volkswagen Polo

Boordcomputer Plus

De uitgebreide boordcomputer van de nieuwe Polo informeert je over het actuele en gemiddelde verbruik van de auto en biedt ook de mogelijkheid om de te rijden route weer te geven van je navigatie. Zo ben je altijd op de hoogte van de huidige status en is alle informatie binnen handbereik.

Bekijk aanbod Volkswagen Polo

Adaptive Cruise Control

De ACC werkt samen met de Front Assist en zorgt ervoor dat de auto automatisch op afstand blijft van de voorligger. Dit systeem helpt tevens om aanrijdingen met achteropkomend verkeer en voorliggers te voorkomen. De voetgangersherkenning helpt daarnaast om een noodstop te maken als een aanrijding met een voetganger dreigt.

Multifunctioneel stuurwiel

Het stuurwiel van de nieuwe Polo is niet alleen mooi door de lederen bekleding, het biedt de berijder ook alle gemakken. Via de eenvoudige bediening op het stuurwiel is de berijder eenvoudig én veilig in staat om belangrijke functies van de auto te bedienen. Zo kan het volume aangepast worden wanneer je muziek aan het luisteren bent of via bluetooth aan het bellen bent. Ontdek het merk Volkswagen.