Wat is Halal Lease?

Wij streven ernaar dat Private Lease voor iedereen in Nederland toegankelijk is, vandaar dat Justlease de eerste leasemaatschappij is die een constructie heeft opgezet waarbij het leasen van een auto ook mogelijk wordt gemaakt voor iedereen met een islamitische geloofsovertuiging. Respect en aandacht voor de Islamitische (financiële) wetgeving vinden wij belangrijk. Vandaar dat we, onder leiding van Shaykh Mhamed Aarab en Shaykh Galal al-Jihany van de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUASR), een verklaring hebben ontvangen dat het afsluiten van een Halal Leasecontract bij Justlease met alle zorgvuldigheid is opgesteld conform de islamitische wetgeving.

Met Halal Lease van Justlease private lease je een splinternieuwe auto en geniet je van zorgeloos rijden omdat je altijd weet waar je aan toe bent met een vast maandbedrag. In dit maandbedrag zijn de kosten voor o.a. onderhoud, reparaties, nieuwe banden, allriskverzekering en je wegenbelasting inbegrepen. Einde contract? Je levert de auto gemakkelijk weer in. Let op, het betreft dus geen financial lease.


Stel nu je auto samen met Halal Lease

Ook met Halal Lease geven we je toegang tot het grootste private lease aanbod van Nederland: de Carculator! Met de Carculator laten we alle kaders los en geven we jou de ruimte om je leaseauto helemaal naar wens samen te stellen. Voor iedere situatie en budget hebben wij een scherp geprijsde leaseauto die aansluit op jouw behoefte.

Justlease geeft jou de touwtjes in handen. Stel zelf je auto samen en wij regelen de rest. Alles in één keer zorgeloos geregeld, net als voor de 31.000 mensen die je voorgingen.

Bekijk Halal Lease aanbod

Private Lease

Met Halal Lease profiteer je van alle voordelen van Private Lease conform de richtlijnen van de islamitische wetgeving. Evengoed zijn we als Justlease aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat we ons eraan committeren je altijd een goede prijs en voorwaarden te bieden.

Lees meer over Private Lease

Specialisten aan het woord

We snappen dat een nieuw product vragen oproept.
Om meer duidelijkheid te geven hebben we Drs. Galal Amer al-Jihany & Dhr. Shaykh Mhamed Aarab van de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam gevraagd om een aantal veelgestelde vragen te beantwoorden.

Meer informatie over de voorwaarden? Dat lees je hier: FAQ Halal Lease.

Halal Lease: wat vinden jullie van Halal Lease?
.

Halal Lease: hoe heeft de Islamitische universiteit geholpen bij het tot stand komen van Halal Lease?

Halal Lease: wat is Riba en wat is de invloed hiervan op het leasecontract?

Halal Lease: is het niet gewoon een marketingtruc?
.

Auto leasen zonder rente

Voorheen voldeed Private Lease niet aan de Islamitische wetgeving. Daar hebben wij verandering in gebracht. Met Halal Lease hebben wij het rentecomponent uit het leasecontract gehaald en kun je nu rentevrij leasen / een auto leasen zonder rente. Er is dus geen sprake meer van rente in het leasecontract of de voorwaarden. De Islamic University of Applied Sciences heeft ons een officiële verklaring gegeven dat we met respect naar de Islamitische (financiële) wetgeving handelen.

Lees meer over de voorwaarden

Halal eten, drinken en nu ook Private Lease.

Supermarkten in Nederland voorzien steeds meer in Halal producten. Van Halal snacks tot Halal marshmallows, je kunt het tegenwoordig vinden in de supermarkt. En terecht. We vonden het dan ook tijd dat in meer sectoren in Nederland rekening wordt gehouden met de richtlijnen van de Islamitische geloofsovertuiging. Zo ontstond Halal Lease.

Met Halal Lease heb je toegang tot het grootste Private Lease aanbod van Nederland. Stel zelf je nieuwe auto volledig naar wens samen, kies een auto uit voorraad of private lease gemakkelijk een occasion. Heb je vervoer nodig naar jouw favoriete restaurant voor de beste Halal burger in de stad? Check nu ons Halal Private Lease aanbod

Bekijk Halal Lease aanbod

Meest gestelde vragen

Benieuwd wat een Halal Leasecontract anders maakt dan een regulier Private Lease contract?
Lees hier meer over de voorwaarden.

Bekijk de meest gestelde vragen