BYD Dolphin

Elegante prestaties, moeiteloze efficiëntie
én veel ruimer dan je verwacht.

BYD Dolphin

De BYD DOLPHIN– wat je moet weten.

Maak kennis met de BYD DOLPHIN. Dit is een compact, maar toch ruim model dat een onderscheidend design met efficiëntie en veiligheid combineert. BYD daagt de concurrentie flink uit door al zijn modellen ontzettend rijk uit te rusten. De DOLPHIN blijft daarin niet achter; standaard is deze uitgerust met op-en-top veiligheidssystemen, waaronder een 360 graden camera en een Blind Spot Detectie. Misschien is de naam BYD nog nieuw voor je, maar wees gerust, deze Chinese autofabrikant heeft al jarenlang indruk gemaakt met zijn baanbrekende technologieën en toewijding aan milieuvriendelijke oplossingen.

De BYD Blade Battery
Dit is hetgeen wat BYD zo uniek maakt; hun Blade Battery. Als werkelijke pioneers brengt deze batterij een revolutie teweeg op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en prestaties in de EV- industrie. Deze batterij is beter, sterker en betrouwbaarder dan andere soorten batterijen die op dit moment op de markt zijn. Doordat er geen nikkel en kobalt in de batterij zit, is deze ook nog eens super duurzaam met bijzondere prestaties. Zo rijdt je op een volle accu tot wel 427km WLTP! En, snelladen doe je van 30% naar 80% in slechts 29 minuten. Dit betekent dat de DOLPHIN niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook praktisch en efficiënt voor dagelijks gebruik. Wist je dat verschillende EV-autobouwers aankloppen bij BYD voor hun batterijen? Dat zegt genoeg!

Design & veiligheid
De DOLPHIN is voorzien van een dynamisch design en ook in het interieur zie je dit terug. Hier geniet je van meerdere leuke features zoals het draaibare touchscreen, de mogelijkheid tot draadloos opladen en de futuristische afwerking. Herken jij een hint naar de dolfijn? We spraken al eerder over dat BYD uitblinkt in veiligheid. De DOLPHIN ondersteunt je met zijn diverse rijhulpsystemen door bijvoorbeeld de intelligente cruise control, de lane keeping assistent en de 360 graden camera. Dat zorgt pas voor gemoedsrust tijdens iedere rit.

Dus, of je nu op zoek bent naar een duurzamere manier van reizen, of gewoon de nieuwste technologie en functionaliteiten wilt ervaren, maak dan kennis met de BYD DOLPHIN. Een geduchte concurrent in de wereld van elektrische auto’s die de lat hoog legt voor wat er mogelijk is in de toekomst van duurzame mobiliteit. Stap in en laat je verrassen door de ruimte, het design en de innovatie die deze elektrische wagen te bieden heeft.


De ruimte die je nodig hebt

Stap in de BYD DOLPHIN en bereid je voor op een verrassende ontdekking - deze auto is groter dan je op het eerste gezicht zou denken. Hoewel zijn gestroomlijnde buitenkant een compacte indruk kan geven, opent het interieur een wereld van ruimte en comfort die je verwachtingen overtreft. Wat de BYD DOLPHIN zo uniek maakt, is dat hij op hetzelfde platform is gebouwd als de gevierde BYD Atto 3. Dit betekent dat hij profiteert van dezelfde slimme engineering en ruimtelijke optimalisatie die je zou verwachten van zijn 'grotere' broer. Door slim gebruik te maken van elk beschikbaar centimeter, is de binnenkant van de DOLPHIN een oase van ruimte en veelzijdigheid.

Of je nu lange ritten maakt of gewoon dagelijkse boodschappen doet, de BYD DOLPHIN biedt voldoende ruimte voor jou en je passagiers om comfortabel te reizen. Met royale beenruimte en een overvloed aan opbergmogelijkheden, voelt elke reis als een luxe ervaring.


Private Lease een BYD DOLPHIN - Nú tijdelijke aanbieding

Nú tijdelijk voor een leasetarief van slechts €414,- per maand (exclusief €2950 EV-subsidie) rijd je de BYD DOLPHIN Comfort. Grijp deze kans voordat het te laat is en stap in de toekomst van duurzame mobiliteit. Goedkoper ga je ‘m niet vinden. En het beste is dat je geen enkele concessie hoeft te doen aan kwaliteit of prestaties.

Met een levertijd van 6 tot 12 weken staat jouw BYD DOLPHIN voor je het weet bij je op de stoep. Verzeker jezelf van deze deal door nu een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wees er snel bij, want de offerte is 14 dagen geldig en zolang de voorraad strekt.

*Je dient eenvoudig via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) jouw subsidieaanvraag in.  Lees hier meer informatie over de EV-subside.

Vraag jouw vrijblijvende offerte aan!