Het laatste nieuws van Justlease

24 maart 2022

8 lifehacks die autorijden nog leuker maken

Handige, slimme ‘hacks’, die het leven makkelijker maken: wij zijn gek op lifehacks. En we zijn ook gek van auto’s. Daarom zochten we de 8 leukste lifehacks voor je auto bij elkaar. Daar zitten geen tips en trucs voor het onderhoud bij, want een private lease auto is bij ons altijd inclusief reparatie en onderhoud.

Lees meer
29 januari 2021

Vrije calculatie iedere auto

Meer keuzevrijheid geeft private lease een zetje in de rug. Laat maar komen die Porsche (of die Lambo of die Multipla). Steeds meer bedrijven ruilen de zakelijke autoleasecontracten in voor een mobiliteitsbudget. Inmiddels beschikt 10% van de zakelijke autorijders in Nederland over zo’n mobiliteitsbudget. Maar liefst een kwart van de zakelijke rijders verwacht dat hun regeling voor zakelijk leasen binnen drie jaar wordt vervangen door een mobiliteitsbudget.

Lees meer
11 december 2020

Ongestoord onderweg

Veiligheid staat bij Justlease hoog in het vaandel. Wij zorgen graag dat je zorgeloos de weg op kunt gaan en ook weer ongedeerd de voordeur instapt. Er is één verleiding wat wij helaas niet in de hand hebben: de smartphone. ‘Ping’, een berichtje. Je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld en vlug even kijken kan geen kwaad toch? Hoe onschuldig het ook klinkt, de gevolgen kunnen groot zijn. Als je gefocust bent op je smartphone, is je aandacht niet meer 100% bij het verkeer. Een vertraging in je reactie kan levensgevaarlijk zijn in onverwachte situaties! Belangrijk dus om je aandacht bij het verkeer te houden. Hoe? Wij geven je tips om ongestoord onderweg te zijn.

Lees meer
8 juni 2020

Update: COVID-19 (Coronavirus): Maatregelen Terberg Business Lease Group

De beperkende maatregelen hebben grote consequenties voor de maatschappij en dus ook voor de auto/leasebranche. Alle adviezen en maatregelen van de overheid en het RIVM zijn erop gericht om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen om zo de druk op de zorg te verlichten. Wij staan als Terberg Business Lease Group volledig achter deze maatregelen.

Lees meer
9 juli 2019

Een auto kopen, dat doe je toch niet meer!

Voordat bedrijven echt de transitie kunnen maken van producten naar diensten moeten producten opnieuw ontworpen worden. Dat herontwerp is niet zozeer functioneel, maar meer vanuit het perspectief van onderhoud en reparatie. Ik leg graag uit wat ik bedoel.

Lees meer
27 mei 2019

Rogier deelt zijn auto via Snappcar: Ik heb eigenlijk geen auto nodig, maar...

Rogier van Maanen (27) heeft eigenlijk helemaal geen auto nodig maar hij vindt het “toch wel lekker om er een voor de deur te hebben staan.” De optie om een auto te private leasen, die vervolgens te delen via Snappcar, zodat er voor een klein bedrag per maand toch een auto voor de deur staat, leek hem wel wat. “Ik zie het als een experiment.”

Lees meer