Justlease ontvangt per 1 februari Keurmerk Private Lease

Geplaatst op: 01/02/2018

 

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar Private Leasecontract af te sluiten.

Justlease is daarom trots dat wij per 1 februari 2018 bij dit keurmerk zijn aangesloten.

Veilig en verantwoord een auto leasen
Dankzij het keurmerk weten consumenten dat ze bij Justlease veilig en verantwoord een auto kunnen leasen. Het Keurmerk Private Lease zorgt ervoor dat consumenten weten waar ze aan toe zijn én beschermt hen rechten en plichten.

Duidelijke afspraken
Het Keurmerk Private Lease heeft samen met de Consumentenbond duidelijke afspraken gemaakt. Er zijn vijf pijlers waar het Keurmerk zich voor hardmaakt:

  • Eerlijke voorwaarden;
  • Compleet product;
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
  • 14 dagen bedenktijd;
  • Zekerheid bij klachten.

Maatschappelijke rol financiële bewustwording
Bij het leasen van een auto gaan consumenten een maandelijkse betalingsverplichting aan met Justlease. Het is uiteraard belangrijk dat leasen past binnen het financiële totaalplaatje. Daarom toetst Justlease samen met het Keurmerk of consumenten het leasebedrag kunnen dragen. Zo kunnen consumenten nooit meer leasen dan voor hen verantwoord is.

Stichting Keurmerk Private Lease 
Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Justlease is daarom trots dat wij per 1 februari dit keurmerk mogen voeren.

Samen zorgen we dat consumenten veilig, verantwoord én vertrouwd in hun leaseauto kunnen rijden!

Volg Justleaser Bas Bosman in PyeongChang

Geplaatst op: 26/01/2018

Het is aftellen geblazen, want over minder dan twee weken is het tijd voor de Olympische Winterspelen! Ireen Wüst, Antoinette de Jong, Jan Blokhuijsen en Konrad Niedźwiedzki reizen af naar Zuid-Korea om daar Oranje goud te verdienen. En ze zijn niet alleen, want Bas Bosman (Brand & Campaign Owner bij Justlease) is aanwezig om verslag te doen van hoe de helden van Team Justlease.nl gaan strijden om het Olympisch goud. 

Bas is uiteraard ontzettend blij dat hij namens Justlease de kans krijgt om de Spelen van dichtbij te mogen volgen. “Super tof dat ik naar PyeongChang ga. Ik zal er alles aan doen om #samenvoorgoud ook aan de thuisblijvers te delen”, aldus Bas zelf. Als onze Justlease reporter zal hij gaan vloggen, zodat wij de Spelen door zijn ogen kunnen volgen. Hij zal regelmatig updates plaatsen op de social media kanalen van Justlease. Volg Justlease daarom op Facebook en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van de berichten die Bas zal plaatsen. Zo wil Justlease onze rijders een uniek kijkje achter de schermen geven in de strijd om de gouden plakken.

We wensen alle Nederlandse Olympiërs en natuurlijk de helden van Team Justlease.nl in het bijzonder veel geluk op de Olympische Winterspelen! En volg Justlease door de ogen van Bas op Facebook en Instagram, zodat je er online ook een beetje bij bent. Hup Holland hup!

 

Even voorstellen… Myrthe Schmidt en Anita de Haas

Geplaatst op: 26/01/2018


Bij Justlease werken 120 betrokken medewerkers. Maar wie zijn dat precies? In deze rubriek stellen we ons voor. Deze maand vertellen Myrthe Schmidt en Anita de Haas meer over hun rol binnen Justlease. Als je al langer klant bent bij Justlease, is de kans groot dat je Myrthe ooit telefonisch hebt gesproken. Anita is sinds kort toegevoegd aan het Justlease team.
Lees meer »

Justlease ambassadeurs

Geplaatst op: 22/12/2017

 

Wij zijn trots op de bijna 10.000 bestuurders in Nederland die een Justlease auto rijden. Wij waarderen onze klanten enorm. Daarom zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van een loyaliteitsprogramma voor Justleasers: onze eigen (klant)ambassadeurs. Hiermee willen wij iedere enthousiaste en trouwe klant van Justlease bedanken én belonen als ambassadeur van onze club. 
Lees meer »

11 tips om brandstof te besparen!

Geplaatst op: 22/12/2017

 

Iedereen wil graag zuiniger rijden. Lekker voor je portemonnee én voor het milieu. Maar hoe doe je dat dan? Justlease geeft 11 tips om tot wel 10% brandstof te besparen als je zuinig rijdt. 
Lees meer »

Even voorstellen… Rogier Schoenmaker, Product Marketeer Justlease

Geplaatst op: 22/12/2017

 

Bij Justlease werken 120 betrokken medewerkers. Maar wie zijn dat precies? In deze rubriek stellen we ons voor. Justleaser Rogier Schoenmaker trapt af. Hij is product marketeer en werkt onder andere aan het verbeteren van ons lease-aanbod. Wij zijn koploper in de Private Leasemarkt en dat willen we graag blijven, zodat onze Justlease rijders blijven profiteren van onze expertise. 
Lees meer »

Geen datalek bij Terberg/Justlease

Geplaatst op: 07/08/2017

Het pas ontdekte datalek is ontstaan bij leasemaatschappijen die gebruik maken van de software van Carwise en Flipse. Zowel Terberg Leasing als Justlease maken geen gebruik van deze software; onze data/uw gegevens zijn bij ons in veilige handen. Niet alleen door gebruik te maken van de juiste software maar ook door de maatregelen die we nemen.
Lees meer »

Volkswagen zet vaart achter ontwikkeling EV’s

Geplaatst op: 01/08/2017

Volkswagen voelt de hete adem van Europa en China in de nek; de Duitse autoproducent moet voor 2020 op de proppen komen met een elektrisch model om te voldoen aan de CO2-doelstellingen die voor beide regio’s gesteld zijn. Volkswagen zet hier daarom vaart achter, in de vorm van de ontwikkeling van de Volkswagen I.D..

Lees meer »

Volkswagen meest verkochte autoproducent in 2016

Geplaatst op: 26/07/2017

Volkswagen had een goed jaar in 2016; met 10,3 verkochte eenheden mag de Duitse autofabrikant zichzelf de best verkopende producent van 2016 noemen. Dit blijkt uit onderzoek van persbureau Bloomberg. Een record waarmee het Toyota genadeloos van diens troon afstoot.

Lees meer »

Renault Captur krijgt kleine facelift

Geplaatst op: 19/07/2017

Voor het opkrikken van de populariteit was het niet nodig; de Renault Captur is een graag geziene auto voor velen. Toch heeft de stijlvolle cross-over een kleine opfrisbeurt gekregen, waardoor de Captur meer in lijn wordt gebracht met diens grote broers. Renault geeft alvast een voorproefje van het geüpdatete exterieur.

Lees meer »

Peugeot 3008 verkozen tot Auto van het Jaar 2017

Geplaatst op: 05/07/2017

De kogel is door de kerk; de Peugeot 3008 mag zich officieel Auto van het Jaar 2017 noemen. Deze uitslag van de gerenommeerde verkiezing werd bekendgemaakt op de Autosalon van Genève. De Franse SUV had de Alfa Romeo Giulia op de hielen, maar uiteindelijk kwam de 3008 door de 319 punten van de Europese juryleden als winnaar uit de bus.

Lees meer »

Overal en altijd online met de Opel Online Editions

Geplaatst op: 27/06/2017

Online connectiviteit maakt dagelijks een groot deel van ons leven uit. Een trend die door Opel met liefde wordt omarmd: het Duitse automerk introduceert nu de Opel Online Editions. In deze serie zijn de traditionele modellen verrijkt met de meest up-to-datete online technologieën. Het doel: altijd en overal in verbinding staan met de hele wereld.

Lees meer »

Nissan Vmotion 2.0 Concept: strak design en luxe uitstraling

Geplaatst op: 22/06/2017

Suicide doors, een scherm zo breed als de auto zelf en veiligheid voorop. Nissan deelde in Detroit diens toekomstvisie, waarbij strakke lijnen en een futuristisch design de hoofdrol spelen. Een glorieuze rol die het hart van menig autoliefhebber sneller deed kloppen. De Nissan Vmotion 2.0 werd dan ook niet voor niets verkozen tot het beste concept van de North American international Auto Show.

Lees meer »

Nissan Qashqai naar een hoger niveau getild

Geplaatst op: 13/06/2017

De Nissan Qashqai ging tien jaar geleden de boeken in als de auto die mensen massaal over deed stappen naar de compacte crossover. Hoe houd je zo’n succes vast? Nissan waagt een poging met een facelift van het populaire model, waarbij aandacht is besteed aan het interieur, het exterieur én de functionaliteiten van de auto. Eind deze zomer staat de nieuwe Qashqai in de showroom.

Lees meer »