Playlist van de week: Tomorrowland pre-party

Geplaatst op: 19/07/2018

Het is net 9 uur wanneer je de laatste van je festival-crew ophaalt. “We staan voor de deur,” app je vanuit de auto. Niet dat het nodig is, want de beats die uit de open ramen knallen zijn al van het begin van de straat te horen.
Lees meer »

Playlist van de week: op weg naar zonnigere oorden

Geplaatst op: 12/07/2018

 

Je ogen op de weg, de achterbank leeg of in slaap, naast je een reisgenoot die half soezend met jou geniet van de kilometers die aan jullie voorbij schieten.

Het landschap verandert. Eerst subtiel, dan steeds meer gedefinieerd. Vergezichten bieden heuvels en dalen. Dorpjes met kerktorens en pittoreske gebouwen stralen de stille belofte van kleinschalige gezelligheid uit.
Lees meer »

Er gaan zaken mis. Wij werken hard om ze op te lossen.

Geplaatst op: 12/07/2018

 

Onze klanten zijn voor ons heel erg belangrijk. Niet alleen omdat we zonder klanten geen bestaansrecht hebben, maar ook omdat we jou bij Justlease zien als familie.

We vinden het dan ook echt heel naar dat we moeten melden dat we door de implementatie van een nieuw systeem tegen een aantal administratieve problemen op zijn gelopen. Problemen waar onze klanten nu ook last van hebben.
Lees meer »

Even voorstellen… Robin Bonarius, Team Coach Sales

Geplaatst op: 26/04/2018

 

Als Justlease rijder heb je zijn naam ongetwijfeld wel eens onderaan een e-mail voorbij zien komen. Robin Bonarius is Team Coach Sales en houdt zich daarom veel bezig met (nieuwe) klanten en het continu motiveren en uitdagen van zijn salesteam. Robin werkt al bijna 6 jaar bij Justlease en is in zijn rol verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de sales afdeling binnen Justlease.
Lees meer »

Welkom Justlease België!

Geplaatst op: 23/04/2018

 

Sinds enkele weken bedient Justlease ook onze zuiderburen in het land van de Vlaamse frieten en de Rode Duivels. Justlease België is officieel van start! Justlease België is de eerste internationale vestiging voor ons bedrijf.

 


Lees meer »

Op vakantie met je auto? Onze tips!

Geplaatst op: 23/04/2018

 

Voor veel kinderen in Nederland is de meivakantie gestart. Ga je zelf nog met de auto weg? Dan delen we wat handige tips voor over de grens. Bij Justlease vinden we het namelijk belangrijk dat je goed voorbereid met jouw auto op vakantie gaat, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie én je auto!


Lees meer »

Even voorstellen… Ferry Kobus, Senior Developer bij Justlease

Geplaatst op: 27/03/2018

 

Bij Justlease werken 120 betrokken medewerkers. Maar wie zijn dat precies? In deze rubriek stellen we ons voor. Justleaser Ferry Kobus is senior developer en team coach development en houdt zich daarom onder andere veel bezig met de Justlease website. Developers, dat zijn toch nerds die de hele dag programmeren? Dat is een veelgehoord cliché, maar developers bij Justlease houden zich met veel meer bezig.

Lees meer »

Kleine wasjes, grote wasjes: zo wordt autowassen (met de hand) leuk!

Geplaatst op: 27/03/2018


De zon laat zich voorzichtig aan steeds vaker zien en veel mensen wagen zich dan ook aan de grote voorjaarsschoonmaak. De lente is er, afgelopen weekend werd de klok verzet en langzaam aan komen we uit onze winterslaap. Een traditioneel onderdeel van dit jaargetijde is natuurlijk de voorjaarsschoonmaak. Het hele huis wordt gepoetst, maar vergeet ook je auto niet!


Lees meer »

Plan je onderhoud in via de Justlease app

Geplaatst op: 27/03/2018


JustApp, onze eigen Justlease app, is een handige tool waarmee je eenvoudig toegang hebt tot je eigen dashboard voor je Private Lease auto abonnement. Je kunt altijd en overal je kilometerverbruik en facturen inzien, je kilometerbundel wijzigen of schade melden. En sinds kort kun je in onze app ook een verzoek doen tot het inplannen van een onderhoudsbeurt. Dat is handig! 

Onderhoud aanvragen:
Samen met onze partners monitort Justlease de in te plannen onderhoudsbeurten voor jou. Hier hoef je zelf dus niets voor te doen. Het kan echter zijn dat jouw auto al eerder een onderhoudsbeurt nodig heeft. In dat geval maakt Justlease het mogelijk om in de mobiele app of via mijn.justlease.nl onderhoud aan te vragen.

Weet je zeker dat jouw auto aan een onderhoudsbeurt toe is, maar hebben wij je (nog) niet benaderd? Klik in de mobiele app dan op de knop ‘Schade en Onderhoud’ en meld je aan voor een onderhoudsbeurt. Onze partner zal vervolgens binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Dat is slim geregeld!

Schade melden:
Het is altijd vervelend als je schade hebt. Wij helpen je daarom graag dit zo snel mogelijk op te lossen. De bestuurder kan de schade direct bij ons melden*. Het is wel belangrijk dat wanneer de auto op jouw naam staat, je de schade binnen 48 uur na het ontstaan en constateren meldt bij Justlease. Pas nadat de schade is gemeld bij Justlease, maak je een afspraak voor het herstellen van de schade.

Je kunt de schade eenvoudig melden via de Justlease app of mijn.justlease.nl.  Betreft het een eenzijdige schademelding waarbij geen andere partij betrokken is? Dan hebben we de volgende gegevens in ieder geval nodig:

 • Datum en tijdstip van het incident;
 • Locatie van waar de schade is ontstaan;
 • Een korte omschrijving van het incident;
 • Minstens twee goed zichtbare foto’s.

Nadat je het incident hebt doorgegeven, neemt Justlease binnen 2 werkdagen contact met je op om de afhandeling van de melding met je door te nemen.

*Betreft het een incident waarbij meerdere partijen zijn betrokken? Dan kun je een schadeformulier invullen en mailen naar schade@justlease.nl. Justlease neemt vervolgens binnen 2 werkdagen contact met je op.

Justlease klantpanel: samen onderweg

Geplaatst op: 27/03/2018


Inmiddels rijden er ruim 10.000 automobilisten in een Justlease auto. Daar ben jij er één van. We groeien hard en willen het onderweg steeds beter doen. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Ben jij een bewuste leaserijder? Heb jij een mening over onze dienstverlening? En bruis jij van de ideeën over hoe we deze nóg beter kunnen maken? Deel die met ons in het Justlease klantpanel.

Waarom een klantpanel?
Jij bent als Justlease rijder bij uitstek geschikt om te delen wat je goed vindt, maar ook wat beter kan. Waar ben je tevreden over, wat ontbreekt er en hoe kunnen we je (nog) beter op weg helpen. Uiteraard realiseren wij ons dat jouw tijd waardevol is. Daarom beperken wij onze vragenlijsten tot één onderwerp per keer en ontvang je deze maximaal zes keer per jaar.

Hoe werkt het Justlease klantpanel:

 • Zes keer per jaar ontvang je een vragenlijst;
 • Jouw gegevens worden alleen intern gebruikt voor de verbetering van onze organisatie en niet voor verkoopdoeleinden;
 • Je bent bereid eventueel een telefonische toelichting te geven;
 • In de toekomst nodigen we ons klantpanel uit voor inspiratiesessies;
 • Uiteraard koppelen we binnen ons klantpanel terug welke ideeën en verbeteringen zullen worden doorgevoerd;
 • Geen tijd of zin meer? Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Dankzij jouw input kunnen wij elke dag beter worden. Ga je samen met ons op weg naar een (nog) beter Justlease? Je bent van harte uitgenodigd!

Meld je snel aan via mijn.justlease.nl. Klik op ‘Mijn Account’ en vervolgens rechts bovenaan op de drie puntjes. Klik op ‘Mijn Instellingen’ en schuif het balkje bij ‘Klantpanel’ naar rechts.

Bedankt voor je gouden vertrouwen

Geplaatst op: 23/02/2018

 

Ireen heeft ‘m, maar stiekem is de medaille natuurlijk van ons allemaal. Ireen Wüst pakte goud op de 1500 meter in Pyeongchang. Justlease was als sponsor in het Zuid-Koreaanse stadion getuige van het behalen van de gouden medaille van Ireen Wüst. Een unieke kans, die we mede dankzij onze Justlease rijders hebben weten te realiseren. Dankzij het vertrouwen van jullie – onze rijders – en ons gezamenlijke geloof in Justlease hebben we Olympisch goud.

Hoe mooi en krachtig is het om als organisatie te kunnen zeggen dat je direct hebt bijgedragen aan Olympisch goud? Een stuk eremetaal waar miljoenen mensen deelgenoot van zijn geweest. Dankzij de vlogs van onze collega Bas Bosman hebben we de kijkers thuis in Nederland kunnen laten meegenieten van onze avonturen op de Spelen.

Justlease (en Terberg Leasing) is een gouden organisatie. Daar waar multinationals afhaakten of niet durfden, stapten wij in. Inmiddels is het tweeënhalf jaar laten en vieren wij feest. Een bijzonder, gouden feest.

Justlease wil iedereen bedanken voor het ondersteunen van deze missie. We hebben met elkaar geschiedenis geschreven. Wij zijn ongelofelijk trots op deze prestatie. Maar niet alleen op deze prestatie. We zijn ook trots op onze ruim 10.000 rijders die – net als Ireen – voor Justlease hebben gekozen.

Onze klanten zijn onze trouwste supporters. Jullie zijn degenen die het mogelijk hebben gemaakt om dit te kunnen doen, dus deze medaille is ook absoluut jullie verdienste.

Bedankt voor je gouden vertrouwen! 

 

10x winterse tips bij vrieskou!

Geplaatst op: 23/02/2018


Het wordt de aankomende week steenkoud, want het gaat goed vriezen
. Vanuit Siberië komt er koude lucht onze kant op die voor nachtelijke temperaturen tot wel -10 graden kan zorgen. De nieuwe werkweek begint dus letterlijk ijskoud. Daarom geeft Justlease 10x winterse tips om je auto bij ijzige kou probleemloos te starten en veilig op weg te gaan, hoe koud het ook wordt.

 1. Je motor warm laten draaien terwijl je ijs krabt? Fabel!
  Dit is één van de grootste fabeltjes in de winter. Maar wat kun je dan wel doen? Direct wegrijden nadat je de auto start. Bij een koude motor is het benzineverbruik en de schadelijke uitstoot namelijk zeer hoog. Dus als jij naast een draaiende motor je auto staat te krabben, adem je al die schadelijke stoffen in. De motor is bij vriestemperaturen gemiddeld na circa 5 kilometer warm en bereikt dan pas zijn normale prestaties en verbruik. Van stilstaand warmdraaien verslijt de motor bovendien nog sneller ook. Niet doen dus.
 2. Gebruik folie op je voorruit of een anti ijsdeken
  Dit hulpmiddel kennen we allemaal. Een hoes die je volledig over je auto trekt of een stuk folie over je voorruit. Dit voorkomt dat er ijs op je ruiten kan ontstaan. ’s Ochtends trek je simpelweg de hoes eraf en karren maar!
 3. Raar maar waar: gebruik een aardappel!
  Heb je geen autodeken of folie maar wel piepers in huis? Wrijf de autoruit aan de buitenkant dan in met een doormidden gesneden aardappel. Aan de binnenkant kun je tegen dampaanslag de ruit eventueel inwrijven met een beetje shampoo.

  Heb je een auto met airco? Zet de airconditioning dan zo’n 2 kilometer voor je eindbestemming uit. De lucht die uit de airco geblazen wordt, bevat vocht en door de airco op tijd uit te zetten, voorkom je dat bij het koude opstarten de vochtige lucht op je ijskoude ruit blaast, met alle gevolgen van dien.

 4. Doe geen lange startpoging
  Wel doen: als de motor niet start, kun je beter een paar korte startpogingen doen dan een lange poging. De batterij is in de winter één van de gevoeligste onderdelen van de auto en als de batterij te zwaar belast wordt, zal ‘ie het begeven.
 5. Warm parkeren
  Parkeer je auto op een warme plek, bij voorkeur dicht bij huizen, winkels of een boom. Zo is je auto minder vatbaar voor de vorst. Als je kunt kiezen tussen een plekje op een parkeerplaats, kies dan niet voor een plek op de hoek, maar beschut tussen andere auto’s in.

  Trouwens, zet je auto niét op de handrem als de temperaturen tot onder het nulpunt dalen. Bij vorst kan je handrem bevriezen en dan krijg je de auto niet meer van de rem af.

  Zet je auto na het parkeren overigens wel in de eerste versnelling, zo voorkom je dat hij onbedoeld zonder jou op pad gaat. Auto’s met een elektrische parkeerrem hebben overigens geen last van dit euvel. Rij je een automaat? Dan zet je de auto in de P en ook niet op de handrem.

 6. Ruitenwissers zijn geen ijswissers en krabben voor gevorderden
  Gebruik je ruitenwissers alleen bij regen en niet om ijs te wissen: dit vernielt niet alleen je ruitenwissers, maar zorgt ook voor een vieze rotzooi op de ruiten, waardoor je zicht vermindert. Als je onverhoopt toch moet krabben, koop dan trouwens een krabber waar al een handschoen aan vastzit. Zo blijven je handen tenminste lekker warm! Let bij het krabben wel op dat je geen krassen veroorzaakt. Een brede krabber is beter dan een smalle krabber. En als je krabt in combinatie met speciale ontdooispray, is het helemaal een fluitje van een cent!
 1. Giet NOOIT warm water op bevroren ruiten
  Werkt alleen in tekenfilms. De realiteit is waarschijnlijk dat je autoruit barst door het grote verschil in temperatuur en het water naderhand nog opvriest ook. Een absolute afrader dus.
 2. Rij met winterbanden
  Winterbanden zijn met dit weer zeker aan te raden. Je hebt beter grip op de weg en je remweg is korter. Justlease biedt all season banden: een zomer- en winterband in één. Een band voor elk seizoen en alle weersomstandigheden. Met all season banden hoef je geen banden meer te wisselen in het voor- en najaar.Wist je bovendien dat onze all season banden zijn goedgekeurd in alle landen waar winterbanden verplicht zijn? Zo kun je met een veilig gevoel de weg op én heb je geen gedoe meer met wisselen. Overweeg je om te kiezen voor all season banden? Neem voor meer informatie over de all season banden en kosten, contact op met Justlease via T. 030 – 850 1500.
 3. Hou je auto schoon
  Er wordt gestrooid en je kunt je voorstellen dat dit spul niet al te best is voor je auto. Strooizout tast je lak, de carrosserie en je banden aan. Regelmatig naar de wasstraat of zelf met een emmer in de weer (zeker nadat er gestrooid is) gaat slijtage tegen.
 4. Stop een flesje antivries in je zak of tas
  Je hebt kleine flesjes antivriesspray, welke je makkelijk in je winterjas of handtas kunt stoppen. Zo heb je altijd een oplossing bij de hand als je slot bevroren is.  

Laat die winter maar komen! En wat ook heerlijk is bij de kou, is een grote mok warme chocolademelk (met slagroom!) als je op plek van bestemming bent en de deur niet meer uit hoeft. Genieten!

 

 

 

Even voorstellen… Bas Bosman, Brand Owner Justlease

Geplaatst op: 23/02/2018

 

Van ondernemer naar ondernemer
Sinds twee jaar ben ik dienst van Justlease. Daarvoor heb ik mij tien jaar als zelfstandig ondernemer ingezet. Eerst als eigenaar van een webshop, daarna als freelancer op het gebied van merk- en marketingstrategie. Ik kende Justlease vanuit een opdracht van een Utrechts reclamebureau en vond het direct een leuke organisatie. Actief, jong en bijster slim in hun aanpak naar de markt toe.

Op een gegeven moment kruisten de wegen nogmaals en ben ik in gesprek geraakt over een functie binnen Justlease. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. In de rol van Campagne Marketeer kreeg ik alle ruimte om te ondernemen binnen Justlease, in een markt met een enorm potentieel. Werken bij Justlease heeft mijn carrière echt enorm veel leuker gemaakt.

Werken aan het merk
Inmiddels bekleed ik de rol van Brand Owner. Kort gezegd betekent het dat ik verantwoordelijk ben voor het implementeren van ons merk en merkwaarden. Zowel extern als intern. Justlease is een wezenlijk ander bedrijf dan andere aanbieders.

Het is aan mij en het team om dat op een zo goed mogelijke manier over te brengen en mensen echt te laten beleven waar wij voor staan. Zelf spreek ik dan bijvoorbeeld ook liever niet over klanten, maar mensen die fan zijn van ons merk. Je kiest bewust voor Justlease. Niet alleen vanwege het product, maar juist vanwege het totaalplaatje aan service en beleving.

Reis naar PyeongChang
Wat echt gaaf is binnen Justlease, is dat je onbegrensde ambities kunt hebben. Twee jaar geleden zijn wij gestart met de sponsoring van de Olympische schaatsploeg van Ireen Wüst. Ik heb zelf meegeschreven aan het voorstel om dit te gaan doen en heb dit project afgelopen jaren, naast mijn dagelijkse werk, begeleid. Altijd met de ambitie om zelf getuige te zijn van de prestaties van de ploeg tijdens de Olympische Spelen van PyeongChang.

Die ambitie is werkelijkheid geworden. Het is een onbeschrijfelijke ervaring geweest en het moment dat we daadwerkelijk goud behaalden ga ik nooit meer vergeten. Dat gevoel gaat verder dan met trots en plezier ergens werken. Dankzij Justlease heb ik echt een persoonlijke droom mogen vervullen. Dat geeft wel aan waar Justlease voor staat.

Aan mij de taak om dat over te brengen naar de rest van de wereld.

Justlease ontvangt per 1 februari Keurmerk Private Lease

Geplaatst op: 01/02/2018

 

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar Private Leasecontract af te sluiten.

Justlease is daarom trots dat wij per 1 februari 2018 bij dit keurmerk zijn aangesloten.

Veilig en verantwoord een auto leasen
Dankzij het keurmerk weten consumenten dat ze bij Justlease veilig en verantwoord een auto kunnen leasen. Het Keurmerk Private Lease zorgt ervoor dat consumenten weten waar ze aan toe zijn én beschermt hen rechten en plichten.

Duidelijke afspraken
Het Keurmerk Private Lease heeft samen met de Consumentenbond duidelijke afspraken gemaakt. Er zijn vijf pijlers waar het Keurmerk zich voor hardmaakt:

 • Eerlijke voorwaarden;
 • Compleet product;
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
 • 14 dagen bedenktijd;
 • Zekerheid bij klachten.

Maatschappelijke rol financiële bewustwording
Bij het leasen van een auto gaan consumenten een maandelijkse betalingsverplichting aan met Justlease. Het is uiteraard belangrijk dat leasen past binnen het financiële totaalplaatje. Daarom toetst Justlease samen met het Keurmerk of consumenten het leasebedrag kunnen dragen. Zo kunnen consumenten nooit meer leasen dan voor hen verantwoord is.

Stichting Keurmerk Private Lease 
Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Justlease is daarom trots dat wij per 1 februari dit keurmerk mogen voeren.

Samen zorgen we dat consumenten veilig, verantwoord én vertrouwd in hun leaseauto kunnen rijden!

Volg Justleaser Bas Bosman in PyeongChang

Geplaatst op: 26/01/2018

Het is aftellen geblazen, want over minder dan twee weken is het tijd voor de Olympische Winterspelen! Ireen Wüst, Antoinette de Jong, Jan Blokhuijsen en Konrad Niedźwiedzki reizen af naar Zuid-Korea om daar Oranje goud te verdienen. En ze zijn niet alleen, want Bas Bosman (Brand & Campaign Owner bij Justlease) is aanwezig om verslag te doen van hoe de helden van Team Justlease.nl gaan strijden om het Olympisch goud. 

Bas is uiteraard ontzettend blij dat hij namens Justlease de kans krijgt om de Spelen van dichtbij te mogen volgen. “Super tof dat ik naar PyeongChang ga. Ik zal er alles aan doen om #samenvoorgoud ook aan de thuisblijvers te delen”, aldus Bas zelf. Als onze Justlease reporter zal hij gaan vloggen, zodat wij de Spelen door zijn ogen kunnen volgen. Hij zal regelmatig updates plaatsen op de social media kanalen van Justlease. Volg Justlease daarom op Facebook en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van de berichten die Bas zal plaatsen. Zo wil Justlease onze rijders een uniek kijkje achter de schermen geven in de strijd om de gouden plakken.

We wensen alle Nederlandse Olympiërs en natuurlijk de helden van Team Justlease.nl in het bijzonder veel geluk op de Olympische Winterspelen! En volg Justlease door de ogen van Bas op Facebook en Instagram, zodat je er online ook een beetje bij bent. Hup Holland hup!

 

Even voorstellen… Myrthe Schmidt en Anita de Haas

Geplaatst op: 26/01/2018


Bij Justlease werken 120 betrokken medewerkers. Maar wie zijn dat precies? In deze rubriek stellen we ons voor. Deze maand vertellen Myrthe Schmidt en Anita de Haas meer over hun rol binnen Justlease. Als je al langer klant bent bij Justlease, is de kans groot dat je Myrthe ooit telefonisch hebt gesproken. Anita is sinds kort toegevoegd aan het Justlease team.
Lees meer »

modellen geselecteerd

Vergelijk modellen »