Het laatste nieuws van Justlease

9 mei 2019

7 tips voor een onvergetelijke roadtrip

Dat ultieme gevoel van vrijheid, blik op oneindig en gaan. Een roadtrip levert vaak de beste en mooiste herinneringen op. Die raak je nooit meer kwijt. Een beetje voorbereiding kan echter geen kwaad. Sterker nog, het maakt jouw reis onvergetelijk.

Lees meer
15 april 2019

Deel je Justlease-auto en verdien de leaseprijs terug

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een forse korting op je maandelijkse private leaseprijs als je de auto minimaal twee keer per maand deelt via Snappcar, MyWheels of (vanaf april) Juuve. Toch is het zo. Justlease is hiervoor een overeenkomst aangegaan met al deze deelplatformen.

Lees meer
29 maart 2019

Justlease sponsort vrijheid op zee

Bij Justlease vinden we het belangrijk dat mobiliteit voor iedereen toegankelijk is of wordt. Mobiliteit betekent namelijk vrijheid: gaan en staan waar je wil, wanneer je maar wil. Zeilen geeft veel mensen ook dat gevoel van vrijheid, het is niet geheel toevallig dat Justlease trotse sponsor is van Team VU in de Race of the Classics.

Lees meer
13 maart 2019

Een occasion kopen? Die kun je gewoon leasen!

De geur van nieuwe bekleding en een kilometerstand van nagenoeg 0. Een nieuwe leaseauto die rijklaar staat is één van de geluksmomenten die een private leaserijder ervaart. Terwijl een ingereden auto net zo comfortabel kan zijn als een nieuw exemplaar. Onderschat de kracht van een occasion niet!

Lees meer
13 februari 2019

Héél goedkoop leasen is niet altijd wat het lijkt. Let dus goed op!

De lage maandbedragen voor het rijden van een nieuwe auto vliegen je op radio en televisie om de oren. Het kán bijna niet missen dat je van één of meerdere automerken de boodschap hebt gehoord: lease bij ons, dat kost veel minder. Slecht nieuws: dat is niet waar! Slechter nieuws: de reclameboodschappen schurken onaangenaam dicht tegen misleiding aan.

Lees meer
28 januari 2019

Auto's duurder door de WLTP. Maar je kúnt nu nog voordelig rijden.

Het afgelopen halfjaar werd je via televisie- en radioreclames doodgegooid met de term WLTP. Automerken en andere autoverkopers waarschuwden: koop nu, voordat de prijzen door de WLTP omhoog gaan. Nu zijn omhooggaande prijzen een goede motivatie om haast te maken met een beslissing die je toch al ging nemen. Maar misschien is het toch ook handig om de WLTP ook uit te leggen. Dan weet je ook wáárom snel beslissen loont.

Lees meer