Het laatste nieuws van Justlease

8 juni 2020

Update: COVID-19 (Coronavirus): Maatregelen Terberg Business Lease Group

De beperkende maatregelen hebben grote consequenties voor de maatschappij en dus ook voor de auto/leasebranche. Alle adviezen en maatregelen van de overheid en het RIVM zijn erop gericht om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen om zo de druk op de zorg te verlichten. Wij staan als Terberg Business Lease Group volledig achter deze maatregelen.

Lees meer
9 juli 2019

Een auto kopen, dat doe je toch niet meer!

Voordat bedrijven echt de transitie kunnen maken van producten naar diensten moeten producten opnieuw ontworpen worden. Dat herontwerp is niet zozeer functioneel, maar meer vanuit het perspectief van onderhoud en reparatie. Ik leg graag uit wat ik bedoel.

Lees meer
5 juni 2019

8 lifehacks die autorijden nog leuker maken

Handige, slimme ‘hacks’, trucjes die het leven makkelijker maken: wij houden van lifehacks. En we houden ook van auto’s. Daarom zochten we de 8 leukste lifehacks voor je auto bij elkaar. Daar zitten geen tips en trucs voor het auto-onderhoud bij, want een private leaseauto is bij ons altijd inclusief reparatie en onderhoud.

Lees meer
27 mei 2019

Rogier deelt zijn auto via Snappcar: Ik heb eigenlijk geen auto nodig, maar...

Rogier van Maanen (27) heeft eigenlijk helemaal geen auto nodig maar hij vindt het “toch wel lekker om er een voor de deur te hebben staan.” De optie om een auto te private leasen, die vervolgens te delen via Snappcar, zodat er voor een klein bedrag per maand toch een auto voor de deur staat, leek hem wel wat. “Ik zie het als een experiment.”

Lees meer
9 mei 2019

7 tips voor een onvergetelijke roadtrip

Dat ultieme gevoel van vrijheid, blik op oneindig en gaan. Een roadtrip levert vaak de beste en mooiste herinneringen op. Die raak je nooit meer kwijt. Een beetje voorbereiding kan echter geen kwaad. Sterker nog, het maakt jouw reis onvergetelijk.

Lees meer
15 april 2019

Deel je Justlease-auto en verdien de leaseprijs terug

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een forse korting op je maandelijkse private leaseprijs als je de auto minimaal twee keer per maand deelt via Snappcar, MyWheels of (vanaf april) Juuve. Toch is het zo. Justlease is hiervoor een overeenkomst aangegaan met al deze deelplatformen.

Lees meer