Nissan LEAF Private Lease bij Justlease

Nissan LEAF Private Lease bij Justlease

Nissan LEAF – Simply Amazing

De Nissan LEAF, de nummer 1 best verkochte elektrische auto in 2018! Nu beschikbaar bij Private Lease van Justlease. Rijd jij binnenkort een elektrische private lease auto bij Justlease? Met een elektrische auto heb je 0 uitstoot, hierdoor rijd je duurzaam weg in jouw nieuwe auto. Rijd tot 270 km in de Nissan LEAF van Justlease. Geniet van de 147 pk pure met 0 uitstoot. Door de vele specificaties is de Nissan LEAF perfect voor het rijden in de stad. Daarnaast worden steeds meer oplaadpunten gemaakt op openbare plekken. Hierdoor kan jij verder komen met jouw LEAF.

Met de Nissan LEAF heb je veel oplaadkeuzes. Bij de LEAF ontvang je zowel een kabel voor in het stopcontact als een kabel voor in de Nissan WALLBOX. Naast de goede specificaties heeft de LEAF ook nog eens goede looks. De LEAF heeft wat weg van de strakke lijnen van de MICRA, maar is een stukje groter. De spits gevormde koplampen geven de LEAF een sportieve uitstraling en zorgen ervoor dat jij uitblinkt tussen alle auto’s. Rijd jij binnenkort weg in jouw sportieve elektrische Nissan LEAF?

Bekijk aanbod Nissan LEAF

Rijden met e-Pedal

Lever je dan (laad)ruimte in omdat de auto beschikt over een batterij? Nee! De Peugeot e-2008 SUV is voorzien van een tractiebatterij met grote capaciteit van 50 kWh die op een slimme manier is in gebouwd, zodat er niet in ruimte voor inzittende en bagage hoeft worden ingeleverd! Zo beschikt de e-2008 (ondanks tractiebatterij) over een laadruimte van 434 liter!

Bekijk aanbod Nissan LEAF

Laag zwaartepunt

Doordat de batterij van de LEAF laag is geïnstalleerd in de vloer van de auto ligt het zwaartepunt zeer laag. Hierdoor geniet je van iedere bocht in je nieuwe LEAF. Daarnaast helt de LEAF heel weinig over in de bochten en kun je genieten van een geweldige rit met super soepele besturing.


Nieuwe technologieën

Rijden Net zoals de andere modellen van Nissan bij Justlease biedt de LEAF vele innovatieve specificaties. Hieronder vallen onder andere een noodrem met voetgangers herkenning, dode hoek waarschuwingen, een waarschuwing van achterlangs rijdend verkeer, en verkeersbordenherkenning. Door deze systemen helpt de LEAF jou op een veilige manier aan mobiliteit! Ontdek het merk Nissan.