Reclame rijden

“Naamsbekendheid voor een aantrekkelijke prijs”

Het reclamerijden bij Justlease is een heuse ‘win-win’ situatie. De consument met de leaseauto stelt advertentieruimte op de auto beschikbaar en kan goedkoop een auto leasen. De adverteerder ‘koopt’ naamsbekendheid voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Als adverteerder kunt u één of meerdere auto’s door Nederland (regionaal of plaatselijk) laten rondrijden met uw reclame. Het is dé manier om naamsbekendheid te verhogen of een product of aanbieding te ondersteunen.

Voordelen

  • Groot bereik tegen een aantrekkelijke prijs
  • 24 uur, 7 dagen lang zichtbaar voor uw doelgroep
  • 2 of 3 jaar lang uw merk landelijk onder de aandacht
  • Inzicht in exposure per regio
  • Controle op rijgedrag en bewaken van merkbeleving
  • Professionele bevestiging van autoreclame

Wie zijn de reclamerijders?

Dat zijn consumenten die privé voor twee of drie jaar een leaseauto via Justlease rijden en hebben aangegeven met reclame op de auto te willen rijden. Als tegenprestatie wordt de leaseprijs met circa 30 euro verlaagd. Dit is namelijk de prijs die u per maand betaalt aan Private Lease.

Voor deze leaseconstructie is de werkgever als tussenpersoon niet meer nodig. De auto’s zijn zuinig en hebben weinig CO2-uitstoot. Bovendien zit er een black box in de auto waarmee het aantal gereden kilometers wordt gemeten. Evenals het rijgedrag. U wilt als adverteerder namelijk verzekerd zijn dat er professioneel met uw reclame wordt omgesprongen.

Waar rijden de auto’s?

De Private Lease auto’s rijden door heel Nederland. Via het rittenregistratie systeem kunnen wij exact zien waar uw reclame auto’s rijden.

Private Lease is de privé ‘leasetak’ van Justlease, de online leasemaatschappij van Terberg Leasing. Voor informatie zie www.terbergleasing.nl.

”Onze auto valt altijd op!”

“Wij zijn een groeiende kinderrechtenorganisatie en het vergroten van onze naamsbekendheid is een belangrijk onderdeel van onze marketing en communicatie. Mensen moeten ons namelijk eerst leren kennen en gaan vertrouwen voordat ze aan ons willen doneren. We bouwen aan onze bekendheid via diverse kanalen. Deze bestickerde auto is daar een belangrijk onderdeel van. Het vergroot letterlijk en figuurlijk onze zichtbaarheid en dus onze naamsbekendheid. Wij zetten deze ´zichtbare´ auto in bij onze events, zoals Vlaggetjesdag in Scheveningen, Sinterklaasintocht in Den Haag of het Ondernemers-gala. Daarnaast zetten we de auto altijd op een strategische plaats in de buurt van ons pand en onderweg worden we overal herkend. Voor ons een prachtig instrument om ons op de kaart te zetten.”

– Katarina Muzsikova, verantwoordelijk voor sponsoring & partnerships bij Save the Children

Save the Children Private Lease

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte?

Graag gaat Paul Wassenaar met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Het is ons in ieder geval niet gauw te gek! En u? Bel ons: 030 288 47 74.