Halal Lease

Private Lease conform islamitische richtlijnen

Halal Lease

WAT IS HALAL LEASE?

Wij streven ernaar dat Private Lease voor iedereen in Nederland toegankelijk is, vandaar dat Justlease de eerste leasemaatschappij is die een constructie heeft opgezet waarbij het leasen van een auto ook mogelijk wordt gemaakt voor iedereen met een islamitische geloofsovertuiging. Respect en aandacht voor de Islamitische (financiële) wetgeving vinden wij belangrijk. Vandaar dat we, onder leiding van Shaykh Mhamed Aarab en Shaykh Galal al-Jihany van de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUASR), een verklaring hebben ontvangen dat het afsluiten van een Halal Leasecontract bij Justlease met alle zorgvuldigheid is opgesteld conform de islamitische wetgeving.

Met Halal Lease van Justlease private lease je een splinternieuwe auto en geniet je van zorgeloos rijden omdat je altijd weet waar je aan toe bent met een vast maandbedrag. In dit maandbedrag zijn de kosten voor o.a. onderhoud, reparaties, nieuwe banden, allriskverzekering en je wegenbelasting inbegrepen. Einde contract? Je levert de auto gemakkelijk weer in. Let op, het betreft dus geen financial lease.

Private Lease actie gedurende het jaar

Het hele jaar door is er wel een Private Lease actie die aansluit op jouw behoefte. Profiteer van ons inkoopvoordeel en laat je verassen door scherp geprijsde actiemodellen! Justlease heeft het grootste Private Lease aanbod van Nederland, daardoor hebben we aantrekkelijke deals met uiteenlopende merken. Rijd jij binnenkort in een PeugeotBMWFord of een van de vele andere merken?

Kies voor een Private Lease aanbieding occasion

Wil je binnen een aantal weken kunnen rijden met een scherp geprijsde auto? Kies dan voor een Private Lease aanbieding binnen ons aanbod van occasions. Met occasion lease geniet je van een zeer aantrekkelijk maandtarief dat hoort bij een auto met ervaring, maar ook van de zekerheid die hoort bij een lease auto. Je loopt geen risico op dure onderhoudsbeurten, want alle kosten voor onderhoud zijn voor ons. Een Private Lease aanbieding occasion kan voor jou dus erg interessant zijn. Het occasion aanbod van Justlease is iedere keer weer afwisselend! Wees er snel bij en profiteer van onze occasion deals.

Elektrische auto met een Private Lease aanbieding

Het is de laatste jaren steeds populairder geworden, een auto leasen via Private Lease. Voornamelijk is de vraag naar elektrische auto’s verveelvoudigd in de afgelopen jaren. Met een gunstige subsidie vanuit de overheid stappen steeds meer personen over op een elektrische auto. Richting de toekomst en met het oog op duurzaamheid zal dit alleen nog maar verder toenemen. Steeds meer fabrikanten produceren elektrische auto’s om aan deze vraag te voldoen. Overweeg jij op dit moment ook een elektrische auto aan te schaffen? Via Private Lease van Justlease is dit mogelijk. En wat is er nu aantrekkelijker dan een elektrische auto leasen met een aanbieding? Wij hebben vaak een Private Lease aanbieding voor een elektrische auto. Mis dit niet!

Ervaar het gemak: auto met automaat

Tegenwoordig genieten steeds meer mensen van het rijden in een auto met automaat. Heerlijk cruisen op de weg en de auto automatisch laten schakelen. De verkoop van auto’s met automaat is de laatste jaren in Nederland dan ook enorm gestegen. Heb jij de voorkeur om een auto te leasen met automaat? Ga dan voor een Private Lease aanbieding met een automaat in de auto. Bij de meeste actiemodellen behoort dit tot de mogelijkheden.